A    P    E    L

___________________________

Shkunde një cigërrimë! Shkunde një mesazh!

 P R O T E S T O   N G A   SH T Ë P I A 

Negociatorët kanë faj për të gjitha që po ndodhin në Kosovë, para dhe pas 10 shkurtit. Ata nuk po shqetësohen për opinionet e qytetarëve dhe po sundojnë me idenë e grushtit të fortë. Pothujae të gjithë janë të zhytur në krim e në korrupsion. Ata nuk po ju dëgjojnë as nuk po takohen me Juve. Protesto ose shprehi mendimet tua për vrasjet politike, burgosjet politike dhe për rrjedhën e proceseve në këta numra të mëposhtëm të telefonave, cingërro ose shkruaju mesazhe sa të mundeni, qoftë edhe duke ua pamundësuar shfrytëzimin e numrave të tyre, ditën dhe natën. S’është më Albin Kurti në pyetje apo gjeneralët e burgosur politikë, por Kosova dhe e ardhmja jonë. Ajo s’mund të ndërtohet duke vrarë apo zhdukur kundërshtarë politikë! S’mund të bëjmë demokraci duke shkelur rregullat bazë të demokracisë! Kosova është i vetmi vend në botë që burgos kundërshtarët politikë dhe i vret në protesta ata! Këta e kanë premtuar për 14 ditë raportin e hetimeve për ngjarjet e 10 shkurtit! S’është askund! Vrasësit janë të lirë! Edhe këta po kështu! Protesto nga shtëpia sot që të mos përgjaken rrugët nesër! SHKUNDE NJË CINGËRRIMË! Mos ta ndin! SHKUNDE NJË MESAZH! Mos ta ndin! Këta janë në pushtet me votën tuaj! Ke të drejtë të adresosh mendimin dhe apelin tënd! 

 FATMIR SEJDIU: 044 550 717, 044 502 888 dhe 044 284444

AGIM ÇEKU: (044) 678 111

HASHIM THAÇI: 038 223 769 (fiks)

VETON SURROI- 044 540 098

SKËNDER HYSENI, zëdhënës i tyre: 044 550 000

Mos harroni numrin Tuaj në “Epoka e re” 044 602 602. Në këtë numër nëse doni mund të shkruani se çfarë u thatë këtyre liderëve. S’kemi pse të mbajmë fshehtë nga njëri-tjetri lidhur me procesin e Kosovës. Nëse këta i ndërrojnë numrat, ne do t’i botojmë të tjerët, numrate zyrave, të ministrave, të bashkëpunëtorëve të tyre, të tërë administratës, të të gjitha partive politike, njerëzve të tyre të afërm, çdo adresë të mundshme për zërin tuaj. Dhjetëra mijëra apelet tuaja të botuara në “Epoka e re” që nga 19 shkurti deri më 9 mars, duhet të dëgjohen! Këta i kanë lexuar me llupë, me zemra lepujsh. Gazeta ka edhe ide të tjera për ta bërë zërin tuaj që të dëgjohet. Liderët e papërgjegjshëm do të pendohen fort rëndë! Do të tregojmë më shqip se kush janë këta! Kysmet! (Muhamet Mavraj)

Kthehu ne fillim

________________

 A    P    E    L

PËR LIRIMIN E ALBIN KURTIT

 Apel për lirimin e Albin Kurtit dhe të burgosurve tjerë politikë nga burgjet e UNMIK-ut me moton:

 Lirojini, menjëherë!

Ne qytetarët e poshtëshënuar kërkojmë lirimin nga paraburgimi të aktivistit politik Albin Kurti, i burgosur politik, dhe të të gjithë të burgosurve politikë në Kosovë. Ai dhe ata janë të Kosovës dhe Kosova ka nevojë për ta! Lirojini! Menjëherë!
 Bashkangjitju apelit. Dërgo një e-mail në gazetën
“Epoka e re” me emrin, mbiemrin dhe profesionin tuaj, ose nëpërmjet mesazhit në numrin e telefonit(044) 602 602.

APELI VAZHDON çdo ditë...Ata që i futën djemtë tanë në burgje, po e shohin çdo ditë çfarë gabimi kanë bërë!

JU LUTEMI SHUMË: Nëse shkruan në email, mos shkruani edhe në telefon, sepse na kushton shumë kohë për verifikimin e çdo emri! Tregoji edhe një shoku që s’ka dëgjuar për apelin, ndoshta ka dëshirë të na bashkëngjitet. Mjafton një email nga ju në epokaere_mm@hotmail. com dhe mm_epokaere@yahoo. com, ose një mesazh i shkruar në (044) 602 602. Apeli është gjithënjerëzor, gjithëpopullor, prej nxënësve të shkollave të mesme (jo edhe të fillores) e deri te mosha më e vjetër. Emri juaj do të botohet në gazetë. Nëse s’mund të bësh asnjërën nga këto, shkruaje dikund një grafit me emrin e Albin Kurtit ose të idealit të tij, vetëvendosjen për këtë vend. Edhe ashtu lirohet Albini me shokë... Ke bërë një punë të madhe kështu! Bëje, dhe thjesht, mos ta ndin!

&

EMRAT E NËNSHKRUESVE TË PETICIONIT PËR LIRIMIN E ALBIN KURTIT

 1. Nexhmedin Spahiu, analist politik, profesor i shken. Polit.
2. Muhamet Mavraj, “ Epoka Group ” - koordinator
3. Driton Lajçi, profesor i UP-së
4. Vesat Ademi - profesor, Suedi
5. Vjollca Boshnjaku, st. Kolegji “ Fama ”
6. Teuta Zyberaj, st.Kolegji “ Fama ”
7. Besnik Pula, profesor i Sociologjisë
8. Ardian Zejnaj, kandidat i shk.III, Shk.Pol., UP
9. Arieta Gashi, KMDLNJ, Lypjan
10. Remzie Zeqiraj, kapitene, TMK
11. Rrezeart Galica - Giqi, dizajner
12. Ali Ahmeti, inxhinier, Mitrovicë
13. Armenda Berani, st.kolegji “ Fama ”
14. Gezim MEKULI, (Mr. i shkenc.të mediave, Retorikë
15. Elife Krasniqi, studente
16. Arsim Sinani, zëdhënës i Un. të Tetovës
17. Avni Makolli, Prishtinë
18. Xhemajl Avdyli, profesor, Prishtinë
19. Shkëmbim Krasniqi, dizajner
20. Rrahman Jasharaj, profesor, Pejë
21. Sali Beqiraj, profesor, Pejë
22. Rifat Sadikaj, gazetar, Burim
23. Iliaz Krasniqi, st.kolegji “ Fama ”
24. Tahir Veliu, biznismen
25. Hajrije Maksutaj,prof.e gjuhës frënge
26. Mona Agrigoroaiei,Rumani
27. Liridon Ibërdemaj, gazetar
28. Ibish Neziri, publicist,përkthyes dhe ndërmjetësues kulturor me qëndrim në Buchs,Zvicër
29. Nafiye Ga�, ish deputete e turqve ( “ Nuk është burgu për Albinin. Lirojeni, menjëherë! ” ) 30. Ramush Tahiri, politikolog
31. Skënder Hajdari, Schaffhausen, Zvicër
32. Rrustem Berisha, këshilltar shkencor në Institutin Albanologjik të Prishtinës
33. Sadri Fetiu, këshilltar shkencor në Institutin Albanologjik të Prishtinës
34. NUHI BYTYÇI, gazetar i RTK-së (Redaksi e nderuar, Ideja e juaj është shumë e qëlluar. Të lirohet Albini menjëherë! Ai nuk e ka vendin në burgun e Kosovës. Ai i nevojitet popullit të saj.
35. Besim Ajeti, Ekonomist i diplomuar, Prizren
36. Fetije Fetiu, profesoreshë e gjuhës dhe letërsisë shqipe, Prishtinë, D3,II,15.
37. Majlinda Hajrullahu, Profesoreshë
38. Burim Zagragja, Udhëheqës i Ekipit të kontabilistëve të Telefonisë fikse
39. Sylejman Krasniqi, Inxhinier
40. Nexhmie Krasniqi, Amvise
41. Vetima Krasniqi, Nëpunëse
42. Agron Hamiti, Inxhinier
43. Teuta Hamiti-Avdiu, Pedagoge
44. Naim Paloj, Elektroteknik
45. Sahit Aliu, Elektroteknik
46. Skender Kostanica, Elektroteknik
47. Rexhep Krasniqi, zyrtar për informim/ Press Officer, Posta dhe Telekomunikacioni i Kosovës SH. A
48. Esat Avdyli, ish veprimtar i KMDLNJ...
49. Basri Kodra, inxh. i dip. i makinerisë
50. Refik Krivanjeva, teknik i makinerisë
51. Ismet Demolli
52. Basri Berisha - jurist, veprimtar i të drejtave të njeriut - Prishtinë
53. Avni Rrustemi, mësimdhënës
54. Atdhe Buja - Student
55. Nazmi Bajrami, Inxhinier
56. Sahit Morina, Elektroteknik
57. Nexhmije Mustafa, Elektroteknike
58. Nerimane Avdiu, Elektroteknike
59. Selvete Tahiri, Elektroteknike
60. Enver Dugolli ( “ Të lirohet Albini, menjëherë! Në fakt ky s ’ është dashur të burgoset fare, aty e kanë vendin të tjerët ” )
61. Ibrahim Shala, Elektroteknik
62. Nexhmie Raçi, Elektroteknike
63. Hajrie Elashani, Elektroteknike
64. Drita Brumqaj, Elektroteknike
65. Naser Paloj, Elektroteknik
66. Bahrie Kostanica, Elektroteknike
67. Makfire Jasahnica, Elektroteknike
68. Isuf Bojku, Elektroteknik
69. Florim Grajqevci, Elektroteknik
70. Hajdin Bërbatovci, Elektroteknik
71. Naim Krasniqi, Elektroteknik
72. Selim Cakaj, Zdrukthtar
73. Muhedin Muqolli, Zdrukthtar
74. Ragip Mehmeti, Axhystator
75. Fazli Grajqevci, Elektroteknik
76. Afrim Zeka, Elektroteknik
77. Hilmi Dedinca, Elektroteknik
78. Bastri Paloj, Elektroteknik
79. Sylejman Maloku, Elektroteknik
80. Nexhmedin Rafuna, Elektroteknik
81. Gani Krasniqi, Axhystatorë
82. Mirsade Shalaku, Elektroteknike
83. Nuhi Syla, Inxhinier
84. Sami Havolli, Inxhinier
85. Omer Zogiani, Axhystator
86. Mustafë Hasolli, Inxhinier
87. Gani Berisha, Elektricist
88. Idriz Hashani, Elektricist
89. Isuf Hasani, Elektricist
90. Aziz Ibrahimi, Elektricist
91. Nexhmi Mehmeti, Elektroteknik
92. Ahmet Berisha, Elektroteknik
93. Naser Hashani, Elektroteknik
94. Safete Berisha, Elektroteknik
95. Shefki Mjeku, Elektroteknik
96. Naim Paloja, Elektroteknik
97. Muhamet Gashi, Elektroteknik
98. Fehmi Gara, Elektroteknik
99. Jakup Mustafa, Elektroteknik
100. Sabit Kelani, Elektroteknik
101. Idriz Grajqevci, Elektroteknik
102. Haki Saraçi, Elektroteknik
103. Muharrem Shishani, Elektroteknik
104. Fatmire Krasniqi, Elektroteknik
105. Hafiz Hoti, Elektroteknik
106. Xhevahire Izmaku, Albanologe - Poete
107. Rabie Bala, gazetare
108. Xhemile Dehari, motër medicinale
109. Ramadan Dedinca, Axhystator
110. Avni Dehari, mësues i gjuhës dhe letërsisë shqipe
111. Zeqir Halili
112. Jahja Tmava, Fotoreporter
113. Vjollca Aliu, perkthyese ne Agjencionin e Prokurimit Publik
114. Avni Xhekaj, student
115. Mr.Demë Fetaj - magjister i Letërsisë Shqipe - Përgjegjës i Shërbimit të Studentëve të Fakultetit të Filologjisë
116. Naim Xhekaj, student
117. Xheladin Ujkani
118. Adnan Ahmeti, student
119. Musli Ahmeti, ish epror i UCK-se dhe ish epror i TMK-së
120. Rifadie Ahmeti- arkiviste
121. Valoh Ahmeti- nxënës
122. Mehmet Ahmeti- punëtor i shëndetësisë
123. Xhevdet Ahmeti- PTK
124. Hajdin Ahmeti- Kryefamiljar
125. Emine Ahmeti- amvise
126. Mimoza Ahmeti- amvise
127. Bahrie Ahmeti-amvise
128. Ukshin Ahmeti- punëtor
129. Bedrie Ahmeti- amvise
130. Albulena Ahmeti- studente
131. Sylejman Ahmeti- punëtor
132. Kushtrim Ahmeti- nxënës
133. Ali Ahmeti- punëtor
134. Elhame Ahmeti- amvise
135. Nexhmedin Ahmeti- punëetor
136. Blerim Ahmeti- student
137. Mimoza Ahmeti- nxënëse
138. Fazli Ahmeti- Kryefamiljar
139. Gjemile Ahmeti- amvise
140. Fadil Ahmeti- punëtor në Ujësjellës
141. Shukrie Ahmeti- punetore, Shtypshkronjë
142. Ajshe Ahmeti- studente
143. Vjollca Ahmeti- nxënëse
144. Xhevat Bislimi deputet dhe publicist
145. Fahredin Shehu, Shkrimtar, Aktivist për të drejtat e njeriut
146. Orhan Bislimaj, orientalist, Prizren
147. Gani Baliu, zyrtar për kulturë në KK të Mitrovicës
148. Besim Hasani, veteran i luftës
149. Qamil Pajazitii, veteran i luftës
150. Remzush Demi, ekonomist
151. Ardian Salihaj, nxënës
152. Kushtrim Pajaziti, student
153. Liridona Saliaj, nxënëse
154. Vaxhid Rexhepi, Student
155. Sejdi Veseli, punëtorë
156. Festina Limani, nxënëse
157. Fitore Hyseni, profesoreshë e Fizikës
158. Musa Demiri
159. Avni Islami profesor i Artit Figurativ
160. Abaz Hyseni, tregtar
161. Djellza Ejupi, arsimtare
162. Bekim Lumi, regjisor
163. Arlind Jerliu, student
164. Merita Preteni, lektore KK-Mitrovicë
165. Agon Jerliu, nxënës
166. Agron Elshani ing. i dipl. i ndërtimtarisë
167. Blerim Krasniqi, zëdhënës në ZAGJ
168. Agron Çuni, student 169. Lirim Shabani, Tetovë
170. Fazli Muharremi, aktor Vushtrri
171. Izet Jusufi inxh. i makinerisë
172. Adem Zhitopotoku aktor Mitrovicë
173. Mr. Gafurr Adili, (Tiranë), Zëdhënës Politik i FBKSH-së.
174. Prof.dr. Hasim Rushiti, prof në UP
175. Nait Hasani
176. Adnan Abrashi - jurist i diplomuar
177. Dr. Myjesere Abrashi-mjeke
178. Admir Abrashi - student
179. Artan Abrashi -student
180. Vatra Abrashi-nxënëse
181. Mexhid YVEJSI, shkrimtar, Gjakovë
182. Hakif Bajrami
183. Fadil Shyti, Publicist- Suedi
184. Halim Halili, gjeolog
185. Adelina Minci-Studente Gjakovë
186. Ramush Tahiri, politikolog
187. Kimete Konjufca 188. Adem Kolgeci-punëtor Prizren
189. Rexhep Hasani, Gazetar
190. Mr. Bislim Fetahaj, Sherbimi Gjeologjik i Minierave me Flotacon Kishnicë dhe Artanë 191. Avni Thaçi, Absolvent i Fakultetit Filologjik Dega: Gjuhë gjermane
192. Sadik Zeqiri - Jurist i diplomuar
193. Agron Limani, inxh. e elektroteknikës, kryetar i Shoqatës per Hulumtimin e Personave të Rrëmbyer " 26 Marsi 1999 "- Krushë e Vogël (Prizren)
194. Ruzhdi Bajrami, jurist
195. Ismet Hajrullahu, Historian
196. Driton Hyseni
197. Faton Topalli, Sociolog
198. Enis Aqifi, Student, viti II-të , fakulteti "ILIRIA"
199. Zejnullah Shamolli nga fshati Shalë-punetor i Statistikës së Kosovës
200. Epir Qeriqi Shtimes, absolvent ne fakultetin e Kimisë
201. Urim Agaj, nxënës
202. Arif Krasniqi, arsimtar Prizren
203. Fokisti Xhevdet Bytyqi nga Prizreni
204. Familja e Rasim Alimusajt nga Strellci
205. Ernest Luma, publicist (këshilltar në Qeverinë e Kosovës)
206. Halim Leci
207. Hatixhe Leci
208. Hamide Rama
209. Syla Lecaj
210. Bekim Leci
211. Xhuljeta Leci
212. Jahir Dreshaj, profesor nga Vrella e Burimit
213. Asllan Beqa
214. Sabit Pllana, përkthyes, Shqip - Gjermanisht, Shqip- Suedisht
215. Gezim Hajrullahu, Dremjak-Ferizaj
216. Behar Aliu student në Fakultetin Ekonomik
217. Elma Haliti studente në Fakultetin e Psikologjisë në UP
218. Lumturije Bytyqi, nxënëse
219. Tevide Imeri, Ferizaj, punëtore shëndetësore-sindikaliste
220. Mehmet Bislimi
221. Njomza Saliu, nxënëse nga Gjilani
222. Besarta Mustafa, studente
223. Andisa Hajrullahu, nxënëse nga Ferizaj
224. Bekim Rexhepi, publicist nga Gjermania
225. Amire Bytyqi, studente e Fakultetit Ekonomik
226. Tringa Hundozi, studente e Fakultetit Ekonomik
227. Genc Hundozi, student i Fakultetit Juridik
228. Mbresa Hajrullahu, nxënëse nga Ferizaj
229. Demir Reshiti, gazetar, poet, sekretar i L. së Shkrimtarëve të Kosovës
230. Xhemil Zeqiri
231. Zabre Zeqiri
232. Besim Haliti, Pejë, i Dipl. në Shken.Polit.
233. Veton Gashi, student
234. Selvije Kadriu, ekonomiste e diplomuar
235. Imer Limani, agronom
236. Lahije Hajrizi, punëtore në KEK
237. Blerim Namani
238. Ragip Guraziu, gazetar
239. Verdi Krasniqi
240. Besim Zymberi, publicist, poet, ish peng në kampet serbe të përqëndrimit
241. Skënder Ferizi, ish peng në kampet serbe të përqëndrimit, veprimtar politik
242. Hasan Beqaj, agronom
243. Mentor Hajrizi, Moderator
244. Luljeta Mumini - studente në UP
245. Gafurr Dakaj, inxhinier
246. Haxhere Hajrizi
247. Ferat Koci , aktivist i VETËVENDOSJE!-s, Mitrovicë
248. Albulena Gashi e diplomuar në Psikologji
249. Hasan Reka-fsh. Neredime e Eperme
250. Fatmir Zymberi-fsh. Varosh
251. Rifat Zymberi-fsh. Varosh
252. Muhamet Zymberi-fsh. Varosh
253. Ismet Ferizi-fsh. Papaz
254. Ismajl Aliu-fsh.Komogllave
255. Naim Halimi-fsh. Komogllave
256. Hyzri Zymberi-fsh. Varosh
257. Bekim Ferizi-fsh.Papaz
258. Xhevat Ferizi-fsh.Papaz
259. Agron Shala, stundent
260. Jusuf Tahiri - Elektroinxhinier, Prishtinë
261. Agim Gjoni
262. Sabit Spahiu, student Mitrovicë
263. Fidaim Gjaka
264. Demë Batusha, ing. dip i Bujqesisë
265. Çun Lajçi
266. Besnik Prishtina
267. Basri Hyseni. F.sh Ramjan k.k. Viti
268. Ferki Berisha, Magjistër i shkencave politike në Finlandë
269. Sami Rustemi, Dip.Specialist për Teknikë-Medicine të Radiologjisë Solothurn, CH 270. 270. Shiqer Bajrami, S.Bmotors-Ltd
271. Kreshinuk Llabjani, gazetar-student
272. Suzana Hyseni
273. Nexhat Ibrahimi, Teolog Musliman
274. Labinot Kadriu Nga Mitrovica
275. Enver Voca, Editor i Agjencisë www.mitrovicapress.com
276. Fitim Sadiku, nxënës
277. Kajtaz Ibrahimi, punëtor, Besianë
278. Agron Rudari, punëtor, Besianë
279. Avni Islami, student i Kriminalistikës, Kolegji Fama
280. Elheme Islami, amvise, Besianë
281. Arife Islami, amvise, Besianë
282. Elfete Islami, Besianë
283. Ismet Kadriu, kryetar i Këshillit të Rrethit të LPK-së në Mitrovicë
284. Haki Ismaili
285. Etleva Pireva-juriste,Prishtinë
286. Blerim Selmani nga Mitrovica , student në Grac të Austrisë
287. Bekim Rexhaj, nga Rrenza e Burimit
288. Kushtrim Rexhaj, nga Rrenza e Burimit
289. Perihane Rexhaj, nga Rrenza e Burimit
290. Mergim Rexhaj, nga Rrenza e Burimit
291. Mirand Rexhaj, nga Rrenza e Burimit
292. Nole Rexhaj, nga Rrenza e Burimit
293. Vlora Rexhaj, nga Rrenza e Burimit
294. Kadire Rexhaj, nga Rrenza e Burimit
295. Valon Haxha, student i Ekonomisë
296. Besar Krasniqi, nxënës
297. Makfire Zahiti, absolvente në Degën e Gjuhës Gjermane
298. Xhevat Podvorica, student
299. Lumturije Ibrahimi, amvise
300. Mevludin Beqiri nga Vushtrria, student i fakultetit të Mjekësisë
301. Arben Llalla, profesor i Historisë
302. Dr.Luljeta Zahiti, mjekësi familjare
303. Izmi Basha, st.AAB
304. Madhrim Krasniqi,st.AAB
305. Valdrin Rama
306. Bashkim Bashota
307. Durmish Gashi
308. Gazmend Lakna, student
309. Qendrim Nevzadi, nxënës
310. Vlora Krasniqi, gazetare
311. Shkumbin Gjonbalaj
312. Ngadhnjim Shabani, nxënës
313. F. Qerimi, profesor
314. F. Mehmeti, korrier
315. Astrit Koci, nxënës nga Polaci
316. Valmira Koci, punëtore
317. Arbër Koci, nxënës
318. Ardit Koci, nxënës
319. Mujë Jashari, nxënës
320. Remzi Skënderi, nxënës
321. Liridon Koci, student
322. Mexhit Koci, punëtor
323. Driton Rukolli, analist
324. Selman Rukolli, pensionist
325. Dr. Shqipe Fetiu, specialiste në Klinikën e Gjinekologjisë të QKUK-së në Prishtinë
326. Bahri Koci, student
327. Halim Koci, nxënës
328. Armend Qitaku, nxënës
329. Bujar Qitaku, nxënës
330. “ Elita e Mërgatës Shqiptare ”
331. Vjollca Ramadani, nxënëse
332. Avni Ramadani, student
333. Latif Bajrami, student
334. Shaqir Sinani nga Vushtrria
335. Besmir Bala, student
336. Shadan Sadrija
337. Afrim Deliu, nxënës
338. Imer Duriqi, SHBA
339. Naim Rama Dani
340. Shqipe Ramadani
341. Adifete Ramadani
342. Hekuran Hajrullahu
343. Agim Hajrullahu
344. Bekim Ramadani
345. Zylfie Ramadani
346. Valon Ramadani
347. Driton Ramadani
348. Majlinda Ramadani
349. Minator Hajrullahu
350. Dr.techn. Salem Lepaja, prof.ass. Vjenë
351. Edona Bajçinca, studente - Sociologji
352. Naim Ramadani ish i burgosur politik
353. Adifete Ramadani
354. Shqipe Ramadani
355. Zylfije Ramadani
356. Driton Ramadani
357. Valon Ramadani
358. Albulena Ramadani
359. Edona Ramadani
360. Minator Hajrullahu
361. Agim Hajrullahu
362. Hidajete Ramadani
363. Ekrem Ramadani
364. Sabri Ramadani
365. Fatime Ramadani
366. Basri Rexha, inxhinier,Mitrovicë
367. Hatixhe Ramadani
368. Bardhyl Ramadani
369. Syzana Ramadani
370. Bekim Ramadani
371. Magbule Ramadani
372. Mihrije Dugolli, nënë e Dëshmorit
373. Agon Hamza, student
374. Sahit Krasniqi, Zvicër
375. Muhamet Gjoci, jurist Republika e Çekisë
376. Burhan Latifi, Teamleitung Dasing
377. Adnan Shabani, student
378. Hanife Zogaj, studente
379. Kadire Piraj, studente Ruzhdi Mehëuka, Gjilan
380. Avdullah Jerliu, Gjilan
381. Fatmir Bajri, Gjilan
382. Musli ? (044211245), Gjilan
383. Sahit Berisha, profesor i historisë
384. Bahtije Zymberi, Gjilan
385. Haxhi Qerimi, kryetar i sindikatës, FMXH, “ Trepça ” , Skënderaj,
386. Jashar Ademi, tek.ndërt., Gjilan,
387. Nehat Selimi me familje, Prishtinë 3
88. Fadil Ibishi, Prishtinë
389. Shaip Haziri, pensionist, Gjilan
390. Limon Sopi, prof.gj.gjermane, Dardanë
391. Magbule Rrahmani, Cërnicë, Gjilan
392. Muhamet Shigjeqi, bukëpjekës, Prizren
393. Hafir Hoti, Lypjan
394. Zeqir Arifi, shitës, Piranë
395. Hysen Elshani, pensionist, Piramë
396. Rexhep Brestovci, i papunë, Piranë
397. Ibrahim Arifi, pensionist, Piranë
398. Rasim Xhafiqi, pensionist, Piranë
399. Shkumbim Mehmeti, Dubravë
400. Sahit Doda, mësues në pension, Prishtinë ( “ Të lirohet pa kushte trimi i kombit shqiptar ” )
401. Ali Buzhala, inxhinier, Budakovë
402. Hasim Mataj, Deçan
403. Halim Abdullahu, Besianë ( “ Të lirohet pa kushte Albini me shokë. Zoti i vraftë ata që e bënë këtë masakër ” )
404. Nezir Abdullahu, Besianë
405. Arben Abdullahu, student i stomat.
406. Fatime Abdullahu, Besianë
407. Gazmend Abdullahu, student,
408. Redon Abdullahu, Besianë
409. Hanëmshahe Abdullahu, Besianë
410. Teuta Abdullahu, Besianë
411. Besim Abdullahu, Besianë
412. Afrim Abdullahu, Besianë
413. Getoar Abdullahu, Besianë
414. Zade Abdullahu, Besianë
415. Basrie Abdullahu, Besianë
416. Bardh Abdullahu, Besianë
417. Familja Ejupi, Besianë
418. Familja Shaqiri, Skënderaj
419. Mustafë Abdullahu, Besianë
420. Mirdita Bogaj-Abdullahu, Besianë
421. Qëndresë Mustafa,F.Gazetarisë,UP
422. Muhamet Jahiri,F.Gazetarisë,UP
423. Bekim Berisha, kamarier, Prishtinë
423. Emil Lafe, Akademia e Shkencave, Tiranë
424. Dr.Lindita Tahiri, profesoreshë e Gazetarisë në UP
425. Dr. Lond Tara
426. Dr. Agim Vinca, profesor i UP-së dhe shkrimtar (Lirojeni Albinin dhe të burgosurit tjerë. Kushdo që i dënon ata një ditë do të pendohet!)
427. Nasim Haradinaj, anëtar i këshillit drejtues së PDK-së
428. Hatixhe Hoxha, mësimdhënëse në UP
429. Sulejman Gashi, gazetar, SHBA
430. Ylljet Aliçka, Shkrimtar, kineast, Tiranë
431. Bashkim Zahiti, magjistër i të Drejtës Evropiane Universiteti i Graz-it Austri
432. Reshat Rexhaj, punëtor në Austri 433. Qefsere Salihaj studente, Deqan
434. Fatmir Kabashi, Profesor i Kulturës Fizik
435. Avni Shala, jurist
436. Mehdi Qallapeku - Essen
437. Sekretar i PDK-së dega për Gjermani
438. Vullnesa Doli, studente në Tetovë
439. Bajrush Ukësmajli, student, Ferizaj
440. Murat Ukësmajli, Ferizaj
441. Naim Ukësmajli, Ferizaj
442. Beqir Ukësmajli, Ferizaj
443. Hilmi Shabani, profesor, Prishtinë
444. Sali Salihu, profesor, Prishtinë,
445. Sheribane Berisha, profesoreshë, Prishtinë
446. Faton Hajrizi, Skënderaj
447. Xhevat Klaiqi, punëtor, Dardanë
448. Shkëmb Shala, nxënës, Prishtinë
449. Bexhet Shala, KMDLNJ, Prishtinë
450. Fexhrie Shala, Profesoreshë, Prishtinë
451. Blin Shala, nxënës, Prishtinë
452. Adnan Murati
453. Bujar Haxha
454. Muhamet Shala nga Vushtrria
455. Halil Cenaj
456. Nolav Haxha
457. Rasim Selmanaj, kryeredaktor i “ Fokus ”
458. Enver Hoti, jurist
459. Jeton Haxha, student
460. Muhamed Rexhepi
461. Rudina Musa, nxënëse
462. Shpresë Bilalli, nëpunëse
463. Pren Marashi, ish-epror i UÇK-së, ish epror i TMK-së, tani Veteran i UÇK-së
464. Agron Muqaku
465. Besnik Hoxha
466. Neki Zeqiri
467. Feti Rexhepi
468. Nol Presheva
469. Resul Jusufi, artist
470. Kastriot Lipovica, student
471. Beqir Beqa, Magjistër i Ekonomisë, Lozanë, Zvicër
472. Shemsi Bunjaku, teknik i lartë shëndetësor
473. Rrahman Bahtiri, depoist
474. Baki Zeneli, teknik i lartë shëndetësor
475. Zyhrije Bahtiri, administratore
476. Halit Beha, punëtorë i sigurimit
477. Muhamet Kerolli, kopështar
478. Rexhep Podvorica, pensionist
479. Fexhrije Veseli, amvise
480. Binaze Bunjaku, amvise
481. Hafize Veseli, pensioniste
482. Adem Dalipi, teknik
483. Ruzhdi Bahtijari, teknik
484. Rexhep Maliqi, vozitës
485. Prof. dr. Naser Ramadani
486. Raif Hasani, administrator
487. Sefedin Muçaj-mjek
488. Myrvete Vinarci, administratore
489. Angjelina Krasniqi, laborante
490. Hana Raifi, administratore
491. Halil Gllasoviku, administrator
492. Ilir Gllasoviku, administrator
493. Hysen Hyseni, administrator
494. Skender Zeka, laborant
495. Muhamet Krasniqi, vozitës
496. Makbule Makolli-Pllashniku, hygjeniste
497. Selvete Gjata, hygjeniste
498. Halide Uka, hygjeniste
499. Fatmire Krasniqi, laborante
500. Nehmet Haxha
501. Dardan Kodra
502. Fehmi Ramadani, gazetar
503. Xheladin Ferati, nxënës
504. Valentina Metaj
505. Sami Hajrullahu, avokat
506. Binak Mavraj, Dasam (ish Saradran), Burim
507. Sami Mavraj, ars. gj. shqipe, Dasam (ish Saradran),
508. Hajrije Mavraj, ars. gj. shqipe
509. Hajredin Mavraj, ars. matematikë, Dasam (ish Saradran)
510. Shkurtë Mavraj, amvise, Dasam, Burim
511. Muharrem Mavraj, inxhinier i ndërtimtarisë, Dasam
512. Edita Kabashi-Mavraj, mësuese, Dasam, Burim
513. Ramadan Mavraj, inxhinier i ndërtimtarisë, Dasam, Burim
514. Luljeta Zekaj-Mavraj, juriste, Dasam, Burim
515. Shpetim Aliu ecc. dipl.
516. Vebi Qerimi
517. Arbënore Fetaj - Studente e Fakultetit të Stomatologjisë
518. Mirushe Bobi - Fetaj amvise nga Prishtina
519. Gazmend Bytyçi-Prizren
520. Arben Rushiti, student
521. Shefqet Rushiti, arsimtar
522. Fatime Rushiti, amvise
523. Florie Rushiti, Absolvente e Edukimit
524. Shkelzen Rushiti, nxënës
525. Lirie Rushiti, nxënëse
526. Afrim Sheqiri, student
527. Lulzim Sheqiri, student
528. Fahri Sheqiri, profesor i Etnologjisë
529. Miradie Sheqiri, amvise
530. Sabrie Sheqiri, amvise
531. Murat Sheqiri, pensionist
532. Fazile Sheqiri, pensioniste
533. Mehdi Sheqiri, punëtor
534. Remzi Sheqiri, punëtor
535. Naim Sheqiri, profesor
536. Fetah Sheqiri, punëtor
537. Humdi Sheqiri, punëtor
538. Skender Sheqiri, punëtor
539. Fisnik Sheqiri, nxënës
540. Besnik Sheqiri, punëtor
541. Zeqir Gogjufi, punëtor
542. Avni Sheqiri, arsimtar
543. Ramdush Sheqiri, punëtor
544. Nazmi Gogjufi, punëtor
545. Sabedin Gogjufi, nxënës
546. Haki Gogjufi, punëtor
547. Haki Haziraj, student
548. Elvir Krasniqi, student
549. Avni Dërguti, student
550. Burim Kacuri, student
551. Sokol Gashi, student
552. Afrim Gashi, student
553. Jaser Spahiu, student
554. Shyqeri Kokollari, zvicër
555. Naim Karaliti student
556. Dr Ramë Vataj, ligjerues në UP
557. Nazim Berisha, Prizren
558. Armend Berisha, Prizren
559. Violeta Berisha, Prizren
560. Esmere Berisha, Prizren
561. Blerim Rrahimi, Prizren
562. Regjep Zyberi, Prizren
563. Shehide Zyberi, Prizren
564. Behar Zyberi, Prizren
565. Nënshkrues: studentët nga Shkupi, Tetova, Kërçova Gostivari, Struga, Dibra, Manastiri, Kumanova
566. Besim Avdiu nga Gjilani
567. Sylë Kasumaj, nëpunës i Institutitit Albanologjijk të Prishtinës
568. Skënder Idrizi, gazetar -Ferizaj
569. Riad Osmani, gazetar i sportit-Ferizaj
570. Shkodran Berisha, kameraman -Ferizaj
571. Gani Zogaj, profesor-Ferizaj
572. Nezir Myrtaj, ish - i burgosur politik
573. Rilind Hoxha, student
574. Mustafe Idrizi, prof i Historise, veteran i arsimit-Ferizaj
575. Besim Idrizi, prof i Biologjise-Ferizaj
576. Bekim Idrizi, jurist i diplomuar-Ferizaj
577. Bahrije Idrizi-Ferizaj
578. Avni Rustemi
579. Januz Salihu Gjeneve
580. Ahmet Miftari
581. Labniot Dervishi
582. Osman Osmani, punëtor social në Zvicër
583. Arsim Musliu, Norçe Preshevë
584. Kimete Kadriu Preshevë
585. Erblina Kadriu Preshevë
586. Fehmi Haradini jur. dip. -Drenas
587. Fatime Kadriu nënë e ish të burgosurit politik Besnik Kadriut
588. Muhamet Llapashtica
589. Femi Berisha, General Manager Days Hotel London Hyde Park
148 - 152 Sussex Gardens, London W2 1UD United Kingdom
590. Driton Kadriu, ish luftetar i UÇPMB-së
591. Fatbardha Zymberi
592. Hidajete Zymberi
593. Arta Zymberi, studente
594. Urim Zymberi
595. Flaka Zymberi
596. Luljeta Zymberi
597. Bajram Ukaj, inxhinier
598. Selim Kasumaj, Skivjan, Gjakovë, Ofiqar
599. Blerim Husejni, Sion CH
600. Muj Jashari
601. Remzi Skenderi
602. Bujar Gjemajli
603. Avni Ramadani
604. Isuf Koci
605. Vjollca Ramadani
606. Mirvete Aliu
607. Mirvete Rushiti
608. Shaqir Bajraktari
609. Vahide Hyseni
610. Musli Vojvoda
611. Faton Demi, Teknik i Telekomunikacionit
612. Krenare Krasniqi - Studente
613. Baton Haxhiu
614. Jeta Fetiu, studente
615. Lorik Muhaxhiri, absolvent ne stomatologji
616. Arbërie Krasniqi, nxënëse
617. Hana Krasniqi, infermiere
618. Shkëlzen Gashi, studiues i Shkencave Politike
619. Ali Krasniqi, elektroteknik
620. Spartak Salihu, Zürich
621. Arjeta Kumnova
622. Muharrem Kumnova
623. Nesrete Kumnova
624. Fellanza Bytyqi
625. Bekim Bytyqi
626. Teuta Zherka
627. Xhevdet Salihu, Video Editor, Montazher Gjilan
628. Besnik Lajqi
629. Safet Zenuni
630. Vehbi Sofiu el. i ngj. i dipl
631. Ilirian Bytyçi, salloni "ARTIZAN" (frizerë për femra) Therandë
632. Granit Ramadani
633. Bedri Sadiku, gazetar
634. Mehmed Ceman, Banja e Pejës, Burim, kryetari degës BSDAK (Bosnjacka Stranka Demokratske Akcije Kosova)
635. Sabri Haxholli, gjuhëtar
636. Naser Breca, profesor
637. Taulant Kurti, student
638. Fikret Shatri
639. Gjyle Krasniqi, MAS UniBS (Master of Advanced Studies in Arts´ Management, University of Basel)
640. Mentor Hajrizi, Moderator ne TV Mitrovica
641. Zejnulla Mustafa, Microsoft Certified System Engineer, Certified Novell Engineer
642. Mentor Hajrizi, aktivist i Levizjes Vetvendosje!
643. Fatos Aliu, Ing. dipl. el. NDS Energie
644. Ardiana Pllana nga Vushtrria - kontabiliste
645. Altin Zeka, student
646. Gjevat Balaj, Alba Digitaldruck und Kopie, Kirchengasse 43, 1070 Wien
647. Labinot Kastrati
648. Metush Zenuni, Kandidat i shk. III-të, Histori Bashkëkohore
649. Bexhet Kelmeni, shef restauranti Malmö Suedi
650. Esat Mjeku, student
651. Valbona Kelmeni, edukatore Malmö, Suedi
652. Esad Mjekiqi
653. Bekim Buja - fsh. Bujan-Lypjan punëtor
654. Shkelzen Buja - fsh. Bujan-Lypjan Student
655. Blerta Buja - fs. Bujan-Lypjan, studente
656. Qendrim Buja - fsh. Bujan-Lypjan, student
657. Ngadhnjim Morina - Arsimtar, Institucioni Mikrofinanciar "START", Analist i kredive 658. Eliza Hoxha
659. Fatime Junuzi
660. Skender Jahaj, Teknik i telefonisë
661. Shaban Sinani, gazetar
662. Esat Beqiri, nga Mitrovica
663. Rabije Pllana, Ekonomiste e Diplomuar
664. Era Bokshi -Analiste- Kasa Bank-Prishtinë
665. Dritëro Kadolli 666. Arlinda Krasniqi
667. Mexhit Sadiku
668. Shaban Çupi, Hani Elezit, arsimtar, dy herë ish i burgosur politik
669. Xhesika Kase
670. Miradije Gashi- gjuhëtare
671. Halil Qosja -doganier
672. Halil Krasniqi
673. Sadri Ramabaja
674. Zyrafete Sejfijaj, Elektroteknike
675. Hava Grajqevci, Elektroteknike
676. Arif Rama, Axhystator
677. Abdullah Muji, Axhystator
678. Isuf Bajraktari, Axhystator
679. Ilir Sylkaj, Axhystator
680. Xhevdet Hashani, Elektroteknik
681. Abdylhamit Hashani, Elektroteknik
682. Ylber Ahmeti, Elektroteknik
683. Fehmi Luta, Elektroteknik
684. Abdurrahman Mexhuani, Elektroteknik
685. Zejadin Hashani, Elektroteknik
686. Shpëtime Çallaku, Studente
687. Valdet Rama, Zahaq, Ekonomist
688. Sevdije Bajraliu, specialiste e Gjinekologjisë me Obsterike
689. Agron Bajrami, Kameraman
690. Lirija Bajrami, Shitëse
691. Shkëndijë Bajrami, Studente
692. Flamur Bajrami, Nxënës
693. Xhelal Nijaziu, SHBA
694. Eglantina Ndreshaj, studente
695. Dorarta Ndreshaj, studente
696. Rilind Reka, Computer Science & Technology
697. Valeart Doli
698. Turhan Sahiti, Florida USA
699. Nevlan Isufi
700. Nebi Rexhepi, Sheffield Angli
701. Mr. Sadulla Sadiku, Erlen, Thurgau, Zvicër
702. Reshat Sahitaj
703. Shaip Beqiri, shkrimtar
704. Hysen Kadriu, Toronto
705. Veli Duraku Heilbronn, Gjermani
706. Gëzim Ajgeraj, shkrimtar, Zvicër
707. Nedime Dauti Belegu - Profesoreshë në UP
708. Halit Salihi, elektricist
709. Gezim Kumnova, ngjyrosës nga Gjakova
710. Rrezistenca Kombëtare e Shqiptare e Kosovës,
711. FBKSH me seli në Bruksel
712. Shoqatat e Dala nga Lufta për Shtetet e Beneluksit me seli në Bruksel
713. Shaban Shkupi
714. Halit Elshani
715. Rafet Gashi
716. Dr. Bekim Kosumi, Gjilan, specialist i Kirurgjisë orale
717. Visar Sinani student
718. Qerim Pllana
719. Labinot Zeqiraj - Student Prizren
720. Qamil Zekolli, arsimtar
721. Lulzim Xhaferi - Student Prizren
722. Dalmat Hyseni, nxënës
723. Qamil Zekolli
724. Burim Piraj, ndërmarrës
725. Gjergj Driloni, arsimtar
726. Emin Nasufi
727. Ramadan Pllana, Zvicër
728. Ekrem Ymeri, student
729. Halil Rrustemaj, Reporter i Lirë i Radios dhe Televizionit në Bon, Gjermani
730. Meçan Balaj nga Mallakastra e Shqipërisë
731. Fatime Sopjani, absulvente e Fizikës Inxhinjerike
732. Visar Bajraktari-Drenas
733. Qaush Hasametaj, Inendecorator
734. Fatime Krasniqi Prizren
735. Lirika Ulaj, studente
736. Arber Ulaj, student
737. Arberore Ulaj, studente
738. Binak Ulaj
739. Besa Ulaj
740. Bashkim Krasniqi Prof. Prizren
741. Fadil Xh. Hajdari, zyrtar në Drejtorinë për Gjeodezi, Kadaster dhe Pronë në Kuvendin Komunal në Gjilan
742. Burim Klinaku nga Vushtrria
743. Hazir Bajraktari
744. Mentor Maqastena, student i Fakultetit Juridik në UP
745. Fatos Aliu
746. Gazmend Bllaca
747. Krenar Pllana, student
748. Tefta Kelmendi, studente
749. Bylent Krasniqi, ish-pjesëtar i UÇK-së
750. Sejdi Bellanica
751. Fisnik Krasniqi, Prizren
752. Kushtrim Gashi, student
753. Xhemë Krasniqi, Prizren
754. Kushtrim Berisha
755. Selami Sylejmani
756. Adil Memaj, student
757. Arsim Klinaku, Këshilltar i Sigurimeve
758. Ramush Memaj, mjeshtër
759. Jeton Balaj
760. Tahir Tahiri
761. Ramadan Shkodra
762. Kujtim Hetemi
763. Jeton Hafezi nga Presheva
764. Heroinë Binaku nga Drenasi
765. Nisan Bregaj
766. Reshat Rexhaj
767. Ibrahim JERLIU - arsimtar
768. Hetem KOSUMI - profesor i Gjuhes dhe Letersise Shqipe
769. Agron Haziri
770. Nusret Hajrullahu, Banullë-Lypian
771. Xhevdet Hajrullahu, Rosenhajm - Gjermani
772. Ali Mehmeti, inxh. i diplomuar i elektroteknikës
773. Enver Basha, ing. i elektroteknikës
774. Teuta Zogaj
775. Djellza Ejupi, arsimtare nga Ferizaji
776. Ermira Hashani, punëtore e RTV Festina
777. Mentor Asaj
778. Madhrim Krasniqi, student
779. Taulant Vokshi, student
780. Violeta Osmani
781. Genc Sadiku, student i Shkencave Politke në Tetovë
782. Premtim Rashiti, mjek
783. Granit Bajrami, nxenës
784. Mentor Hasaj, Gabrric Kaçanik
785. Bestar Osmani
786. Fatmir Fanda Ibraimi, kryeredaktor www. lajmet. com dhe www. Liriakombëtare. com 787. SHASIVAR HAXHIJAJ jurist, politikolog, nga Vrella e Burimit
788. Ismet Tafili, letrar
789. Lumije Tafili, amvise
790. Arben Tafili, nxënës
791. Sabri Tafili, punëtor
792. Mefail Tafili, punëtor
793. Ardian Salihaj nga Durajt e Kaçanikut
794. Bestar Osmani
795. Shpresa Lushtaku, gjuhëtare
796. Sara Kelmendi, redaktore dhe gazetare
797. Gzim Jerliu, nxënës nga Gjilani
798. Vedat Shehu 799. Sheriban Qukpishti
800. Samire Lushtaku
801. Kushtrim Berisha nga Mitrovica, student në Fakulltet Teknik
802. Burbuqe Dermaku
803. Mr. Hilmi Dermaku
804. Hilmije Dermaku
805. Jeton Rama
806. Fuat Hyseni, tregtar, Preshevë
807. Rexhep Knepper
808. Tefik Fazliu
809. Qerim Mamusha, Prizren
810. Bekim Dreshaj, punëtor në QMF, Vrellë, Burim
811. Zymer Zeqiraj, arsimtar, Studenicë, Burim
812. Raze Dreshaj, ekonomiste, Vrellë, Burim
813. Fadil Lipaj, arsimtar, Vrellë, Burim
814. Xhemail Dreshaj, mësues, Vrellë, Burim
815. Sadik Maxharraj, arsimtar, Studenicë, Burim
816. Fetie Maxharraj, arsimtare, Vrellë, Burim
817. Raze Dreshaj, amvise, Vrellë, Burim
818. Isa Ramadani, student
819. Dr. Lutfi Çejku - Mjekë në pension Prizren
820. Bedri Çejku - Pedagog i Kulturës Fizike dhe Sportit Prizren
821. Avni Ramadani, student
822. Asllan Bekteshi, korrespondent i gazetës Lajm nga Prizreni
823. Aishe Maraj - Amvise (A e lirun hala djalin? Lirojeni! Menjëherë!) -Ulqin
824. Mejreme Maraj-Berisha- Mr. e Filologjisë- Gazetare-Deputete Komunale -Prishtinë
825. Osman Berisha- Inxh. i Makinerisë- Prishtinë
826. Ulkina Berisha- Ecc e diplomuar- Prishtinë
827. Drilon Berisha - student - Prishtinë
828. Drizanë Berisha- nxënëse -maturante - Prishtinë
829. Valëza Berisha-nxënëse- Prishtinë
830. Fetije Maraj - Ahmetaj- Juriste- Londër
831. Shaban Ahmetaj -Avokat- Londër
832. Blerinë Ahmetaj - studente-mjekësi- Londër
833. Ali Ahmetaj- nxënës -maturant- Londër
834. Rea Ahmetaj - nxënëse - Londër
835. Ismajl Maraj- Muzikolog- Gjermani
836. Shyrete Maraj- Radiologe -Gjermani
837. Leotrim Maraj- nxënës - Gjermani
838. Dea Maraj-Nxënëse-Gjermani
839. Sylejman Cukaj- Bujk- Ulqin
840. Prof. Dr. Fehmi Krasniqi-Prishtinë
841. Shaqir Shaqiri-Mësues-sh. f. Pandeli Sotiri-Kastriot
842. Gjezide Lushtaku, pensioniste nga Prekazi Legjendar (Ju nuk mund ta burgosni veprën e Albin Kurtin as trurin e tij, ...Lirojeni!Menjëherë!)
843. Fanol Rafuna, nxënës
844. Linda Buçinca, Producente (Mbajtja e Albin Kurtit nën arrest është padrejtësi mbi të vërtetën dhe një dëshmi më tepër se Albini ka të drejtë)
845. Adonis Murati nga Mitrovica
846. Albanë Bytyçi, studente, Therandë
847. Flora Rrudhani nga Kamenica
848. Adhurim Krasniqi ish-luftëtar i Lirisë, absolvent i Fakultetit Juridik, Zvicër
849. Rexhep Ibraj nga Vushtrria
850. Ibrahim Sefadini
851. Fatime Bytyci, frizere, Therandë
852. Arta Kryeziu, mediatore interkulturore, Gjenevë
853. Fejzullah Kadriu, nxënës nga Mitrovica
854. Faton Zeka -student
855. Faton Zharku, student i Ekonomisë
856. Osman Haxhimehmedi, ekonomist, Norvegji
857. Vlora Haxhimehmedi, studente e Fakultetit Juridik pranë Universitetit të Oslos, Norvegji
858. Fisnik Haxhimehmedi, student i Degës së Arkitektures, Oslo, Norvegji
859. Baton Haxhimehmedi, student i Degës Ekonomike në Fakultetin e BI, Norvegji
860. Rilind Bytyci, invalid i Luftës së UÇK-së
861. Fidan Hoti
862. Arber Vokrri, student i Fakultetit të Mjekesisë në Prishtinë
863. Donika Shala, arsimtare e Fizikës
864. Shefqet Zhegrova, punëtor në Gjermani
865. Edvin Smakaj, student Runik- Skenderaj
866. Sahit Xhemajli, Suedi
867. Gentrit Kosumi, student
868. Mexhid YVEJSI, Shkrimtar, Gjakovë
869. Litafete YVEJSI, Shitese, Gjakovë
870. Dardane YVEJSI, Studente në fakulltetin e Mjekësisë se Përgjithshme në Prishtinë, Gjakovë
871. Dardan YVEJSI, Kamarier, Gjakovë
872. Besmir Yvejsi, Student i Teologjisë dhe Aktivist, Gjakovë
873. Besa YVEJSI, Gjakovë
874. Kushtrim Neziri, student
875. Isuf Syla
876. Burhabedin Leku
877. Gjevdet Dvorani
878. Liridon Hasani
879. Arsim Leku
880. Nebi Dvorani
881. Shkumbin Janova
882. Edison Qelaj
883. Valbet Demiqi
884. Driton Elezi
885. Shpejtim Demiqi
886. Arben Bobreva
887. Kujtim Kosumi, student
888. Haxhi Krasniqi, punëtor
889. Agime Naman Syla nga Zvicra
890. Leutrim Isufi nga Dardana
891. Ramadan Arifi, inxhinier i Elektroteknikës - Energjetikë
892. Hana Qena, nxënëse
893. Rexhep Tërshnjaku, prof
894. Doruntina Konjufca, nxënëse
895. Mr. Kadrush Radogoshi, Shkrimtar (Burgosësit e Albin Kurtit mendojnë se mund ta burgosin edhe lirinë e Kosovës, por ajo nuk mund të burgoset sepse është një mur ku e thyen kokën ]do tiran e tirani e cilave do përmasa qoftë. Lirojeni Albinin se nuk është fajtor pse e ka parë me sytë e tij Prometeun e lidhur në shkëmbin e ndëshkimit dhe ka luajtur rolin e Anteut në skenën e hapur të Prishtinës. Lirojeni Albinin thërret e vërteta dhe drejtësia e shkelur rëndë)

