- Nga raoprti i KMDLNJ -

MË 22 JANAR - PROTESTA ISHTE E QETË DHE E KONTROLLUAR MIRË

 

 

 

 

Rendi i qeverisë përmes mohimit të drejtësisë!

E VËRTETA E QYTETARËVE DO TË SHFAQET SËRISH MË 22 JANAR NË MERDAR E TE DHEU I BARDHË

 

 

 

Urdhëri i ‘Pashait‘ shkoj në vend nga sejmenët e tij!

‘BRAVO’ HASHIM, E MBAJTE FJALËN!

 

 

 

PROTESTUESIT NUK KANË PROVOKUAR DHUNËN!

INTERVENIMI I POLICISË KA

QENË I NGUTSHËM!

 

NJË FOTO QË FLET - SA NJËMIJË FJALË!

INTERVENIMI I NJËSISË SPECIALE *ROSU* KUNDËR PROTESTUESVE TË PADHUNSHËM!

 

 

 

 

 

Sikleti çoroditës i Hashimit!

 

BERISHA I TIRANËS EDHE NË PRISHTINË

HASHIM, NUK JE NË LANGSTRASSE!

 

   

=========================================================================
Ekskluzivisht për www.pashtriku.org
 
 FOTOALBUMI NGA VIZITA E ALBIN KURTIT
NË FAMILJEN E UKSHIN HOTIT NË KRUSHË
TË MADHE - 28. 08. 2009.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
  
 
  
 
 
=========================================================================
=========================================================================
 
 

 

Datenschutzerklärung
Kostenlose Webseite von Beepworld
 
Verantwortlich für den Inhalt dieser Seite ist ausschließlich der
Autor dieser Homepage, kontaktierbar über dieses Formular!