Në 15 vjetorin e rënies së Zahir Pajazitit,

Edmond Hoxhës dhe Hakif Zejnullahut

ZAHIR PAJAZITI, EDMOND HOXHA DHE HAKIF ZEJNULLAHU - TRE USHTARËT EMBLEMATIK TË

USHTRISË ÇLIRIMTARE TË KOSOVËS

 

 

Në fokus të historianit Jakup Krasniqi 

GJ.K'SKËNDERBEU DHE ADEM JASHARI

 

Letra e Adem Jasharit - drejtuar LPK-së, në dhjetor 1997
DR.SABRI KIÇMARI: FEHMI LLADROVCI DHE IDEJA E PATRIOTIZMIT
BEDRI ISLAMI: XHEVË LLADROVCI NGA LËVIZJA ILEGALE NË UÇK
 
 

Bedri Islami -  autor i dëshmuar

„I VËRTETI“ NJË LIBËR I VËRTET, PËR NGJARJET

E VËRTETA DHE PËR NJERËZIT E VËRTET

 
===================================================
 
 

Fehmi Lladrovci: Ma e shtrejt eshte liria se jeta!

 ===================================================
 
============================================================ 

======================================

 
 

  

  

 

 

Datenschutzerklärung
powered by Beepworld