896. Edvin Smakaj, student Runik-Smakaj
897. Ahmet Namani, pesionist
898. Kushtrim Namani, teknik i Pajisjeve Mjekësore
899. Ajshe Caka, Motër Medicinale
900. Afërdita Namani Gashi, Motër Medicinale
901. Besa Namani Mujka, Motër Medicinale
902.Feride Aliu, Ferizaj, punëtore
903. Bujar Zaskoku, Ferizaj, punëtor
904. Betim Aliu, Ferizaj, punëtor
905. Besart Bislimi, Ferizaj, nxënës
906. Ryshit Bislimi, Ferizaj, pensionist
907. Aridon Krosa, Ferizaj, student
908. Arton Uka, Ferizaj, student
909. Ola Haliti, Ferizaj, nxënëse
910. Hanife Aliu, Ferizaj, punëtore
911. Zejnepe Aliu, Ferizaj, punëtore
912. Fatjen Aliu, Ferizaj, qytetar
913. Muhamet Bislimi, Ferizaj, qytetar
914. Kaltrina Azemi, Ferizaj, studente
915. Mensur Veliu, vozitës
916. Sanije Veliu
917. Gezim Veliu
918. Mergime Veliu
919. Lavdije Veliu
920. Visar Veliu
921.Fisnik Veliu
922. Doruntina Veliu
923. Djellza Veliu
924. Anton. Z. Berisha, Ekonomist i Dipl. , Francë
925. Artan Kosumi, student
926. Ismail Bala, tregtar nga Mitrovica
927. Nijazi Aliu, agjustator nga Mitrovica
928. Nexhat Ademi, tregtar nga Mitrovica
929. Prof. Ibush Hetemi - Skenderaj
930. Faik Miftari, inxhinier, Prizren
931. Bujar Kqiku, student
932. Muhamet Maksuti, tregtar
933. Dëshira Maksuti
934. Ardita Maksuti, nxënëse
935. Jeton Maksuti, nxënës
936. Shkurte Maksuti, nxënëse (Burgosja e Albinit është burgosje e re e Kosovës!)
937. Ali Gjonbalaj, New York
938. Bekë Gjonbalaj, Prizren
939. Fati Gashi, Prizren
940. Ylfete M. Ramosaj, sociologe
941. Ardiana Zabergja, studente, Vushtrri
942. Avdi Zaberxha, Student, Vushtrri 943. Xheva Zabergja, amvise
944. Astrit Zabergja, nxënës
945. Ali Zabergja, profesor i Gjuhës dhe Letërsise Shqipe
946. Aza Zabergja, tregtare
947. Andi Zabergja, nxënës
948. Arti Zabergja, nxënës
949. Albert Zabergja, student, Vushtrri
950. Liridona Neziri, Studente, Vushtrri
951. Xhevdet Fetahu, redaktor përgjegjes “ Epoka e re ”
952. Fiton Dibrani
953. Vildane Drançolli, studente
954. Valëart Doli, student
955. Naim Aliu
956. Ardian Nimani, nxënës nga Besiana
957. Mentor Latifi, nxënës nga Besiana
958. Mentor Uka, nxënës nga Besiana
959. Lentor Podvorica, nxënës nga Besiana
960. Florent Nimani, nxënës nga Besiana
961. Jeton Hoti, nxënës nga Besiana
962. Tansel Rugova, nxënës nga Prishtina
963. Valdet Hoti, nxënës nga Besiana
964. Edon Smakaj, nxënës sh. f "Shotë Galica", Runik komuna Skenderaj 965. Muhamet Nuha, LPK
966. Sebush Dermaku, , nëpunes i Institutitit Albanologjijk të Prishtinës
967. Sylë Kasumaj, nëpunes i Institutitit Albanologjijk të Prishtinës
968. Tyrkene Bislimi Ferizaj
969. Azem Çerkini- Ecc. dipl-Ferizaj
970. Naim Misini -Ecc- dipl-Ferizaj
971. Xhelal Bislimi-inkasant i KEK-ut
972. Bekim Hetemi- i papune -Ferizaj
973. Hava Bislimi-amvise -Ferizaj
974. Bujar Tershana - punetor - Ferizaj
975. Mirela Beqaj -arsimtare -Ferizaj
976. Ganimete Dalloshi -studente-Kaçanik
977. Pranvera Dalloshi- Ferizaj
978. Mimoza Gashi 979. Xhafer Jashari, Stuttgart- Gjermani
980. Dafina Syla, nxënëse
981. Nexhat Maliqic, (ALBIN KURTI - pishtar i idealizmit modern shqiptar)
982. Lulzim Hasani, hotelier, Vushtrri
983. Ali Uka
984. Vahide Hoxha, Ekonomiste e diplomuar
985. Sheremet Krasniqi, magjistër i Shkencave Filologjike
986. Nijazi Biqkaj 987. Raif Hajrullahi, Brugg Zvicër (Vendlindja Ferizaj)
988. Mihane Hajrullahi, Brugg Zvicër (Vendlindja Ferizaj)
989. Bekim Hajrullahi, Brugg Zvicër (Vendlindja Ferizaj)
990. Drita Hajrullahi, Brugg Zvicër (Vendlindja Ferizaj)
991. Shyhrete Hajrullahi, Brugg Zvicër (Vendlindja Ferizaj)
992. Besim Hajrullahi, Brugg Zvicër (Vendlindja Ferizaj)
993. Andin Hajrullahi, Brugg Zvicër (Vendlindja Ferizaj)
994. Erisa Hajrullahi, Brugg Zvicër (Vendlindja Ferizaj)
995. Mejdi H. Sejdiu me 6 anëtarët tjerë të familjes së ngushtë, Gjilan
996. Shpetim Bozha, Gazetar
997. Musli Sejdi Kosumi, Zvicër
998. Drita Arif Curri-Kosumi, Zvicër
999. Besarta Musli Kosumi, Zvicër
1000. Blerta Musli Kosumi, Zvicër
1001. Azem Ismaili, Zyrtar për dhënien e rekomandimeve për privatizim, Agjencia Për Mbështetjen e NVM-ve, Ministria e Tregtisë dhe Industrisë
1002. Dr. Lond Tara
1003. Fatmir Lokaj
1004. Luljeta Lokaj
1005. Enver Curri
1006. Fisnik Curri
1007. Blerim Curri
1008. Heron Curri
1009. Xhafer Curri
1010. Violeta Curri
1011. Adelina Neziri, Elektroteknik - Prishtinë
1012. Tahir Murtezaj nga Zvicra
1013. Hajrije Berisha profesoreshë -Prizren
1014. Gent Qela, nxënës nga Mitrovica
1015. Armend Tafa, Kercovë, student i Mjeksisë
1016. Avni ISUFI, Informaticient, Rue Joseph Girard 16 bis, CH-1227 Carouge / Gen�ve
1017. Florent Ibraimi
1018. Sami Beluli, Kërçovë, gazetar në Kërçovë, TV-USKANA
1019. Valon Gjaka, student i Fakultetit Juridik
1020. Mirjeta Hetemi, mësuese
1021. Bujar Gjaka, nxënës
1022. Edita Bucinca, prof. e gj. angleze
1023. Bekim Zeqa, Absolvent i Bilologjisë
1024. Zoja Halimi-Bujupi pneumoftiziologe
1025. Zoja Halimi-Bujupi pneumoftiziologe
1026. Arta Gjaka, nxënëse
1027. Taip Zeka (vëllai i dëshmorit Kadri Zeka),Gjilan
1028. Musolin Kosumi, Gjilan
1029. Afrim Salihu, Gjilan
1030. Arsim Maloku, inxhinier i kimisë, Ferizaj
1031. Xhavit Haziri,inxhinier i makinerisë,Vushtrri 1032. Sabedin Ibrahimi, Preshevë, pjesëmarrës i 10 shkurtit ( “ Të lirohet Albini me shokë, të rrasen në burg Grupi i Unitetit ” )
1033. Xhavit Muriqi, inxhinier i teknologjisë,Prishtinë
1034. Sanije Muriqi, inxhiniere e teknologjisë,Prishtinë
1035. Shukri Shkodra, i papunë,Gjilan
1036. Agim Krasniqi, ish pjesëtar i UÇK-së, Kodra e Trimave, Prishtinë
1037. Liridon Maksuti, nxënës, Vogovë, Gjakovë
1038. Mikel Maksuti, Vogovë, Gjakovë, veprimtar që 1981 në Zvicër
1039. Blerta Sekiraça, studente, AAB
----------------

1794. Berat Luzha, deputet
1795. Nebih Balaj, Besianë
1796. Arlinda Grajqevci, Administrator teknik
1797. Rizah Berisha, Asistent për siguri industriale
1798. Ramiz Krasniqi, avokat, Prishtinë: “Albin Kurti është vizionar i së nesërmes. Na mungojnë të tillët”
1799. Ali Selani, Asistent teknik
1800. Nehat Mustafa, historian, Ferizaj: “Liri për Albin Kurtin”
1801. (044237615): Apeli e ka qëllimin jashtëzakonisht të mirë, por shpresojmë se do të kemi sukses. Albin Kurti nuk e ka vendin në burg!
1802. Ragip Berisha, Axhustator ndërrimi i kat.1
1803. Bajram Bajqinca, Axhustator ndërrimi i kat.1
1804. Hazer Dina, ndërtimtar: Na ka marrë malli. Lirojeni!
1805. Rexhë Osmanaj, Gjermani (Kaliçan, Burim)
1806. Ali Xhyliçi, Malishevë: Kërkojmë lirimin e menjëhershëm të Albinit!
1807. Mujë Hasani, me bashkëshorten...
1808. ...Nysrete Hasani: Lirojeni, menjëherë!
1809. Jeton Osmanaj, Shërbimi Korrektues,Kaliçan,Burim
1810. Shaban Restelica, Axhustator ndërrimi i kat.1
1811. Ramadan Gashi, Axhustator ndërrimi i kat.1
1812. Qazim Preniqi, Axhustator ndërrimi i kat.1
1813. Jakup Morina, Axhustator ndërrimi i kat.1
1814. Mustafë Simnica Axhustator ndërrimi i kat.1
1815. Semir Mexhuani, Axhustator ndërrimi i kat.1
1816. Aziz Krasniqi, Axhustator ndërrimi i kat.1
1817. Gafurr Azemi, Axhustator ndërrimi i kat.1
1818. Avni Bekteshi, Dispeçer
1819. Vehbi Xhigoli, Dispeçer
1820. Ahmet Berisha, Dispeçer
1821. Foto Digital “Rilindi”: “Lirone Che Guevarën e Kosovës”
1822. Milazim Simnica, Eskavatorist
1823. Fatime Osmanaj, Kaliçan, Burim
1824. Enver Mavriqi, këshilltar për punësim, Dardanë: E përkrah pa rezervë Apelin.
1825. Faik Jonuzi, ish i burgosur politik, prind dëshmori
1826. Adem Bajra, Eskavatorist
1827. Kadri Bislimi, profesor
1828. Ilir Zyberaj: Lirojeni menjherë!
1829. Xhevahire Klaiqi, nxënëse
1830. Lumturie Shabani, arsimtare, Ferizaj: Ju përshëndes nga zemra për Apelin. Të bëjmë çmos për lirimin e Albinit!
1831. Muhamet Rexhe Gacaferri, Junik: Redaksi e nderuar e “Epokës së re”, e keni përcjell me vëmendje dhe përkushtim të pashoq me fejtonet dhe shkrimet tuaja edhe LIMAJN dhe të gjithë të tjerët,prandaj e meriton edhe zotëri Kurti. Në vend të tij duhet të futen në burg policët e Unmik-ut.
1832. Shaban Latifi, Eskavatorist
1833. Dardan Konjufca, nxënës
1834. Elmi Osmanaj, me banim në Gjermani (nga Kaliçani i Burimit): Lirim pa kushte i Albinit me shokë. Albini po e mbron dinjitetin tonë kombëtar!Lirojeni! Menjëherë!
1835. Abdurrahim Pllana, Eskavatorist
1836. Arjet Bllaca, student, Cërnicë: Doni ta zhdukni Albin Kurtin sikur Ukshin Hotin. Mosni burra kështu, sepse Serbia do ta ketë më lehtë pastaj!
1837. Atdhe Sfishta, Besianë, st. i mjekësisë: Lirim pa kushte!
1838. Milaim Bllaca, Cernicë: Albini në burg, Kosova e burgosur! Lirojeni menjëherë dhe ndihmoni procesit të Kosovës!
1839. (044 312 651): Luftën e fillojnë idealistët, e bëjnë luftëtarët, ndërsa e gëzojnë idiotat. Lirojeni Albinin. Menjëherë!
1840. Muharrem Llapashtica, Eskavatorist
1841. Avdullah Reqica, Eskavatorist
1842. Agim Haziri, Eskavatorist
1843. Bedri Grajqevci, Eskavatorist
1844. Ilmi Gashi, Eskavatorist
1845. Nazmi Aliu, Eskavatorist
1846. Feriz Simnica, Eskavatorist
1847. Avni Preniqi, Eskavatorist
1848. Naim Pllana, Eskavatorist
1849. Ismet Latifi, Eskavatorist
1850. Bedredin Osmani, Eskavatorist
1851. Avdi Grajqevci, Eskavatorist
1852. Remzi Berisha, Eskavatorist
1853. Blerim Hashani, Eskavatorist
1854. Driton Mehmeti, Eskavatorist
1855. Ferki Haradinaj, Eskavatorist
1856. Ajet Preniqi, Eskavatorist
1857. Ferki Kurteshi, Eskavatorist
1858. Faket Selmani, Eskavatorist
1859. Islam Rrahmoni, Instruktor për punë pregatitore dhe prodhim
1860. Ali Peci, Instruktor për punë pregatitore dhe prodhim
1861. Shaip Grajqevci, Instruktor për punë pregatitore dhe prodhim
1862. Ismet Osmani, Instruktor për punë pregatitore dhe prodhim
1863. Bislim Shabani, Inxhinier ndërrimi
1864. Zymer Ademi, Inxhinier ndërrimi
1865. Vehbi Mjekiqi, Inxhinier ndërrimi
1866. Kajtaz Ajvazi, Inxhinier ndërrimi
1867. Sabri Jashari, Inxhinier përgjegjës për punë pregatitore
1868. Bashkim Lushtaku, Inxhinier përgjegjës për shuarjen e zjarreve
1869. Mejdin Maliqi, Inxhinier përgjegjës për ujëtharje
1870. Ali Gerguri, Inxhinier përgjegjës për ujëtharje
1871. Ejup Llugani, Manipulant i kabinës 2-E
1872. Rasim Shalaku, Manipulant i kabinës 2-E
1873. Zeqir Zeqiri, Manipulant i kabinës 2-E
1874. Shefki Shkodra, Manipulant i kabinës 2-E
1875. Ekrem Statovci, Manipulant i kabinës 2-E
1876. Mustafë Majkovci, Manipulant i kabinës 2-E
1877. Kamer Statovci, Manipulant i kabinës 2-E
1878. Naser Termkolli, Manipulant i kabinës 2-E
1879. Ruzhdi Drevinja, Manipulant i kabinës 2-E
1880. Avdi Preniqi, Manipulant i kabinës 2-E
1881. Besim Konjuhi, Manipulant i kabinës 2-E
1882. Rudvi Jerrliu, Manipulant i kabinës 2-E
1883. Avni Preniqi, Manipulant i kabinës 2-E
1884. Agim Grajqevci, Manipulant i kabinës 2-E
1885. Milaim Gjota, Manipulant i kabinës 2-E
1886. Agron Hoti, Manipulant i kabinës 2-E
1887. Bekim Grajqevci, Manipulant i kabinës 2-E
1888. Fehmi Grajqevci, Manipulant i kabinës 2-E
1889. Ajet Preniqi, Manipulant i kabinës 2-E
1890. Muharrem Simnica, Manipulant i kabinës 2-E
1891. Bejtullah Krasniqi, Manipulant i kabinës 2-E
1892. Milaim Grajqevci, Manipulant i kabinës 2-E
1893. Hasan Kushumlia, Manipulant i karrocës fushore
1894. Kemajl Sogojeva Manipulant i karrocës fushore
1895. Jonuz Gashi, Manipulant i karrocës fushore
1896. Izet Stublla, Manipulant i karrocës fushore
1897. Ramadan Shalaku, Manipulant i karrocës fushore
1898. Bajram Syla, Manipulant i karrocës fushore
1899. Izet Krasniqi, Manipulant i karrocës fushore
1900. Bajram Zogëjani, Manipulant i karrocës fushore
1901. Afrim Berisha, Manipulant i karrocës fushore
1902. Milazim Zymeri, Manipulant i karrocës fushore
1903. Halim Krasniqi, Manipulant i karrocës fushore
1904. Mustafë Feta, Manipulant i karrocës fushore
1905. Sylejmon Gerrbeshi, Manipulant i karrocës fushore
1906. Zijadin Gashi, Manipulant i karrocës fushore
1907. Faruk Ismajli, Manipulant i karrocës fushore
1908. Driton Preniqi, Manipulant i karrocës fushore
1909. Zymer Rashica, Manipulant i karrocës fushore
1910. Bashkim Sadiku, Manipulant i karrocës fushore
1911. Shefki Sejdiu, Manipulant i karrocës fushore
1912. Arif Mulolli, Manipulant i karrocës fushore
1913. Mustafë Ratkoceri, Manipulant i karrocës fushore
1914. Nazif Kastrati, Manipulant i karrocës fushore
1915. Shefqet Miftari, Manipulant i karrocës fushore
1916. Behxhet Lestrani, Manipulant i karrocës fushore
1917. Afrim Mulolli, Manipulant i karrocës fushore
1918. Besim Hyseni, Manipulant i karrocës fushore
1919. Nexhmi Duli, Manipulant i karrocës fushore
1920. Hasan Haziri, Manipulant i karrocës fushore
1921. Mustafë Goxhuli, Manipulant i karrocës fushore
1922. Behxhet Gashi, Manipulant i karrocës fushore
1923. Behxhet Selmani, Manipulant i karrocës fushore
1924. Avni Krasniqi, Manipulant i karrocës fushore
1925. Pajazit Dedinca, Manipulant i karrocës fushore
1926. Mentor Berisha, Manipulant i karrocës fushore
1927. Luan Krasniqi, Manipulant i karrocës fushore
1928. Gani Ademi, Manipulant i konvejerit
1929. Jetullah Salihu, Manipulant i konvejerit
1930. Bedri Makolli, Manipulant i konvejerit
1931. Eljasah Mjeku, Manipulant i konvejerit
1932. Arif Jashari, Manipulant i konvejerit
1933. Shefqet Gara, Manipulant i konvejerit
1934. Lutfi Maqastena, Manipulant i konvejerit
1935. Gani Kaja, Manipulant i konvejerit
1936. Bali Hoti, Manipulant i konvejerit
1937. Hamit Simnica, Manipulant i konvejerit
1938. Agron Shabani, Manipulant i konvejerit
1939. Xhevdet Rrahimi, Manipulant i konvejerit
1940. Hajriz Beqiri, Manipulant i konvejerit
1941. Ilmi Hasani, Manipulant i konvejerit
1942. Enver Saraqi, Manipulant i konvejerit
1943. Nexhat Zhabari, Manipulant i konvejerit
1944. Jeton Avdyli, Manipulant i konvejerit
1945. Azem Krelani, Manipulant i konvejerit
1946. Hilmi Xhigoli, Manipulant i shiritave vetëlëvizës
1947. Behram Hasani, Manipulant i shiritave vetëlëvizës
1948. Nazmi Duraku, Manipulant i shiritave vetëlëvizës
1949. Shahin Shaqiri, Manipulant i shiritave vetëlëvizës
1950. Beqir Krasniqi, Manipulant i shiritave vetëlëvizës
1951. Selim Bllaca, Manipulant i shiritave vetëlëvizës
1952. Bedri Saraqi, Manipulant i shiritave vetëlëvizës
1953. Mehdi Bajqinca, Manipulant i shiritave vetëlëvizës
1954. Shefqet Salihu, Manipulant i shiritave vetëlëvizës
1955. Abedin Raqi, Manipulant i shiritave vetëlëvizës
1956. Selman Thaçi, Manipulant i shiritave vetëlëvizës
1957. Gani Mavriqi, Manipulant i shiritave vetëlëvizës
1958. Fadil Zhitija, Manipulant i shiritave vetëlëvizës
1959. Naim Lika, Manipulant i shiritave vetëlëvizës
1960. Tahir Grajqevci, Manipulant i shiritave vetëlëvizës
1961. Reshat Morina, Manipulant i shiritave vetëlëvizës
1962. Ferki Zeneli, Manipulant i shiritave vetëlëvizës
1963. Ahmet Bajoku, Manipulant i shiritave vetëlëvizës
1964. Veli Rashica, Manipulant i shiritave vetëlëvizës
1965. Ahmedin Pllana, Manipulant i shiritave vetëlëvizës
1966. Selim Krasniqi, Manipulant i shiritave vetëlëvizës
1967. Ahmet Berisha, Manipulant i shiritave vetëlëvizës
1968. Vehbi Grajqevci, Manipulant i shiritave vetëlëvizës
1969. Selmon Mjekiqi, Manipulant i shiritave vetëlëvizës
1970. Hendvik Paloja, Manipulant i shiritave vetëlëvizës
1971. Agron Berisha, Manipulant i shiritave vetëlëvizës
1972. Murtez Krasniqi, Manipulant i shiritave vetëlëvizës
1973. Ismet Toverlani, Manipulant i shiritave vetëlëvizës
1974. Naser Mjekiqi, Manipulant i shiritave vetëlëvizës
1975. Shefki Mjeku, Manipulant i shiritave vetëlëvizës
1976. Mehdi Haliti, Manipulant i shiritave vetëlëvizës
1977. Mursel Hasani, Manipulant i shiritave vetëlëvizës
1978. Esat Selimi, Manipulant i shiritave vetëlëvizës
1979. Gazmend Fetahu, Manipulant i shiritave vetëlëvizës
1980. Fatmir Beiqi, Manipulant i shiritave vetëlëvizës
1981. Burim Dumani, Manipulant i shiritave vetëlëvizës
1982. Hilmi Hyseni, Manipulant i shiritave vetëlëvizës
1983. Xhelal Jashari, Manipulant i shiritave vetëlëvizës
1984. Naim Krasniqi, Manipulant i shiritave vetëlëvizës
1985. Ferat Murati, Mbikëqyrës ndërrimi
1986. Behram Mjeku, Mbikëqyrës ndërrimi
1987. Hysen Bajrami, Mbikëqyrës ndërrimi
1988. Rexhep Nasufi, Mbikëqyrës ndërrimi
1989. Halil Pllana, Mbikëqyrës ndërrimi
1990. Ali Berisha, Mbikëqyrës ndërrimi
1991. Ragip Shalaku, Mbikëqyrës ndërrimi
1992. Hasim Bajqinca, Mbikëqyrës ndërrimi
1993. Shaban Mjekiqi, Mbikëqyrës ndërrimi
1994. Fehmi Llapashtica, Montues i binarve i kat.1
1995. Xhemajl Krasniqi, Montues i binarve i kat.1
1996. Sami Bajqinca, Montues i binarve i kat.1
1997. Imer Rrahmani, Montues i binarve i kat.1
1998. Brahim Krasniqi, Montues i binarve i kat.1
1999. Fehmi Shala, Ndihmës dispeçeri
2000. Milaim Pllana, Ndihmës dispeçeri
2001. Hasan Tërrnava, Ndihmës dispeçeri
2002. Fehmi Mexhuani, Ndihmës dispeçeri
2003. Haxhi Berisha, Pompist
2004. Ahmet Krasniqi, Pompist
2005. Ali Avdyli, Pompist
2006. Ramadan Bunjaku, Pompist
2007. Danush Dedinca, Pompist
2008. Aziz Duraku, Pompist
2009. Azem Musliu, Pompist
2010. Haki Makolli, Pompist
2011. Hazir Duraku, Pompist
2012. Halim Muli, Pompist
2013. Dalip Mehmeti, Pompist
2014. Nazmi Hadeja, Pompist
2015. Rrahim Hyseni, Pompist
2016. Ismet Imziu, Pompist
2017. Zejnullah Ferati, Pompist
2018. Hanefi Shalaku, Pompist
2019. Sinan Berisha, Pompist
2020. Hakif Sogojeva, Pompist
2021. Bajram Buliqi, Pompist
2022. Ejup Duraku, Pompist
2023. Sahit Zeka, Pompist
2024. Shefqet Kastrati, Pompist
2025. Ruzhdi Breznica, Prijës ekipi për shuarjen e zjarrit
2026. Ramadan Mjekiqi, Prijës ekipi për shuarjen e zjarrit
2027. Asllan Mulliqi, Prijës ekipi për ujëtharje
2028. Raif Sogojeva, Prijës ekipi për ujëtharje
2029. Shaban Xhigoli, Prijës i elektrikës
2030. Naser Hashani, Prijës i elektrikës
2031. Hajrullah Gerguri, Prijës i elektrikës
2032. Faik Grajqevci, Prijës i etazhës
2033. Ferat Morina, Prijës i etazhës
2034. Xhafer Azemi, Prijës i etazhës
2035. Januz Zhushi, Prijës i etazhës
2036. Ali Xhigoli, Prijës i etazhës
2037. Nazmi Grajqevci, Prijës i etazhës
2038. Sherif Zeka, Prijës i etazhës
2039. Islam Ademi, Prijës i etazhës
2040. Besim Morina, Prijës i etazhës
2041. Hysni Grajqevci, Prijës i etazhës
2042. Faik Zahit, Prijës i etazhës
2043. Alush Muqolli, Prijës i etazhës
2044. Hetem Preniqi, Prijës i etazhës
2045. Bahri Preniqi, Prijës i etazhës
2046. Azem Mjeku, Prijës i etazhës
2047. Haki Tërnava, Prijës i etazhës
2048. Naim Stullca, Prijës i etazhës
2049. Osmon Mjeku, Prijës i etazhës
2050. Sefedin Thaqi, Prijës i etazhës
2051. Shaban Tërrnava, Prijës i etazhës
2052. Sabit Ternava, Prijës i etazhës
2053. Jakup Dedinca, Prijës i etazhës
2054. Ismajl Rukiqi, Prijës i etazhës
2055. Aziz Preniqi, Prijës i etazhës
2056. Xhafer Zeka, Prijës i etazhës
2057. Xhemil Mjekiqi, Prijës i etazhës
2058. Mexhid Morina, Prijës i etazhës
2059. Shaip Simnica, Prijës i etazhës
2060. Mentor Mexhuani, Prijës i etazhës
2061. Nazmi Preniqi, Prijës i etazhës
2062. Emin Gashi, Prijës i grupit për pastrim
2063. Rexhep Dedinca, Prijës i makinerisë
2064. Mustafë Qyqalla, Prijës i makinerisë
2065. Rasim Krasniqi, Prijës i makinerisë
2066. Ejup Klinaku, Prijës i makinerisë
2067. Nysret Simnica, Prijës i makinerisë
2068. Remzi Lahu, Prijës i makinerisë
2069. Mustafë Zagraxha, Prijës i xehetarisë
2070. Nusret Shalaku, Prijës i xehetarisë
2071. Azem Jashanica, Prijës i xehetarisë
2072. Nuhi Tërrnava, Prijës i xehetarisë
2073. Faik Haziri, Punëtor për pastrim
2074. Enver Osmani, Punëtor për pastrim
2075. Muhamet Uka, Punëtor zjarrfikës
2076. Hasan Arifi, Punëtor zjarrfikës
2077. Isa Hyseni, Punëtor zjarrfikës
2078. Ismet Mulliqi, Punëtor zjarrfikës
2079. Halil Sejdiu, Punëtor zjarrfikës
2080. Bahri Hyseni, Punëtor zjarrfikës
2081. Bekim Bllaca, Saldues elektrik i kat.1
2082. Safet Mustafa, Saldues me gaz i kat.1
2083. Nazife Ajeti, Teknik i elektrikës
2084. Shqipe Hashani, Teknik i makinerisë
2085. Zylfie Shala, Teknik i makinerisë për çvendosjen e konvejerëve
2086. Fahrije Lahu, Teknik i xehetarisë
2087. Makfire Budeci, Teknik i xehetarisë
2088. Mehdi Berbatovci, Teknik mbikëqyrës i elektrikës
2089. Zenel Blakaj, Teknik mbikëqyrës për ujëtharje
2090. Hanumshahe Ibrahimi, Udhëheqës i Sektorit E1L
2091. Ismet Mexhuani, Udhëheqës i Sektorit E2L
2092. Sami Tërnava, Udhëheqës i Sektorit E2P
2093. Arsim Krasniqi, Udhëheqës i Sektorit E3L&E1P
2094. Hysni Grajqevci, Udhëheqës i Sektorit E4L&E6P
2095. Xhevat Grajqevci, Udhëheqës i Sektorit E7L&E4P
2096. Jonuz Grajçevci, Udhëheqës i Sektorit për çvendosjen e konvejerëve
2097. Fidaim Mjekiqi, Udhëheqës i Sektorit për ujëtharje dhe shuarjen e zjarrit (Nënshkrimet e punëtorëve gjenden në dosjen e Sindikatës së Pavarur të Departamentit të Qymyrit, si dëshmi)
2098. Osman Osmani, Vushtrri – Profesor
2099. Bedri Tahiri, Galicë, Drenicë – Profesor – Shkrimtar
2100. Nushe Asllani, Kuqishtë – Ekonomiste
2101. Faton Shabani-Tetovë
2102. Belgjin Mustafa-Tetovë
2103. Muhamet Ahmeti-Tetovë
2104. Safet Ugic-Çelopek Tetovë
2105. Arben Ismajli-Tetovë
2106. Ilaz Murati-Tetovë
2107. Valton Milaimi-Tetovë
2108. Adelon Sinani-Tetovë
2109. Mahmut Sinani-Tetovë
2110. Mensur Zeqiri-Tetovë
2111. Visar Sinani-Tetovë
2112. Aligon Ismajli-Tetovë
2113. Qazim Ismajli-Tetovë
2114. Ngadhnjim Rufati-Tetovë
2115. Albert Rufati-Tetovë
2116. Mustaf Rufati-Tetovë
2117. Qamil Rufati-Tetovë
2118. Lirim Bajrami-Tetovë
2119. Emir Zeqiri-Tetovë
2120. Jetmir Zeqiri-Tetovë
2121. Gazmend Islami-Tetovë
2122. Gazmend Islami, analist politik,Besianë
2123. Bekim Muhaxheri, gazetar
2124. Eshref Osmanaj,n/kryetar i SHIL,UÇK,dega Burim
2125. Vjollca Islami, studente, Besianë
2126. Arsim Islami-Tetovë
2127. Besim Islami-Tetovë
2128. Arber Sinani-Tetovë
2129. Selam Hoxha,mjek, Besianë: Lirojeni, menjëherë!
2130. Fehmi Ramadani, gazetar
2131. Alma Rama, studente nga Peja: Liri për patriotin më të madh të Kosovës, Albin Kurtin!
2132. Jaser Rama, Pejë, ek.i dipl.:Liri për të madhin Albin!
2133. Mujë Osmanaj, mjek
2134. Zeqir Halili, student: Faleminderit “Epoka e re”. Ju “epoka e re” mund ta ndihmoni Albini me shkrimet që gjithmonë na përkrahët! Liri për Albinin!
2135. Gëzim Sinani-Tetovë
2136. Nexhbedin Abdiju-Tetovë
2137. Xhevahire Izmaku, poete: I bashkohem çdo aksioni për lirimin e Albinit.
2138. Aliber Ismajli-Tetovë
2139. Shpend Sinani-Tetovë
2140. Betim Sinani-Tetovë
2141. Ukë Gashi, Arsimtar, Rahovec
2142. Ismet Gashi, bujk, Rahovec
2143. Durmish Gashi, Inxh. i dipl., Rahovec
2144. Rexhep Thaqi, Jurist, Rahovec
2145. Avdi Gashi, bujk, Rahovec
2146. Fehmi Hoti, punëtor, Rahovec
2147. Naim Zhuniqi, punëtor, Rahovec
2148. Nazmi Bellaqa, I plagosur, Rahovec
2149. Agim Durguti, mjek dentist, Rahovec
2150. Selim Gashi, TMK, Rahovec
2151. Fatmir Morina, ekonomist, Rahovec
2152. Ferit Gashi, student, Rahovec
2153. Halim Kelmendi, Profesor, Rahovec
2154. Mesna Cana, punëtor, Rahovec
2155. Fehmi Isma, elektricist, Rahovec
2156. Selajmi Merxha, punëtor, Rahovec
2157. Faton Hoti, punëtor, Rahovec
2158. Sadik Hoxha, punëtor, Rahovec
2159. Ilaz Zhuniqi, bujk, Rahovec
2160. Sadat Raba, punëtor, Rahovec
2161. Sylejman Hoti, punëtor, Rahovec
2162. Veprim Gashi, punëtor, Rahovec
2163. Sherif Bellaqa, i plagosur, Rahovec
2164. Selami Gashi, bujk, Rahovec
2165. Sylejman Ukshini, punëtor, Rahovec
2166. Xhevdet Bajraktari, Inxh. i Bujq. Rahovec
2167. Halit Gashi, bujk, Rahovec
2168. Zylfi Kelmendi, punëtor, Rahovec
2169. Fadil Zeqiri, bujk Rahovec
2170. Fikret Hoti, profesor, Rahovec
2171. Bashkim Duraku, punëtor, Rahovec
2172. Aziz Gashi, punëtor Rahovec
2173. Faik Gashi, mekanik, Rahovec
2174. Muharrem Fetoshi, bujk, Rahovec
2175. Kujtim Berisha, punëtor, Rahovec
2176. Fabir Shala, mjeshtër, Rahovec
2177. Ibrahim Gashi, punëtor, Rahovec
2178. Agim Gashi, bujk, Rahovec
2179. Jemin Gashi, punëtor, Rahovec
2180. Habib Hoti, punëtor, Rahovec
2181. Zenun Hoti, bujk, Rahovec
2182. Plak Hoti, bujk Rahovec
2183. Xhelal Krasniqi, punëtor, Rahovec
2184. Naim Hoti, punëtor, Rahovec
2185. Hazer Dina, zdrukthtar, Rahovec
2186. Selajdin Gashi, zdrukthtar, Rahovec
2187. Remzi Gashi, punëtor, Rahovec
2188. Qerim Gashi, punëtor, Rahovec
2189. Agron Berisha, punëtor, Rahovec
2190. Shukri Gashi, punëtor, Rahovec
2191. Driton Kelmendi, punëtor, Rahovec
2192. Xhavit Bajrami, bujk, Rahovec
2193. Mahmut Kelmendi, punëtor, Rahovec
2194. Barimon Gashi, pensionist, Rahovec
2195. Arsim Thaqi, student, Rahovec
2196. Kreshnik Hoti, punëtor, Rahovec
2197. Selman Krasniqi, student, Rahovec
2198. Sefedin Gashi, punëtor, Rahovec
2199. Agron Krasniqi, student, Rahovec
2200. Muharrem Gashi, bujk, Rahovec
2201. Mejdi Kelmendi, punëtor, Rahovec
2202. Alban Muhaxheri, Kaçanik
2203. Valon Paçarizi
2204. Fitim Gara
2205. Ismet Xhukolli
2206. Agron Haxholli
2207. Arif Gürel nga Turqia, montazher
2208. Sylë Zabeli
2209. Nita Brisku, studente, Ulqin
2210. Adem Geca, Profesor, Banjë
2211. Sofë Geca, Amvise Banjë
2212. Kumrije Geca, Amvise Banjë
2213. Gurakuq Geca, el. Teknik i komp. Banjë
2214. Shote Geca, Nxënëse, Banjë
2215. Lulekuqe Geca, Nxënëse, Banjë
2216. Kaçanik Geca, Nxënës, Banjë
2217. Dugagjin Geca, Nxënës, Banjë
2218. Arjan Hamza, Punëtor, Pejë
2219. Hidajete Kuka, Amvise, Pejë
2220. Xhevdet Osmanaj, Tregtar, Pejë
2221. Mimoza Bojku, tek. Farmaciste, Pejë
2222. Nekibe, Shitese, Pejë
2223. Abedin Tahiri, Student, Pejë
2224. Mergime Shala, Profesoreshë, Pejë
2225. Arbenita Muqolli, Nxënëse, Pejë
2226. Berat Maksutaj, Nxënës, Banjë
2227. Ariana Selimaj, Ekonomoste, Pejë
2228. Shendrite Loshi, Nxënëse, Burim
2229. Minire Mataj, Nxënës, Pejë
2230. Ilaz Maroshi, Mësonjës Gjakovë
2231. Folentina Kaliqani, Nxënëse, Pejë
2232. Argurjana Berisha, Nxënëse Deçan
2233. Sylë Balaj, Nxënës, Pejë
2234. Granit Balaj, Nxënës, Deçan
2235. Arben Kuqi, Nxënës, Gjakovë
2236. Vlorian Molliqaj, Nxënës Beleg
2237. Dinor Berisha, Nxënës, Rrezar
2238. Osmon Zekaj, Nxënës, Suharekë
2239. Drita Ahmetaj, tek. Farmacisë, Pejë
2240. Miranda Elshani, Nxënëse, Banjë
2241. Vjosa Elshani, Nxënëse, Banjë
2242. Blerina Abazi, Studente, Pejë
2243. Adnan Dobroshi, Kasap, Pejë
2244. Besian Kelmendi, Student, Pejë
2245. Besim Maroshi, Student, Gjakovë
2246. Rexhep Kesasi, Tergtar, Pejë
2247. Xhevdet Kesasi, Tergtar, Pejë
2248. Dardan Kaliqani, Nxënës, Pejë
2249. Valon Gashi, Nxënës, Pejë
2250. Imer Shabanaj, Nxënës, Pejë
2251. Dykë Osmanaj, Nxënës, Burim
2252. Leonita Elshani, Nxënës, Banjë
2253. Elira Thaçi, Nxënës, Pejë
2254. Fllanza Podrimqaku, Nxënës, Novosellë
2255. Qendresa Ibrahimaj, Nxënës, Kashicë
2256. Agnesa Gashi, Nxënës, Ozdrim
2257. Medrete Haxhjaj, Nxënëse, Burim
2258. Higjrete Kastrati, Nxënëse, Zahaq
2259. Mimoza Lajçi, Nxënëse, Pejë
2260. Adem Sylejmani, Nxënës, Pejë
2261. Mirlinda Gashi, Nxënëse, Pejë
2262. Valentina Isufi, Nxënëse, Pejë
2263. Egzon Haxhiaj, Nxënës, Pejë
2264. Mirlinda Mehmetaj, Nxënëse, Pejë
2265. Antigona Maxharraj, Nxënëse, Stupe
2266. Qendresa Veseli, Nxënëse, Llabian
2267. Varzon Mavraj, Nxënës, Burim
2268. V. Mavraj
2269. Ardiana Pelaj, Nxënës, Pejë
2270. Albulena Muqolli, Nxënëse, Pejë
2271. Ardita Musa, Nxënëse, Pejë
2272. Egzona Kelmendi, Nxënëse, Kosuriq
2273. Elena Deskaj, Nxënëse, Klinë
2274. Besarta Gashi, Nxënëse, Klinë
2275. Arbresha Nimani, Nxënëse, Pejë
2276. Adelina Haxhaj, Nxënëse, Pejë
2277. Blerina Lipa, Nxënëse, Pejë
2278. Kosovare Kabashi, Nxënëse Pejë
2279. Verdita Bajraktari, Nxënës, Banjë
2280. Dafina Elshani, Nxënës, Banjë
2281. Egzona Ademaj, Nxënëse, Pejë
2282. Merita Ademaj, Nxënëse, Pejë
2283. Edona Berisha, Nxënëse, Pejë
2284. Realta Berisha, Nxënëse, Pejë
2285. Qendresa Gashi, Nxënëse, Pejë
2286. Imer Shala, Profesor, Pejë
2287. Blerina Ahmeti, Nxënëse, Pejë
2288. Lumturije Vrenezi, Nxënëse, Pejë
2289. Mimoza Kastrati, Nxënëse, Pejë
2290. Saranda Shabi, Nxënëse, Pejë
2291. Saranda Daci, Nxënëse, Pejë
2292. Kushtrim Brahimaj, Nxënës, Pejë
2293. Miranda Hysenaj, Nxënëse, Vitomericë
2294. Albana Atashi, Nxënëse, Pejë
2295. Kushtrim Nikqi, Nxënëse, Pejë
2296. Granit Çeku, Nxënës, Pejë
2297. Fitore Imeri, Nxënëse, Pejë
2298. Majlinda Bajramaj, Nxënëse, Strellc
2299. Aferdita Hasanaj, Nxënëse, Strellc
2300. Jehona Gashi, Nxënëse, Banjë
2301. Vlera Ukaj, Nxënëse, Vranoc
2302. Dafina Demaj, Nxënëse, Vranoc
2303. Astrit Krasniqi, Nxënës, Pejë
2304. Arbenit Kastrati, Nxënës, Pejë
2305. Valon Kurmehaj, Nxënës, Pejë
2306. Zoje Luma, Nxënës, Pejë
2307. Frasher Berisha, Nxënës, Klinë
2308. Adnan Berisha, Nxënës, Klinë
2309. Astrit Krasniqi, Nxënës, Klinë
2310. Egzon Loci, Nxënës, Pejë
2311. Albulena Lulaj, Nxënës, Pejë
2312. Blerina Ahmeti, Nxënës, Pejë
2313. Feride Berisha, Nxënës, Pejë
2314. Shqipe Pelaj, Nxënëse, Novosellë
2315. Blerta Berisha, Nxënëse, Pejë
2316. Arta Krasniqi, Nxënëse, Klinë
2317. Fisnike Pelaj, Nxënëse, Novosellë
2318. Gentiana Smajli, Nxënëse, Pejë
2319. Lendita Ahmetxhekaj, Nxënëse, Klinë
2320. Gentiana Maraj, Nxënëse, Pejë
2321. Alrua Bujupi, Nxënës, Burim
2322. Ardita Shala, Nxënës, Pejë
2323. Mirjeta Loshi, Nxënëse, Burim
2324. Kaltrina Morina, Nxënëse, Pejë
2325. Hemrijeta Gjukaj, Nxënëse, Deçan
2326. Enver Gjukaj, Kimist, Deçan
2327. Qendresa Bajraj, Nxënëse, Deçan
2328. Dafina Huskaj, Nxënëse, Pejë
2329. Valmire Bushati, Nxënëse, Pejë
2330. Shkendi Hadergjonajm Nxënës, Pejë
2331. Florentina Turkaj, Nxënëse, Banjë
2332. Fabiana Ferati, Nxënëse, Banjë
2333. Kushtrim Geca, Nxënës, Banjë
2334. Genc Podrimçaku, Nxënës, Fierz
2335. Idriz Hagjijaj, Nxënës, Rakosh
2336. Emin Mehmeti, Nxënës, Banjë
2337. Ismail Kelmendi, prof. Elek., Pejë
2338. Arlinda Mulaj, fitnes. Nut, Burim
2339. Rexhep Idrizaj, Nxënës, Pejë
2340. Elvis Kastrati, Nxënës, Pejë
2341. Rejhon Shala, Nxënëse, Pejë
2342. Lule Hamzaj, Nxënëse, Pejë
2343. Blertë Loshi, Nxënës, Banjë
2344. Plareta Shabanaj, Nxënëse, Pejë
2345. Florita Milaj, Nxënëse, Strellc
2346. Doneta Gashi, Nxënëse, Baran
2347. Kaltrina Hadergjonaj, Nxënëse
2348. Diana Muriqi Nxënës, Pejë
2349. Gentiana Kelmendi, Nxënëse, Pejë
2350. Flutra Blaka, Nxënëse, Pejë
2351. Vlora Gashi, Nxënëse, Pejë
2352. Blerina Mustafai, Nxënëse, Gllogjan
2353. Genciana Muçaj, Nxënëse, Pejë
2354. Shqipe Nikqi Nxënëse, Pejë
2355. Donjeta Lajqi, Nxënëse, Pejë
2356. Vlora Dalijaj, Nxënëse, Pejë
2357. Shkelqim Alija, Nxënëse, Zahaq
2358. Besmira Veselaj, Nxënëse, Radac
2359. Joser Ramaj, Nxënës, Burim
2360. Tarzan Mavraj, Nxënës, Burim
2361. Mirsad Bajrami, Nxënës, Pejë
2362. Ardiana Muriqi, Nxënës, Pejë
2363. Jamina Nikçi, Nxënëse, Pejë
2364. Shpejtim Hixha, Nxënës, Pejë
2365. Vesë Bacaj, Nxënëse, Burim
2366. Miranda Sadikaj, Nxënës, Pejë
2367. Blerina Nikçi, Nxënëse, Pejë
2368. Janina Berisha, Nxënëse, Burim
2369. Gresa Draga, Nxënëse, Pejë
2370. Leotrim Gashi, Nxënës, Dubovë
2371. Naser Haxhija, Punëtor, Pejë
2372. Mepsid Ramiviq, Punëtor, Pejë
2373. Valon Kamaj, Tregtar, Strellc
2374. Sanije Bytyqi, Frizere, Pejë
2375. Besim Gorqaj, Student, Studenicë
2376. Kujtim Januzi, Punëtor, Pejë
2377. Sami Hoti, Punëtor, Pejë
2378. Burim Loxha, Punëtor, Pejë
2379. Alban Mehmeti, Punëtor, Pejë
2380. Labinot Nushi, Student, Pejë
2381. Premton Iberdemaj, Student, Burim
2382. Blenard Iberdemaj, Student, Burim
2383. Arbresha Tahiri, Nxënës, Klinë
2384. Zana Gashi, Tregtare, Pejë
2385. Alisan Shala, Tregtar, Pejë
2386. Shkelqim Syla, Tregtar, Pejë
2387. Ahmet Nimani, Tregtar, Pejë
2388. Hamdi Muhaxheri, Shitës, Pejë
2389. Edison Bala, Shitës, Pejë
2390. Shkelzen Syla, Shitës, Pejë
2391. Sylë Thaçi, Shitës, Pejë
2392. Jeton Maroshi, Shitës, Pejë
2393. Faton Krasniqi, Shitës, Pejë
2394. Besfort Lajçi, Shitës, Pejë
2395. Vedat Muçaj, Nxënës, Pejë
2396. Abedin Demaj, Student, Pejë
2397. Vigan Elshani, Nxënës, Banjë
2398. Brikend Zekaj, Nxënës, Banjë
2399. Fidan Sutaj, Nxënës, Banjë
2400. Edmond Osmanaj, Nxënës, Banjë
2401. Albert Metaj, Nxënës, Banjë
2402. Armend Metaj, Nxënës, Banjë
2403. Arber Loxha, Nxënës, Banjë
2404. Arianit Loxha, Nxënës, Banjë
2405. Ilirjana Elshani, Nxënës, Banjë
2406. Kaltrina Zeneli, Nxënës, Banjë
2407. Jeton Dreshaj, Nxënës, Banjë
2408. Bekim Turkaj, Nxënës, Banjë
2409. Sadri Hajrizaj, Nxënës, Banjë
2410. Ilirjan Hajrizaj, Nxënës, Banjë
2411. Shkendie Loxha, Nxënës, Banjë
2412. Fatlind Ademaj, Nxënës, Banjë
2413. Edon Turkaj, Nxënës, Banjë
2414. Qendrim Sejdiaj, Nxënës, Banjë
2415. Gentian Ademaj, Nxënës, Banjë
2416. Edon Hetemaj, Nxënës, Orrobërd
2417. (044 161 690: Gjashtëdhjetë punëtorët e Hotelit “Victory”,Prishtinë...pasojnë emrat)

