Drejtësia në peshoj

IBRAHIM KELMENDI:

"KALLËZIM PENAL KUNDËR ISH-KRYEMINISTRIT TË SHQIPËRISË FATOS NANO"

&

KALLËZIME PENALE KUNDËR DRAGOLUB JANKOVIÇIT DHE BUJAR BUKOSHIT

ME ÇFARË VEPRASH PENALE AKUZOHEN DRAGOLJUB JANKOVIÇ

DHE BUJAR BUKOSHI?!

Avokati Dr.Hysni BYTYÇI

    Avokati Hysni Bytyçi në shtator të këtij viti ka përgatitur dhe dorëzuar në prokurori dy kallëzime për vepra penale. Kallëzimin e parë penal  e ka dorëzuar më 21 shtator 2006 në Prokurorinë për krime lufte në Beograd, kundër Ministrit të Drejtësisë së Serbisë Dragoljub Jankoviç, ndërsa kallëzimin e dytë penal e ka dorëzuar më 29 shtator 2006 në Prokurorinë Publike të Qarkut në Prishtinë, kundër ish-kryeministrit të Republikës së Kosovës në ekzil Bujar Bukoshi, për vepër penale - shpërdorim të pozitës zyrtare ose të autorizimit…

KALLËZIM PENAL KUNDËR DRAGOLJUB JANKOVIÇIT

&

KALLËZIM PENAL KUNDËR BUJAR BUKOSHITKthehu ne fillim

 

powered by Beepworld