2477. Fortuna Jashari, Nxënës, Banjë
2478. Dr.Agim Deva,profesor universitar, shkrimtar,Prishtinë
2479. Ramiz Kelmendi,shkrimtar: Po deri kur(!?)do të na burgosin për fjalën e lirë!
2480. Klenti Tare, Tiranë, Drejtor shitblerjesh
2481. Shoqata e të Burgosurve Politikë - Shefik Sadiku, kryetar, Dardanë (Lirim i menjëhershëm i Albin Kurtit dhe të burgosurve politikë)
2482. Osman Zhitia, babi i dëshmorit të kombit Afrim Zhitia
2483. Qamile Zhitia, nëna e dëshmorit të kombit Afrim Zhitia
2484. Sylë Zhitia
2485. Naim Zhitia
2486. Minire Zhitia
2487. Rifadije Zhitia
2488. Dritëro Zhitia
2489. Flamur Zhitia
2490. Idriz Blakaj,Inxhinier,Vrellë,Burim
2491. Zafir Berisha, kryetar i degës së PDK në Prizren
2492. Ismet Mahmuti, kryetar i Shoqatës së të Burgosurve Politikë në Besianë
2493. Nuhi Paçarizi, gazetar
2494. Suzana Paçarizi
2495. Blerim Muhamet Hoxha - Avokat me seli në Pejë
2496. Dr. Hysni Bytyçi, avokat: Nuk ekziston asnje arsytim qe te mbahet Albin Kurti në paraburgim. Hetimet mund të vazhdojne edhe pa paraburgim
2497. Myrvete Çollaku, avokate, Prizren: Nuk ka bazë ligjore për ta mbajtuir Albinin në burg. Sikur protestuesit tjerë, edhe ai duhet të jetë i lirë.
2498. Fadil Ferataj, oficer korrektues, Mojstir, Burim
2499. Shote Ferataj, amvise, Mojstir, Burim
2500. Arbnore Ferataj, nxënëse, Mojstir, Burim
2501. Gëzim Mustafa,aktivist, Sharr: Liri për KUrtin, për ish ushtarët e UÇK-së!
2502. Valon Murati: Lirojeni!
2503. Avni Klinaku: Lirojeni Albini!
2504. Avni Dalipi,aktor: I bashkangjitem me vullnet apelit për lirimin e Albin Kurtit.
2505. Gani Geci, Llaushë “Albin Kurti nuk ka bërë vepër penale nëse ka protestuar”
2506. Ismi Azizi, Preshevë
2507. Valon Hoti,st.kolegji “Fama”
2508. Lendita Berisha, Dasam (ish Saradran),Burim
2509. Hajrie Berisha, Dasam (ish Saradran),Burim
2510. Samir Berisha, Dasam (ish Saradran),Burim
2511. Azemine Çettaj,Trubuhovc,Burim
2512. Hasan Çettaj,Trubuhovc
2513. Luan Çettaj,Trubuhovc
2514. Alban Çettaj,Trubuhovc
2515. Luljeta Çettaj-Selmani,Trubuhovc-Grabanicë
2516. Abdullah Selmani,Grabanicë
2517. Hasan Shkodra,inxhinier i makinerisë,Gjilan
2518. Musa Sabedini, gazetar,kryetar i klubit të gazetarëve “Beqir Musliu”,Gjilan
2519. Rajmond Lipovica - 18 vjet Ferizaj
2520. Lumturie Koka – Kaçanik (Të jesh i lirë ndonjëherë është si të jesh i robëruar, të kërkosh liri mund të zihesh rob, andaj të kërkosh lirinë dhe të drejtën askush nuk duhet të robërohet, askush, as ju i Nderuar Albin Kurti)
2521. Besarta Idrizi – kryetare e Asamblesë Rinore të Kaçanikut, gjimnaziste (As në siluetë të ndërdijes nuk më ka mbetur e shënjuar ndonjë vend që burgos zërin e së drejtës dhe lirisë së popullit. Por, nuk habitem për shumë gjëra kapim fillin e historisë gabimisht, kështu që nuk habitem edhe aq shumë. Të lirohet menjëherë zëri i popullit! Menjëherë!)
2522. Hekuran Hoti – Nxënës
2523. Fitore Zeneli,juriste e diplomuar,Prishtinë
2524. Fitim Osmanaj, Gurrakoc: Lirojini, menjëherë! Shihemi më 3 mars në tokë të Prishtinës!
2525. (Apelit i bashkëngjiten këta familjarë te shoqatës: "Thirrjet e nënave" Gjakovë): Ferdonije Qerkezi...
2526. Fllanza Bunjaku
2527. Tixhe Berisha
2528. Ajnishahe Berisha
2529. Muradije Morina
2530. Zarife Morina
2531. Ferdije Morina
2532. Lirije Dushku
2533. Sanije Gjocaj
2534. Fllanza Gjocaj
2535. Alberina Gjocaj
2536. Burbuqe Gjocaj
2537. Hate Krasniqi
2538. Shazane Krasniqi
2539. Mynavere Krasniri
2540. Rifat Murataj
2541. Sofije Murataj
2542. Hyremo Nushi
2543. Vlora Ymeraga
2544. Lendita Zeka
2545. Shemsije Zeka
2546. Imiha Smajlaj
2547. Fllanza Veseli
2548. Sabrije Rama
2549. Nepe Rama
2550. Zoje Rexha
2551. Faze Tafa
2552. Xhafer Bajraktari
2553. Fatime Bajraktari
2554. Bekrije Goqi
2555. Hazbije Ajroni
2556. Fatime Berisha
2557. Hajrije Berisha
2558. Myzafere Bicurri
2559. Fatmire Bicurri
2560. Bihije Bicurri
2561. Violeta Bicurri
2562. Nasibe Shtaloja
2563. Hazbije Nura
2564. Resmije Beqrama
2565. Agim Sylejmani
2566. Qazim Huma
2567. Ganimete Huma
2568. Sadete Axhemi
2569. Bujar Bardhi
2570. Nakije Bardhi
2571. Zekije Luzha
2572. Shemsije Luzha
2573. Shukrije Mejzini
2574. Hadi Rexha
2575. Lumnije Rexha
2576. Besa Bakalli
2577. Fehmi Nura
2578. Naime Kepuska
2579. Arijeta Kepuska
2580. Mehmet Haxhiavdyli
2581. Servete Haxhiavdyli
2582. Nasibe Lluhani
2583. Samile Qaushi
2584. Lirije Domi
2585. Reshat Nura
2586. Minire Nura
2587. Elvane Dana
2588. Laundrina Dana
2589. Samile Dana
2590. Luljeta Dana
2591. Shirine Dana
2592. Shkelzen Dana
2593. Serbeze Dana
2594. Flurije Haraqija
2595. Myziene Gezha
2596. Resmije Haxhibeqiri
2597. Esat Haxhibeqiri
2598. Luljeta Sharani
2599. Pranvera Sharani
2600. Mandushe Sharani
2601. Bekrije Sharani
2602. Fekrije Saraqini
2603. Elvane Saraqini
2604. Albina Saraqini
2605. Kimete Berisha
2606. Minire Berisha
2607. Mehmet Berisha
2608. Islam Berisha
2609. Shazane Berisha
2610. Luljeta Koci
2611. Met Morina
2612. Nurije Morina
2613. Nasibe Morina
2614. Fetah Morina
2615. Hyremo Morina
2616. Humedije Hoxha
2617. Rifat Xerxa dhe
2618. Enise Xerxa
2619. Ajnishahe Berisha (Lirojeni Albinin dhe të tjerët sa s`është bërë vonë!)
2620. Burbuqe Berisha
2621. Edi Elshani, nxënës
2622. Ilir Behra
2623. Valentina Karameta - studente e gazetarisë UP
2624. Shpresa Kokollari, studente e gazetarisë UP
2625. Arta Meha, studente e gazetarisë UP
2626. Fitore Berisha
2627. Vebi Berisha
2628. Shin Avdiu - Servis i kompjuterave
2629. Hysen Rashiti - i papunë
2630. Hetem Ramadani - i papunë
2631. Shaqir Ramadani - administratë
2632. Fatlum Rashiti - nxënës
2633. Saranda Rashiti - e papunë
2634. Jehona Ramadani, e papune
2635. Krenare Ramadani, nxënëse
2636. Emrush Ramadani
2637. Hajrush Ramadani
2638. Zejdush Ramadani
2639. Metush Ramadani
2640. Bajram Ramadani nga Gjilani
2641. Fevzi Beqiri, teknik i Komunikacionit
2642. Haki Beqiri, pensionist nga Veriu i Kosovës, Lagjja Lumbardh (Lirojeni Albin Kurtin, birin e popullit, se ai nuk e ka vendin në burg me shokë, por në burg duhet të jenë ata kriminelë që vranë dhe e përgjaken demostratën paqësore)
2643. Albion Sinani - nxënës, Kopernicë - Dardanë
2644. Ardit Sinani -II-
2645. Erëza Sinani -II-
2646. Lirik Hoxha -II-
2647. Besa Hoxha -II-
2648. Bleta Hoxha -II-
2649. Eris Sinani - Kopernicë - Dardanë
2650. Fatlind Shala, laborant
2651. Naser Shala, student në Administratë Publike & Marrëdhënie Ndërkombëtare
2652. Fatlind Shala, laborant(kimist i diplomuar, Rogovë-Gjakovë
2653. Samile Doli, profesoreshë e pedagogjisë, Gjakovë
2654. Afërdita Doli, profesoreshë e lëndëve juridike, Gjakovë
2655. Përmire Juniku, profesoreshë e ekonomisë, Gjakovë
2656. Dëshira Muhaxhiri, ecc e diplomuar, Gjakovë
2657. Elvane Gojani, ecc e diplomuar, Gjakovë
2658. Kujtim Frrokaj, profesor, Gjakovë
2659. Shaban Kukaqi, punëtorë teknik, Gjakovë
2660. Sefdije Ponusheci, profesoreshë e matematikës, Gjakovë
2661. Sinan Hajdari, profesor i matematikës, Gjakovë
2662. Sokol Hoxha, profesor, Gjakovë
2663. Brikena Radogoshi - Domi, Norvegji (e lindur në Gjakovë)
2664. Nexhat Domi, Norvegji (i lindur në Gjakovë)
2665. Epikad Radogoshi, student i gazetarisë
2666. Shkëlzen Krasniqi, Norvegji (i lindur në Gjakovë)
2667. Myrvete Radogoshi - Krasniqi, Norvegji (e lindur në GJakovë)
2668. Etor Krasniqi, Norvegji (i lindur në Gjakovë)
2669. Geront Krasniqi, Norvegji (i lindur në Gjakovë)
2670. Etrit Krasniqi, Norvegji (i lindur në Gjakovë)
2671. Mergim Krasniqi, Norvegji (i lindur në Gjakovë)
2672. Hydajete Radogoshi - Shehu, Suedi (e lindur në Gjakovë)
2673. Genc Shehu, inxhinier i elektroteknikës, Kanadë (i lindur në Gjakovë)
2674. Albert Shehu, inxhinier i elektronikës, Suedi (i lindur në Gjakovë)
2675. Burim Krasniqi - inxh i PT
2676. Berat Murati
2677. Begzad Sinani - ecc i dipl. Përgjegjës në DSHP - KK – Dardanë (Lirim i menjëhershëm i Albin Kurtit dhe të gjithë të dënuarëve politikë)
2678. Albrim Bytyqi, Ecc. i diplomuar (Lirojeni menjëherë Albin Kurtin, njeriun i cili përfaqëson në mënyrën më dinjitoze zërin dhe vullnetin politik të popullit të Kosovës, njeriu i cili dha gjithçka nga vetja për t’i thënë jo regjimit komunist jugosllav, por gjithashtu edhe regjimit neokolonialist të UNMIK-ut, i cili qartazi po i mohon vullnetin e qytetarëve të Kosovës. Lirojeni menjëherë!)
2679. Afrim Buja - fshati Bujan, Lypjan
2680. Lulzim Buja - fshati Bujan, Lypjan
2681. Mentor Buja - fshati Bujan, Lypjan
2682. Lutfi Buja - fshati Bujan, Lypjan
2683. Agon Buja - fshati Bujan, Lypjan
2684. Enver Buja - fshati Bujan, Lypjan
2685. Fatmir Buja - fshati Bujan, Lypjan
2686. Vehbi Buja - fshati Bujan, Lypjan
2687. Xhevat Buja - fshati Bujan, Lypjan
2688. Halit Buja - fshati Bujan, Lypjan
2689. Emin Buja - fshati Bujan, Lypjan
2690. Liridon Buja - fshati Bujan, Lypjan
2691. Hazir Buja - fshati Bujan, Lypjan
2692. Muhamet Buja - fshati Bujan, Lypjan (I tërë fshati Bujan në, Lypjan e përkrah fuqimisht apelin per lirimin e Albin Kurtit dhe të gjithe çlirimtarëve tjerë, të cilët mbahen në burgjet e YUNMIK-ut, kërkojmë që menjëherë të lirohen, shihemi në demonstratë më 3 mars 07)
2693. Nevzad Shemsedini -Inf. i mjekesise –Gjilan
2694. Enis Tahiri
2695. Fatime Llumnica, Oberhofmatte 15, 6020 Emmenbrücke, Swiss
2696. Marigona Llumnica, Oberhofmatte 15, 6020 Emmenbrücke Swiis
2697. Ganimete Hasani, nxënëse
2698. Arton Arifi, nxënës nga Gjilani
2699. Habib Ymeri, arkitekt, Gjilan
2700. Arbënor Dehari, Student
2701. Lirojeni menjëherë Eruditin e Mendjes së Ndritur
2702. Sytkije Çerkini – Amvise
2703. Dr. Urim Çerkini, mjek, QKMF – Ferizaj
2704. Gazmend Çerkini, Absolvent i Elektroteknikës, Ferizaj
2705. Dr. Nezir Luzha, Specialist i Mjekësisë Familjare, QKMF – Ferizaj
2706. Luljeta Luzha, arsimtare e Matematikës, SH.F. “Gjon Serreqi” Ferizaj
2707. Albion Luzha – Ferizaj
2708. Vleron Luzha – Ferizaj
2709. Dr. Urimi. Fr-KO
2710. Nora Ibishaga Budima
2711. Nora Hoti
2712. Nurie Haliti, absolvente e Elektros nga Mitrovica
2713. Agjensioni turistik “MOREA”- Gjilan
2714. Kafiteria “MOREA”- Gjilan
2715. Fabrika e ujit “KIKA” Dardanë, me pronar inxhinier i teknologjisë Avdullah Bajra dhe 14 punëtorët e kësaj nërmarrje
2716. Abdyl Lala
2717. Lumnie Lala
2718. Naser Lala
2719. Agim Lala
2720. Kushtrim Lala
2721. Arber Lala
2722. Granit Lala
2723. Labinot Lala
2724. Kastriot Lala nga Vendinisi i Besianës (Vetëm pseudo pushtetarët me frikë paranoike me qyqarllëkun e tyre të skajshëm për t'i ruajtur pozitat e tyre të mjera mund të urdhërojnë burgosjen dhe t'i gëzohen mbajtjes në burg të njerëzve që në popull reflektojnë: Besim, guxim, sakrificë për ta luftuar të keqen. Shendet e jetë të gjatë Albin Kurti, ne Ju është rinia, me Ju janë ata që nuk shiten, nuk blihen dhe nuk nënshtrohen)
2725. Isak Lala, Besianë
2726. Afrim Lala, Besianë
2727. Hetem Lala, Besianë
2728. Izet Lala, Besianë
2729. Hamdi Lala, Besianë
2730. Sadik Shatri, Kushtrim (ish-Tomoc)
2731. Fahrije Loka Sshatri
2732. Skender Shatri, Zyra e Punës, Burim
2733. Serbeze Shatri, amvise
2734. Rilinde Shatri
2735. Fidan Shatri, student i Kulturës Fizike
2736. Guximtar Shatri, nxënës
2737. Shkodran Shatri, student, fak. Ekonomik (Hallall “Epokës së re” për atë që bëri dhe po bën për atdhedashësit. Ultimatum u japim atyre që ia marrin lirinë Albin Kurtit (tribunit popullor, Mendelës së kohës moderne) i cili në momente historike di të bëj kthesa. Në gjë të tillë kërkojmë edhe për birin tonë Naser Shatri dhe të gjithë të burgosurit politikë)
2738. Ali Neziraj, Technolog i Letrës, Meister Werkführer Fabrikation 2, Papierfabriken Cham-Tenero AG, Cham Paper Group, CH-6330 Cham
2739. Tom Delija, USA (Burgjet janë për ata që vrasin, për kriminelë, por jo për ata që kërkojnë lirinë dhe pavarësinë. Prandaj ju që burgoset Albinin, lirojeni atë sa s’është bërë vonë...)
2740. Bardhok Biba
2741. Avni Llumnica, Oberhofmatte, 15 6020 Emmenbrücke Swiss
2742. Valdrin Dermaku
2743. Edona Lokaj
2744. Liridon Dvorani nga Drenasi
2745. Malëjeta Hoxha, studente e Arkitekturës
2746. Avni Llumnica
2747. Feride Rushiti, MD, Executive Director, KRCT
2748. Shaban Terziu - Ingjinjer i Agrokultures –Gjilan (Kërkoj që lirimi i të madhit Albin Kurti të jetë sa më i shpejtë, sepse nuk mund të ketë paqe pa liri e liria po mohohet duke u burgosur nëpër kazamatet e UNMIK-ut. Duam lirimin e Albinit dhe duam Vetëvendosje!
2749. Lindita Haxhiu
2750. Shkumbim Haxhiu
2751. Lejla Haxhiu
2752. Kaltrina Shatri
2753. Arben Bytyçi - ish ushtar i UÇK-së
2754. Laura Kryeziu nga Shipashnica
2755. Besfort Dermaku
2756. Besart Dermaku
2757. Halime Krasniqi – pensioniste
2758. Armend Dermaku
2759. Nafi Bakiu-Shkup-stundet
2760. Naim Aliu-Shkup-stundet
2761. Ridvan Mustafa-Shkup-student
2762. Gylten Alimi-Shkup-studente
2763. Driton Abazi-Shkup-student
2764. Besnik Mersini-Struge-student
2765. Shkelqim Muharremi-Struge-student
2766. Nedim Rama-Shkup-student
2767. Nazmi Ramani-Shkup-student
2768. Besim Abdullai-Shkup-jurist
2769. Armend Ajdini-Shkup-student
2770. Ramadan Kadriu-Shkup-student
2771. Artan Ismaili-Shkup-student
2772. Sedat Halimi-Shkup-student
2773. Suad Selimi-Shkup-student
2774. Alil Palloshi-Shkup-drejtor shkolle
2775. Agim Ramadani-Shkup-Arsimtar
2776. Muzejne Enazi-Shkup-pastruese
2777. Suzana Ali-Shkup-pastruese
2778. Ruzhdi Jahja-Shkup-Mjeshter
2779. Hajriz Bekteshi-Shkuo-arsimtar
2780. Mevlane Shabani-Shkup-arsimtare
2781. Dalip Recica-Shkup-biblotekar
2782. Mendu Fuga-Shkup-arsimtar
2783. Kadri Llamallari-Shkup-arsimtar
2784. Sutkije Sadiku-Shkup-arsimtare
2785. Ramadan Isaku-Shkup-arsimtar
2786. Besa Ademi-Shkup-Arsimtare
2787. Teuta Ajeti-Shkup-arsimtare
2788. Teuta Palloshi-Shkup-arsimtare
2789. Remzie Dardhishta-Shkup-arsimtare
2790. Raif Dardhishta-Shkup-arsimtar
2791. Lavdrim Dardhishta-Shkup-arsimtar
2792. Florie Jakupi-Shkup-arsimtare
2793. Haki Jakupi-Shkup-arsimtare
2794. Vehbi Selmani-Shkup-arsimtar
2795. Severxhane Kasapi-Shkup-arsmitare
2796. Aferdita Ibrahimi-Shkup-arsimtare
2797. Xhevdet Hoxha-Shkup-arismtar
2798. Hazbije Kadriu-Shkup-arsimtare
2799. Gani Ahmeti-Shkup-arsimtar
2800. Fuat Jakupi-Shkup-arsimtar
2801. Blerim Livoreka-Shkup-Arsimtar
2802. Irfan Miftari-Shkup-oficer
2803. Rexhep Miftari-Shkup-pa pune
2804. Emin Miftari-Shkup-punetor
2805. Sedat Baftiu-Shkup-student
2806. Rrahman Iseni-SHkup-student
2807. Nuri Rexhepi-Shkup-arsimtar. (SË BASHKU DERI NË VETËVENDOSJE!")
2808. Burim Kutllovci, aktivist i Lëvizjes Vetevendosje!, Vushtrri
2809. Sami Uka, nxënës, Mitrovicë
2810. Shkelzen Gucati, nxënës, Mitrovicë
2811. Imrizah Gashi, nxënës, Mitrovicë
2812. Fevzi Jashari, nxënës, Mitrovicë
2813. Betim Imeri, nxënës, Mitrovicë
2814. Ferki Osmani, ish-UCK, ish-UÇPMB, Mitrovicë
2815. Agim Fazliu, student, Mitrovicë
2816. Kujtim Fazliu, punëtor, Mitrovicë
2817. Sokol Tahiri, pensionist, Mitrovicë
2818. Asllan Tahiri, ish-minator, pensionist, Mitrovicë
2819. Fistim Xheloshi, student, Skënderaj
2820. Enver Xheloshi, punëtor, Skënderaj
2821. Flamur Riza, nxënës, Mitrovicë
2822. Rexhije Ajvazi, Gjenevë, Zvicër
2823. Hysnije Beqiri,
2824. Rexhije Beqiri
2825. Xhemile Beqiri
2826. Nafije Beqiri
2827. dhe Vlora Beqiri, të gjithë me vendqëndrim të përkohshëm në Zvicër
2828. Qëndrim Peci
2829. Burim Kutllovci, aktivist i Lëvizjes Vetëvendosje!, Vushtrri
2830. Ardian Morina, Therandë, student, Shkenca Kompjuterike në UEJL
2831. Armend Qamili, Ferizaj, student, Shkenca Kompjuterike në UEJL
2832. Blerim Çoçaj, gazetar nga Prizreni
2833. Gezim Beka, Prishtinë
2834. Liridon Zeqiri, student Juridik (Instrumentet e Serbisë mund të përgatisin padi shumë të bukura e të lulëzuara për Albinin, por ai është ndër vlerat më të freskëta të shqiptarisë e Serbia vetëm ata i lufton)
2835. Enver Podrimqaku, Krajkovë, Drenas. inxh. Metalurgjise, prof. në shkollën e Mesme Teknike në Drenas
2836. Flamur Zaganjori, inxh. i el. Shkodër (Urime për iniciativën, se këtë djalë e kemi të rrallë. Shpresojmë ta shohim sa më shpejtë në liri)
2837. Elmi Podrimqaku, Krajkovë, Drenas, student Ekonomik
2838. Arta Podrimqaku, Krajkovë, Drenas, nxënëse
2839. Selami Podrimqaku, Krajkovë, Drenas, student Ekonomik
2840. Dj.Bera A.K.A Unikatil
2841. Haxhi Podrimqaku, Krajkovë, Drenas
2842. Rigon Kosova (O kriminela lirojeni patriotin më të madh shqiptar)
2843. Albulena Rrafshi, Historiane, Kanada
2844. Xhavit Rrafshi, Kuzhiniere, Kanada
2845. Fatmir Dibrani, Profesor Gjimnazi “Sami Frashëri”
2846. Myrvete Dibrani, motër kryesore, Shtëpi të Shëndetit
2847. Fadil Dibrani, Ing. i Makinerisë, KEK
2848. Hasime Dibrani, studente e Stomatologjisë
2849. Shemsi Dibrani
2850. Naime Dibrani, motër kryesore, Kirurgji
2851. Naile Dibrani, Stomatologe
2852. Petrit Cakolli, nxënës
2853. Behar Kryeziu, nxënës
2854. Abetare Sylejmani, Studente e Shkencave Politike dhe Administratë Publike
2855. Mimoza Simnica, studente e Artit Grafik
2856. Vildane Ademi, gjuhëtare, Prishtinë
2857. Neron Vitaku, nxënës
2858. Lenditë Shabani (Ky arrestimi i Albinit të kujton atë fabulën me ujkun dhe qengjin. Do të ha, -i tha ujku qengjit-se më turbullon ujin. E qengji pinte ujë poshtë rrjedhës së lumit)
2859. Familja Pllana nga Obiliqi: Naser Pllana,...
2860. Jalldyze Pllana
2861. Granit Pllana
2862. Brikena Pllana
2863. Bjonda Pllana
2864. Martir Morina, nxënës
2865. Shaip Mehmeti, Zabel, Gjilan
2866. Mejdi.H.Sejdiu Gjilan (Albin Kurti lideri i shqiptarëve, i popullit në tërësi vetëm-VETËVENDOSJE, zgjidhe drejt çështjen e shqiptarëve në tërësi. Kam bindjen se Albini së bashku me elitën e tij do jenë të qëndrueshëm edhe në këto kohë të vështira. Ftoj popullin tonë anë e kënd ku janë t’i bashkohen ardhmërise sonë, Albin Kurtit. Apelojmë te ky pushtet i fortë dhe i egër që Albin Kurti dhe të tjerët të LIROHEN menjëherë, të fillojnë aktivitetin e tyre me popullin për aspiratën tonë shekullore: Një popull, një gjuhë, një shtet në një çati)
2867. Rrezarta Zjaqa
2868. Dukagjin Gashi
2869. Shefqet Berisha, Schlieren
2870. Kujtim Kabashi
2871. Lindita Sylejmani, Historiane (Kërkoj lirimin e menjëhershëm të Albin Kurtit)
2872. Shqipron Krasniqi, nxënës
2873. Dj Shpeta
2874. Muhamet Krasniqi
2875. Shaqir Krasniqi
2876. Sefedin Krasniqi
2877. Ramize Krasniqi
2878. Petrit Krsaniqi
2879. Ajkune Krasniqi
2880. Xhafer Krasniqi
2881. Selvishah Krasniqi
2882. Liridon Kadriu, gazetar i pavarur
2883. Adnan Zeqiri, orientalist
2884. Sami bekteshi, student
2885. Kenan Hajrullahu, student
2886. Muzafer Shkodra, student
2887. Nehat Krasniqi, student
2888. Besmir Bala, student
2889. Florim Cunaku, student Lirojeni se e kërkon populli)
2890. Bejtullah Krasniqi, analist, Prizren
2891. Xhelal Krasniqi, orientalist (Lirojeni pa asnjë kusht Albinin)
2892. Blerim Mjeku, student
2893. Nebil Mjeku, student (Lirimi i Albinit është i domosdoshëm për proceset nëpër të cilat po kalon Kosova e jo mbajtja në burg, sepse me burgje qytetarët e Kosovës janë shumë të iritur nga historia, sepse nxit edhe më shumë revoltë)
2894. Makfire Ajdini, Gjenevë
2895. Kada Mjekiqi
2896. Sami Mjeku, inxh. i Xehtarisë
2897. Qazim Azizi, Bilioteka "Fan S. Noli", Gjilan
2898. Adem Kadolli
2899. Sefe Zjaqa, Sekiraqë, Besianë
2900. Lokja Hafize Zjaqa, Sekiraqë, Besianë (Unë lokja ju kisha lutë të gjithëve mos e shkelni të vërtetën dhe drejtësinë, lirojeni djalin e lokes Albini Kurtin dhe shokët e tij. Trimat edhe në burgjet e shkive e thanë të vërtetën dhe nuk u dorëzuan edhe kur ishin në fuqi kriminelët e luftës. Lirone Albinin dhe shokët e tij se shumë shpejt kini me i ra pishman, se tri lufta i prita e me i burgos çlirimtarët dhe ata që e kërkojnë drejtësinë nuk kam pa kurrë e lokja (90 vjeçare) ju përshëndet të gjithëve që punoni për POPULL)
2901. Qerim Voca, profesor
2902. Fatmire Voca, amvise
2903. Petrit Voca, student
2904. Besarta Voca, nxënëse
2905. Granit Voca, nxënës
2906. Mergim Voca, nxënës
2907. Nebahate Voca, punëtore shëndetësore
2908. Hevzi Leci
2909. Alberina Leci, nxënëse
2910. Gjevrije Voca, amvise
2911. Azem Voca, tregtar
2912. Nuradin Voca, tregtar
2913. Avni Voca, student
2914. Nergjivane Voca
2915. Ferdane Voca, Amvise
2916. Ekrem Cakolli, LPK
2917. Vigan Xhelili, student
2918. Atdhe Hykolli, ish-kryetar i UPS-Filologjisë
2919. Shemsije Hajredinaj, nxënëse
2920. Kujtim Rexhepi, Dardanë
2921. Asim Rexhepi, Dardanë
2922. Liridona Vojvoda, nxënëse
2923. Resul Miftari, Vushtrri
2924. Megzon Hajrizi, drejtor
2925. Blerim Hajrizi, student
2926. Driton Hajrizi, student
2927. Vlora Hajrizi, studente
2928. Duresa Hajrizi, nxënëse
2929. Durim Hajrizi, nxënës
2930. Edona Hajrizi, nxënëse
2931. Ali Hajriz, student
2932. Ajet Hajrizi, punëtor (Kërkojmë lirimin e menjëhershëm të Albin Kurtit dhe të burgosurve të tjerë. Këta nuk e meritojnë të jenë në burgje në të cilat kanë qenë edhe në kohën e Serbisë, por të jenë në mesin tonë. “Epoka e re”, ju faleminderit për iniciativën të cilën e keni marrë)
2933. Mr.sci.dr.Fitim Skeraj, Prizren (Lironi Atë, që mbahet i burgosur për lirinë e popullit të vet)
2934. Burim Rrustemi, Vushtrri
2935. Elez Axhillari
2936. Dursim Axhillari
2937. Meriton Axhillari, student
2938. Avdi Berisha
2939. Hatije Berisha (Lirimi i Albinit, dënimi i fajtorëve)
2940. Mensur Rrustemi, Vushtrri
2941. Esmeralda Rama, Studente, Norvegji
2942. Alban Gashi, Balincë, Malishevë (Përshëndetje e nderuara redaksi e “Epokës së re”, ju përgëzoj për iniciativën e qëlluar, sepse Albin Kurti është zëri i popullit dhe ky sistem i padrejtë dhe antidemokratik, si i tillë që është, po e burgos, rrah, maltreton dhe vret popullin me të vetmin qëllim që të shtyp vullnetin e popullit, por këtë vullnet nuk ka mundur ta shtypin pushtuesit e mëparshëm e lëre më ky regjim i korruptuar dhe monist)
2943. Arjeta Hetemi
2944. Fatbardha Zymberi nga fsh.Varosh
2945. Edon Smakaj, nxënës, Runik
2946. Dritoni nga Gjilani sh.m.e Marin Barleti Gjilan
2947. Nevruz Krasniqi - Junik
2948. Merishahe Krasniqi - Junik
2949. Murat Krasniqi – Junik, Itali
2950. Ida Krasniqi – Junik, Itali
2951. Shaban Krasniqi - Junik
2952. Fatime Krasniqi - Junik
2953. Safet Shala - Junik
2954. Valbone Shala - Junik
2955. Bekë Dinaj – Hereq
2956. Mifail Xhemaili, Administratë
2957. Bujana Berisha, studente, Prizren
2958. Fjolla Limani
2959. Ferki Osmani
2960. Bahrije Latifi
2961. Murtez Latifi
2962. Emine Latifi
2963. Diart Latifi
2964. Valbona Latifi
2965. Bashkim Kodra
2966. Valzim Drugzani, student
2967. Sadik Sadiku (62), Rahovicë, Preshevë, i plagosur: Dola më 10 shkurt, sepse desha t’u jap zemër sikur neve pleqtë tanë para 30 vjetëve. Prapë do të dalë. Lirojini trimat o mjerana! Faleminderit “Epoka e re”për këtë Apel. Për këtë gazetë po duhet me prit në radhë gjithmonë në Preshevë!
2968. Hasan Shkodra, Gjilan: Gabimi më i madh ishte me burgosjen e Albin Kurtit dhe të tjerëve.
2969. Nefise Ymeri, Ulpianë
2970. Mexhid Krasniqi, Llukar, pjesëmarrës i të gjitha demonstratave
2971. Hilmi Llugaliu, sociolog, Podujevë
2972. Ibrahim Bega, mësues, Mitrovicë
2973. Sabrie Bega
2974. Ardian Bega
2975. Arbnore Bega
2976. Ardita Bega
2977. Arben Bega
2978. Shehrie Bega
2979. Hyzri Sejdiu, Ferizaj, tregtar
2980. Ruzhdi Dibrani,Shtutgard,Prishtinë
2981. Shpresa Dibrani,Shtutgard,Prishtinë
2982. Shkodran Dibrani,Shtutgard,Prishtinë
2983. Shqipdon Dibrani,Shtutgard,Prishtinë
2984. Nexhat Syla, jurist, Prishtinë
2985. Gëzim Ibrahimi, tek.med., Prishtinë
2986. Nazmi Krasniqi,punëtor, Prishtinë
2987. Behxhet Syla, punëtor, Prishtinë
2988. Mujë Mavraj, punëtor,Dasam (ish Saradran) burim
2989. Hatmane Mavraj,mësuese,Dasam
2990. Arben Mavraj,punëtor, Dasam
2991. Mirlind Mavraj, absolvent, Dasam
2992. Teutë Mavraj, infermiere, Dasam
2993. Agim Mavraj, bujk, Dasam
2994. Rrahim Buzhala, (Gjermani) Bajë e Malishevës
2995. Ukë Sfishta,tregtar,Besianë
2996. Agron Aliaj, Skenderaj, student/punëtor (Albini ka vuajtur mjaft nëpër burgje!)
2997. Liridon Beqiri, student
2998. Burbuqe Berisha
2999. Arife Koci, pensioniste
3000. Mehdi Koci, ish-UÇK – Austri
3001. Smajl Tahiri, Pensionist, Mitrovicë.
3002-3020. Apelit i Bashkangjiten edhe 18 anëtarë të familjes Qelaj nga Ferizaji
3021. Bekim Qelaj, student, Austri
3022-3034 (Apelit i bashkangjiten edhe 12 anëtarë të familjes Tahiri. (Pasojnë emrat)
3035-3042. Ali Sh. Krasniqi magjistër i shkencave teknike së bashku me 5 anëtarët e familjes (pasojnë emrat)
3022. Hakif Hamiti, kimist
3023-3087: Apelit i bashkohen 64 anëtarë të familjes Hamiti nga Prishtina,Sveçla e Besiana (pasojnë emrat)
3089. Musli Mazrekaj,mekanik, Malishevë: Malisheva po mbushet me grafite për Albinin. Lirojeni, kon po e pritni?!

A p e l

për lirimin e Albin Kurtit dhe të burgosurve tjerë politikë nga burgjet e UNMIK-ut me moton:

Lirojini, menjëherë!

 

“Çdo shqiptar bir shqiptari e dëshiron lirimin e Albin Kurtit!”

 Ismajl Haradinaj: Të lirohet! Menjëherë!

Ne qytetarët e poshtëshënuar kërkojmë lirimin nga paraburgimi të aktivistit politik Albin Kurti, i burgosur politik, dhe të të gjithë të burgosurve politikë në Kosovë. Ai dhe ata janë të Kosovës dhe Kosova ka nevojë për ta! Lirojini! Menjëherë!

3090. Prof. Dr. Shefki Sejdiu, Prishtinë: I bashkohem apelit.

3091.             Qani Mehmedi, gazetar: Të lirohet Albin Kurti! Menjëherë!

3092.             Prof. Ass. Haqif Mulliqi, Fakulteti i Arteve, Universiteti i Prishtinës: Të lirohet Albin Kurti! Menjëherë!

3093.             Dr. Cen Morina, mjek ligjor dhe dermatolog (etika_derm@hotmail. com): Të lirohet menjëherë bashkëveprimtari i legjendës sonë Adem Demaçit, vigjilenca e të cilit hoqi maskën e pakos pornografike të Ahtisarit

3094.             Astrit Huskaj, nënkolonel, shtetas amerikan: Bashkëngjitem në apelin për lirimin e Albinit me shokë. Nderime!

3095.             Murtez Xhema, Landskrona, Suedi, nënkryetar i degës së PDK-së, Suedi

3096.             Dr. Fitim Selimi, kirurg

3097.             Dr. Enver Krasniqi, stomatolog, Prishtinë: Në emrin tim dhe të familjes kërkoj lirimin e menjëhershëm të aktivistit politik Albin Kurtit dhe të burgosurve tjerë!

3098.             Dr. Muhabi Ademi

3099.             Dr. Burim Krasniqi

30910.        Dr. Blerim Syla

30911.        Rexhep Çeku, inxhinier i makinerisë, Pejë: Lirojeni trimin!

30912.        Halil Çeku, Qyshk i Pejës: Të lirohet Albin Kurti menjëherë!

3090.             Dr.Shaban Rexhepi, gjinekolog, kryeshef i repartit, Gjilan: Lirojeni! Menjëherë!

3091.             Dr.med.Ali Lahu, internis reumatolog: Lirojeni! Menjëherë!

3092.             Dr. Ajvaz Berisha, dekan i F. Kulturë Fizike, Prishtinë: Të lirohet Albin Kurti!

3093.             Ismail Haradinaj, Helsinborg, Suedi ish i burgosur politik në vitin 1981, Kryetar Komitetit Qendror për Lëvizjen Nacional Çlirimtare: Lirojeni Albin Kurtin! Menjëherë!

3094.             Myzaqete Haradinaj, Helsinborg, Suedi

3095.             Naim Haradinaj, Helsinborg, Suedi, anëtar i kryesise së degës së PDK-së në Deçan

3096.             Mahije Haradinaj, Helsinborg, Suedi

3097.             Martir Haradinaj, student, Helsinborg, Suedi

3098.             Shqipe Haradinaj, mësuese, Helsinborg, Suedi, historiane e diplomuar në Prishtinë

3099.             Albulena Haradinaj, Helsinborg, Suedi

3100.             Martir Haradinaj, student, Helsinborg, Suedi

3101.             Gjejlone Haradinaj, laborante, Helsinborg, Suedi

3102.             Shqiponjë Haradinaj, studente, Helsinborg, Suedi

3103.             Fatbardha Haradinaj, gjimnaziste, Helsinborg, Suedi

3104.             Rozafa Haradinaj, gjimnaziste, Helsinborg, Suedi

30913.        Liridona Haradinaj, gjimnaziste

30914.        Sadik Çeku: Presim që sa më parë ta lironi nga burgu Albin Kurtin. Po e mbani padrejtësisht!

30915.        Bestrim Abdullahu, Vranidoll: Mos e vrisni popullin! Lirojeni Albin Kurtin! Të gjithë me Vetëvendosjen!

30916.        Ibrahim Abdullahu: Për lirimin e Albin Kurtit, kundër pakos së Ahtisarit!

30917.        Shefik Sadiku, ish i burgosur politik

3105.             Xhavit Osmanaj, Kaliçan, Burim: Dua që me çdo kusht të jetë i lirë i madhi Albin Kurti, ose do t’i ndëshkojë populli qyqarët që e futën në burg!

3106.             Korab Grajçevci, nxënës

3107.             Sabrija (439 919): Nëse doni rahati, lirojeni Albin trimin!

3108.             (067 420 490) Do të jem shqiptar i ditur, shumë i kulturuar e kombëtar, por jo banal! Do të protestoj që të ndihet deri në qiell, por s’do ta thyej asnjë shishe. Do ta ha gjellën edhe pa krypë, por nuk do të blej nga ata që na shkrumbuan për një shekull. Kjo, pa Albina me shumë shokë, nuk bëhet kurrë. Përpara, por me kokën plot e gjak të ftohtë. Përshëndetje nga Tivari

3109.             Selman Sadiku, ish luftëtar, Raincë, Preshevë

3110.             Abdullah S. Mehmeti, elektroteknik, Prishtinë: Lirimi yt, Vetëvendosja e popullit. Të pëbashkuar drejt dhe deri në Vetëvendosje!

3111.             Skënder Gashi: Ua tërheq vërejtjen politikanëve të korruptuar që sa më shpejt ta lirojnë Albin Kurtin, sa nuk u bë këtuhja më zi se në Bagdad!

3112.             Nexhmije Bajrami, amvise

3113.             Iliriana Dalloshi, Kaçanik: Përkrahje për Vetëvendosjen!

3114.             Albana Fetoshi, studente e FSHMN: Të lirohet Albini! Një njeri me ideale kaq të larta i duhet i lirë këtij populli!

3115.             Zeqir Lushtaku, pensionist, Prekazi legjendar: Albin Kurti është njeri guximtar! Lirojeni!

3116.             Xhevrije Haliti, arsimtare nga Gjilani: Të lirohet Albini!

3117.             Ekrem Haliti, arsimtar nga Gjilani: Të lirohet Albini!

3118.             Isuf Ulluri, arsimtar i ed. fiz., dhe kryetar i nëndegës së tretë të LKÇK-së në Malishevë: Vdekja është asgjë kur fëmija qan për liri. Krenar me Albin Kurtin!

3119.             Vlora (+41764421085):Lirone Albin Kurtin!

3120.             Azem Kolloni, Sharr: Lirone sa nuk është bërë vonë!

3121.             Shpresa Hoxhaj

3122.             Tixhë Berisha amvise, dhe

3123.             Tina Berisha, nxënëse: Të lirohet me çdo kusht Albini!

3124.             Bajram Rudari, student, Besianë

3125.             Haki Rudari, mësimdhënës, Besianë

3126.             Bedri Rudari, veteran i UÇK-së, Besianë

3127.             Blendi Rudari, Besianë: Për lirimin e Albin Kurtit!

3128.             Ramadan Dibrani, inxh. diplomuar i elektrotenikës, Besianë

3129.             Isa Murati, punëtor, Tërpezë e Vitisë, kryetar i sindikatës në Banjën e Kllokotit

3130.             Fatbardha Klinaku, studente: Lirone filozofin dhe trimin e madh të Kosovës!

3131.             Osman Kuçi, mësues: Lirojeni Albinin

3132.             Hazir Mujaj, tregtar, Tedel (ish Vrellë), Burim

3133.             Ismajl Sfishta, biznesmen nga Besiana

3134.             Ahmet Rexhaj, tek. pylltarisë

3135.             Fatime Desku, gjimnazi “Hivzi Sylejmani”

3136.             044 589 759: Lirojeni Albin Kurtin o të mjerë!

3137.             Florim Osmanaj, Kaliçan, Burim (me banim në Gjermani)

3138.             Ismail Osmanaj, Kaliçan, Burim (me banim në Gjermani)

3139.             Izet Osmanaj, Kaliçan, Burim (me banim në Gjermani)

3140.             Ahmet Osmanaj, inxhinier i makinerisë, Kaliçan, Burim

3141.             Demë Osmanaj, maturant, Burim

3142.             Kydrete Osmanaj, Kaliçan, Burim

3143.             I bashkëngjitemi Apelit për lirimin e Albin Kurtit edhe ne: Shani Makolli,

3144.             Zeqir Jashari

3145.             Ismail Krasniqi

3146.             Liridon Makolli

3147.             Nazmi Kastrati

3148.             Dalip Ibrahimi

3149.             Kamber Zeqiraj

3150.             Fadil Sfishta

3151.             Muharrem Rama

3152.             Agim Ademi

3153.             Dren Makolli

3154.             Ganimete Sadiku

3155.             Drenusha Makolli dhe

3156.             Erëza Makolli, të gjithë nga Prishtina

3157.             Shaban Kastrati, profesor

3158.             Rexhep Hoxhaj, Prizren

3159.             S. Kastrati, qytetar i Kosovës (125 351)

3160.             Artan Lara, student

3161.             Kimete Shabani, Kastriot (Gjermani)

3162.             Hasan Shabani, Kastriot (Gjermani)

3163.             Ardian Kaliçani, gjimnazist, Burim

3164.             Nexhmi Shala, Prishtinë: Lirojeni menjëherë legjendën e gjallë të Kosovës, numrin një, Albin Kurtin!

3165.             Nexhmedin Ajvazi, arsimtar, Ferizaj

3166.             Arianit Hetemi, pjesëtar i SHPK-së: Z. Kurti ka të drejtë në të gjitha aspektet. Është turp i të gjitha institucioneve vendore e ndërkombëtare që z. Kurti të mbahet prapa grilave. Të bëhet lirimi i Kurtit dhe vëllezërve tjerë sa më shpejt.

3167.             Hamit Ahmeti, Banullë, Lypjan

3168.             Murat Ahmeti, Banullë

3169.             Latife Ahmeti, Banullë

3170.             Luljeta Ahmeti, Banullë

3171.             Shaqir Gashi, ish luftëtar i UÇK-së nga Drenica: Kërkoj lirimin e menjëhershëm të Albin Kurtit. E përkrahu moralisht dhe fizikisht.

3172.             Jashar Selimi, inxhinier, invalid i luftës së UÇK-së: Lirojeni Albinin sa nuk u bë më e madhe kjo punë!

3173.             Vaxhide hajrullahu, amvise, Gjilan: Lirojeni! Menjëherë!

3174.             Bejtullah Hajrullahu, sociolog, Gjilan: Lirojeni! Menjëherë!

3175.             Bislim Bajrami, tek. makinerisë, Izbicë, Skënderaj

3176.             Mejreme Zogiani: Të lirohet menjëherë!

3177.             Adifeti (219 395), nëpunëse e BRK: Liri për Albin Kurtin, kërkoj nga marionetat e Unmik-ut, sepse në të ardhmen mund të ndëshkohen nga populli!

3178.             Xhezair Sopaj: Familjarisht e pëlqejmë nismën për lirimin e Albin Kurtit

3179.             Shemsi Rudari, inxhinier, Prishtinë: Po, fuqishëm i bashkëngjitem aksionit për lirimin e Albin Kurtit!

3180.             Hysen Zogaj, tek. lab. i kimisë      fizike

3181.             Bekim Mulliqi

3182.             Flamur Shala, nxënës

3183.             Basri Mustafa, ofiqar, Ferizaj

3184.             Ibrahim Qyse, Prizren

3185.             Flutura Mustafa, studente

3186.             Qemajl Mustafa: Albini duhet të lirohet menjëherë dhe pa kushte. Llogari juridike duhet të japin institucionet bastarde të vendit.

3187.             Sheqir Zeneli, prof. në shk. teknike “28 Nëntori”: Gjithçka për lirimin e Albin Kurtit!

3188.             Rasim Syla, toger, TMK: Kërkojmë lirimin e menjëhershëm të të madhit Albin Kurti!

3189.             Shkëlzen Selmani, student: Kësi njerëzish si Albini që janë të gatshëm të japin jetën për Kosovën, nuk e kanë vendin në burg!

3190.             Enver Bajrami, LPK: Lirojeni menjëherë Albinin!

3191.             Habib Zogaj, invalid i luftës, Turjakë

3192.             Valdeti nga Vushtrria (213343): Ata që po e shesin Kosovë, tradhtarët e “Ekipit të Unitetit” e kanë vendin në burg e jo Albin Kurti me shokë. Ata që i vrasin shqiptarët vetëm pse duan të vendosin vetë për fatin e vet, nuk e kanë vendin në Kosovë.

3193.             Nexhmedin Mustafa, kimist, Mitrovicë (1007764509): Edhe pse për të gjitha gazetetat tona nuk kam përshtypje të mire, sepse janë thembra të Akilit për botimin e teksteve të personave që s’u takojnë klaneve në fjalë, e ndoshta as ju nuk do t’i botoni këta rreshta, megjithatë do të shkruaj. Mjerisht këtë popull të shumëvuajtur të Shqipërisë Etnike të quajtur Kosovë po e udhëheqin dhe po e sundojnë hipokritët, që d.t.th. se flisni e rreni sa mundeni, premtoni e nuk realizoni, ju besohet prandaj tradhtoni. Këta janë ata të pasluftës në Kosovë. Albin Kurti është pothuajse e vetmja kokë politike e diplomatike në Kosovë që ka rezon të të diturit dhe të intelektualit shqiptar. Prandaj, ju themi mercenarëve të brendshëm e të jashtëm: Lirojeni shqipen e kreshtave shqiptare, lirojeni vranakontin e gjallë shqiptar, se dikur do të jetë vonë!

3194.             Leonora Tulla, e papunë, Prizren

3195.             Sokol Bylykbashi, st.shk.politike

3196.             Fetije Idrizi, gjimnaziste

3197.             Sami Shala, Prishtinë “Sammy’s coffee shop”

3198.             Milaim Kadolli, Therandë: O Albin, trimërija jote e pashterrshme, do të jem me ty deri në fund!

3199.             Hasime Haradinaj, edukatore, nga Gllogjani: bashkohem me apelin për lirimin e Kurtit.

3200.             Naim Sadiku, Lund, Suedi, Kryetar i degës së PDK-së, Suedi

3201.             Negjat Sadiku, Lund, Suedi

3202.             Esat Sadiku, arsimtar, Lund Suedi

3203.             Selvete Sadiku, Lund, Suedi

3204.             Bukurije Sadiku, Arlov, Suedi

3205.             Imri Nexhipi, Arlov, Suedi

3206.             Vjollca Sadiku, Lund, Suedi

3207.             Ramadan Seferi, ekonomist, Kristianstad, Suedi

3208.             Mirevete Mecini, juriste, Kristianstad, Suedi

3209.             Rrahman Halili, pesionist, Kristianstad, Suedi

3210.             Fazli Seferi, asistent, Kristianstad, Suedi

3211.             Besim Halili, student, Kristianstad, Suedi

3212.             Sahit Deliu, Kristianstad, Suedi

3213.             Berat Halili, student, Kristianstad, Suedi

3214.             Vehbi Ferati, Kristianstad, Suedi

3215.             Perparim Nura, student, Goteborgn Suedi

3216.             Edona Lekaj, afariste, Turku, Finlandë

3217.             Astrit Gashi, gazetar Aktivistë i Vetevendosjes, Landskrona, Suedi: Besoj që në asnjë vend të rruzullin tokësor dhe as në shtetet e Afrikës Jugore nuk do të ndodhte të ekzekutohen dy të rinj në qendër të qytetit pa kryer asnjë krim, madje pikërisht në sheshin e paqes, sheshin që mban emrin e një misionareje të paqes, humanistes dhe nobelistes shqiptare, por edhe botërore Nena Terezë. Pra, pikërisht këtu ndodhi ekzekutimi dhe torturimi i protestuesve paqësorë.

3218.             Enkelda Kabashi, studente Udëvalla Suedi

3219.             Linda Shala, studente, Goteborg, Suedi

3220.             Muharrem Nura, Goteborg, Suedi

3221.             Valmira Nura, studente, Goteborg, Suedi

3222.             Kushtrim Nura nxenës, Goteborg, Suedi

3223.             Perparim Nura, Goteborg, Suedi

3224.             Shaqir Shaqiri, ish shef i zyrës së Republikës së Kosovës Goteborg, Suedi

3225.             Muharrem Nura, punëtor, Goteborg, Suedi

3226.             Zoja Nura, motër medicinale, Goteborg Suedi

3227.             Enver Gashi, Ljungby, Suedi

3228.             Ramush Krasniqi, producent, Nassjo, Suedi

3229.             Beda Krasniqi, aktiviste, Nassjo Suedi

3230.             Besa Krasniqi, këngëtare, Nassjo Suedi

3231.             Rafet Krasniqi, producent, Nassjo, Suedi

3232.             Diana Krasniqi, Nassjo, Suedi

3233.             Haki Leku, Turku, Finlandë

3234.             Bukurije Leku, Turku, Finlandë

3235.             Mergim Leku, Turku, Finlande

3236.             Edona Leku, Turku, Finlandë

3237.             Linda Leku, Turku, Finlandë

3238.             Rolinda Leku, Turku, Finlandë

3239.             Ariana Leku, Turku, Finlandë

3240.             Rolinda Leku, Turku, Finlandë

3241.             Besim Bushi, Turku, Finlandë

3242.             Valentina Bushi, Turku, Finlandë

3243.             Nazmije Ajeti, Helsiniki, Finlandë

3244.             Leotrim Ajeti, Helsiniki, Finlandë

3245.             Aranit Malaj, student, Växjo, Suedi

3246.             Bekim Kurti, student, Växjo, Suedi

3247.             Bujar Kurti, student, Växjo, Suedi

3248.             Fitore Kurti, student, Växjo, Suedi

3249.             Haxhi Osmanaj, jurist Landskrona, Suedi

3250.             Hatmane Osmanaj, Landskrona, Suedi

3251.             Albulena Osmanaj, nxënëse Landskrona, Suedi

3252.             Suzana Osmanaj, studente, Landskrona, Suedi

3253.             Saranda Fjezullahu, studente, Jonkoping, Suedi

3254.             Besnik Fejzullahu, Jonkoping, Suedi

3255.             Samet Kamberi, tregtar, Preshevë

3256.             Murat Morina, Lubizhdë, Malishevë

3257.             Valbona Mulliqi, amvise, Pejë

3258.             Fatmir Bega, kuzhinier, Ferizaj

3259.             Halit Mehmetaj / publicist/New York

3260.             Avni Gjocaj, Jurist, Burim (Ti je krenaria e Kombit Shqiptar)

3261.             Zeke Gjocaj, Bujk, Burim

3262.             Nazif Gjocaj, Fermer, Burim

3263.             Jeton Gjoci, Jurist, Burim

3264.             Vehbi Gjocaj, Student, Burim

3265.             Gazmend Gjocaj, Politikolog, Burim ( Me ty Albin u burgos i tërë populli shqiptar)

3266.             Nazmi Gjocaj, Nxenes, Burim

3267.             Mustaf Gjocaj, Profesor, Burim

3268.             Qaush Gjocaj, Punëtor, Burim (Gjermani)

3269.             Zaj Gjocaj, Menaxher, Burim (Gjermani)

3270.             Bujar Berdyna, Jurist, Pejë

3271.             Yll Mehmetaj, Jurist, Burim (Të lirohet simboli i lirisë dhe i barazisë së popullit)

3272.             Fisnik Rugova, Ekonomist, Banjë

3273.             Shkelzen Dreshaj, Jurist, Pejë

3274.             Veton Alihajdari, Ekonomist, Burim

3275.             Uran Ademaj, Tek. i Stomatologjisë, Burim

3276.             Luard Mehmetaj, Gazetar, Burim

3277.             Jeton Mehmetaj, Pedagog, Burim

3278.             Nezir Gjocaj, Punëtor, Burim (Zvicër)

3279.             Nexhdet Gjocaj, Menaxher, Burim (Zvicër)

3280.             Nexhip Gjocaj, Menaxher, Burim (Zvicër)

3281.             Naide Gjocaj, Menaxhere, Burim (Zvicër)

3282.             Binak Gjocaj, Biznesmen, Burim

3283.             Mexhid Gjocaj, Student, Burim

3284.             Arton Gjocaj, Student, Burim

3285.             Skënder Krasniqi, Malishevë, me anëtarët e familjes. . .

3286.             Xhezide Krasniqi

3287.             Dardan Krasniqi

3288.             Alban Krasniqi

3289.             Shkumbin Krasniqi

3290.             Arben Krasniqi

3291.             Teutë Krasniqi

3292.             Valentina Krasniqi

3293.             Basri Ramizi, sociolog, Drejtoria e Arsimit, Viti (Fuqimisht për demonstrata të vazhdueshme, të qeta, paqësore dhe dinjitoze)

3294.             Minush Idrizi, Buzovik, kimist, Drejtoria e Arsimit, Viti (Masovitet, demonstrata të qeta dhe të vazhdueshme)

3295.             Naim Nuredini, Sllatinë, Viti, këshilltar pedagogjik

3296.             Xhevat Emërllahu, këshilltar pedagogjik, Viti

3297.             Hamit Baliu, jurist i diplomuar, Skënderaj (QPS)

3298.             Agim Hetemi, inxhinier i teknologjisë, Ferizaj

3299.             Ali Ismaili, Mollopolc, Shtimje (Zvicër)

3300.             Gani Tolaj, bujk, Beleg, Deçan

3301.             Vesel Shala, ish pjesëtar i UÇK

3302.             Hasan Këlmendi, punëtor, Mitrovicë

3303.             Elmi Bytyçi, oficer, Prizren

3304.             Naim Kadolli, oficer, Bukosh, Therandë

3305.             Xhemshit Krasniqi, biznesmen, Tusuz, Prizren

3306.             Naim Caka, ekonom. I dipl. Vushtrri

3307.             Mr. Adem Murati, historian, Viti

3308.             Jahja Halabaku, profesor i matematikës, drejtorati i arsimit, Viti

3309.             Isa Lani, Pejë (Jemi me ju)

3310.             Hysen Ymeri, jurist, Viti (Të lirohen menjëherë! )

3311.             Ajvaz Islami, jurist, Viti, (Të lirohen menjëherë! )

3312.             Shefqet Nura, arsimtar, Vushtrri

3313.             Begzad Osmani, vozitës, Gjilan (Lirojeni Albinin sa nuk është bërë vonë. Mos e harroni marsin 2004! )

3314.             Ramadan Paçarada, arsimtar, Bardhosh

3315.             Agim Fana, Nekoc, Drenas

3316.             Xhafer Hyseni, elektricist, Vushtrri

3317.             Sanie Hyseni

3318.             Selvete Hyseni

3319.             Ilir Hyseni

3320.             Kimete Hyseni

3321.             Ramadan Hyseni

3322.             Valbone Hyseni

3323.             Jusuf Aliu, jurist, Gjilan

3324.             Ganimete Hasani, referente, Gjilan

3325.             Jakup Jashari, tek. bujq., Ferizaj

3326.             Haki Behluli, transportues, Ferizaj

3327.             Haki Aliu, punëtor, Gjilan

3328.             Hanëmshahe Ilazi, profesoreshë në pension, Prishtinë

3329.             Ilaz Ilazi, ekonomist, Prishtinë

3330.             Besim Ilazi, elektroinxhinier, Prishtinë

3331.             Arsim Ilazi, prof. matematikë, Prishtinë

3332.             Mr. Besa Ilazi, ekonomiste, Prishtinë

3333.             Njomza Ilazi, studente e gjermanishtes, Prishtinë

3334.             Reshat Hyseni, ish luftëtar i UÇPMB, Preshevë

3335.             Erxhan Agushi, punëtorë, Preshevë

3336.             Afrim Gashi, Prishtinë

3337.             Hakif Mehmeti, jurist, Albanik, Besianë

3338.             Albana Mehmeti, studente, Albanik, Besianë

3339.             Albulena Mehmeti, studente, Albanik, Besianë

3340.             Xhevat Fejza, punëtor, Ferizaj: Jam kategorik për lirimin e Albin Kurtit. Ai është i vetmi që po mendon për popull. Lirojeni! Menjëherë!

3341.             Dokleat Skënder Halilaj, nxënës: Lirojeni Albinin dhe babin tim me shokë, sepse nuk e kanë vendin në burg. Ata janë çlirimtarë. Mallkuar qoftë ai që urdhëroi burgosjen e tyre!

3342.             Mehdia, Ngucat, Malishevë (229-629): Liri a vdekje! Lirojeni Albin Kurtin!

3343.             Hanife Malaj, bashkëshorte e dëshmorit

3344.             (044 343 142): E dua lirimin e mbretit!

3345.             Tone Gashi: Lirojeni Albinin!

3346.             Sahit Morina, oficer, Prishtinë

3347.             Nusret Bela, ushtar i rrugës

3348.             Erald Selca, ish luftëtar, oficer në SHKK-Dubravë: Turp për politikanët tanë dhe tërë sistemin e drejtësisë që të mbahet në burg Albin Kurti!

3349.             (044 585 803, Baran i Pejës) Përshëndetje për gazetën më reale e më kombëtare “Epokën e re”, ju lumtë që po i mbroni interesat tona kombëtare. Liri për Albin Kurtin!

3350.             Salih Laçi, Rugovë, Pejë

3351.             G. P. (044 165 315 ) Sigurisht që shkau s’e ka mbajtur mjaft në burg, e tani po e mbajmë ne. Në krahasim me Albinin, profesioni im është rrugaç!

3352.             Binak Kadriaj: Albin Kurti nuk e ka vendin në burg, por hajnat e Qeverisë!

3353.             Kastriot Sefedini, zjarrfikës, Gjilan: Liri për Albinin. Në det grupi i Unitetit! Në ferr UNMIK-u!

3354.             Sali Bërdyna, punëtor, Novosellë, Pejë

3355.             Fejzullah Fejzullahu, taksist, Gadime: E nderuara redaksi e gazetës sonë më të guximshme shqiptare, vetëm vazhdoni në këtë mënyrë që t’i mbroni ata që dhanë dhe po japin gjithçka për Kosovën. Të lirohet Albini! Menjëherë!

3356.             Avdi Behluli-Babloku, veteran i UÇK

3357.             Bekim Dobraj, inxhinier i makinerisë

3358.             Mr. Bekim Ismaili, ed. fizike, Ferizaj: Lirojeni menjëherë!

3359.             Nexhmedin Xhakli, Dardani: Sa më shpejt të lirohet Albin Kurti!

3360.             Brahimi nga Pozharani (667 446)

3361.             Hekuran Hoti, nxënës

3362.             Zerife Hoti

3363.             Ilmi Hoti

3364.             Fehmi Hoti: Liri për Kurtin dhe të burgosurit tjerë politikë!

3365.             Mevludin Xhymshiti: Aktet kriminale të 10 shkurtit janë në përputhje me karakterin juridiko-politik të UNMIK-ut i cili ngërthen në vete kinse institucionet e Kosovës përplot me tradhtarë dhe kolaboracionistë!

3366.             Shemsi Rudari, inxhinier, Prishtinë: Çka pritet ma? Albini të lirohet! Menjëherë!

3367.             Fetah Latifaj, pensionist

3368.             Arsim Latifaj, kirurg

3369.             Hamie Latifaj, pediatër

3370.             Bajram Xhymshiti: Unë jam kryefamiljar. Biri im është bashkaktivist i luftëtarit të lirisë Albin Kurti! Lirojeni birin e kësaj toke që loton, buron, gjakon e frymon shqip. Apelit i bashkëngjitet tërë familja Xhymshiti:

3371.             Ramize Xhymshyti

3372.             Vjollca Xhymshyti

3373.             Zejnepe Xhymshyti

3374.             Zyrafete Xhymshyti

3375.             Vedat Xhymshyti

3376.             (Mesazhi i parë i shkruar telefonik, i datës 19 shkurt, ora 07:14, nga numri 044 688 841, pa emër të nënshkruesit, me përmbajtjen: “I bashkëngjitem apelit dhe vlerësoj se Albini duhet të lirohet menjëherë dhe pa kushte. E gjithë rinia jemi me të. Ai është patrioti ynë, siç e vlerësoi edhe James Pettifer”. AUTORI I KËTIJ MESAZHI LUTET QË T’I PARAQITET REDAKSISË.  Si mirënjohje, gjatë tërë muajit mars do të marr “Epokën e re” pa pagesë në cilëndo pikë të shitjes, në cilindo qytet të vendit qoftë.

3377.             Rahim Pireva, e. cc tregtar

3378.             Mendehie Tirana, gazetare, Radio Drenas

3379.             (044 500 388):Lirojeni Albin Kurtin

3380.             Zeqirja Caka, Liri për Albin Kurtin

3381.             Veli Dakaj, biznismen: Albini ka qenë, është dhe do të jetë biri më i mirë i kombit. Lirone sa nuk është bërë vonë!

3382.             Hasan Hasani, laurist, Kosovatrans, Prizren,

3383.             (044 158706) Albini është legjendë e gjallë, andaj lirojeni menjëherë!

3384.             Ragip Beqiraj, Strellc, Deçan

3385.             Ekrem Bytyçi, ish ushtar i tri Ushtrive Çlirimtare shqiptare (Kosovë,Kosovë Lindore dhe Maqedoni)

3386.             Fidon Berisha, student, Prishtinë: Lirojeni. Ai është viktima e jo vrasësi. Vrasësit duhet arrestuar. Albin Kurti, e ke mbështetjen tonë!

3387.             Burim Abazi, jurist, Mushtisht, Therandë: Emri i Albin Kurtit simbolizon qëndresën dhe sakrificën e mosnënshtrimin ndaj së keqes. Ekipi Negociator simbolizon servilitet, nënshtrim e tradhti, Turp për negociatorët! Liri për Albin Kurtin!

3388.             Avdyl Bytyçi, biznismen: Albin Kurti është në rrugë të drejtë!

3389.             Zekirja Vishi

3390.             Përparim Osmanaj, Arbëri, Prishtinë: Ju përkrah gjithmonë, me ju jam çdo herë. Liri për Albinin!

3391.             Ali Haxhiymeri, Rahavec: Albini me shokë të lirohen menjëherë. Ata s’e kanë vendin në burg!

3392.             Bashkim Hamiti nga Gjilani: I bëj apel gjykatës që Albin Kurti të lirohet sa më shpejt. Përshëndetje “Epokës së re”.

3393.             Qamil Jerliu, arsimtar, Gjilan

3394.             Avdi Berisha, Siçevë: Përshëndetje për juve, e mbështes plotësisht idenë për Albinin. Albin dhe Adem nuk bën më nëna shqiptare!

3395.             Hajdar Kqiku, Gjilan: Të lirohet! Menjëherë!

3396.             Bardhyl Abazi, student

3397.             Rafet Nikçi, Pejë: Të lirohet! Menjëherë! i

3398.             Deli Leka, Kosovë: Të lirohet! Menjëherë!

3399.             Agim Isniqi: Sa nuk është bërë vonë. Të lirohet! Menjëherë!

3400.             Gadaf Shyti: Liria e Albinit, pavarësia më e shpejtë! Të lirohet dhe të tregojë për të bëmat e “Grupit të Unitetit”

3401.             Artan Avdullahu, veteran i luftës. Të lirohet! Menjëherë!

3402.             Sali Mala dhe

3403.             Zoge Mala, studentë: Të lirohet! Menjëherë!

3404.             Faruk Dakaj, student, Prizren: Lirojeni Albin Kurtin, ardhmërinë e gjeneratës revolucionare paqësore për liri e shtet. Moslirimi i tij ngjall pesimizëm në rininë shqiptare!

3405.             Isa Elezi, inxh. i diplomuar

3406.             (044 503 113): Lirojeni! Menjëherë!

3407.             Taulant Mala, Gjilan: Lirojeni! Menjëherë!

3408.             (044 24 8848): Lirojeni! Menjëherë!

3409.             (044 113 579): Lirojeni! Menjëherë!

3410.             Halil Desku, kryepunëtor: Lirojeni! Menjëherë!

3411.             Bajram Zuka, inxhinier: Lirojeni! Menjëherë!

3412.             Adem Ademaj, PTK: Vetëm për një gjë më dhimbesh o Albin, se ta kanë kujtuar kohën e rinisë që ia fale Kosovës.

3413.             Sutki Rraci, defektolog, Gjakovë

3414.             (044 184652, Ferizaj): Lirojeni! Menjëherë!

3415.             Adem Krasniqi, dispeçer, Kosovatrans, Prizren: Lirojeni Albinin! Menjëherë!

3416.             (044 249 602): Lirojeni Albinin! Menjëherë! I duhet Kosovës.

3417.             Ruzhdi Ejupi, Albpetroll, Besianë: Lirojeni! Menjëherë!

3418.             Elton Xhemajli, prof.: Lirojeni! Menjëherë! Albini për mua është njeriu më i zgjuar e më i përsosur për idealin e Kosovës. Jemi ngopur me rrenat e udhëheqësve tanë!

3419.             Hajredin Jerliu nga Gjilani: kërkoj urgjentisht lirimin e Albin Kurtit dhe të gjithë aktivistëve të Vetëvendosjes të cilët po kërkojnë vetëm të drejtën elementare që i takon popullit. Të dënohen vrasësit e vërtetë!

3420.             Fehmi Domaniku, këshilltar, QEA Gulistan

3421.             Halim Jerliu, arsimtar, Gjilan

3422.             (044300785): Lirojeni! Menjëherë!

3423.             (044 250 180): Lirojeni! Menjëherë! Kosova nuk pret ma!

3424.             Arlinda Llugaliu, nxënëse: Lirojeni! Menjëherë!

3425.             Elham Emërllahu, student: Lirojeni! Menjëherë! Albini ka dhënë, po jep dhe do të japë gjithçka për Kosovën.

3426.             Afrim Beqiri, ekonom i diplomuar, Mitrovicë. Lirojeni! Menjëherë! Ai është njohësi më i mirë i pakos së Ahtisarit. Prej 10 shkurtit jam anëtar i Vetëvendosjes!

3427.             Ilmi Sejdiu, minator, Mitrovicë: Lirojeni! Menjëherë!

3428.             (044 334 573): Lirojeni! Menjëherë!

3429.             Fitore Kukaj: Lirojeni! Menjëherë! Ai është njeriu më i madh e më i mençur i kombit!

3430.             Afrim H. Krasniqi, Xerxë: Lirojeni! Menjëherë!

3431.             Naser Kutllovci, punëtor, Vushtrri: Lirojeni! Menjëherë!

3432.             (044 173 856): Lirojeni! Menjëherë!

3433.             Afrim Ibrahimi, teknik medicinal, Mushtisht, Therandë: Lirojeni! Menjëherë!

3434.             Sadik Paçarizi, inxhinier i ndërtimtarisë, Prizren: Lirojeni! Menjëherë!

3435.             (044 173382): Lirojeni! Menjëherë!

3436.             Sami Lala, kontabilist: Lirojeni! Menjëherë!

3437.             Amir Demolli, “Sigurimi ENK Invest”, Prishtinë: Lirojeni! Menjëherë!

3438.             Fadil Rexhepi, st. i politikës ndërkombëtare dhe diplomacisë në Universitetin “Victory”

3439.             Burhan Hoxha, argjentar: Lirojeni! Menjëherë!

3440.             Adem Ajeti, student i Juridikut në UP: Lirojeni! Menjëherë!

3441.             Arzie Nuhiu, studente nga gjilani: Lirojeni! Menjëherë!

3442.             Labinot Bytyçi, kamarier: Lirojeni heroin! Menjëherë!

3443.             Korab Baftiu, nxënës: Jam kategorik për lirimin e Albin Kurtit dhe dënimin e kriminelëve!

3444.             Esat Mehmeti, mësues në pension, Përlepnicë: Lirojeni! Menjëherë!

3445.             Kaltrina Berisha, studente e ekonomisë: Lirojeni! Menjëherë!

3446.             Florimi, Ferizaj (044 102 007) Sa nuk është bërë vonë, lirojeni menjëherë Albin Kurtin! Mos i burgosni njerëzit më të zot dhe të lini soj soj lopari në kolltuqe!

3447.             (044 170 153): Lirojeni! Menjëherë!

3448.             Florent Rrahimi, tek. i anestezionit në QKU: Është obligim dhe interes i të gjithë qytetarëve lirimi i Albin Kurtit. Ai është vizionar!

3449.             (044 653115): Lirojeni! Menjëherë! Albinin dhe të tjerët.

3450.             ZANI, Viti, veteran i UÇK (Kosovë) dhe UÇK (Maqedoni) (044 657 500):Lirojeni Albin Kurtin! Menjëherë!

3451.             Sejdi Ademi, inxhinier, Vushtrri: Lirojeni Albin Kurtin! Menjëherë!

3452.             Burim Gashi, ndërtimtar, Balincë, Malishevë: E përkrah Albin Kurtin dhe Vetëvendosjen.: Lirojeni Albin Kurtin! Menjëherë!

3453.             Kastriot Ahmeti, drejtor i firmës ndërtimore TEMPERKROM design, Prishtinë, Tiranë: Lirojeni NJËSHIN Albin Kurti. Jemi me Ty Albin!

3454.             Asllan Zjaqa: Lirojeni! Menjëherë!

3455.             Agim Morina, teknik i farmacisë, Malishevë: I bashkëngjitem apelit të bashkëmendimtarëve për lirimin e Albin Kurtit dhe të gjithë të burgosurve politikë në Kosovë.

3456.             Baki Ejupi, toger, TMK: Lirojeni! Menjëherë!

3457.             Flamur Ahmeti, Mitrovicë: Lirojeni! Menjëherë!

3458.             (044 449970): Lirojeni! Menjëherë!

3459.             Ymer Reçica dhe

3460.             Ymer Rama: Lirojeni! Menjëherë!

3461.             (044 156 231): Lirojeni! Menjëherë!

3462.             Ajet Haxha nga Prekazi: Jam 79 vjeçar. Me të gjithë anëtarët e familjes kërkoj nga dhunuesit e lirisë që menjëherë ta lirojnë legjendën e gjallë Albin Kurti. Të ju tregoj se në vitin 1994/95 e pata lëshuar shtëpinë për shkollë për Shkollën e Mesme “Hasan Prishtina” nga Mitrovica. Kisha pasur dëshirë që kjo porosi e imja të botohet në gazetë. Leximin e gazetës do ta ndërprisja bashkë me djemtë e mi sikur të futej cenzura. Prandaj jam lexues shumë i rregullt i “Epokës së re”.

3463.             Dalip Gashi, ndërtimtar: Lirojeni Albin Kurtin! Menjëherë!

3464.             Shkëlzen Gashi, ndërtimtar: Lirojeni Albin Kurtin! Menjëherë!

3465.             Mimoza Azemi, arkitekte, Prishtinë: Kosova ka nevojë për Albin Kurtin. Lirojeni! Menjëherë!

3466.             Xhemail Guri, profesor në Kaçanik: Duhet të lirohet ky trim i popullit!

3467.             Sherif Berisha, Han i Elezit: Lirojeni! Menjëherë!

3468.             Muhamet Nikçi, Bllagajë e Pejës, veterinar i diplomuar: Lirojeni! Menjëherë!

3469.             Arben Zymberi, Sigurimi ENK Invest, Prishtinë: Lirojeni! Menjëherë!

3470.             Valon Berisha, Hani i Elezit: Lirojeni! Menjëherë!

3471.             Jeton Hyseni, student i juridikut: Lirojeni! Menjëherë!

3472.             (044 788 265): Lirojeni! Menjëherë!

3473.             Antigona Gashi, oficere korrektuese në Burgun e Dubravës: Lirojeni! Menjëherë! Ai është patriot!

3474.             Besnik Latifi: Lirojeni! Menjëherë! Ai është zemra e Shqipërisë!

3475.             Njazi Latifi, menaxher i shtëpisë filmike teatrale QËNDRESA në Besianë: Lirojeni! Menjëherë!

3476.             Arbnora Mehmetaj, Pejë: Lirojeni! Menjëherë!

3477.             Besim Kadriu, kapterr, TMK: Lirojeni! Menjëherë!

3478.             Agim Morina: : Lirojeni! Menjëherë!

3479.             Ramiz Krasniqi, Tusuz, Prizren: Lirojeni! Menjëherë!

3480.             Shaban Mehmetaj, veteran i luftës, Klinë: Lirojeni! Menjëherë!

3481.             Rexhep Lama, ekonomist

3482.             Zyber Curri, Samadraxhë, punëtor në Itali

3483.             Kaqri Reka (379479): Lirojeni! Menjëherë!

3484.             Fevzi Ademi, Vushtrri: Lirojeni! Menjëherë!

3485.             Mentor Dobruna (nr. lnj. 1009238774): Lirojeni! Menjëherë!

3486.             Sadush Krraba (nr. p. 1012278663): Lirojeni! Menjëherë!

3487.             (044 209 204): Lirojeni! Menjëherë!

3488.             Remzi Krraba, nr. p. 1012276849: Lirojeni! Menjëherë!

3489.             Mine Krraba, nr. p. 1012276857: Lirojeni! Menjëherë!

3490.             Shkëlzen Haxhijaha, Rahavec: Lirojeni! Menjëherë!

3491.             Shefki Shabani, punëtor, Ferizaj: Lirojeni! Menjëherë!

3492.             Faruk Kastrati, Damanek, Malishevë, absolvent: Unë dhe çdo shqiptar bir shqiptari e dëshiron lirimin e Albin Kurtit!

3493.             Muhamet Blakaj, vëlla i dëshmorit, Tedel (ish Vrellë), Burim: Lirojeni! Menjëherë!

3494.             Hekuran Sahiti, Matiçan: Lirojeni! Menjëherë!

3495.             Agim Sahiti: Lirojeni! Menjëherë! Është atdhetar i devotshëm.

3496.             Feim Buzhala, Kijevë, Malishevë: Lirojeni! Menjëherë!

3497.             (044 115 232): Lirojeni! Menjëherë!

3498.             Halil Bekteshi, tetar, TMK: Lirojeni! Menjëherë!

3499.             Hysen Mahmudi, ekonomist i diplomuar, Dardani, Prishtinë: Lirojeni! Menjëherë!

3500.             Hekuran Sahiti, Matiçan: Lirojeni! Menjëherë!

3501.             Dritan Limani, K.Vogël, Prizren: Lirojeni! Menjëherë!

3502.             (044 249947): Lirojeni! Menjëherë!

3503.             Bajram Baha (291 349): Lirojeni! Menjëherë!

3504.             Të lirohet menjëherë! ASHFK LLOGARIA, Prishtinë, me punëtorët: Adem Zogiani...

3505.             Astrit Zogiani

3506.             Ajshe Mulaku

3507.             Liridon Zogiani

3508.             Rinon Zogiani dhe

3509.             Valentina Berisha

3510.             (+4916092040944): Lirojeni! Menjëherë!

3511.             Hamdi Zuka, afarist, Pozheran: Lirojeni! Menjëherë!

3512.             Gazmend Mexhuani, tek. i elektros: E përkrahim liderin e Vetëvendosjes. Lirojeni! Menjëherë!

3513.             Qazim Salihu tek. i elektros: E përkrahim liderin e Vetëvendosjes si personin e vetëm që punon për neve: Lirojeni! Menjëherë!

3514.             Qerim Këlmendi, Pejë: Albin Kurti mbahet në burg nga shqipfolësit e UDB-së që operojnë në Kosovë edhe me bekimin e Hashimit, Surroit dhe mbetjeve të fundrrinës së sindromit Rugovë, Pejë

3515.             Vigan Sahiti, Mirditë (Prishtinë): Lirojeni! Menjëherë!

3516.             Familja Balaj (044 162 850): Lirojeni! Menjëherë!

3517.             Xhavit Hyseni, Dardanë: Lirojeni me gjithë shokë! Menjëherë!

3518.             (044132 270): Lirojeni! Menjëherë!

3519.             Bedri Ymeri, i papunë, ish luftëtar: Lirojeni! Menjëherë!

3520.             Habib Murseli, Ferizaj: Lirojeni! Menjëherë!

3521.             Nezir Ahmeti, Finlandë: Lirojeni! Menjëherë!

3522.             Hamit Muja, nr.lnj.10052926000: Të mbahet Albin Kurti në burg nga politika e politikanë vendorë e ndërkombëtarë është më tepër se krim.

3523.             Adnani, Bibaj (044 224508): Lirojeni! Menjëherë!

3524.             Vebi Zuka, afarist, Pozheran: Lirojeni! Menjëherë!

3525.             Ganimete Murseli, Ferizaj: Lirojeni! Menjëherë!

3526.             Selim Loku, Hani i Elezit, aktivist i Vetëvendosjes: Lirojeni! Menjëherë!

3527.             Mehmet Parduzi, tregtar, Prishtinë: Lirojeni! Menjëherë!

3528.             Abdusamed Berisha, F.Kosovë: Lirojeni! Menjëherë!

3529.             Jehon Salihu, ish ushtar i dy UÇK-ve, i papunë: Lirojeni! Menjëherë!

3530.             (044150 500): Lirojeni! Menjëherë!

3531.             Fadil Destani, kompjutorist: Lirojeni! Menjëherë!

3532.             (044 595 691): Lirojeni! Menjëherë! Merrni vesh e mos e çoni Kosovën në këmbë edhe një herë!

3533.             Isa Azemi, ekonomist, Gjilan: Lirojeni! Menjëherë!

3534.             Sanije Sopa, shitëse: Veç përpara, keni përkrahjen tonë për lirimin e Albin Kurtit!

3535.             Ilir Kabashi, regjisor i flimit: Lirojeni! Menjëherë!

3536.             Qamil Hamiti, Zhegovc: Të lirohet trimi jonë Albin Kurti!

3537.             Masar Zllanoga, Rahavec: Lirojeni! Menjëherë!

3538.             Afrim Dauti, jurist: Lirojeni! Menjëherë!

3539.             Besnik Rashkaj, K.Vogël: Lirojeni! Menjëherë!

3540.             Vaid Hoxha, Marali, Malishevë: Lirojeni! Menjëherë!

3541.             Afrim Dauti, jurist, Klinë: Lirojeni! Menjëherë!

3542.             Muhamet Ramadani, teknik i dhëmbëve: Është legjendë e gjallë. Lirojeni! Menjëherë!

3543.             Shpëtim Shatri, Burim: Lirojeni! Menjëherë!

3544.             Arjeta Këlmendi, Pejë: Mjaft me burgje e robëri. Liri për Albin Kurtin dhe të gjithë të burgosurit politikë!

3545.             Leonard Byci: Lirojeni! Menjëherë!

3546.             Behar Berisha, ushtarak, major: Lirojeni! Menjëherë!

3547.             Enver Mustafa, kamarier: Lirojeni! Menjëherë!

3548.             Artrit Idrizi, automekanik: Lirojeni! Menjëherë!

3549.             Vedat Fetahu, invalid i UÇK: Lirojeni! Menjëherë!

3550.             Sevime Hasani, amvise, Prizren: Lirojeni! Menjëherë!

3551.             Jeton Leniqi, student i Universiteti Mbretëror “Iliria”,Prishtinë: Lirojeni! Menjëherë! Ai është patriot yni dhe Kosova ka nevojë për njerëz si ai!

3552.             Albnor Krasniqi, Prishtinë: Lirojeni! Menjëherë!

3553.             Njazi Sherifi, shitës: Lirojeni! Menjëherë!

3554.             Petrit Bajraktari, Drenas: Edhe unë dua të bashkëngjitem, sepse Albin Kurti i duhet vendit tonë.Lirojini të gjithë!

3555.             Zylbehar Bytyçi, farmacist, Janjevë: Lirojeni! Menjëherë!

3556.             Naser Sedolli, Talinoc, Ferizaj: I lus të gjithë prokurorët dhe gjyqtarët që ta lirojnë Albin Kurtin menjëherë.Është patriot i të gjitha trojeve shqiptare! Lavdi!

3557.             Vllaznim Radogoshi, magazinier: Lirojeni! Menjëherë!

3558.             Arben Muja, ushtar i UÇK-së: Lirojeni! Menjëherë!

3559.             Behar Muja, teknik i komunikac.: Lirojeni! Menjëherë!

3560.             Shefik Surdulli, Gjilan: Bashkëngjitem edhe unë me juve. Të lirohet Albin Kurti! Menjëherë!

3561.             Ruzhdi Berisha, Prizren: Bashkohem me ju.Të lirohet Kurti.Menjëherë!

3562.             Arjeton Misini, punëtor: Lirojeni liderin e Kosovës, Albin Kurtin!

3563.             Magbule Fetahu, amvise: Lirojeni! Menjëherë!

3564.             Arian Misini, student, Ferizaj: Lirojeni! Menjëherë!

3565.             Hajriz Avdyli, Sharr: Lirojeni! Menjëherë!

3566.             Avni Beka, veteran i UÇK-së: Lirojeni! Menjëherë!

3567.             Nexhmie Tahiri, amvise: Lirojeni! Menjëherë!

3568.             Idriz Beka, pensionist: Lirojeni! Menjëherë!

3569.             Ziliha Gashi Hyseni, teknike e elektros

3570.             Alban Islami, student

3571.             Naim Murtezi, tregtar

3572.             Arta Hyseni, studente e juridikut

3573.             Arianit Sadiku, student i makinerisë: Me zemër i bashkohem Apelit të Epokës së re, sepse njerëzit që vërtet punojnë për këtë vend, siç është Albin Kurti, duhet të jenë të lirë dhe të vazhdojnë punën.

3574.             Avdi Avdullahu: Lirojeni! Menjëherë!

3575.             Gentrit Bejtullahu, student e ekonomikut: Lirojeni figurën e ndritur të kombit shqiptar, Albin Kurtin!

3576.             Hajrush Krasniqi, zdrukthtar: Lirojeni menjëherë trimin!

3577.             Sabit Kadriu, profesor, ish kryetar i KMDLNJ, Vushtrri: I bashkohem peticionit për lirimine menjëhershëm dhe të pakusht të Albin Kurtit!

3578.             Jahi Guda, tregtar

3579.             Selim Ahmeti, ish i burgosur politik: Lirojeni! Menjëherë!

3580.             Kemajl Kadriu, Vushtrri dhe

3581.             Teuta Ahmeti, Viti: I bashkohem peticionit për lirimine menjëhershëm dhe të pakusht të Albin Kurtit!

3582.             Isa Ulluri, arsimtar i gjuhës angleze, Malishevë: Lirojeni! Menjëherë!

3583.             Visar Aliu, Ferizaj: Është plotësisht i pafajshëm. Lirojeni! Menjëherë!

3584.             (+491749775354): Lirojeni! Menjëherë!

3585.             Sinan prushi, Gjakovë, veteran i UÇK: Lirojeni! Menjëherë!

3586.             Seladin Gashi, punëtor: Lirojeni! Menjëherë! Nuk ka faj!

3587.             Visar Sfishta, student, Besianë: Lirojeni! Menjëherë!

3588.             Bekim Ulluri, ars.i matematikës, Marali

3589.             Shahin Sfishta, arsimtar, Besianë: Lirojemi menjëherë atdhetarin e pamposhtur Albin Kurti!

3590.             Afrim Mismi, i papunë

3591.             Artanë Hasani dhe

3592.             Mustafë Hasani: Liri Albin Kurtit, Vetëvendosje Kosovës!

3593.             Sahit Ramdani: Lirojeni! Menjëherë!

3594.             Dinore Curri Hasanmetaj, ish e burgosur politike, anëtare e OVUÇK: Lirojeni! Menjëherë!

3595.             Valdet Loshi: Të lirohen të gjithë aktivistët e Vetëvendosjes, edhe pse dënimin e tyre e dëshirojnë politikanët e Kosovës!

3596.             Naim Ramadani, ish i burgosur politik i vitit 1981 dhe furnizues i UÇK-së: Kërkoj lirimin e menjëhershëm të Albin Kurtit, sepse atdhetarët duhet të jenë të lirë!

3597.             Drenusha Ramadani: I bashkohem edhe unë Apelit!

3598.             Gzim Kumnova, ngjyrosës, Gjakovë: Lirojeni! Menjëherë!

3599.             Nexhat M.(044 244 369): Të lirohet Albini, sepse aty e kanë vendin ata që vranë. Qeveritarët nga një masë e madhe e popullit e kanë humb totalisht besimin. Unë nuk besoj fare në ta!

3600.             Shkëlzen Sadriu, Ferizaj: Është turp të mbahet Albin Kurti në burg! Lirojeni, çka po pritini? Sa më shpejt lirojeni! Respekt për Albin Kurtin!

3601.             Hysen Destani, Zojz, Prizren, veteran i UÇK: Lirojeni! Menjëherë!

3602.             Fuad Desku, sh.f. “Meto Bajraktari”: Lirojeni! Menjëherë!

3603.             Oruq Krivanjeva, ish mësues: Të lirohet Albin Kurti me shokë!

3604.             Nazif Gashi, Besianë: Të lirohet Albin Kurti me shokë! Menjëherë!

3605.             Ridvan Gashi, i papunë

3606.             Ferit Tafallari, inxhinier i ndërtimtarisë, Prizren: Lirojeni! Menjëherë!

3607.             Emin Gashi, Besianë: Lirojini! Menjëherë!

3608.             Edona Ramadani: Kërkoj lirimin e Albin Kurtit dhe lus gjykatat e Kosovës që të mos bijnë nën urdhrat e UNMIK-ut, sepse UNMIK na vrau e na shau vetëm pse populli kërkoi Vetëvendosje për fatin e vet, e kjo është e drejtë e popullit.

3609.             Bujari, Gjilan (044 132 050): Lirojeni! Menjëherë!

3610-3616. -Hydajet Bytyçi, parapsikolog, Prizren, dhe 6 anëtarë të familjes: Lirojeni! Menjëherë!

3617-3638. -Isuf Sadiku dhe 20 anëtarë të familjes nga Vitia (Skifter): Lirojeni! Menjëherë!

3639-3664. -25 anëtarë të familjes Klinaku (044 332 922): Lirone filozofin e madh të Kosovës. Albini është njeri i madh shqiptar!

3665-3686.              -Shkumbin Mehmeti dhe 20 anëtarë të familjes, Perlepnicë: Lirojeni! Menjëherë!

3687-3699.Bashkohen me Apelin 12 punëtorë të “Tuli transport”, Prizren

3700-3740.Gafurr Poniku, pronar i “Tuli Transport” me 40 anëtarë të familjes Poniku

3741-3744.Katër vëllezër Shabiu nga Vitia kërkojnë lirimin e menjëhershëm të Albin Kurtit

3745-3748.Katër veteranë të luftës në Burim (ish Istog), Labinot Elshani, Milazim Berisha, Bashkim Zymberaj dhe Valdet Ademaj kërkojnë lirimin e menjëhershëm të Albin Kurtit nga burgu!

3749-3792.Aziz Hoti me 43 anëtarë të familjes kërkon lirimin e menjëhershëm nga burgu të Albin Kurtit

3793-3802.              Ne, mësimdhënësit e shkollës fillore në Banjë, Isaku, Izeti, Sylejmani, Hajrullahu, Meta, Avniu, Hamidja, Shehidja, Zyrafetja, Ahmeti, Veseli etj., jemi për lirimin e Albinit me shokë.

3803.   Afrim Mavraj dhe

3804.   Ardian Mavraj, punëtorë në botën e jashtme (Dasam/ish Saradran,Burim): Të rikujtojmë edhe deklarimin e sypetritit Albin Kurti para gazetarëve serbë në burgun e Serbisë dhe mohimin e shtetit serb para gjykatës serbe!

3805.   Bedri Islami, publicist,ish kryetar i LPK-së në kohën e luftës: Bashkohem me Ju.Liri për Albin Kurtin!

(APELI VAZHDON çdo ditë... Presin për botim edhe mijëra mesazhe nga Ju. Ju që keni shkruar, mesazhet i keni te ne! Do të botohen një për një. Bashkangjitu edhe ti. Tregoji edhe një shoku që s’ka dëgjuar për apelin. Emri juaj do të botohet në gazetë. Bota po e sheh dhe po e vlerëson këtë solidaritet të madh ndërshqiptar! Natyrisht, edhe Albini në burg. Ai na ka të gjithë neve që po solidarizohemi me të dhe nuk ndihet i vetëm!

Shkruani vetëm një herë një mesazh  në e-mailin  epokaere_mm@hotmail. com, ose në numrin e telefonit (044) 602 602.

Nëse s’mund të dërgosh një mesazh në gazetë, shkruaje dikund një grafit me emrin e Albin Kurtit ose të idealit të tij, vetëvendosjen për këtë vend. Kjo i ndihmon shumë lirimit të  Albinit me shokë... Do të bësh një punë të madhe kështu! Bëje, dhe thjesht, mos ta ndin!

_______________________

A p e l

për lirimin e Albin Kurtit dhe të burgosurve tjerë politikë nga burgjet e UNMIK-ut me moton:

Lirojini, menjëherë!

Lirojeni Albin Kurtin nga burgu i tipit të mbyllur, të vijë në mesin tonë,në tipin e burgut të hapur!

Ne qytetarët e poshtëshënuar kërkojmë lirimin nga paraburgimi të aktivistit politik Albin Kurti, i burgosur politik, dhe të të gjithë të burgosurve politikë në Kosovë. Ai dhe ata janë të Kosovës dhe Kosova ka nevojë për ta! Lirojini! Menjëherë!

 1. Hajredin Hyseni, deputet i PDK-së në Kuvendin e Kosovës

3807.Fatmir Celina, avokat – Prizren (Sa më tepër që të zgjatet paraburgimi i Albin Kurtit, ne do të fitojmë)

3808.Feim Tahirsylaj, gazetar-redaktor (Liri për Albinin)

 1. Sylë Arifi, av. Puplicist
 2. Kristi Pinderi, Gazetar (REVISTA MAPO), Tiranë

3811.Ramadan Zeneli, (babai i të plagosurit rëndë, Zenel Zeneli në protestën e 10 shkurtit 2007)

 1. Nebih Behluli, profesor,gazetar
 2. Bajrush Behrami, gazetar
 3. Fatmir Humolli, ish-pjesëtar i UÇK-së
 4. Fadil Tahiri, SHM
 5. Isak Shabani, mjek
 6. Faik Jashari, jurist
 7. Ismet Cakiçi, gazetar
 8. Emine Gashi, Besianë

3820.Shefki Hyseni, biznismen: Lirojeni luanin nga grilat i cili që nga Pozharevci ku gjendej në burg i tha Millosheviqit kriminel,e sot kriminelët e kanë burgosur. Kriminelë janë ata që vrasin fëmijët tanë në trojet e tyre.

3821.Burimi nga Drenica, (044 170 992): Lirojeni menjëherë Albin atdhetarin, trimin e Kosovës.  Çekun e shumë politikanë tanë që e kritikojnë Kurtin, i ka kapur droja se nuk do të mund të vjedhin më. Çeku ka hyrë rishto në politikë dhe nuk i zgjat shumë për të vjedhur.Menjëherë ta lironi Kurtin, menjëherë!

 1. Edon Tahiri,afarist,Prishtinë: Të lirohet! Menjëherë!
 2. Faton Gashi,Besianë: Të lirohen!
 3. Imri Kodra,shofer: Të lirohen!
 4. Kujtim Hyseni,nxënës: Të lirohet! Menjëherë!

3826.Sami Koci,Gjakovë, veteran i luftës së UÇK-së: Ne djemtë e luftës më shumë i besojmë Albinit sesa Çekut, Thaçit apo Ramushit. Albini është atdhetar dhe nacionalist shqiptar, prandaj e duam lirinë e tij!

3827.Shqipja,amvise (772 344): kërkoj lirimin e menjëhershëm të liderit të Vetëvendosjes!

 1. Habibi,Greme (680 662): Të lirohet! Menjëherë!

3829.Besnik Kasneci nga Peja: Liri për Albin Kurtin. Është turp për institucionet që ai të vuajë si në kohën e Serbisë.Tekefundit, krejt çfarë po kërkon Albini është Liri dhe Vetëvendosje!

 1. Fadil Gashi, Besianë: Të lirohen! Menjëherë!

3831.Liridon Alijaj, nxënës i shkollës së mesme ekonomike në Gjakovë: Sa më parë të lirohet njeriu që ia do të mirën Kosovës, Albin Kurti!

3832.Mexhid Qorri, zdrukthtar, Drenas: Të lirohen menjëherë vëllezërit tanë, përndryshe Kosova s’do të ketë rehati pa ata. Kosova është e jona!

3833.Fatlum Maliqi,Prishtinë: S’e meriton burgin Albin Kurti. Të lirohet menjëherë!

 1. Aron Rexhepi,shkencëtar
 2. Hasan Curri,nxënës: Të lirohen! Menjëherë!

3836.Dr.Musa Myftari, Mitrovicë: Albini të lirohet! Edhe pse ngapak ngutet, ai ka të drejtë për shumëçka!

3837.Arben Abdullahu, sportist: Sa më shpejt ju lutem ta lironi Albin Kurtin, sa më shpejt. Ai është Albini i Kosovës. Arrestoni kriminelët dhe të korrupuarit, ata që po e shesin Kosovën dhe jo vetëvendosjen e popullit.Mjaft më me rrena. Vetëm për karrika po luftoni, ndërsa po i vrisni djelmoshat e Kosovës. Rroftë Vetëvensosja me zotin Albin në krye!

 1. Basri Ahmeti,afarist,Mitrovicë: Liri për Albin Kurtin!
 2. Sinan Selmani, mobishop: Të lirohet Albin Kurti! Menjëherë!
 3. Ahmet Krasniqi,Besianë: Të lirohet Albin Kurti! Menjëherë!
 4. Reshat Selimi,agjent i sigurimeve: Të lirohet Albin Kurti! Menjëherë! 
 5. Bejtush Musliu, arsimtar,Verban,Viti

3843.Bekim Mazrreku,Malishevë,ish i burgosur politik. Të lirohet Albini! Si nuk u vjen turp të ia përsëritni të njëjtën ngjarje të grilave të kazamateve serbe.Mjaftë më! Të lirohet Albin Kurti! Menjëherë! 

 1. Murat Shala dhe

3845.Sylejman Shala: : Të lirohet Albin Kurti! Menjëherë! 

 1. Fatmir Kadolli, jurist: Lirojeni Albinin!
 2. Gazmend Shala
 3. Kadri Shala
 4. Fetah Hoti,arsimtar

3850.Imrizah Gashi, student: Luten të gjithë qytetarët e Kosovës që të bëjmë çmos për lirimin e Albin Kurtit!

3851.Reuf Verbani: Të lirohet Albin Kurti! Menjëherë! 

3852.Xhemail Dreshaj,mësues: Të lirohet Albin Kurti! Menjëherë! 

 1. Refki Musaj, bujk
 2. Sadri Musaj, anëtar OBK

3855.Merita Januzi, profesoreshë e Shkollës së Mesme të Bujqësisë në Ferizaj: Kërkojmë me çdo kusht lirimin e Albin Kurtit!

 1. Rabit Aliu, veteran i UÇK dhe UÇPMB: Albini është trim dhe i sinqertë!

3857.Tomë Sokoli, hotelier nga Prizreni: E përkrah Albin Kurtin dhe kërkoi lirimin e menjëhershëm të tij!

3858.Driton Susuri, student: Gjithmonë në mbështetjen tuaj “Vetëvendosje!”

 1. Mustafë Berisha, Ferizaj: : Të lirohet Albin Kurti! Menjëherë! 
 2. Islam Mani, kamarier,Ferizaj: Të lirohet Albin Kurti! Menjëherë! 

3861.Xhevdet Mani,moler: Të lirohet Albin Kurti! Menjëherë! 

3862.Nehat Mani,student: Të lirohet Albin Kurti! Menjëherë! 

3863.Afrim Mani,mjeshtër: Të lirohet Albin Kurti! Menjëherë! 

 1. Gani Rudi,profesor. Të gjinden fajtorët dhe domosdoshmërisht të lirohet Albin Kurti!

3865.Erxhan Llapashtica, Vushtrri: Burgu nuk është për njerëzit që kërkojnë vetëvendosje, por për këta tradhtarët dhe hajnat që na qitën në dy gjunj!

 1. Naser Hoxhaj, Prizren: Të lirohet Albini me shokë sa nuk është bërë vonë!

3867.Muhamet Nuha, LPK: Të lirohet Albin Kurti! Menjëherë! 

 1. Artan Ferizi

3869.Mursel Ferizi, punëtor i pensionuar i arsimit

3870.Laurent Hoxhaj, nxënës, Prizren: Të lirohet Albini me shokë,sepse janë djemtë e Kosovës

 1. Nijazi Gashi,Therandë: : Të lirohet Albin Kurti! Menjëherë! 
 2. Mehdi Salltekaj,Therandë: Të lirohet Albin Kurti! Menjëherë! 

3873.Fatmir Nuhaj,Drenas: Të lirohet Albin Kurti! Menjëherë! 

3874.Myrvete Emini: Të lirohet Albin Kurti! Menjëherë! 

3875.Dardan Xhemollari,nxënës nga Prizreni: Dëshira ime është që Albin Kurti të jetë i lirë!

3876.Abdurrahim Meça,Prizren: Albini të lirohet, Kosova ka nevojë për ty o Albin!

 1. Kenan Bushi: Duhet të lirohen të burgosurit politikë!

3878.Skënder Morina, Reshtan,Therandë: Të lirohet Albin Kurti.Nuk e ka vendin në burg një njeri si ai. Ai është idol i kombit shqiptar!

3879.Xhelal Salihu: Në burg vendin e kanë të dobëtit. Albini është i fortë e jo tradhtar i popullit!

 1. Xhelil Klinaku,pensionist: E përkrah filozofin e madh shqiptar. Të lirohet Albin Kurti! Menjëherë! 

3881.Jeton Shabanaj: Të lirohet Albin Kurti! Menjëherë! 

 1. Xhelil Berisha, profesor i historisë,Sharr

3883.Arben Cacaj,Deçan: Të lirohet Albin Kurti! Menjëherë! 

3884.Fadil Vakiçi,Gjilan:Ju lutem që ta lironi Kurtin, sepse është plotësisht i pafajshëm. Nuk mund t’ia ngarkoni përgjegjësinë për ato që nuk i ka bërë!

3885.Familja e Bajram Haxhisë, Grabanicë,Klinë: Me ty jemi Albin deri në liri!

3886.Enver Bunjaku, punëtor i RTK, kryetar i Ballit Kombëtar i rrethit të Vushtrrisë

3887.Fatos Stublla, Llap: Lirojeni legjendën!

3888.Betim Hasanaj,Qëndresë,Klinë

 1. Jahir Bekteshi,Prishtinë,punëtor: Të lirohet Albin Kurti! Menjëherë! 

3890.Enver Kçiku: Përkrahi plotësisht lirimin e pakusht të Albinit

3891.Pajtim Cakolli: Dua që njeriun më të madh të kombit Albin Kurtin ta lirojnë pa kushte. Menjëherë!

3892.Vjollca Ajeti, shitëse: Të lirohet Albin Kurti! Menjëherë! 

 1. Selami Sadiku, bujk, Skifteraj (Viti): Të lirohet Albin Kurti! Menjëherë! 

3894.(044 144 003) Po, jam për lirimin e Albin Kurtit. Rroftë Vetëvendosja!

3895.Agim Sulaj, nxënës, Prizren: Ai është një zgjedhje e shkëlqyer për popullin tonë.Lirojeni sa më shpejt!

3896.Adem Eminaj, drejtor,Pejë: Të lirohen të pafajshmit!

3897.Hamid Maliqi,mësimdhënës: Lirojeni Albinin menjëherë. Pa mëdyshje ai meriton një vend në Parlament!

3898.Elez Elezi, tregtar: Lirojeni Albin Kurtin. Burgosni vrasësit që vranë dy të rinj!

3899.Antoneta Fazlijaj, studente e historisë: Lirojeni! Nuk e meriton burgun!

3900.Xhelal Susuri, prof.në shkollën e mesme teknike në Prizren: Të lirohet Albin Kurti! Menjëherë! 

 1. Betulla Sadikaj: E kundërshtoj plotësisht çdo dënim të Albin Kurtit!
 2. Qëndresa Haliti,maturante,Gjilan:Kërkoj lirimin e Albin Kurtit!

3903.Ali Besnik Tepelena: I bashkëngjitem apelit për lirimin e heroit të gjallë të Shqipërisë.Ju përshëndes juve, posaçërisht Muhamet Mavrajn.

3904.Arbnor Koca: Të lirohet Albin Kurti! Menjëherë! 

 1. Naser Ramadani,student,Ferizaj,
 2. Hanife Ramadani,amvise,fshati Trim dhe
 3. Shqipërim Ramadani,ndërtimtar dhe
 4. Leotrim Ramadani,gjimnazist: Të lirohet Albin Kurti! Menjëherë! 
 5. Shkurte Krenezi,Ferizaj: Të lirohet Albin Kurti! Menjëherë! 

3910.Arben Surdulli, Verbicë,Gjilan: i bashkohem apelit për lirimin e Albin Kurtit.

3911.(044 356 968): Të lirohet Albin Kurti! Menjëherë! 

 1. Besar Bajrami,nxënës
 2. Shpejtim Sadikaj: E kundërshtoj paraburgimin e Albin Kurtit!
 3. Erlis Shamolli, nxënës i kolegjit Aga Xhite
 4. (044 450 967): Kosova ka nevojë për Albin Kurti.Ai duhet të jetë i lirë!

3916.Xhevrie Dibrani: I bashkëngjitem mendimit tuaj për lirimin e menjëhershëm të Albin Kurtit. Përshëndetje!

3917.Shemsedin Gega, shef i stacionit të autobusëve Kosovatrans, Therandë: Të lirohet Albin Kurti. I duhet Kosovës.

 1. Arben Mazreku, Malishevë: Të lirohet Albin Kurti! Menjëherë! 

3919.Riza Gllasoviku, Gremnik,Klinë: Kërkoj lirimin e pakusht të Albin Kurtit, lider i rezistencës studentore dhe të Vetëvendosjes

3920.Sadije Zahiti, Ulpianë,Prishtinë:Kosova ka nevojë për Albinin,ai duhet të lirohet menjëherë!

3921.Bekim Mazreku, kamarier bmm,Malishevë. Lirojeni Albinin, se nuk po bëni gjë me këtë punë! Ne jemi mësuar të burgosemi për Kosovën!

3922.Melihate Arbanashi, Besianë: Kërkoj që të lirohet i madhi Albin Kurti, për të mirën e gjithë Kosovës!

 1. Agim Krivanjeva,zjarrfikës, Kaçanik
 2. Plumb Emini,aktor: Edhe unë jam për lirimin e Albinit

3925.Blerina Emini: Të lirohet Albin Kurti! Menjëherë! 

3926.Bajam Kuleta,Besianë: Të lirohet Albin Kurti! Menjëherë! 

3927.Zymer Bushi, teknolog: Të lirohet Albin Kurti! Menjëherë! 

3928.(044 762 027): Për mendimin tim ai është njeriu më i pafajshëm në Kosovë. Rruga e pavarësisë është më e shkurtër me lirimin e tij. Të lirohet Albin Kurti! Menjëherë! 

 1. Mair Kolloni: Ju lutemi, lirone Albinin!

3930.(281 311, nxënës i shkollës së mesme “Gjin Gazulli” Prishtinë): Ju lutem lirone Albin Kurtin!

 1. Arben Krasniqi, Tërpezë,Malishevë: Të lirohet Albin Kurti! Menjëherë! 
 2. Arben Haxhiu,Mitrovicë: Albini duhet të  lirohet që tani, ora 11 e 59! Menjëherë!

3933.Nebi Dibrani: Dëshira ime është që ta lironi Albin Kurtin, sepse ai është Albini i Kosovës!

3934.Apelit të gazetës i bashkohen: Dukagjin Shala,Besianë

 1. Refik Shala,
 2. Etnik Shala,
 3. Çamërie Shala,
 4. Valbona Shala,
 5. Dardan Shala,
 6. Atdhe Shala dhe,
 7. Vendona Shala
 8. Shpend Krasniqi,arsimtar
 9. Gjylshene Murati,studente e mjekësisë: Albin Kurti nuk e ka vendin në burg!
 10. Enver Bajrami, mësimdhënës,Gjilan
 11. Hysnije Elshani,amvise: Të lirohet Albin Kurti! Menjëherë! 

3946.Ajet Veseli: Shpirtin në fyt na e keni sjellë ju politikanët e koruptuar dhe kriminelë.Albin Kurti duhet të lirohet sa më shpejt, se vallahi do të pendoheni! Rroftë Vetëvendosja! Rroftë Albin Kosova!

 1. Sherifja, nxënëse (757360): Kërkoj lirimin e Albin Kurtit!
 2. Valmir Mehmeti dhe

3949.Valmira Mehmeti: Ta qojmë deri në fund amanetin e dëshmorëve. Të gjithë në frontin e madh gjithëshqiptar për vetëvendosje!

3950.Hekuran Hajrullahu: Të lirohet Albin Kurti! Menjëherë! 

 1. Skënder Veseli, tregtar dhe

3952.Minire Gashi, amvise: Të lirohet Albin Kurti! Menjëherë! 

 1. Shani Haxhimusa, Doganaj,Ferizaj,arsimtar: Albini i duhet Kosovës.Lirojeni!
 2. Rasim Misku,Gjakovë
 3. Ngadhnjim Fetiu,
 4. Shpend Canamusa,
 5. Toska Rexha,
 6. Arbër Fetiu,
 7. Shukrie Fetiu dhe

3960.Armen Ferizi: Të lirohet Albin Kurti! Menjëherë! 

 1. Luljeta Stublla, Besianë: Të lirohet Albin Kurti! Menjëherë! 
 2. Hysni Jupaj,Studençan,Therandë: Të lirohet Albin Kurti! Menjëherë! 
 3. Fatos Stublla, Llap:Lirojeni legjendën Albin Kurti!

3964.Brahim Molliqaj, ish komadant i UÇK-së në Zonën e Dukagjinit; Lirojeni Albin Kurtin, sepse i duhet Kosovës!

 1. Arben Syla,Bequk,Vushtrri,ekonomist: Lirone!

3966.Bedrije Bllaca, profesoreshë e gj.l.shqipe, Gjilan: Të lirohet sa më parë Albini me shokë dhe sa më parë Vetëvendosje!

 1. Fatbardh Stublla dhe
 2. Xhallon Stublla: Të lirohet legjenda e Kosovës!Menjëherë!

3969.Bujar Salihu,Ferizaj: Të lirohet Albin Kurti! Menjëherë! 

 1. Gëzim Prekupni, elektricist, Ferizaj: Të lirohet Albin Kurti! Menjëherë! 

3971.Behram Berisha,Dardani, Prishtinë: Të lirohet sa më shpejt Albin Kurti me shokë. Unë s’po mund ta kuptoj se pse ende nuk u ngopëm me të burgosur politikë nga regjimi i Serbisë. Qoftë e mallkuar ajo dorë që ia ka vënë prangat!

3972.Ismet Januzi,Ferizaj: Të lirohet Albin Kurti! Menjëherë! 

3973.Ramë Blakaj, veteran i UÇK, Tedel (ish Vrellë),Burim

 1. Genc Salihu,Fusha e Madhe,inxhinier
 2. Lulzim Zymberi, Verbicë e Zhegocit,Gjilan: Lirojeni Albin Kurtin, hero i gjallë!
 3. Isuf Salihu,Ferizaj: Ju lutem lirone Albin Kurtin, sepse ai nuk ka faj!
 4. Fehmi Bajraktari, “Bajraktari com”, Mitrovicë
 5. Bajram Zyba, mësues: Lirone. Padrejtësisht po e mbani në burg!
 6. Meriton Axhillari, student,
 7. Durim Axhillari dhe

3981.Elez Axhillari, veteran i UÇK-së: Albin Kurti nuk e meriton të gjendet në burg! Të lirohet Albin Kurti! Menjëherë! 

 1. Muhamet Beqiri, Baks,Skënderaj: Të lirohet Albin Kurti! Menjëherë! 

3983.Brahim Gjaka: Të lirohet Albin Kurti! Menjëherë! 

 1. Arbër Hadërgjonaj,
 2. Rilind Mushkolaj,
 3. Qëndrim Kuqi
 4. Selmon Cacaj dhe
 5. Agon Ramosaj, nxënës të Deçanit: Të lirohet Albin Kurti!
 6. Shefqet Buqaj, nënkolonel, TMK,
 7. Qelebie Buqaj,teknike medicinale,
 8. Arbnore Buqaj,studente e gj/l.shqipe
 9. Arianit Buqaj,nxënës dhe

3993.Ardit Buqaj: Të lirohet menjëherë Albin Kurti dhe të tjerët, ndërsa të burgosen ata që e shkaktuan tragjedinë!

 1. Metush Spahiu,teknik i makinerisë,
 2. Adil Spahiu, student dhe

3996.Alban Spahiu, student nga Gjilani: Mos i mbushni burgjet me njerëzit që i duhen Kosovës.Lirojeni Albinin!

3997.Mr.Llukman Limani nga Presheva: Dashtë Allahu që Albin Kurti me dhe gjithë ushtarët e UÇK-së të lirohen sa më shpejt.

 1. Hake Abdullahu: Lironi ata që ia duan të mirën Kosovës!
 2. Labinot Sadiku, student i juridikut

4000. Adem Loshi, Pemishte, Skënderaj:Lirojeni Albinin! Liria nuk burgoset. Duhet të burgosen ata që e ngulfasin lirinë!

 1. Sami Shaqiri, Oslo,Norvegji: Të lirohet Albin Kurti! Menjëherë! 

4002.Kosovare Sadiku,nxënëse: Lirojeni Albin Kurtin nga burgu i tipit të mbyllur, të vijë në mesin tonë,në tipin e burgut të hapur!

 1. Afrim Sherifi, tregtar, Ferizaj: Të lirohet Albin Kurti! Menjëherë! 

4004.Hazbije Sherifi,amvise: Bashkohem me apelin për lirimin e menjëhershëm të Albin Kurtit.

4005.Arianit Sherifi,punëtor: I bashkëngjitem Apelit për lirimin e menjëhershëm të Kurtit me shokë.

 1. Kryesia e OJQ “Zgjimi i orës sonë...”: Bashkohemi me apelin
 2. Lirim Gashi,Brus,Nxënës: Kërkojmë vetëvrasjen e negociatorëve!
 3. Shpresa Xhymshiti,
 4. Ornela Xhymshiti dhe

4010.Gramos Xhymshiti: Lirojeni aktivistin e kombit shqiptar dhe shporruni nga Kosova.Kosova është e jona dhe e askujt tjetër. Aktet kriminale të 10 shkurtit janë në përputhshmëri me karakterin tuaj  juridiko-politik Poshtë UNMIK-u!

 1. Ibush Sherifi, pensionist:Lirojeni trimin tonë,Albin Kurti!
 2. Lumnie Osmani,Vushtrri
 3. Dursim Axhillari: Albini s’e meriton kështu! Lirojeni! Menjëherë!
 4. Granit Gega, gjimnazist: Bashkohem me apelin.
 5. Amir Kraniqi: Liri për Albinin! Vetëvendosje për popullin!

4016.Shaban Jashari me familjen e tij nga Laberini (Sveçla),Besianë:Të lirohet zoti Albin Kurti!

 1. Avni Pantina, Stapanicë, punëtor: Liri për Albin Kurtin!
 2. Luan Hoti,aktivist: Të lirohet menjëherë Albin Kurti dhe gjithë të burgosurit politikë!

4019.Qëndresa Hajrullahu,gjimnaziste, klasa e dhjetë,Ferizaj

4020.Albert Krasniqi, i burgosur: Lirojeni urgjentisht Albinin, sepse i nevojitet popullit në këto momente historike!

 1. Mirsim Mengjiqi, i burgosur,
 2. Besim Mehmeti, i burgosur,
 3. Afrim Ibrahimi, i burgosur,
 4. Armend Krasniqi, i burgosur dhe

4025.Fidan Morina, ish i burgosur: Të lirohet menjëherë Albin Kurti dhe të burgosurit tjerë politikë!

4026.Dr.Avdi Avdiu, pediatër: Angazhohem për lirimin e Albin Kurtit!

4027.Sadetin Maliqi,

4028.Burim Maliqi,

4029.Mustafë Maliqi,

4030.Bahrie Maliqi,

4031.Jetmire Maliqi,

4032.Sabedin Maliqi,

4033.Shqipton Maliqi,

4034.Shehide Maliqi,

4035.Rifadie Maliqi dhe

4036.Afrore Maliqi

4037.Selajdin Osmanaj,Kaliçan,Burim,student në “Fama”

4038.Besmir Murseli,Greme,Ferizaj

4039.Ajet Morina,bukëpjekës: Të lirohet menjëherë! 

4040.Valon Sherifi, Lladovë: Të lirohet menjëherë! 

4041.Imer Tahiri nga burgu i Mitrovicës: Lirojeni legjendëne gjallë,Albin Kurtin!

4042.Faton Kurti,Carralevë:VETËVENDOSJE!

4043.Donlir Murseli,Greme,Ferizaj: Liri për Kurtin!

4044.Sofije Rashkaj,Krushë e Vogël:Duhet të lirohet Albin Kurti!

4045.(044 486 250):VETËVENDOSJE!

4046.Nexhmije Nebihu dhe

4047.Miradije Berisha,absolvente të Fakultetit të Edukimit,Prizren: Lirone Albin Kurtin!

4048.Dashamir Asllani,Krushë e Vogël: Lirojeni menjëherë Albin Kurtin!

4049.Drilon Jusufi,student,Vushtrri: Lirojeni Kurtin!

4050.Feriz Çitaku, tek,ndërtimarisë: S’jam anëtar i Vetëvendosjes, por Kurti duhet të lirohet sa më shpejt!

4051.Isni Saliu nga Gjakova, ndërtimtar: Albin Kurti të lirohet sa më parë, ndërsa Vetëvendosja, që e ka shumicën e popullit me vete, duhet ta dominojë Parlamentin që ta shpieni Kosovën përpara drejt Evropës!

 1. (044 445 466):Lirojeni menjëherë Albin Kurtin!

4053.Sami Xhyliqi, student: Edhe unë si të gjithë qytetarët e Kosovës i bashkohem apelit për lirimin e Albin Kurtit. Ky është obligim i çdo shqiptari!

 1. Shaip Kozhani: Lirojeni!Menjëherë!
 2. Dr.Muharrem Selmani: Të lirohet Albin Kurti!
 3. Halil Osmanaj, arsimtar nga Burimi: Lirojeni!Menjëherë!
 4. Z.Kastrati (139 207) Lirojeni!Menjëherë!
 5. Besimi nga Skifteraj (Vitia): Lirojeni!Menjëherë!
 6. Shkurte Ukaj: Lirojeni!Menjëherë!

4060.Mevlan Sadiku, student i drejtësisë: Me respekt i nderuari M.Mavraj, lotët më rrodhën kur dëgjova se e kanë burgosur trimin kosovar SHPK-ja e Bangladeshit. Apeloj që të lirohet sa më shpejt nga prangat e Unmikut!

 1. Bashkim Krasniqi, punëtor: Lirojeni!Menjëherë!
 2. Naxhije Hyseni,pedagoge: Lirojeni!Menjëherë!

4063.Ibush Llapashtica,Prishtinë, ish i burgosur politik: Lirojeni!Menjëherë!

 1. Fejzullah Geci, Llaushë: Lirojeni sa më shpejt ju lutem!
 2. Kujtesa Rashkaj: Bashkohem me apelin!
 3. Gani Miftari,Gjilan

4067.Skender Halilaj, Burgu i Dubravës: Dhimbje që nuk përballohet qenka padrejtësija kur të bëhet prej atyre që erdhën që të na formojnë sistemin e drejtësisë. Ju lutem, lirojeni Albin Kurtin, se nuk mund ta përulni me burgosje, se as Serbija me torturat më çnjerëzore s’ka mundur ta përulë. Lirojeni të pafajshmin e arrestojeni vrasësin! Me shpresë se Kurti nuk e ka fatin tim të qëndrojë 5 vite pafaj në burg, si unë, ju përshëndes prej burgut të Dubraves.

 1. Hamit Hamiti, inxhinier i makinerisë
 2. Salih Salihu, profesor
 3. Avdi Xhata, profesor i Historisë
 4. Sabri Hamiti, ish-pjesëtar i UÇK-së
 5. Megzon Maloku, gazetar
 6. Shefqet Fazliu, jurist i dip.
 7. Ukshin Sfishta, ish-pjesëtar i UÇK-së
 8. Bajram Rudari, ish-pjesëtar i UÇK-së
 9. Avdi Behluli, ish-pjesëtar i UÇK-së
 10. Beçir Bahtiri, ish-pjesëtar i UÇK-së
 11. Beçir Hajrizi, ish-pjesëtar i UÇK-së
 12. Tefik Mahmuti, jurist i dip.
 13. Nexhmi Kamerolli, SHM
 14. Fadil Revuçi, jurist i dip
 15. Muhamet Fazliu, profesor
 16. Azem Namani, arsimtar
 17. Agim Dibrani, jurist i dip
 18. Bajram Vllasa, arsimtar
 19. Muhamet Latifi, jurist i dip.
 20. Faik Mahmuti, ish-pjesëtar i UÇK-së
 21. Avni Bahtiri, ish-pjesëtar i UÇK-së
 22. Isuf Latifi, ish-pjesëtar i UÇK-së
 23. Ali Latifi, ish i burgosur politik
 24. Labinot Jashari, student
 25. Ramadan Bajra, ish-pjesëtar i UÇK-së
 26. Ukshin Kosumi, ish-pjesëtar i UÇK-së
 27. Kadri Haziri, ish-pjesëtar i UÇK-së
 28. Kadri Avdiu, ish-pjesëtar i UÇK-së
 29. Islam Haziri, arsimtar
 30. Hysen Hasani, arsimtar
 31. Safet Behrami, i pa punë
 32. Musli Zejnullahu, ish-pjesëtar i UÇK-së
 33. Izjah Rexhepi, biznesmen
 34. Mentor Rexhepi, zv. drejtor
 35. Liridon Rexhepi, student
 36. Bardhok Rexhepi
 37. Qamile Rexhepi, Amvise
 38. Dorentina Rexhepi, Nxënëse
 39. Remzie Rexhepi, nga Mogilla e Vitisë

4107.Arif Abazi, (prind i Dëshmorit të luftës së UÇPMB (Komandant Miratoca) –Preshevë

 1. Fatmir Çaka, koordinator lokal i Asamblesë Rinore – Kaçanik
 2. Mustafë Lipaj, inxhinier, i burgosur politik Gjermani
 3. Hyrie Lipaj, arsimtare-Gjermani
 4. Isa Lipaj, arsimtar, Studenicë-Burim
 5. Mahie Lipaj, arsimtare, Studenicë-Burim
 6. Idriz Bajraktari, Vrellë-Burim
 7. Blerim Berisha, student
 8. Bislim Syla, veteran i UÇK-së
 9. Islam Haxhiu, gazetar - Gjakovë

4117.Muala Qukpishti Ymeri – Doganiere (Jeni të mrekullueshëm “Epoka e re”)

 1. Nora Istrefi (Lirojeni Albin Kurtin!)
 2. Naime Thaçi, nxënëse, Xërxe-Rahovec
 3. Rukije Krasniqi
 4. Gëzim Karaxhiu

4122.Valon Arifi – Disajner (Është lehtë të kuptohet se themelet e Vetëvendosjes nuk i bëri Hashim Thaçi, Ibrahim Rugova, Agim Çeku... Liri për Albin Kurtin)

 1. Burim Hamzë Thaqi, student, Xërxe-Rahovec
 2. Safet Ali Thaqi, gardian në Qarkun e Prizrenit, Xërxe-Rahovec
 3. Mustafë Ali Thaqi, Xërxe-Rahovec
 4. Visar Rushiti, student, Mitrovicë

4127.Ali Hajrulla Thaqi, Xërxe-Rahovec, babai i Dëshmorit Hamzë Thaqi 

 1. Ilir Rexhepi, teknik i Komunikacionit

4129.Fitore Bokshi (Të lirohet Albin Kurti dhe të burgosurit e tjerë politikë, MENJËHERË! Të vetmit që duhet të japin përgjegjësi për vrasjet e protestës së fundit janë policët tanë dhe ata ndërkombëtarë, të cilët një dhunë të tillë u pa shumë mirë që e kishin planifikuar... LIROJINI!)

 1. Naser Thaqi, student, Xërxë-Rahovec

4131.Zeqir Bekolli, gazetar (Albini është njeriu që paralajmëroi më së miri rrezikun që i kanoset Kosovës nga decentralizimi. Me mbajtjen e tij në burg po synohet të heshtet e vërteta)

 1. Visar Bajrami, nxënës Izbicë
 2. Halide Krasniqi, infermiere
 3. Labinot Krasniqi, Gjermani
 4. Agon Krasniqi, kontrollor i trafikut ajror
 5. Dardane Krasniqi, Zyra Zvicerane

4137.Hamit Buzhala, Budakovë, ish-i burgosur me Albinin, (Krenohem që të njoha gjatë bashkëvuajtjes në burgjet e Serbisë)

4138.B. Junuzi (Nuk dua të komentoj shumë dhe nuk dua ta bëj mesazhin tim një Poezi apo një Roman, dua shkurt të them: O me dëshirë... O me dhunë, lirimi i Albin Kurtit është i caktuar me datë)

4139.Imer Deliu, ish-epror i lartë i UÇK-së dhe kryetar i Listës së bashkuar Qytetare-Drenas

 1. Avdyl Krasniqi, prof. i Fizikës-Drenas
 2. Aziz Bardhi, arsimtar-Drenas
 3. Izet Ibrahimi, mr. i Shkencave Teknike-Drenas
 4. Ferki Karagja, -Drenas
 5. Lah Elshani, inxh. i Makinerisë-Drenas
 6. Xhemajl Berisha, mësimdhënës dhe përfaqësues i rinisë-Drenas
 7. Tahir Zeneli, inxh. i Teknologjisë-Drenas
 8. Maliq Morina, SHLE-Drenas
 9. Salih Muliqi, Fakulteti i Pedagogjisë-Drenas
 10. Gani Krasniqi, drejtor-Drenas

4150.Sokol Krasniqi, prof. i gjuhës Angleze-Drenas (Dëgjojeni zërin e arsyes! Lirojeni menjëherë!)

4151.Pajtimja, Valdetja, Ardiana nga Vitia (E dëshirojmë lirimin e Albin Kurtit sa më shpejt. Ai është i pafajshëm)

4152.Shpresa Kosova

 1. Safet dhe Sevdije Zenuni, Belgjikë
 2. Sahit (Bejtë) Krasniqi, Dajkoc-Dardanë, Veteran i Arsimit
 3. Shani Haxhimusa, arsimtar
 4. Adriatik Haxhimusa
 5. Tafil Morina, Rixhevë-Klinë
 6. Bashkim Krivanjeva
 7. Dr. Syzana Hadergjonaj

4160.Agim Hadergjonaj, Teknik Specialist i Kontrollit të Kualitetit në Sistemet Komutuse

 1. Kenan Sopa
 2. Herolind Aliu, Kaufmann, Zvicër
 3. Selvishae Jashari – Fribourg (Zvicër)
 4. Kushtrim Jashari – Fribourg (Zvicër)
 5. Jashar Jashari – Fribourg (Zvicër)
 6. Habibe Jashari – Moudon (Zvicër)

4167.Behar Berisha, këshilltar (Lirojeni, menjëherë! Këtë që po e bëni ju e ka bërë veç regjimi i Milloshit, "o ju millosheviqat shqiptarë")

4168.Kushtrim Kameri, student dhe aktivist i Vetëvendosjes, Prishtinë (Apel për pjesëmarrje masive në DEMONSTRATËN e 3 Marsit dëshira e Albinit)

 1. Fehmi Berisha, profesor, Cyrih
 2. Mejreme Berisha, mjeke, Cyrih

4171.Kastriot e Kreshnik Berisha, nxënës me qëndrim të përkohshëm në Cyrih

 1. Fatos Maxhuni, Mitrovicë, ekonomist
 2. Xhevahire Kastrati, fshati Zahaq
 3. Fadil Bajrami, Stagovë-Kaçanik, Saskatchewan Kanada
 4. Imam Afez Avdyl, nga Grushina
 5. Kadri Barileva, kamarier, Gjakovë
 6. Floranta Radogoshi, Barileva, motër medicinale, Gjakovë
 7. Driton Neziri, nga Gjermania
 8. Ismail dhe Gëzime Haxhiu, Teknikë
 9. Saranda Sahiti, studente
 10. Shaban Veseli, Mitrovicë
 11. Shemsije Veseli, Mitrovicë
 12. Afërdita Veseli, Mirtovicë
 13. Ramadan Veseli, Mitrovicë
 14. Agim Veseli, Mirtovicë
 15. Fisnik Veseli, Stdent-Mitrovicë
 16. Kaltrina Veseli, Nxënëse-Mirtovicë
 17. Adelina Veseli, Nxënëse-Mitrovicë
 18. Rrustem Voca, Pensionist-Mitrovicë
 19. Hamide Voca, Mitrovicë
 20. Myrvete Voca, Mitrovicë
 21. Rabije Voca, Studente-Mitrovicë
 22. Mimoza Qela, studente
 23. Mentor Rashica, Kristiansand, Norvegji
 24. Avni Xhafa, Mitrovicë
 25. Mehmet Karaxhiu
 26. Nazan Karaxhiu
 27. Masar Kuksi
 28. Fahri Kuksi
 29. Adni Kuksi
 30. Bajram Kuksi
 31. Sahit Kuksi
 32. Arlind Kuksi
 33. Ardijan Kuksi
 34. Atdhe Kuksi
 35. Gjeni Kuksi
 36. Arbern Kuksi
 37. Alban Kuksi
 38. Nijazi Kuksi
 39. Eni Kuksi
 40. Arijeta Kuksi
 41. Nevin Kuksi
 42. Gjylizar Kuksi
 43. Bekim Latifi
 44. Ymer Latifi
 45. Denis Latifi
 46. Iqram Latifi
 47. Nazmije Kuksi
 48. Blerta Kuksi
 49. Besart Sadiku, biznesmen
 50. Arta Kosumi, studente e Matematikës

4222.Fitore Rexhepi, nxënëse në shkollën ekonomike "Marin Barleti" në Gjilan në kl XII/9 drejtimi "Ass. Juridik"

 1. Bahtir Cakaj, vozitës, Gjermani
 2. Hakif Rexhepi, nga Gjermania, ish i burgosur politik
 3. Flamur Rexhepi, nxënës nga Gjermania
 4. Valon Rexhepi, nxënës nga Gjermania
 5. Zenel Hasaj, nga fsh. Gabrricë e Kaçanikut
 6. Xhevdet Berati, nxënës nga Kaçaniku

4229.Bashkim Ameti (Liri për Albin Kurtin, së bashku deri në Vetëvendosje!)

 1. Advije Hasaj, nga fsh. Gabrricë e Kaçanikut
 2. Ilir Mazreku, Inxhinier i Biologjisë
 3. Agron Hasaj, nga fsh. Gabrricë e Kaçanikut

4233.Amet Isaj, koordinator i Vetëvendosje!-s në fsh. Duraj të Kaçanikut

 1. Ruzhdi Salihaj, Duraj, Kaçanik, aktivist i Vetëvendosje!-s
 2. Agron Isaj, Duraj, Kaçanik, aktivist i Vetëvendosje!-s

4236.Refet Salihaj, përgjegjës i Vetëvendosje!-s në fsh. Duraj

 1. Heset Isaj, Duraj, aktivist i Vetëvendosje-s
 2. Zekë Nivokazi, Gjakovë
 3. Alban Ramadani, Duraj, aktivist i Vetëvendosje-s
 4. Hamzi Zenuni, Duraj, aktivist i Vetëvendosje-s
 5. Arsim Zenuni, Duraj, aktivist i Vetëvendosje-s
 6. Basri Salihaj, Duraj, aktivist i Vetëvendosje-s
 7. Ardian Salihaj, përgjegjës i Vetëvendosjes në fsh. Duraj
 8. Avni Salihaj, Duraj, aktivist i Vetëvendosje!-s
 9. Ardianit Salihaj, Duraj, aktivist i Vetëvendosje-s
 10. Buletin Salihaj, Duraj, aktivist i Vetëvendosje-s
 11. Shefqet Salihaj, Duraj,  aktivist i Vetëvendosje-s
 12. Hazbi Fazliu, Duraj, aktivist i Vetëvendosje-s
 13. Hizri Fazliu, Duraj, aktivist i Vetëvendosje-s
 14. Isa Zenuni, Duraj, aktivist i Vetëvendosje-s
 15. Rrustem Zenuni, Duraj, aktivist i Vetëvendosje-s
 16. Gëzim Salihaj, Duraj, aktivist i Vetëvendosje-s
 17. Kushtrim Salihaj, Duraj, aktivist i Vetëvendosje-s
 18. Nesret Salihaj, Duraj, aktivist i Vetëvendosje-s
 19. Kushtrim N. Salihaj, Duraj, aktivist i Vetëvendosje-s
 20. Lutfi Zenuni, Duraj, aktivist i Vetëvendosje-s
 21. Veton Beqiraj, Duraj, aktivist i Vetëvendosje-s
 22. Bardh Zenuni, Duraj, aktivist i Vetëvendosje-s
 23. Ylber Isaj, Duraj, aktivist i Vetëvendosje-s
 24. Ukshin Isaj, Duraj, aktivist i Vetëvendosje-s
 25. Ejup Zenuni, Duraj, aktivist i Vetëvendosje-s
 26. Sabit Zenuni, Duraj, aktivist i Vetëvendosje-s
 27. Blerim Zenuni, Duraj, aktivist i Vetëvendosje-s
 28. Shefket Ramadani, Duraj, aktivist i Vetëvendosje-s
 29. Skender Ramadani, Duraj, aktivist i Vetëvendosje-s
 30. Kushtrim Ramadani, Duraj, aktivist i Vetëvendosje-s
 31. Urim Ramadani, Duraj, aktivist i Vetëvendosje-s
 32. Banush Fazliu, Duraj, aktivist i Vetëvendosje-s
 33. Burim Salihaj, Duraj, aktivist i Vetëvendosje-s
 34. Muharrem Isaj, Duraj, aktivist i Vetëvendosje-s
 35. Gani Kurtaj, përgjegjës i Vetëvendosje!-s për fsh. Gabrricë
 36. Agron Hasaj, , Gabrricë, koordinator i Vetëvendosjes në Duraj
 37. Muzafer Hasaj, Gabrricë, aktivist i Vetëvendosje!-s
 38. Jeton Hasaj, Gabrricë, aktivist i Vetëvendosje!-s
 39. Burim Hasaj, Gabrricë, aktivist i Vetëvendosje!-s
 40. Kadri Hasaj, përgjegjës i Vetëvendosjes për Gabrricë
 41. Besnik Hasaj, aktivist i Vetëvendosje!-s
 42. Arsim Kurtaj, aktivist i Vetëvendosje!-s
 43. Selim Hasaj, përgjegjës i Vetëvendosje!-s për fsh, Gabrricë
 44. Festim Hasaj, Gabrricë, aktivist i Vetëvendosje!-s
 45. Menduh Hasaj, Gabrricë, aktivist i Vetëvendosje!-s
 46. Sadat Hasaj, Gabrricë, aktivist i Vetëvendosje!-s
 47. Burhan Hasaj, Gabrricë, aktivist i Vetëvendosje!-s
 48. Mentor Hasaj, Gabrricë, aktivist i Vetëvendosje!-s
 49. Elbasan Hasaj, Gabrricë, aktivist i Vetëvendosje!-s
 50. Avdush Hasaj, Përgjegjës i Vetëvendosje!-s për fsh. Gabrricë
 51. Mustafë Hasaj, Gabrricë, aktivist i Vetëvendosje!-s
 52. Ibrahim Hasaj, Gabrricë, aktivist i Vetëvendosje!-s
 53. Bardhyl Baftiu, përgjegjës i Vetëvendosje!-s për fsh Dubravë
 54. Kushtrim Prushi, përgjegjës i Vetëvendosje!-s për fsh Dubravë
 55. Xhevdet Guri, përgjegjës i Vetëvendosje!-s për fsh. Nikaj
 56. Mensur Dashi, përgjegjës i Vetëvendosje!-s në fsh. Stagovë
 57. Valton Tifeku, Doganaj, aktivist i Vetëvendosje!-s
 58. Flamur Prushi, Prushaj, aktivist i Vetëvendosje!-s
 59. Arsim Prushi, Prushaj, aktivist i Vetëvendosje!-s
 60. Afrim Prushi, Prushaj, aktivist i Vetëvendosje!-s
 61. Halim Prushi, Prushaj, aktivist i Vetëvendosje!-s
 62. Metush Prushi, Prushaj, aktivist i Vetëvendosje!-s
 63. Meriton Prushi, Prushaj, aktivist i Vetëvendosje!-s
 64. Hizer Vogliqi, Prushaj, aktivist i Vetëvendosje!-s
 65. Arton Salihu, Baicë, aktivist i Vetëvendosje!-s
 66. Nexhmedin Salihu, Baicë, aktivist i Vetëvendosje!-s
 67. Adelina Salihu, Baicë, aktivist i Vetëvendosje!-s
 68. Muzafer Salihu, Baicë, aktivist i Vetëvendosje!-s
 69. Nderim Salihu, Baicë, aktivist i Vetëvendosje!-s
 70. Arsim Osmani, përgjegjës i Vetëvendosje!-s për fsh. Elezaj
 71. Nexhat Memishi, Elezaj, aktivist i Vetëvendosje!-s
 72. Ardijan Ismajli, Elezaj, aktivist i Vetëvendosje!-s
 73. Driton Ismajli, Elezaj, aktivist i Vetëvendosje!-s
 74. Femi Luma, Elezaj, aktivist i Vetëvendosje!-s
 75. Besim Luma, Elezaj, aktivist i Vetëvendosje!-s
 76. Nuhi Osmani, Elezaj, aktivist i Vetëvendosje!-s
 77. Labinot Sahiti, Elezaj, aktivist i Vetëvendosje!-s
 78. Abedin Rramani, Brod aktivist i Vetëvendosje!-s
 79. Besnik Rramani, Brod aktivist i Vetëvendosje!-s
 80. Admir Rramani, Brod aktivist i Vetëvendosje!-s
 81. Ilirjana Hyseni, Firajë aktiviste e Vetëvendosje!-s
 82. Besarta Sylejami, Firajë aktiviste e Vetëvendosje!-s

4319.Shkodran Elezi, përgjegjës i Vetëvendosje!-s për fsh. Sllatinë të Kaçanikut

 1. Albana Topojani, Doganaj aktiviste e Vetëvendosje!-s
 2. Liridon Vogliqi, Gërlicë, aktivist i Vetëvendosje!-s
 3. Burim Vogliqi, Gërlicë, aktivist i Vetëvendosje!-s
 4. Shqiprim Vogliqi, Gërlicë, aktivist i Vetëvendosje!-s
 5. Imrane Vogliqi, Gërlicë, aktivist i Vetëvendosje!-s
 6. Nexhat Vogliqi, Gërlicë, aktivist i Vetëvendosje!-s
 7. Nehat Vogliqi, Gërlicë, aktivist i Vetëvendosje!-s
 8. Arben Vogliqi, Gërlicë, aktivist i Vetëvendosje!-s
 9. Jeton Vogliqi, Gërlicë, aktivist i Vetëvendosje!-s
 10. Metush Zenuni, Duraj, prof i historisë
 11. Atdhe Zenuni, Duraj, nxënës
 12. Kushtrim Zenuni, Duraj, nxënës
 13. Mërgim Salihaj, Duraj, nxënës
 14. Mensur Zenuni, Duraj, student
 15. Shkumbim Salihaj, Duraj, nxënës
 16. Shqipdon Salihaj, Duraj, nxënës
 17. Blerton Salihaj, Duraj, nxënës
 18. Hasan Salihaj, Duraj, elektricist
 19. Beqir Salihaj, Duraj, shofer
 20. Xhemajl Salihaj, Duraj, punëtor
 21. Kadri Isaj, Duraj, punëtor
 22. Mentor Isaj, Duraj, nxënës
 23. Shkezen Isaj, Duraj, Kaçanik nxënës
 24. Selim Zenuni, Duraj, punëtor
 25. Zjadin Zenuni, Duraj, taksist
 26. Imri Fazliu, Duraj, punëtor
 27. Bajram Zenuni, Duraj, punëtor
 28. Niazi Zenuni, Duraj, punëtor
 29. Fazli Hasaj, Gabrricë, punëtor
 30. Ruzhdi Fazliu, Gabrricë, Kaçanik punëtor
 31. Veton Hasaj, Gabrricë, nxënës
 32. Dardan Hasaj, Gabrricë, nxënës
 33. Xhevat Hasaj, Gabrricë, shofer autobusi
 34. Shefket Hasaj, Gabrricë, punëtor
 35. Rrustem Hasaj, Gabrricë, punëtor
 36. Hamit Hasaj, Gabrricë, pensioner
 37. Blerim Hasaj, Gabrricë, Kaçanik punëtor
 38. Bujar Kurtaj, Gabrricë, punëtor
 39. Fatmir Kurtaj, Gabrricë, arsimtar
 40. Razim Kurtaj, Gabrricë, punëtor
 41. Bekim Kurtaj, Gabrricë, punëtor
 42. Agron Beqiraj, Duraj, nxënës
 43. Hamdi Salihaj, Duraj, punëtor
 44. Nesret Salihaj, Duraj, punëtor
 45. Emin Fazliu, Duraj, punëtor
 46. Milaim Salihaj, Duraj, punëtor
 47. Kadri Fazliu, Duraj, punëtor
 48. Selim Fazliu, Duraj, punëtor
 49. Avni Prushi, Prushaj, Kaçanik punëtor
 50. Sead Prushi, Prushaj, nxënës
 51. Zilbehar Prushi, Prushaj, doktor
 52. Danush Prushi, Prushaj, punëtor
 53. Fuad Prushi, Prushaj, student
 54. Ramadush Prushi, Prushaj, shitës
 55. Megjid Prushi, Prushaj, punëtor
 56. Xhemajl Prushi, Prushaj, arsimtar
 57. Zahir Prushi, Prushaj, tregtar
 58. Lulzim Vogliqi, Gërlicë, taksist
 59. Sabit Vogliqi, Gërlicë, punëtor
 60. Bajram Vogliqi, Gërlicë, punëtor
 61. Osman Vogliqi, Gërlicë, punëtor

4381.Bajram Memishi, Elezaj, 

 1. Mentor Memishi, Elezaj, punëtor
 2. Avdullah Memishi, Elezaj, nxënës
 3. Adnan Memishi, Elezaj, punëtor
 4. Islam Memishi, Elezaj, punëtor
 5. Haki Memishi, Elezaj, punëtor
 6. Zjadin Osmani, drejtor i shf. Nazmi Osmani, Elezaj
 7. Burim Osmani, Elezaj, shitës
 8. Elez Osmani, Elezaj nxënës
 9. Argjend Kuqi, Elezaj, punëtor
 10. Shpend Kuqi, Elezaj, sigurim
 11. Shofki Osmani, Elezaj, punëtor
 12. Besnik Osmani, sigurim
 13. Arian Osmani, Elezaj, nxënës
 14. Daut Osmani, Elezaj, pensionist
 15. Ramadush Osmani, Elezaj, ars. i gj. angleze
 16. Ramë Ismajli, Elezaj, punëtor
 17. Gzim Ismajli, Elezaj, punëtor
 18. Hesat Ademi, Elezaj, ars. i Gjeografisë
 19. Danush Osmani, Elezaj, punëtor
 20. Afrim Mustafa, Elezaj, gazetar
 21. Minir Osmani, Elezaj, taksist
 22. Ismajl Elezi, Elezaj, ars i Matematikës
 23. Nezir Doda, Elezaj, shërbëtor
 24. Arsim Ademi, Elezaj, punëtor
 25. Nexhat Osmani, Elezaj, punëtor
 26. Pishina Me&Di, Doganaj
 27. Free Shop 99, Doganaj
 28. Radio Zëri Sharrit 93. 4 Mhz, Doganaj
 29. Deda Komerc, Doganaj
 30. Gjelltore Saranda, Doganaj
 31. N. T. Pardiani Company Gmbh, Doganaj
 32. Ballkan Petrol, Kaçanik
 33. Veterina Med, Doganaj
 34. N.T.T Beka, Doganaj
 35. Nexhmedin Osmani, Elezaj, gazetar
 36. Rabie Elezi, Sllatinë, gazetare
 37. Emin Rramani, Brod, mekanik
 38. Avni Topalli, Doganaj, elektricist
 39. Selim Deda, Doganaj, punëtor
 40. Emin Rudi, Rudaj, elektricist
 41. Shkëndia Petrol, Matlum, Kaçanik
 42. Ukë Bajram Dreshaj, pensionist Vrellë Burim
 43. Ali Emini, Shkup
 44. Haki Memeti, Grushin
 45. Ibush Emini, Grushin
 46. Mustafa Selimaj, Zvicër
 47. Mehmet Bislimi, poet dhe publicist
 48. Rifat Kodraliu, Zvicër
 49. Naser Tasholli nga Holanda (i lindur në Ferizaj)
 50. Fehmi Gashi, Llapushnik
 51. Refik Kryeziu, mr. i Ekonomisë
 52. Artan Kryeziu, student
 53. Dr Arsim Latifaj, kirurg
 54. Mehmet Sulaj, arsimtar, Prizren
 55. Alban Sulaj, student, Prizren
 56. Merxhan Saramati, ish-aktivist i UÇK-së Prizren
 57. Bekim Sulaj, automekanik, Prizren
 58. Valon Sulaj, ekonomist, Prizren
 59. Blerim Sulaj, teknik medicinal, Prizren
 60. Sehat Sulaj, ekonomist, Prizren

4442.Bardhyl Sulaj, nxënës, Prizren (Dëshirojmë lirimin sa më të shpejtë të aktivistit tonë të shquar...)

 1. Gani Buçinca, Muzikolog
 2. Olisa Buçinca, nxënëse
 3. Besa Çeku-Buçinca, Gazetare e RTK
 4. Butrint Buçinca
 5. Njomza  Simnica, studente
 6. Enver  Rexhepi, Runikë
 7. Hasim Rexhepi, Runikë
 8. Herolind Rexhepi, Runikë
 9. Armend Rexhepi, Runikë
 10. Fatmire Aliu, Pflegefachfrau, Zvicër
 11. Rita Aliu, Studente, Zvicër
 12. Granit Aliu, Student, Zvicër
 13. Arta Mata, Hausfrau, Zvicër
 14. Driton Braha, Lagerscheff, Gjermania
 15. Ilir Ademi, Student, Zvicër
 16. Ilijaz Ademi, Lager, Zvicër
 17. Diana Sheremeti, shtëpiake
 18. Labinot Latifi, Techniker, Zvicër
 19. Selime Shabani, Sekretäin, Zvicër
 20. Zyra Fetahi, Moter medizinale, Zvicër
 21. Lendita Bivolaku, kameriere, Zvicër
 22. Ilir Mahmuti, mekanik
 23. Lirie Prizereni, Inxhiniere, Zvicër
 24. Sadri Selami, Lagerist, Zvicër
 25. Bujamin Selami, Bodenleger, Zvicër
 26. Tina Kurti, frizere, Zvicër
 27. Mirela Mexhuani
 28. Zgjim Bunjaku
 29. Herolind Bunjaku
 30. Mona Besiri, nëpunëse administrative në Bruksel
 31. Bashkim Hoxhaj, gazetar, Gjermani
 32. Hysnike Hoxhaj, arsimtare, Gjermani
 33. Liridon Dujaka, nxënës, Gjermani
 34. Vlora Dujaka, shitëse, Gjermani
 35. Refki Hoti, punëtor, Gjermani
 36. Femije Hoxha, amvise, Gjermani
 37. Erza Lajçi
 38. Gramos Hasaj

4481.Shqipe Azemi, gazetare-Ferizaj (Albini duhet të dalë jashtë mureve të burgut, Kosovës nuk i duhet njëmendimësia, Kosovës i duhet njeriu i lirë)

 1. Xhevahire Lajçi, Nakull, Peje
 2. Shqipron Krasniqi, gjimnazist nga Prizreni
 3. Armend Baraliu
 4. Arbër Baraliu
 5. Arta Baraliu
 6. Blerta Baraliu
 7. Halim Baraliu
 8. Rabije Baraliu

4490.Adnan Asllani, (Ata kanë frikë nga liria e Albinit, i cili po kërkon liri për popullin, pra ata kanë frikë nga liria e popullit)

 1. Enver Bajrami

4492.Arben Gecaj, sociopedagog - Ministria për punë sociale kantoni Zürichut

4493.Rreze Gecaj, universiteti zürichut- departamenti Biologjia Molekulare

 1. Ukë Baftjaraj, nxënës
 2. Dr. Shkelzen Fetiu, specialist i anestezionit
 3. Arta Fetiu, ekonomiste e diplomuar
 4. Sahit Muharremi, kontabilist
 5. Fatime Muharremi, motër medicinale
 6. Arta Muharremi
 7. Visar Kuqi

4501.Mirvete Xhemaili, pensioniste (Liri për Albin Kurtin dhe të burgosurit tjerë politikë!)

4502.Mustafë Xhemaili, poet e publicist, Zvicër: (BURGOSJA e Albin Kurtit me shokë,  PRANGA mbi lirinë e Kosovës! LIRIA për Albin Kurtin me shokë,  VETËVENDOSJA për Kosovën! LIRI për Albin Kurtin dhe të burgosurit tjerë politikë në Kosovë!)

 1. Qamil Durmishi, Vaasa Finlandë
 2. Drita Durmishi, Vaasa Finlandë
 3. Majlinda Durmishi, Vaasa Finlandë
 4. Ardian Durmishi, Vaasa Finlandë
 5. Ardiana Durmishi, Vaasa Finlandë
 6. Xhezair Sopaj, Pensionist
 7. Azbije Sopaj, Amvise
 8. Rindush Sopaj, punëtore
 9. Mirfat Sopaj, Bukëpjekës
 10. Adriatik Sopaj, nxënës
 11. Fitore Sopaj, nxënëse
 12. Adrian Sopaj, nxënës
 13. Shpend Ademi, Suedi
 14. Genc Kastrati, student në fakultetin juridik UP

4517.Sabedin Bllaca, zv/drejtor i firmës "BLLACA" në Saskatoon, Saskatchewan, Kanada

 1. Feride Bllaca, Saskatchewan Kanada
 2. Abit Sinani, xehetar
 3. Besim Grajqevci, teknik i xehetarisë
 4. Halim Bunjaku, bujk
 5. Bedri Shala, teknik i xehetarisë
 6. Demë Kolludra, pris. i elektros
 7. Kamber Bunjaku, axhustator
 8. Naim Krasniqi, axhustator

4526-4539.Menderes Susuri, punëtor në Gjermani (solidarizohem unë me 14 anëtarë të familjes. Poshtë dhunës ndaj Lëvizjes Vetëvendosje!)

4540-4549.Grup shokësh nga Kopenhaga e Danimarkës (Fezhri Asipi, Ruzhdi e Bekim Avdiu, Nadi Ymeri, Abdilbaki Ademi, Ilias Jonuzi, Lutfi Jonuzi, Mirsat Cavdar, Agim Zeqiri dhe Beqir Jonuzi)

4550-4563.              14 anëtarët e familjes Berisha nga Arbana e Prizrenit (Ruzhdi, Nexhmedin, Mihrije, Hajrije, Gjylie, Rabie, Arianit, Xhemajli, Bujana, Drilon, Sazan, Drenusha, Rina dhe Donika)

4564-4566.              Sefedin Zeqiri (i bashkëngjitem peticionit për lirimin e Albin Kurtit me familje Elen dhe Alisën, me qëndrim në Gjermani)

4567-4572.              Rexhep Maloku, me familje 6 anëtarëshe me banim në Suedi

4573-4576.              Bujar Maloku me familje 3 anëtarëshe me banim në Malmö Suedi

4577-4583.              Agim Salijaj, me familjen 6 anëtarëshe, Zvicër

4584.Florida ilazi-studente: Të lirohet! Menjëherë!

(APELI VAZHDON çdo ditë...

Presin për botim edhe mijëra mesazhe nga Ju. Ju që keni shkruar, mesazhet i keni te ne! Do të botohen një për një. Bashkangjitu edhe ti. Tregoji edhe një shoku që s’ka dëgjuar për apelin. Emri juaj do të botohet në gazetë. Bota po e sheh dhe po e vlerëson këtë solidaritet të madh ndërshqiptar! Natyrisht, edhe Albini në burg. Ai na ka të gjithë neve që po solidarizohemi me të dhe nuk ndihet i vetëm!

Shkruani vetëm një herë një mesazh  në e-mailin  epokaere_mm@hotmail. com, ose në numrin e telefonit (044) 602 602.

Nëse s’mund të bësh asnjëren nga këto, shkruaje dikund një grafit me emrin e Albin Kurtit ose të idealit të tij, vetëvendosjen për këtë vend. Kjo i ndihmon shumë lirimit të  Albinit me shokë... Do të bësh një punë të madhe kështu! Bëje, dhe thjesht, mos ta ndin!

________________________

APEL

për lirimin e Albin Kurtit dhe të burgosurve tjerë politikë nga burgjet e UNMIK-ut me moton:

Lirojini, menjëherë! (PJESA 9)

 

Lirojeni! Menjëherë! Ai është yni!

Lirojeni Albinin se do t’ju gjykojë historia

Ne qytetarët e poshtëshënuar kërkojmë lirimin nga paraburgimi të aktivistit politik Albin Kurti, i burgosur politik, dhe të të gjithë të burgosurve politikë në Kosovë. Ai dhe ata janë të Kosovës dhe Kosova ka nevojë për ta! LIROJINI! MENJËHERË!

4585.Enver Idrizi, ish kampion botëror i karatesë, me qëndrim në Gjermani: Liri për Albin Kurtin!

 1. Bardhyl Mahmuti, politikan: Burgosja e Albinit është sinonim i tendencave për ta burgosur lirinë!

4587.Fazli Musliu, Besianë: Liri për vëllaun tonë Albinin, Liri për Kosovën!

4588.Islam Ejupi, fotodokumentist i gazetës “Rilindja” me anëtarët e familjes:

 1. Fatime Ejupi,
 2. Safet Ejupi,
 3. Drilon Ejupi,
 4. Lorik Ejupi,
 5. Avdi Ejupi dhe
 6. Makfire Ejupi

4595.Ismajl Kurteshi, Gjilan (Lirimi i Albinit duhet të ndodhë menjëherë Ky lirim duhet ta shënojë fillim i fundit të burgosjeve politike që aq shumë e dëmtuan Kosovën gjatë 100 viteve të fundit)

4596.Isabelle Bauduin, (Lirojeni Albinin se do t’ju gjykojë historia)

 1. Hamit Lala
 2. Bektesh Lala
 3. Naim Lala
 4. Nafie Lala
 5. Adile Lala
 6. Remzie Lala
 7. Saxhide Lala
 8. Feride Lala
 9. Hilmie Lala
 10. Slvete Lala
 11. Selvinaze Lala
 12. Ramadan Elshani
 13. Leutrim Kryeziu, nxënës
 14. Rrustem Gashi, Studenicë e Burimit
 15. Halil Zeqiraj, Studenicë
 16. Florim Zeqiraj, Studenicë
 17. Ilir Kuqi, Studenicë
 18. Gazmend Zeqiraj, Studenicë
 19. Lulzim Zeqiraj, Studenicë
 20. Adem Sylejmani, gazetar i revistës Çlirimi
 21. Jetmir Sejfuli, kryetar i Përgjithshëm i USSHM-së
 22. Ylber Jahija, sekretar
 23. Lirim Xheladini, kryetar i degës së USSHM-së në UEJL
 24. Drita Mehmedi, kryetare e degës së USSHM-së në USHT
 25. Abdylselam Selami, kryetar i degës së USSHM-së në UKM (Shkup)
 26. Mergjize Sejfullai, kryetare e Kuvendit të USSHM-së
 27. Aziz Avdiu, koordinator
 28. Kushtrim Demukaj, arkëtar

4625.Lule Hyseni, kryeredaktore e revistës studentore "Studenti Shqiptar"

 1. Arjeta Ahmedi
 2. Amira Bujamini
 3. Lejla Mustafa
 4. Valjeta Mema
 5. Sefedin Zymberi

4631.Rexhep Rexhepi, USSHM: Duke analizuar situatën politike në të cilën gjendet populli shqiptar dhe më konkretisht ai i Kosovës, Ne, Unioni i Studentëve Shqiptarë në Maqedoni, pas shumë komenteve dhe hulumtimeve të shqyrtuara, si dhe pas analizimit të protestës së 10 shkurtit, ku pjesëmarrës kishte dhe anëtarë tanë, të cilët vërtetuan që Lëvizja Vetëvendosje! bëri një proteste dinjitoze dhe më se e domosdoshme, vendosëm që të përkrahim iniciativën për mbledhjen e peticionit që do të shërbente për lirimin e Albin Kurtit. Këtij Peticioni i bashkëngjiten të gjithë studentët shqiptarë në Maqedoni që tani janë pjesë e USSHM-së. Nëse do të jetë e nevojshme jemi të gatshëm që të përkrahim edhe me një iniciativë konkrete në Maqedoni, ashtu siç kemi përkrahur Peticionin për Pavarësi të Kosovës të organizuar nga Lidhja Qytetare Shqiptaro-Amerikane dhe Peticionin për Ramush Haradinaj. Mbeteni të përshëndetur “Epoka e re” dhe ju përgëzojmë për iniciativën.

4632.Ramiz Kukaj, punëtor: Lirojeni! Menjëherë!

4633.Gëzim Dashi, Stagovë, Kaçanik: Lirone Albin Kurtin me shokë, sepse janë pa faj. Burgosni të gjithë ata të Qeverisë komuniste në Kosovë dhe gjykatësit komunistë!

 1. Zahir Berisha, veteran i UÇK, Malishevë: E dua menjëherë lirimin e Albin Kurtit nga burgu!

4635.Milaim Memaj nga Zhuri: Kërkoj lirimin e menjëhershëm të Albin Kurtit, liderit të Vetëvendosjes, që e duam aq shumë!

4636.Albulena Tafallari nga Prizreni, studente e Shkencave Politike

4637.Ramadan Ramadani, teknik i ndërtimtarisë së lartë, Gjilan: Rroftë Vetëvendosja! Lirone Albin Kurtin!

4638.Feim Rushiti, nga Prishtina, biznesmen: Lirojeni! Menjëherë! Ai është yni!

 1. Kamber Zeqiraj, Mr.sc. i shkencave të mjekësisë

4640.Nebi Dakaj, Prizren, Imam i f.sh Korishë: Kërkojmë lirimin e Albin Kurtit, sepse as Zoti nuk e dënon njeriun i cili kërkon lirinë e popullit të tij!

4641.Faton Tafallari nga Prizreni, student i juridikut në Prishtinë: Lirojeni Albin Kurtin!

4642.Xhevdet Ramadani, teknik i stomatologjisë, Gjilan: Lirone Albin Kurtin, sepse është i pafajshëm!

 1. Behare Tafallari nga Prizreni, arsimtare: Lirojeni Albin Kurtin!

4644.Imer Azemi, nga Turuqica, tregtar në Orllan. Mendoj se çdo minut i mbajtjes së Albin Kurtit në burg është humbje e madhe për popullin e Kosovës, ndërsa është e mirë për UNMIK-un dhe klasën sunduese të Kosovës.

4645. Arbër Jerliu, nga Gjilani, nxënës: Kërkoj lirimin e Albin Kurtit sa më par. Sot më shumë se kurrë kemi nevojë për të!

4646.(44620603): Liri për Albin Kurtin, sa më shpejt!

 1. Selatin Pacolli, punëtor

4648.+37744709161: Lirojeni Albin Kurtin!

4649.Ramadan Tafallari nga Prizreni, arsimtar: Lirojeni Albin Kurtin!

4650.Vjollcë Sherifi, studente: I bashkëngjitem apelit për lirimin e menjëhershëm të Albin Kurtit.

4651.Bekim Islami, tregtar nga Besiana: I bashkëngjitem apelit për lirimin e Albin Kurtit.

4652.Musa Krasniqi, Besianë: Lirojeni menjëherë Albinin!

 1. Burim Kryeziu, student

4654.(44788466) Besniku nga Albaniku: Ju lutem për lirimin e Albinit, sepse Kosova ka nevojë për të.

 1. Isuf Asllani, profesor

4656. Agron Ramadani: Ju lutem lirojeni Albin Kurtin, ai është njeri i pafajshëm, duhet të jemi krenar që ka Kosova kësi njerëz, unë jam nxënës, lirojeni Kurtin, vetëvendosje!

4657.Mursel Byqmeti, invalid: Kërkoj lirimin e Albin Kurtit

 1. Ariana Fetoshi, studente e UP-së.
 2. Aziz Latifi, profesioni teknik.

4660.Shemsi Zhdrella, nga Besiana: Edhe pse nuk jam pjesëtar i Vetëvendosjes, kërkoj që Albin Kurti sa më shpejt të lirohet nga kazamatet e UNMIK-ut, se boll ka vuajtur nga kazamatet e shkive te regjimit të Milloshit!

 1. Bali Dervishi, ish i burgosur politik, Vushtrri: Liri për Albin Kurtin

4662.Nuhi Hyseni, Jurist i diplomuar: Apeloj dhe kërkoj lirimin e liderit të Lëvizjes ‘Vetëvendosje!’ Albin Kurtit, çdo popull i konjulizuar ka të drejtë të demonstrojë

 1. Bedri Misini, tregtar
 2. Burim Latifi, student
 3. Arbër Ymeri, nxëns: lirojeni, menjëherë!
 4. Raif Ibrahimi, arsimtari,

4667.Leutrim Baliu, nxënës i shkolles ekonomike, Mitrovicë: I bashkëngjitem apelit për lirimin e Albin Kurtit

4668.Shefqet Recica, Vranidoll (Prishtinë): unë i bashkëngjitem apelit tuaj për lirimin e patriotit Albin Kurti nga paraburgimi.

 1. Nazmije Hajdini-Zeneli
 2. Nazlije Osmani, edukatore

4671.Shaban Durmishi, inxhinier i elektron: Për ta liruar kolegu tim duhet organizuar protesta masive nëpër tërë Kosovën dhe ato duhet mbajtur nën kontroll të plotë

 1. Labinot Bllaca, drejtor i firmës "Bllaca", Canada

4673. Zarife Latifi, st. Ulpianë: lirojeni Albinin që tani sepse për vrasjet që u bënë i bën ata që patën armët e jo ata që kërkuan Vetëvendosje

 1. Shaban Fazliu, fshati Duraj, mësues në pension.

4675.I bashkëngjiten apelit për lirimin e Albin Kurtit edhe familja e Gashi: Milazim Gashi

 1. Kimete Gashi,
 2. Nora Gashi dhe
 3. Dion Gashi.

4679.Feti Hasani, Prizren, Fak. e Historisë dhe Shkencave Politike: Lirojeni Albin Kurtin

4680.Zade Gashi, Ekonomiste, Prishtinë: Përshëndetje nga unë, Përkrah Lirimin e Albin Kurtit sa më Parë. Vetëvendosje!

 1. Familja Shaqiri nga Baksi i Skenderajt: Kamer Shaqiri,
 2. Basrije Shaqiri,
 3. Faik Shaqiri,
 4. Ganimete Shaqiri,
 5. Lumnije Shaqiri,
 6. Fatlum Shaqiri dhe

4687.Arsim Shaqiri: Kërkojmë lirimin e Albin Kurtit nga burgu!

4688.Sabit Azizi, veteran i UÇK-së: Lirojeni shqiptarin e madh dhe patriotin Albin Kurti nga burgu i vogël në burgun e madh, Kosovë.

 1. Familja Ejupi nga Besiana: Naimi Ejupi,
 2. Florim Ejupi,
 3. Florije Ejupi,
 4. Samira Ejupi,
 5. Shpresa Ejupi,
 6. Leotrimi Ejupi,
 7. Krenar Ejupi,
 8. Mursel Ejupi,
 9. Mirlind Ejupi,
 10. Milot Ejupi dhe

4699.Mirlinda Ejupi: Kërkojmë lirimin e menjëhershëm të Albin Kurtit nga burgu.

 1. Izet Badalli, teknik medicinal: Kërkojmë lirimin sa më të shpejtë të Albin Kurtit
 2. Arbnore Zhitia, studente
 3. Vesel Berisha, Gurbardh, Malishevë: Te lirohet sa me shpejt
 4. Ismet Kryeziu, ekonomist i dip., Prizren: Liri për Albin Kurtin
 5. Vloriana Arifaj, Absolvente e Fakultetit të Mjekësisë

4705.Ali Loshaj, tregtar: Kërkojmë lirimin e Albin Kurtit

4706.Hysen Hyseni, KEK, Distribucioni Vushtrri: Mendoj që Albin Kurti duhet të lirohet nga burgu

 1. (177 358): Lirojeni, menjëherë!

4708.Bedri Ademi, menaxher: Apeloj dhe kërkoj lirimin e menjëhershëm të liderit të lëvizjes, ALBIN KURTI. Njëherësh apeloj që gjykata e Kosovës të mos jetë e dirigjuar.

 1. Muhamet Hoti, Gjilan, taksi: Lirojeni menjëherë ALBIN KURTIN

4710.Bastri Bilalli, i papunë: Kërkoj për hir të gjakut të derdhur lirimin e Albin Kurtit, sepse na duhet, vetëvendosje

 1. Sebahate Veliu, instruktore
 2. G. B (+37744541504)
 3. J. Veliu, veteran i UÇK-së, Besianë

4714.Mirsad Mehmetukaj, Burim, veteran i luftës, mekanik: Kërkoj lirimin e menjëhershëm të Albin Kurtit.

 1. Suzana Begolli, ekonomiste: Lirojeni! Menjëherë!
 2. Nazmi Hasani, Gjilan
 3. Emrush Zuka, punëtor
 4. Artan Hamdiu, IT-Support

4719.Të nderuar vëllezër, Jemi një grup shokësh dhe aktivistësh të ribashkuar në BERLIN të Gjermanisë: Enver H. Kelmendi (personalitet i njohur dhe shumë i çmuar jo vetëm në diasporë),

4720. Ahmet Zherka, aktivist dhe organizator i shumë manifestimeve dhe aktiviteteve në USA dhe

4721.Ismet Berisha, kryetar i lidhjes shqiptare të Prizrenit, po ashtu në NY, USA: Apelojmë për lirimin e simbolit të qëndresës dhe përpjekjes kosovare, ALBIN KURTIT. Burgosja e ALBINIT është krim kundrejt lirisë dhe demokracisë.

4722.Liridon Sekiraqa, Prishtinë: Edhe unë si qytetar i Kosovës bëj apel për lirimin e Albin Kurtit

 1. Idriz Idrizi, Shurdhan, Gjilan, pjesëtar i TMK-së: Të lirohet i madhi Albin Kurti

4724. (+37744668751): LIRI LIRI LIRI për ALBIN KURTIN

4725.Remzi Salihu, përkthyes i gjuhës frënge, Viti: Mos i hidhi hi syve popullit, se edhe ashtu mjaft ia keni mjegulluar gjërat, por lirojeni prijësin e vërtetë të popullit -Albinin tonë të dashur, VETËVENDNOSJE

4726.+37744374632: Lirojeni menjëherë Albinin.

4727.+37744771283, A. Aliu, Lirojeni! Menjëherë! ALBIN KURTIN!

 1. Shaip Fazliu, tregtar

4729.Mustaf Grainca, ekonomist: Të lirohet menjëherë, patjetër

 1. Bashkim Sadrija, Pejë: Lirojeni Albinin. Hero i gjallë

4731.Bekim Gjyliqi, Gjakovë: Me ju do të jem deri në fund, ju premtoj. Mbahu albin burri, mos iu përkul askujt, se je shqiptar

4732.+37744692361: Ju lutem lirojeni Albin Kurtin

 1. Skënder Merturi, student
 2. Fadil Shehu, Prizren: Lirojeni menjëherë Albinin
 3. Nail Morina: Lironi menjëherë

4736.Bashkim Shamolli, inxhinier i bujqësisë

 1. +37744224503, Faruki: Kërkojmë Lirimin e Albin Kurtit
 2. Ylber Shamolli, ekonomist

4739.Haqif Ilazi, punonjës social në Qendrën e Paraburgimit Prizren

4740.(+37744490465), Meritoni, nxënës, sh.m. “Fehmi Lladrofci” Komoran, Drenas: Ju lutem lirojeni njeriun e pafajshëm, Albin Kurtin, sepse ai është njëri ndër ata që kanë kontribuar më së shumti për këtë vend. Do të jem në vetëvendosje.

 1. Dr. Nijazi Gashi
 2. Dr. Muharrem Avdiu
 3. Hamdi Qunglla, Vushtrri

4744.Adem Kolgeci, shërues alternativ, Prizren

4745.Myhedin Osmani, profesor vushtrri

4746.+37744276641: Dëshiroj të lirohet flamurtari, Albin Kurti.

4747.Sabit Salihu, shitës: Në mbrojtje të Albin Kurtit, Flm ‘Epoka e re’

 1. Njazi Halili, fotograf: Këtë sms e çoj për respektin për Albin Kurtin

4749.Arsim Zhitia, tregtar: Faleminderit ‘Epoka e re’, ne të gjithë duhet ta mbrojmë heroin kosovar, vëllain tonë, Albinin

4750.Remzi Isufi, zyrtar komunal: Lirojeni Albinin

4751.Xhemajl Shala, disp. stacioni autob, Suharekë: Lirojeni menjëherë albinin

4752.Arlind Hoxha, kamerier, Pozheran, Viti: Lirojeni menjëherë!

 1. Bekim Korrani, punëtor: Lirojeni menjëherë!

4754.Agush Nuhiu, zyrtar komunal.

 1. Qemaj Pozherani, taksist: Lirojeni menjëherë!
 2. +37744577692, Sejdiu: Lirojeni menjëherë Albin Kurtin

4757.G. Gega nga Theranda: Dëshiroj të lirohet flamurtari, Albin Kurti

4758.Hysnije Hoxha, mësuese, Gjilan: Lirojini! Menjëherë!

4759.Arlind Hoxha, kamerier, Pozherani: Lirojini! Menjëherë!

4760.Izet Jusufi, inxhinier i makinerisë, Vushtrri: Liri për Albin Kurtin!

 1. Egzon Salihu, nxënës
 2. Zekir Mema, Viti
 3. Bashkim Haziri, Viti

4764.Liridon Rexhepi, student nga Vitia

4765.Blerim Rrudhani, inxh. i dip. i komunikacionit, Roganë, Dardanë

 1. Besarta, studente: Lirojini! Menjëherë!     
 2. Xhevat Hoxha, Gjermani, Lirojini! Menjëherë!

4768.Ruzhdi Sejdiu, punëtor, Gjilan

4769.Ilir Rashkaj, jurist i dip. K.e Vogël, Prizren: Kërkoj lirimin e Albin Kurtit, menjëherë dhe sa nuk është bërë vonë!

4770.Valon Sherifi, fotograf, Viti: Kërkoj lirimin e Albin Kurtit sa më shpejt të jetë e mundur!

4771.Drilon Zyba, student: E dërgoj këtë sms për lirinë e Albin Kurtit dhe gjithë të tjerët që janë të burgosur pa faj!

4772.Fikret Hoti, profesor i historisë, Krushë e Madhe.

4773.Halil Blakaj, Vrellë, Burim, Kryetar i Shoqatës së dëshmorëve të UÇK-së, dega BURIM

4774.Nazmi Krasniqi, prof. i Kimisë: lirim urgjent !

4775.Deli Krivanjeva ecc i diplomuar: Lirojini! Menjëherë!

4776.Azem Berisha, sh.a. magjistrala Prishtine: Lirojini! Menjëherë!

 1. Hamit Bala, Dobërdelan, Suharekë

4778.Isak Kamberi, Ferizaj, Gjeometër, Lirojini! Menjëherë!

4779.Dr. Shuajb Neziri, teolog islam.

4780.Emin Kolloni, 1966, Sharr, Jurist, Zyrtar i lartë në MPB: Liri liderit Albin Kurti dhe të gjithë çlirimtarëve që janë në burgje!

 1. Besnik Çuni, nxënës
 2. Ibadete Dragaj, nxënëse

4783.Bislim Merniç, tregtar nga Mitrovica e ndarë: Lirimin e menjëhershëm të Albin Kurtit, mos e prisni regjimin e Serbisë, se boll na ka burgosur pa faj. Ju lutem të merret diçka për lirimin menjëherë, po na brengosë gjithë shqiptarëve sepse kriminelët sillen në liri. Mos e tensiononi vetë gjendjen ju lutem, na kuptoni, mos luani me, o sot o kurrë!

4784.Sherif Ilazi, ish-pjesëtar i SHPK-së

 1. Salije Ilazi, amvise
 2. Shqiprim Lika: Lirojini! Menjëherë!
 3. Zenel Fetahu, Besianë

4788.Avni Dakaj, Prizren, punëtor: Lirojeni Albin Kurtin, sepse ky është simbol i rezistencës aktive dhe paqësore!

4789.Florim Zeqiri, tregtar, Ferizaj: I kisha bërë apel UNMIK-ut dhe Qeverisë së Kosovës sa më shpejt ta lirojnë legjendën e gjallë, Albin Kurtin!

4790.Isuf Ulluri, Malishevë, arsimtar i edukatës fizike

4791.Petrit Hasani, Strofc, Vushtrri, elektricist.

 1. Shpresa Fetahu, studente, Besianë
 2. Fisnik Krasniqi, tek. fizioterapeut

4794.Apelit për lirimin e Albinit i bashkëngjitet e gjithë familja Fejzullahu: Ismeti Fejzullahu,

 1. Selime Fejzullahu,
 2. Blerina Fejzullahu,
 3. Antigona Fejzullahu,
 4. Armend Fejzullahu,
 5. Neritë Fejzullahu dhe

4800.Altin Fejzullahu nga Besiana: Kërkojmë që menjëherë të lirohet i madhi Albin Kurti!

 1. Arbresha Delija, sekretare, Austri

4802.Kreshnik Husaj, kryetar i degës së PSDK-së në Pejë (Lirimi i Albin Kurtit për popullatën vendëse është një kthim i sigurt, sepse me Albin Kurtin populli i ruan imazhet e tij. Thoni po Albin Kurtit. Lirojini!)

 1. Shqipe Miftari
 2. Rrustem Geci, shkrimtar
 3. Shpresa Geci, skenariste
 4. Taulant Geci
 5. Dienis Geci
 6. Viola Geci
 7. Flakon Geci
 8. Arbnor Gashi-Shpatolli
 9. Muharrem Makolli, inxh. i Elektronikës
 10. Enver Gashi- Shpatolli, aktivist i ‘Lëvizjes Vetëvendosje’
 11. Fadil Hajrullahu, nga Tübingeni (Gjermani)
 12. Remzija, Migjeni, Asdreni, Aferdita, Luljeta
 13. Raif Ismajli
 14. Enver Ismajli
 15. Xhemajl Ismajli
 16. Shaban Ismajli
 17. Xhevat Ismajli
 18. Afrim Curroji
 19. Bashkim Miftari
 20. Hashim Sejdiu, nga Ferizaj (Lirojeni!)

4823.Zgjim Perbeza: Vetëm ai që ka hequr prangat nga koka e vet është i lirë. Ata që lumturinë dhe karrierën e tyre e bëjnë në kurriz të të tjerëve (në kë rast të popullit të vet) shumë shpejtë do ta thyejnë qafën në mbeturina të atij kombi. Kjo është vota e popullit. Vetëvendosje!

 1. Abedin Gjaka,
 2. Baki Gjaka, TMK,
 3. Fehmi Gjaka, TMK,
 4. Nerxhivane Gjaka,
 5. Sabile Gjaka,
 6. Hidajete Gjaka,
 7. Leotrim Gjaka, nxënës,
 8. Valbona Gjaka dhe

4832.Selvete Gjaka: Kërkojmë lirimin e menjëhershëm të Albin Kurtit dhe të gjithë të burgosurve tjerë politikë.

 1. Eni Baraliu
 2. Fisnik Maloku, student UP
 3. Agim Zeka
 4. Besnik Rashani, jurist
 5. Rexhep Rrustemi, student Preshevë
 6. Besim Kozmaqi, Amerikë, Construction

4839.Behar Mehmeti, analist i Sistemeve Kompjuterike, Kanada: Idealet e z. Kurti, që janë idealet e çdo shqiptari të mirëfilltë, nuk kanë arritur t’i izolojnë as perandoritë e nuk do të arrijnë t’i izolojnë as vasalët qafëtrashë.

 1. Jahir Uka, Mitrovicë
 2. Fatos Balaj
 3. Rinor Ilazi
 4. Alban Qalaj
 5. Gentian Gashi
 6. Besnik Ibrahimi
 7. Liridon Krasniqi
 8. Mentor Zenaj
 9. Edon Jakupi
 10. Bujar Hamdiu
 11. Besart Selimi
 12. Shkelzen Hajrullahu
 13. Nuredin Tahiri
 14. Kushtrim Begaj
 15. Abaz Ndrecaj
 16. Shpend Osmani
 17. Valon Nari
 18. Blerim Begzati, Gostivar
 19. Elmi Qalaj
 20. Albana Qalaj
 21. Albulena Qalaj
 22. Halil Qalaj
 23. Xhezahir Qalaj
 24. Alban Qalaj
 25. Gafurr Qalaj
 26. Emine Qalaj
 27. Melihate Qalaj
 28. Magbule Qalaj
 29. Hazbije Qalaj
 30. Hajdin Berisha
 31. Halil Berisha
 32. Hatixhe Berisha
 33. Mervete Berisha
 34. Ibadete Berisha
 35. Xhafer Hajdari dhe

4875. Elhame Hajdari, nga Zvicra

 1. Muhamed Shkodra, psikolog
 2. Besnik Kryeziu
 3. Bajram Kelmendi, Koretin
 4. Qeram Telqiu, ish i burgosur politik
 5. Krenar Telqiu, ish i burgosur politik
 6. Atdhetar Ibrahimi, student i F.Ekonomik
 7. Luan Dermaku, Itali
 8. Valbona Dermaku, Itali
 9. Kastriot Dermaku, Itali
 10. Robert Dermaku, Londër
 11. Behar Reshani, Zvicër, www.theranda.ch
 12. Burim Osmani, nxënës
 13. Granit Bajrami, nxënës
 14. Vahide Lajçi
 15. Lutfije Terstena, LPK
 16. Remzi Hasani, LPK
 17. Ali Emini, komuna e Haraçinës
 18. Demush Qerimi, LPK
 19. Halime Qerimi, LPK
 20. Zyrafete Qerimi, LPK
 21. Sabri Terstena, LPK
 22. Ilirjan Axhillari, nxënës-Prizren
 23. Blendi Axhillari, Prizren
 24. Ilami Axhillari, tek. medicional – Prizren
 25. Arbër Morina, nga fortesa e Rahovecit, student
 26. Arton Bashota, ish i burgosur politik
 27. Drenusha Berisha, studente nga Prizreni
 28. Arbër Bashota, nga Llapashtica

4904.Qëndrim Peci, (Lirojeni Albin Kurtin - Lirojeni Njeriun e Kosovës)

4905.Tahir Miftari, (I bashkëngjitem me gjithë dëshirë dhe vullnet e vetëdije të plotë peticionit për lirimin e Albin Kurtit –hyjnisë kosovare)

 1. Durim Lladrovci, nxënës nga Drenasi

4907.Ymer Selimi, Sociolog nga Zhegra (Gabimi më i madh është bërë me burgosjen e prognozerit dhe vizionarit, njohësit më të mirë të situatës në Kosovë. E burgosën të etshmit për karrigë-pushtet. Thënia popullore “Kujat që i gdhend për dikënd paradite, pasdite i ke për vete”)

 1. Arsim Thaçi, nxënës Shkarashnik i Malishevës
 2. Durim Lladrovci, nxënës nga Drenasi
 3. Flamur Zymberi, student nga Gjilani
 4. Betim Elshani, nga Banja e Pejës
 5. Blerim Matarati
 6. Ahmer Sadiku
 7. Mimoza Sadiku
 8. Gëzim Sadiku
 9. Maliq Sadiku
 10. Sami Sadiku
 11. Bajram Sadiku
 12. Jetullah Sadiku
 13. Genc Sadiku
 14. Faton Sadiku
 15. Jeton Sadiku
 16. Florentina Elshani, nxënëse nga Banja e Pejës
 17. Mehmetali Rexhepi, profesor
 18. Blerta Kosumi, nxënëse
 19. Lumnije Rexhepi, rrobaqepëse
 20. Emine Kryeziu, rrobaqepëse

4928.Remzi Zeka, Drenas, arsimtar: Lirojeni Albin Kurtin me të gjithë të burgosurit politikë, përndryshe do bëhet vonë. Lumë Kosova për djem si Albini!

4929.Nezir Neziri, komercialist: Lirojini! Menjëherë!

4930.Ismet Paçarizi, arsimtar, Malishevë

4931.Ibush Guri, Kaçanik, pjesëmarrës i protestës së 10 shkurtit: Dëshira ime është të lirohet sa më parë heroi i gjallë, Albin Kurti, e t’ua lirojë vendin në burg Grupit të vetëquajtur i Unitetit. Ata e meritojnë të futen në qeli. I vraftë gjaku i Monit dhe Arbenit!

4932.+41762233124: Jemi shumë të brengosur për burgosjen e Albin Kurtit. Kërkojmë që sa më parë të bëhet lirimi i Albinit!

4933.Mexhit Bajrami: Apeloj që aktivisti Albin Kurti të lirohet menjëherë!

4934.Hajrije Berisha, profesoreshë: Apelit për lirimin e udhëheqësit të Lëvizjes Vetëvendosje dhe të burgosurve tjerë politikë i bashkëngjitem edhe unë

4935.Bardhyl Namani, nga Besiana, i papunë

4936.Bastri Shaqiri, punëtor nga Baksi, Skenderaj

 1. Osman Reka, moler, Lirojini! Menjëherë!

4938.Familja Shabani: Naim Shabani,

 1. Mamudije Shabani,
 2. Donika Shabani,
 3. Dardan Shabani,
 4. Doruntina Shabani dhe

4943.Dafina Shabani: apelojmë për lirimin e menjëhershëm të strategut, heroit, djalit të kësaj toke, Albin Kurtit dhe gjithë shokëve të tij.

4944.Nexhmedin Halitaj, student: Lirojini! Menjëherë!

 1. Avni Brahimaj, student

4946.Kurtit Zeqiri, Sejrani, Sharr

4947.Besim Grulaj, telefonshitës, Prizren

4948.Refik Curri, arsimtar, Hani i Elezit

4949.Melihate Kelmendi-Xhakli, Ferizaj, prof. e muzikës

4950.Qazim Hasani, arkitekt në PTK: I bashkëngjitem apelit për lirim të z. Albin Kurtit.

4951. Ismail Bunjaku, pensionist, Prishtinë, me bashkëshorten

4952.Mevlyde Bunjaku, kërkojnë: Të lirohet Albin Kurti dhe të burgosurit tjerë politikë!

 1. Astrit Brahimaj
 2. Dalip Racaj
 3. Malsore Deshaj
 4. Mirlinda Berisha
 5. Emine Shala

4958.Valdete Kallaba, këngëtare.

 1. Zenel Latifi, Prishtinë
 2. Sevdie Latifi, Prishtinë
 3. Xhevdet Berisha
 4. (+37744573285 ), Lirojeni liridashësin tonë të drejtë!
 5. Feim Mazreku, arsimtar
 6. Vezire Buqaj, stomatologe
 7. Shkurta Mazreku, nxënëse
 8. Blerina Mazreku, nxënëse.

4967.Besnik Jashari, st. i Kriminalistikës - Kolegji "Fama".

4968.Kadri Reka, veteran i UÇK-së, Kaçanik.

4969.Halil Grulaj, Pepan, Therandë

4970.A. Grulaj (+37744160356), Pepan, Therandë

4971.Xhyzide Hasani, arsimtare, Prishtinë

4972.Melihat Hasani, profesor, Prishtinë

4973.Antigona Hasani, doktoreshë, Prishtinë

4974.Gerta Bejtullahu, studente, Prishtinë

4975.Nita Bejta, nxënëse Prishtinë

 1. Flutura Nuhiu, nxënëse Prishtinë
 2. Alije Vokshi, profesor, Prishtinë
 3. Visare Vokshi, nëpunëse, Prishtinë

4979.Fiona Bejtullahu, nxënëse, Prishtinë

 1. Visar Arifaj, student, Prishtinë

4981.Lavdim Beka, biznesmen, Mitrovicë

 1. Egzon Mushtfa: Lirojeni zemrën e shqiptarisë!

4983.Veli Latifi, nxënës, Prishtinë: të lirohet menjëherë Albini dhe të gjithë aktivistet e tjerë të vetëvendosjes!

4984.Enis Hasani, ekonomist i diplomuar, Prishtinë

4985.Vjollca Hasani, ekonomist i diplomuar, Prishtinë

 1. Naim Fazliu, Sharr
 2. Gëzim Mustafa, Sharr

4988.Neki Kurti, Smolic, Gjakovë

 1. Hazbi Vishi, Kaçanik: Burgosni vrasësit, lirojeni Albinin!
 2. Taip Hajrullahu, arsimtar
 3. Hamide Rexhepi, infermiere

4992.Adelina Hajrullahu, studente

4993.Bardha Hajrullahu, studente

4994.Fadil Curpi, mësues, Han i Elezit: Lirojini! Menjëherë!

 1. Adem Ademi

4996.Safet Shala, Juniku, ekonomist: Lirojini! Menjëherë!

4997.Selim Loku, Hani i Elezit, ish i burgosur politik,

4998.Abedin Maliqi, profesor i gjeografisë, Busavatë.

4999.Hanife Maliqi, edukatore, Busavatë.

5000.Agron Lumi, Bllacë, Suharekë, Teknik Medicinal: Lirojini! Menjëherë!

5001.Nikson Curri, Velezha e Prizrenit, nxënës: Albini është hero i gjallë. Poshtë tradhtarët dhe UNMIK-u!

 1. Avdyl Shala

5003.Ismajl Shala, Topanic, Dardanë,

5004.Blerim Berisha –Leci, veteran i UÇK-së: Lirojini! Menjëherë!

 1. Selatin Mehmeti, vozitës,
 2. Shkumbin Mehmeti, student
 3. Baki Hyseni, Llashticë: Grupi i Unitetit në burg, Albini në liri!
 4. Ilaz Musliu, Talinovc i
 5. Vesel Osmanaj, punëtor: Lirojini! Menjëherë!
 6. Nuredin Ramaj,

5011.Xhevdet Hoxhaj, Hidro-instalues

5012.Bekim Sahiti, teknik, F. Kosovë: Lirojini! Menjëherë!

 1. Valon Kapiti, student, Lirojini! Menjëherë!

5014.Behxhet Thaçi, Llapushnik: Të lirohet Albin Kurti menjëherë. Ai duhet të jetë në krye të shtetit, e jo në burgje, Lirojini! Menjëherë!

 1. Sami Gashi, TMK

5016.Mefail Muji, student i mjekësisë

 1. Fatime Mustafa,Sharr

5018.Ekrem Selimi, taksist, Gjilan: të lirohet pa asnjë kusht

 1. Fitim Spahiu, Sharr

5020.Nevruz Tola, vëlla i dëshmorit: Me burgosjen e Albinit e kanë burgosur lirinë. Liri për Albinin!

5021.Shqipdona Aliu, Brrut – Sharr: Ani pse nuk ka hequr dorë nga VETËVENDOSJA, e lini të lirë Albin Kurtin, ashtu siç i keni lënë të lirë anëtarët e Grupit të Unitetit, të cilët pos që unanimisht kanë hequr dorë, ata duke akuzuar edhe e mohojnë këtë të drejtë natyrore dhe legjitime të popullit të Kosovës!

 1. Zhujë Geca, Banjë

5023.Salih Salihu, veteran e invalid i UÇK-së, Druar, Vushtrri

5024.Shefqet Hyseni, inxhinier i makinerisë.

5025.Asllan Kastrati, oficer TMK: Lirojini! Menjëherë!

 1. Afërdita Maliqi
 2. Florim Shala, Dardanë: Lirojini! Menjëherë!
 3. Bafti Sadiku, Therandë
 4. Blerim Sallahu, student i F. Juridik

5030.Në emër të fshatrave Kishnapole, Gadish, Organizata Agrofarm... Kishnapole! Sllakoc i Epërm, Sllakoc i Poshtëm (Bëjmë apel që sa më shpejt të lirohet Albin Kurti, pa kusht!)

 1. Izja Rexhepi, nga Mogilla e Vitisë
 2. Mentor Rexhepi, nga Mogilla e Vitisë
 3. Liridon Rexhepi, nga Mogilla e Vitisë
 4. Bardhok Rexhepi, nga Mogilla e Vitisë
 5. Qamile Rexhepi, nga Mogilla e Vitisë
 6. Doruntina Rexhepi, nga Mogilla e Vitisë
 7. Drenusha Berisha, nxënëse, Prizren

5038.Kërkojmë lirimin e menjëhershëm të atdhetarit Albin Kurti me shokë. Ju themi se në burgjet e Kosovës e kanë vendin tradhtarët e vullnetit të Kosovës – anëtarët e Ekipit Negociator të Unitetit. Populli shumë shpejt do t’ua humb privilegjet dhe postet e pamerituara që i kanë nëpër qeveri. Vazhdojnë emrat e anëtarëve të familjes Huskaj: Besnik Huskaj, student,

 1. Besa Huskaj, studente,
 2. Rona Huskaj,
 3. Xhemajl Huskaj, punëtor,
 4. Sanije Huskaj, amvise,
 5. Nurije Huskaj, amvise,
 6. Vlora Huskaj,
 7. Rrustem Huskaj, student i Elektros,
 8. Rinor Huskaj, nxënës,
 9. Bekim Huskaj, Suedi,
 10. Osa Huskaj, Suedi,
 11. Saranda Huskaj, Suedi,
 12. Adrian Huskaj, Suedi,
 13. Anita Huskaj, USA,
 14. Avdi Kastrati, USA,
 15. Astrit Huskaj, epror SHBA,
 16. Burim Huskaj, absolvent i Juridikut Prishtinë,
 17. Fatbardha Huskaj, motër medicinale,
 18. Synavere Huskaj,
 19. Hajrije Huskaj, amvise,
 20. Avni Huskaj, Gjermani,
 21. Remzije Huskaj, Gjermani,
 22. Benasira Huskaj, Gjermani,
 23. Halil Huskaj, Gjermani,
 24. Agon Huskaj, Gjermani,
 25. Sali Huskaj, mësues,
 26. Xufe Huskaj, amvise,
 27. Ardian Huskaj, ekonomik, Gjermani,
 28. Drita Huskaj, pedagoge, Gjermani,
 29. Urtina Huskaj, nxënës,
 30. Argjend Huskaj, nxënës,

5069. Muhamet Huskaj, Zelandë e Re,

 1. Dardan Huskaj, student, Zelandë e Re,
 2. Ideal Huskaj, student Zelandë e Re,
 3. Albulena Huskaj, studente Zelandë e Re,
 4. Shaban Huskaj, pylltar,
 5. Farije Huskaj, amvise,
 6. Frymzim Huskaj, bujk,
 7. Teuta Huskaj,
 8. Dafina Huskaj, nxënëse,
 9. Mirjeta Huskaj, nxënëse,
 10. Shaban Huskaj, USA,
 11. Nurije Huskaj,
 12. Fakete Huskaj,
 13. Fane Huskaj,
 14. Besim Huskaj, punëtor,
 15. Nifa Huskaj, amvise,
 16. Jeton Huskaj, student,
 17. Adnan Huskaj, nxënës,
 18. Artan Huskaj, nxënës,
 19. Vlora Huskaj dhe
 20. Time Huskaj: Shihemi më 3 Mars, ‘VETËVENDOSJE!’

5090.Agim Muhaxheri, gazetar i “Epokës së re” (Albin Kurti është “Vox Populi”. Paraburgosja e tij nga pse ai është për Kosovën shtet i pavarur e sovran, paraqet karikaturë të një sistemi që bie ndesh me demokracinë).

 1. Sofije Mehmeti, mësuese nga Gjilani
 2. Fitim Mehmeti, aktivist i Lëvizjes Vetëvendosje!, Gjilan
 3. Alban Aliaj, veteran i UÇK-së, Dubravë-Burim
 4. Xhemshir Shabani,
 5. Ajkune Shabani,
 6. Faton Shabani,
 7. Mervete Shabani dhe
 8. Altina Shabani nga Drenasi
 9. Valdrin Mulaj, nga Peja
 10. Malë Qorraj, gazetar
 11. Donika Çelaj, asistente
 12. Xhevahire Kullashi, ekonomiste nga Peja
 13. Myhedin Kullashi, orëndreqës nga Peja
 14. Rafet Qerimi, student
 15. Nasuf Mjekiqi, veteran i UÇK-së
 16. Muharrem Berisha, Gjermani
 17. Ekrem Berisha, Gjermani
 18. Avni Behrami, Gjermani
 19. Nexhmi Behrami, Gjermani

5110.Isamil Golaj, Helsinborg, Suedi

5111.Ibish Lajqi, Landskrona, Suedi

5112.Brahim Zekaj, Landskrona

5113.Perparim Zalli, Tropojë, Suedi

5114.Vjollca Gjigolli, Suedi

5115.Drita Topallaj, Suedi

5116.Naile Muzaqi, Malmo,

5117.Fatlinda Kurtaj, Suedi

5118.Bukurije Selmi, Suedi

5119.Shazije Hoti, Suedi

5120.Nyrten Leskovci, Studente, Svalov, Suedi

5121.Liridon Rama, Boros, Suedi

5122.Femie Rama, studente, Boros

5123.Naim Lokaj, Suedi

5124.Tahir Kuqi, Artitekt, Helsingborg, Suedi, ish kryetar i kuvendit komunal Deçan

5125.Egzon Kuqi, Helsingborg, Suedi

5126.Blerta Kuqi, Studente, Helsingborg

5127.Blerim Kuqi, Student, Helsingborg

5128.Venera Kuqi, Studente, Helsingborg

5129.Raza Dautaj, punëtore, Suedi

5130.Fehmi Isufi, Suedi

5131.Blerim Isufi, Suedi

5132.Besim Mehmeti, Landskrona, Suedi

5133.Shkurte Mustafa, Landskrona

5134.Ajet Mustafa, Landskrona

5135.Enver Shehu, Suedi

5136.Ergin Morina, Suedi

5137.Enver Bejrami, përkthyes, Malmo

5138.Melihate Zeqiri, afariste, Suedi

5139.Besa Zeqiri, Suedi

5140.Dafina Zeqiri, këngëtare, Suedi

5141.Driton Hasanaj, Suedi

5142.Safet Berisha, Suedi

5143.Mersim Rrahman, Suedi

5144.Fidan Nebihi, Suedi

5145.Antigona Kurti, studente, Hassleholm, Suedi

5146.Fatmir Kurti, student, Hassleholm

5147.Agim Selimi, Halmstad, Suedi

5148.Zeqir Rama, Suedi

5149.Shahadije Rama, Suedi

5150.Gani Rrahami, Laholm, Suedi

5151.Fatime Rrahami, Laholm

5152.Arife Krasniqi, motër med., Suedi

5153.Fatim Borovci, studente, Hassleholm

5154.Kujtim Borovci, student, Hassleholm

5155.Teuta Shabani, këngëtare, Landskrona

5156.Valdet Mehmeti, ValiFilim, Malmo

5157.Rrushe Golaj, Helsinborg, Suedi

5158.Jashar Berisha, Suedi, Helsinborg

5159.Shehrije Berisha, Suedi, Helsinborg

5160.Remzije Turkaj, Suedi

5161.Xhevdet Lajqi, Landskrona, Suedi

5162.Jeton Lajqi, Landskrona

5163.Razë Lajçi: Lirojeni njeriun më të mirë të Kosovës. Ai është shpresa jonë e vetme që të jemi ndonjëherë...

5164.Qemal Mehmeti, inxh. i dipl. (Të lirohen të gjithë të burgosurit politikë)

 1.  

5166.Arbenitë Murtezi, gazetare, studente

5167.Shemsedin Piraj, avokat, Gjilan

5168.Drita Gjoni-gazetare: Burgu nuk është për njerëz sikurse është Albin Kurti

5169.Jetish Sinani, NTP Zbukurimi Viti: I duhet vendit, andaj të lirohet menjëherë Albin Kurti.

 1. Agon Shala, student: Lirojini menjëherë

5171.Lule Krasniqi, Tërpezë, Malishevës

5172.Fitim Bilalli: lirojeni në qoftë se dëshironi që Kosova të ecë para.

5173.Ibrahim Jahja, student në fakultetin juridik-UP, Shkup

 1. Smajl Zeqiri, Therandë: në burg e ka vendin Qeveria e jo albini

5175.Zenel Totaj, Prizren, invalid,

 1. Xhelal Junuzi, nga Gjilani

5177.Sebahate Kurteshi, mjeke specialiste

5178.Shqipdon Krasniqi, Terpezë, Malishevë

5179.Ramadan Selimi, pro-asistent Restauranti: Lirojini menjëherë

 1. Ardian Selimi, futbollist. Lirojini menjëherë
 2. Nebate Selimi, amvise Lirojini menjëherë!
 3. Shpejtim Merlaku, Klinë

5183.Blerim Kajtazi, absolvent i juridikut: Lirojini menjëherë!

 1. Xhemajl Metolli, inxhinier
 2. Isuf Curri, bujk
 3. Hamide Curri, amvise
 4. Hyrmete Curri, e papunë
 5. Fehmi Berisha: Lirojini menjëherë!
 6. Mustaf Begu
 7. Lirim Musaj, i papunë
 8. Xhevdet Alilaj, kuzhinier: Lirojini menjëherë !

5192.Fadil Bahtijari, Blaç, Sharr: Lirojini menjëherë!

5193.Familja Shala nga Vushtrria me anëtarët: Fadile Shala

 1. Muhamet Shala,
 2. Fata Shala,
 3. Dinore Shala,
 4. Enis Shala,
 5. Alfred Shala,
 6. Lirim Shala,
 7. Elvira Shala,
 8. Hysen Shala,
 9. Hava Shala,
 10. Ilir Shala,
 11. Iliriana Shala,
 12. Mehmet Shala,
 13. Shefkije Shala,
 14. Sadik Shala,
 15. Rilindje Shala,
 16. Leonita Shala,
 17. Alban Shala dhe

5211.Albert Shala: Të lirohet Albini dhe të burgosurit tjerë politikë!

5212-5243. Sokol Zeka, (Të lirohet nga burgu menjëherë Albin Kurti – Ukshin Hoti i dytë. Lirimin e tij e kërkon familja 32 anëtarëshe Zeka, Prishtinë, anëtarë të PDK-së)

5244-5249.              Sheradin Berisha, historian (me pesë anëtarë të familjes)

    5250. Gadaf Tafallari, Prizren

(APELI VAZHDON çdo ditë...

Bashkëngjitu edhe ti! Tregoji edhe një shoku që s’ka dëgjuar për apelin.

Shkruani vetëm një herë një mesazh në e-mailin: epokaere_mm@hotmail. com, ose në numrin e telefonit (044) 602 602.

Nëse s’mund të bësh asnjërën nga këto, shkruaje dikund një grafit me emrin e Albin Kurtit ose të idealit të tij, Vetëvendosjen që na takon edhe neve sikur kombeve tjera. Kjo i ndihmon shumë lirimit të Albinit me shokë... Ke bërë një punë të madhe kështu! BËJE, DHE THJESHT, MOS TA NDIN!

 

APEL

për lirimin e Albin Kurtit dhe të burgosurve tjerë politikë nga burgjet e UNMIK-ut me moton:

Lirojini, menjëherë! (PJESA 10)

 

T: Ramadan Këlmendi, deputet:Të lirohet menjëherë Albin Kurti, sepse është i pafajshëm në kuptimin politik, moral dhe penal!

Ne qytetarët e poshtëshënuar kërkojmë lirimin nga paraburgimi të aktivistit politik Albin Kurti, i burgosur politik, dhe të të gjithë të burgosurve politikë në Kosovë. Ai dhe ata janë të Kosovës dhe Kosova ka nevojë për ta! LIROJINI! MENJËHERË!

 

5251.Ramadan Këlmendi, deputet, i 2 korrikut dhe i 7 shtatorit si dhe i legjislaturave të pasluftës (edhe i tanishëm):  Të lirohet menjëherë Albin Kurti, sepse është i pafajshëm në kuptimin politik, moral dhe penal!

5252.Safete Hadergjonaj,ekonomiste: Liri per të gjithe të burgosurit politikë!

 1. Dr. Adem Çeku: Lirojeni Albin Kurtin!
 2. Haki Mulliqi, koreograf akademik: Liri për Albinin!

5255.+37744663431 (Lirojeni Albinin dhe burgoseni Naim Malokun)

5256.Uran Krasniqi, student i Fakultetit të Gazetarisë në Universitetin e Prishtinës. Fytyra të njejta, rroba të reja. Dakikat e lige të historise se burgjeve po u perseriten shqiptareve. Liri per Albin Kurtin!

5257.Qazim Muhaxheri, Londër (Të lirohet sa më parë Tribuni shqiptar. Në burg e kanë vendin pazarxhinjtë e fatit të Kosovës. Me Vetëvendosjen deri në Vetëvendosje!)

5258.Astrit Muhaxheri, analist i Marrëdhënieve Ndërkombëtare Ekonomike në Bankën Credit Suisse në Londër (Sot i duhet Kosovës Levizja Vetëvedosje! Lirojini! Menjëherë! Lirojeni Albin Kurtin, sepse me burgosje dhe arrestime nuk e ndalni të drejtën e popullit për vetëvendosje)

5259.Fitim Fetahu, Besianë

 1. Bedri Zeka, ish i burgosur politik. (Kërkoj lirimin e Albinit me shokë)
 2. Naime Sfishta, studente nga Besiana
 3. Hasan Morina, arsimtar Malishevë
 4. Albulena Sfishta, studente nga Besiana

5264.Nijazi Isaku, student në fakultetin Juridik-UP

 1. Muhamet Lahu (Të lirohet Albin Kurti)
 2. Bahtir Ahmeti, jurist
 3. Napolon Zeqiri, profesor,
 4. Antigone Zeqiri dhe

5269.Liridoni, nxënës (Përshëndesim nismën tuaj dhe i bashkangjitemi kërkesës suaj. Po ashtu mendoj se edhe si gazete e keni dhënë provimin)

 1. +41762233124 (Kërkojmë lirimin e menjëhershëm të Albin Kurtit)

5271.Agron Durmishi prof. i Shkencave Shoqërore (I bashkëngjitem apelit për lirimin e Albin Kurtit)

 1. Hanife Ahmeti, ekonomiste
 2. Afërdita Musliu, prof.

5274.Elfet Musliu,prof.

5275.Gazmend Musliu, mjek,

5276.Gëzim Kaquri, mjek (Së pari ju përshëndes për mundësinë që na është dhënë nëpërmjet mesazheve që të kontribuojmë për lirimin e Albinit dhe ju përgëzojmë për guximin si gazetë që nuk jeni në shërbim të mafiozave dhe të plasohet e vërteta  se rrena është duke na zënë frymën. Edhe diçka, para 4 viteve Adem Demaçi ka pasë thënë se “kanë më u koritë krejt udhëheqësia” dhe doli 100%)

 1. +491711726582 (Të lirohet Albin Kurti)

5278.Nexhmedini (+37744578809 - Ju apelojmë që Albini të jetë i liruar nga burgu menjëherë se pa të drejtë është duke u mbajtur. Se si Albini na duhen, e jo si qeveritarët të cilët boll gënjyen)

5279.+41787429188

5280.Rizah Xhakli, letrar nga Ferizaj (Çdo pushtuesi i pengon zëri i lirisë. Vallë, edhe sa burgje të pushtuesve do t'i "frekuentojë" Albini?)

5281.Blerim Dervishaj, ish-anëtar i LKÇK dhe ish-ushtar i UÇK, Delmenhorst Gjermani (Dëshiroj që t’i bashkëngjitem apelit nga ana e juaj lidhur me lirimin e Albin trimit)

 1. Bashkim Rexhepi, murator (Liri menjëherë)

5283.Xhemal Mani nga Ferizaj (Të lirohet menjëherë patrioti i madh Albin Kurti)

 1. Bujar Abazi, veteran i UÇK-së, Gjilan (Liri menjëherë)
 2. Rexhep Sejdiu, arsimtar Gjilan (Kërkoj lirimin e Albinit)
 3. Familja Gjaka-Ashlan
 4. Bekim Vuthaj, veteran, Vrellë e Burimit
 5. Fazli Musliu, (Liria e tij liri për Kosovën "Vetëvendosje")

5289.Sadik Shala, Prizren (Albini kërkon dhe meriton liri e jo robëri)

5290.Zeqir Vata, bujk (Kërkojmë lirimin e Albin Kurtit sa më shpejt)

5291.Elmie Nuhaj, prof. e Gjuhës Shqipe (Apeloj për lirimin e Albin Kurtit)

5292.Afrim Krivanjeva, teknik i makinerisë (Kërkoj lirimin e Albinit sa më shpejt)

5293.Arbnor Shala, tregtar Fushë Kosovë

5294.Arsimi (+37744259340 – Dëshiroj lirimin e Albin Kurtit)

5295.Dardan Morina, teknik i Farmacisë nga Astrazupi i Malishevës (I bashkëngjitem apelit për lirim e Albin Kurtit me shokë)

 1. Driton Kyqyku, student nga Prizreni (Liri për Albin Kurtin menjëherë)

5297.Sejdi Aliu, prof. nga Gjilani (Kërkoj lirimin  e Albin Kurtit)

5298.Xhevat Bajrami, ish-lëvizja stundentore e vitit  '97 (I bashkëngjitem lirimit të Albin Kurti)

5299.Jemir Asllani, punëtor në Zvicër (Unë dëshiroj që menjëherë të lirohet patrioti Albin Kurti. Me përshëndetje atdhetare)

 1. Enver Ismajli, fsh. Prelez i Jerlive
 2. Raif Ismajli, fsh.Prelez i Jerlive
 3. Gjemajl Ismajli, fsh. Prelez i Jerlive
 4. Afrim Curroja,  fsh. Greme

5304.Makfire Bobi nxënëse nga Gjakova (Apeloj tek organet e drejtësisë që ta lirojnë Albin Kurtin. Veç kështu vazhdoni keni koplomente punë të mbarë)

 1. Ramadan Krasniqi, Klinë

5306.Sadik Balaj, ish i Burgosur Politik i vitit ’81 (Apel për lirimin e Albin Kurtit dhe të burgosurëve tjerë politik)

 1. Valon Mani nga Ferizaj (Kërkoj lirimi e menjëhershëm të Albin Kurtit)
 2. Shaban Ismajli, fsh. Prelez i Jerlive

5309.Agron Selmani, Ferizaj (Çfarëdo që thonë dhe shkruajnë për ty ti prapë se prapë je Albin Kurti)

 1. Mevlide Asllani, ecc e diplomuar, Ferizaj ((Lirojeni! Menjëherë! Albin Kurtin)
 2. Shqipron Ibrahimi, student nga Prizreni

5312.Agim Murati nga Bitia e Epërme Shtërpcë (Kërkoj që Albin Kurti të lirohet menjëherë dhe pa kusht se nuk kemi burg për Albinin)

5313.Florim Stublla, tregtar

5314.Bujar Gashi nga Atmaxha e Prizrenit (Kërkoj lirimin e Albin Kurtit pa kushte)

5315.Naser Ndrecaj, ish.i burgosur politik (Kërkoj menjëherë lirimin e Albin Kurtit, ose përndryshe kjo qeveri e brishtë do të përballet me pasoja të paparashikueshme)

5316.Ismet Veseli nga Prishtina (Albin Kurti të lirohet menjëherë sepse ai është i popullit dhe nuk e ka vendin në burg. Ai në këtë kohë i duhet popullit mëse shumti)

5317.Bajram Vata (Duke e ndjerë mungesën për Albin Kurtin kërkoj lirimin e tij)

5318.Dr. Kolë Daka, kardiokirurg në Essen të Gjermanisë (Nderime dhe përshëndetje nga diaspora. Burgosja e ALBINIT ështe krim kundrejt lirisë dhe demokracisë)

5319.Rijadi nxënëse nga Fshati i Ri, Dardanë (+37744494937 Lirojeni menjëherë! Është njeriu që na ka vizituar mëse shumti përgjatë kufirit)

 1. +37744891949 (Kosovaaa_1: Liri për Albin Kurtin!...)
 2. Besart Bajraliu (Lirojeni urgjentisht Albinin)

5322.Avdi Gashi nga Drenasi, Sociolog (I bashkangjitëm apelit për lirimin e Albin Kurtit ngase mbahet padrejtësisht në burg)

5323.Adifete Thaqi, Arsimtare e Gjuhës Shqipe, Fsh. Smallushë, Lypjan

5324.Liridona Mehmeti, nxënëse Gjilan (Lirojeni! Menjëherë)

5325.Fatmir Arifi, veprimtar dhe luftetar i kauzës kombëtare (I falëm veprës madhore të Albin Kurtit. Kërkoj lirimin e tij për ta sendërtuar idealin e kombit tonë)

5326.Naim Gashi, Sopniq ish-pjesëtar i UÇK-së (Mos e ngulfatni zërin e arsyes dhe së drejtës. Albini i duhet Kosovës)

5327.Fisnik Bytyqi, ekonomist (Apel për lirimin e Albin Kurtin, njërin prej personalitetëve më të guximshme të kohës sonë)

 1. Shahadin Hasani (Lirojeni sa nuk është bërë vonë)

5329.Shpejtim Muji, i diplomuar në Shk.Pol. Prizren

5330.Xhemail Muji, autotransportues, Austri (Lirojeni menjëherë ideatorin e pavarësisë së Kosovës)

5331.Jeton Akaj, snajperist i UÇK-së (Lirojeni Albinin me shokë. Në burg e kanë vendin Ekipi Negociator)

5332.Florie Gega, shitëse Sdudençan (Të lirohet shumë i nderuari nga populli anëmban trojeve shqiptare Albin legjenda jonë egjallë) Ahmet Tahiri, nxënës i gjimnazit "Eqrem Qabej" në Vushtri (Kërkoj lirimin e Albin Kurtit nga arresti)

5333.Ramadan Spahiu, arsimtar i Gjuhës Shqipe, Marali

5334.Muhamet Avdiu, prof. i Historisë, Viti (Edhe unë i bashkëngjitem apelit)

5335.Qerim Bekteshi, ekonomist artizanati  Prishtinë (Lirojeni Albinin, i duhet Kosovës)

5336.Xhezair Sopaj, pensionist nga fsh. Zhur, Azbie Sopaj, pesioniste, Fitore Sopaj, nxënëse (Apeli i juaj ka rëndësi të veçantë. E përkrahim familjarisht)

5337.Jeton Huskaj (Lirojeni Albin Kurtin)

5338.Ahmet Berisha me djemtë Sameti, Faruku, Besimi, Besniku, Muhameti, Enesi (Albini na duhet si buka...!)

5339.Anilë Hoxha, nxënëse Gjilan (Lirojeni, menjëherë!)

 1. Fatmir Bytyqi ecc i diplomuar (Lirojeni Albin Kurtin!)
 2. Nebije Hamiti,
 3. Hysnije Hamiti,
 4. Azemine Hamiti,
 5. Xhemajl Hamiti dhe

5345.Bardhyl Hamiti (Kërkojmë lirimin sa më të shpejtë të trimit tonë Albin Kurtit. Zoti e bekoftë)

5346.Banush Fazliu, invalid i luftës, fsh. Duraj (Për lirimin e Albin Kurtit)

5347.Valon Fazliu, punëtor në Zvicër (Për lirimin Albin Kurtit)

5348.Veli Kërçeli (Duhet të lirohet se është tërësisht i pafajshëm)

5349.Meli Hoxha nxënëse, Gjilan (Lirojeni! Menjëherë!)

 1. Familja e Hakif Berishës
 2. Fatime Berisha,
 3. Vjollca Berisha,
 4. Rukie Berisha,
 5. Bekim Berisha dhe

5355. Visar Berisha nga Prishtina (Kërkojmë që menjëherë pa asnjë kusht të lirohet Albin Kurti)

 1. Sevdie Murati, amvise nga Besiana. (Respekt)

5357.Raif Aliu, veteran i arsimit, Brrut-Sharr (Liri Albin Kurtit dhe të gjithë luftëtarëve të UÇK-së)

 1. Shemsi Murati ecc. i dip. (Me respekt)
 2. Ahmet Berisha, Teolog
 3. Isuf jashari (Për lirimin e Albin Kurtit)

5361.Rifat  Haxhilari (Lirojeni Albin Kurtin)

5362.Asim Pulaj, punëtor, Prizren (Aty ku ndodhet Albin Kurti sot e ka vendin ai që e meriton atë vend....)

5363.Sabit Gashi, meteorolog, Aeroport (I bashkëngjitem apelit)

5364.dr.Muhamet Nikçi, Veterinar nga Bllagaja e Pejës (Liri për Albin Kurtin)

 1. Muharem Rama, Prishtinë (Lirojeni! Menjëherë!)

5366.Emine Aliu, Brrut-Sharr (Liri Albin Kurtit dhe të gjithë luftëtarëve të UÇK-së)

5367.Fahri  Balaj, Besianë (Lirojeni!  Menjëherë! Albinin!)

5368.Ramiz Krasniqi, av. (I bashkëngjitem kërkesës për lirimin e Albin Kurtit)

5369.Jeton Kuqi, veteran i UÇK-së dhe invalid i torturave nga policia serbe, Lumbardh, Kaçanik (Të lirohet shpirti i rezistencës dhe të futen ata që quhen pseudo "patriotë")

5370.Ganimete Kadriu nga Besiana (Lirojeni menjëherë Albinin)

5371.Agron Kukaj, inxhinjer (Lirojeni Albin Kurtin)

5372.Galani Istog (+37744138625, Vetëm një njeri e ka fuqinë, forcën dhe karakterin ta udhëheq këtë popull, e ky njeri është Albin Kurti. Të lirohet sa më parë)

5373.Arben Sfishta, Besianë (Të lirohet sa më shpejt Albin Kurti nga kazamatet e UNMIK-ut)

5374.Mexhid Shabani, Besianë (Lirojeni! Menjëherë! Albin Kurtin)

5375.Afërdita Limani, teknike e Mjekësisë, dhe fëmijët

 1. Ermali,
 2. Fortesa dhe

5378.Luani nga Krusha e Vogël (Kërkojmë lirimin Albinit dhe shokëve të tij)

5379.Sokol Kokollari, Budakovë (Lirojeni Albinin menjëherë!)

5380.Flamur Beqiri e

5381.Alba Beqiri (Kërkojmë liri sa më të shpejtë për Albin Kurtin. Ne gjithmonë do të jemi me ty Albin)

5382.Tafil Ferizi, punëtor nga Mitrovica (I bashkëngjitem apelit për lirimin e Albin Kurtit)

5383.Ferid Dupa (O shtet pa pushtet lirojeni Albinin e kërkoni falje dhe pendohuni)

5384.Lulzim Kroni, Bllacë (Albini është në zemër të popullit. Ka djem Kosova plot si Albini. Lirojeni Albinin!)

5385.Sabit Azizi, ish-ushtar i UÇK-së, Ferizaj (Burgosja Albinit është burgosje e Kosovës nga armiqtë që e duan Kosovën në burg dhe të përgjakur)

5386.Sami Imeri, fsh. Pantinë, shofer i priftit në Mitrovicë (Apeloj  të lirohet menjëherë Albini)

5387.Fatmir Dobratiqi  (I bashkëngjitem lirimit të menjëhershëm të Albin Kurtit)

5388.Elhami Qeriqi, prof. i Historisë nga Lypjani (I bashkëngjitem apelit për lirimin e Albin Kurtit)

5389.Avni Kastrati nga Mireshi i Gjilanit (Për lirim të menjëhershëm të Albin Kurtit)

5390.Kryesia e Shoqatës së të Burgosurve Politik të Kosovës, Dega në Ferizaj (Kërkojmë lirimin e aktivistit politik Albin Kurti dhe aktivistëve tjerë të lëvizjes Vetëvendosje)

5391.+37744177166 (Lirojeni! Menjëherë!)

5392.Melihate Durmishi, edukatore dhe nënë, Ferizaj (Lirojeni! Menjëherë! atdhetarin dhe simbolin e lirisë së Kosovës)

5393.+37744292273 (Lirojeni! Menjëherë Albin Kurtin)

 1. +37744203341 (Albinin ta lironi menjëherë)

5395.Arbër Misini (Apeloj për lirimin e Albin Kurtit dhe të gjithë të burgosurit politik)

5396.Hajrush Rrafshi,

5397.Rahim Rrafshi,

5398.Driton Rrafshi,

5399.Mentor Rrafshi,

5400.Valon Rrafshi,

5401.Blerim Rrafshi,

5402.Vullnet Rrafshi,

5403.Haxhere Rrafshi,

5404.Mimoza Rrafshi,

5405.Florentina Rrafshi,

5406.Jetmire Rrafshi dhe

5407.Jehona Rrafshi nga Duhla e Therandës (Apelojmë Lirojeni Albin Kurtin i duhet Kosovës për VETËVENDOSJE!)

5408.Afrim Krasniqi e

5409.Murtez Bakiu nga Ferizaj (Lirojeni "ALBININ")

5410.Hafiz Hameti (Të lirohet Albin Kurti)

5411.Rasim Rrafshi nga Qafa e Duhlës (Kërkoj lirimin e Albin Kurtit nga burgu dhe gjithë çlirimtarët)

5412.Basri Murseli,

5413.Sadbere Murseli dhe

5414.Albion Murseli, Greme (Apel lirimin e  Albinit)

5415.Bekim Rrafshi nga Qafa e Duhlës (Me zemër e shpirt kërkoj lirimin e Albin Kurtit nga burgu. Faleminderit “EPOKA E RE”, lexuesi i juaj i rregullt)

5416.Durim Kurti nga Gjakova, elekticist (Kërkoj lirimin e menjëhershëm të Albin Kurtit. Rroftë Vetëvendosja)

5417.Valbona Gashi, Gjakovë (Jemi për lirimin e të madhit Albin Kurtit. DUAM "VETVENDOSJE!"

5418.Bashkim Asllanaj nga Peja me venbanim në Lublan (Jam për lirimin e pakusht të atij që na mbron dinjitetin kombëtar të madhin Albin Kurti)

 1. Hysri Goxhuli (Lirojeni Albin Kurtin. Burgosni ata që vrasin)

5420.Ilmi Sejdiu nga Mitrovica (Jam për lirimin e Albin Kurtit)

5421.Besari-Tetovë (Uroj që kjo nismë e gazetës suaj të arrij rezultatet e veta. Jam absolvent i Ndërtimtarisë në Prishtinë. Edhe njëherë ju përgëzoj. Të bëjmë diçka për këtë figurë, që ka bërë shumë për neve.)

5422.Besnik Ilazi, student i Mjekësisë nga Kaçaniku

5423.+37744630204, Student i Shkencave Politike (Si qytetar i Kosovës e përkrahu lirimin e Albin Kurtit)

 1. Fidan Morina, nxënës nga Peja

5425.+37744426649 (Lirojeni trimin e Kosovës. të lumt Albin krejt Dardania është me ty)

 1. Elbasan Avdiu (Edhe unë i bashkëngjitem këtij apeli)
 2. Abedin Morina, humorist nga Peja

5428.Ganimete Hajrullahu, motër medicinale nga Gjilani

5429.Shyqëri Bajrami Slivovë e Ferizajt, Teknik i Mashinerisë (Kërkoj që të lirohet menjherë pa kurrfarë kushti zotëri Albin Kurti)

5430.Faton B. Hajrullahu, teknik medicinal, Gjilan

5431.Zeqir Morina, pensionist, veteran i Arsimit nga nga Peja

5432.Valon Krasniqi, student i Ekonomisë (I bashkëngjitem apelit për lirimin e Kurtit)

5433.Besar Bexheti, Tetovë, Fakulteti i Ndërtimtarisë-Prishtinë. (Të lirohet Albini, njeriu më i guximshëm që ka shqiptaria sot)

 1. Kushtrim Hoti, Samadraxhë (Të lirohet Albin Kurti)
 2. Muharrem Elezkurtaj, profesor i Kimisë
 3. Venhar Dula, Rahovec (Lirojeni më shpejt Albin Kurtin. Nuk është fajtor)
 4. Shpetimi, i papunë me shoqen
 5. Afërditen dhe motrën
 6. Albulenën (Lirojeni! Menjëherë!)

5440.Përparim Xhelili, jurist (Dëshiroj që Albin Kurti të jetë në mesin tonë i lirë)

 1. Igballie Lan, e papunë (Lirojeni! Menjëherë!)

5442.+37744149632 Neziri, profesor (Lirojeni! Menjëherë!)

5443.Kushtrim Krasniqi nga Peja (Dëshiroj të lirohet Albin Kurti nga burgu)

5444.Mustafë Nuhiu, jurist (Liria e tij - Liria jonë)

5445.Xhelal Luma (Lirojeni Albinin)

5446.Nusret Istogu, Drenas (Lirojeni njeriun, i cili me vite të tëra ka kontribuar për këtë tokë shqiptare. Albin  Kurti është tamam shqiptar)

5447.Ruzhdi Berisha, Prizren (I bashkohem apelit për lirimi e menjëhershëm Albin Kurtit. Epokës ju uroj suksese për guximin. Po tregoni se jeni TRIMA)

5448.Emrush Fetahu nga Sodovina e Vitisë (Pas simbolit Adem Demaqit vjen Albin Kurti. Ai është legjendë e gjallë)

 1. Mustafë Dalloshi, punëtor Kaçanik (Lirojeni! Menjëherë!)
 2. Arsim Krasniqi ing i dip. KEK (Lirojeni! Menjëherë!)

5451.Mehmet Haxhiu, menaxher i agjensionit doganor "Arsenali" (Lirojeni atdhetarin Kurti. Është njeriu, i cili i duhet Kosovës në liri)

 1. Ramiz Kukaj, invalid i UÇK-së
 2. Krenar Drevinja (Lirojeni! Menjëherë!)

5454.+37744655717 (Lirojeni! Menjëherë!)

5455.Sherif Vranovci nga Ferizaji (Lirojeni! Menjëherë! Albin Kurtin)

5456.00000-xxx@swissmail.org (E.N Kamenicë) (Ju lutemi për lirimin sa më të shpejt të Albin Kurtit, sepse nuk është fajtor)

 1. Rexhep Duraj i Kaçanikut (Lirojeni! Menjëherë! Albin Kurtin)
 2. Hanumshahe Zogaj ing e dip.KEK (Lirojeni! Menjëherë!)

5459.Ilir Krraba, student i Makinerisë (Jam i plagosur në protestat e fundit më 10 gusht. Edhe unë kërkoj lirimin e Albinit dhe të gjithë luftarëve të UÇK-së të cilët mbahen padrejtësisht në burgjet e UMNIK-ut)

 1. Marigonë Drevinja, nxënëse (Lirojeni! Menjëherë!)

5461.Milazim Salihu, xhirues filmi (Lirojeni! Menjëherë!)

 1. Arben Berisha, njësia speciale (Kërkoj lirimin e Albin Kurtit)
 2. Shaban Avdyli K. e Vogël, Prizren
 3. Artan Dashi, student - Stagovë e Kaçanikut

5465.+37744229093 Ramizi nga Peja (ALBINI është shpresa e kombit tonë. Të lirohet urgjentisht)

 1. Ervin Talinoci, punëtor në KEK
 2. Dr. Afrim Nimanaj, pediatër
 3. Melihate Daci, pensioniste

5469.Bajram Sejlmanaj, Metal Gllans nga Doganaj e Kaçanikut (I bashkëngjitem apelit për lirmin e Albinit dhe të burgosurve të tjerë)

 1. Lirie Bobi, Arsimtare
 2. Lind Bobi (Të lirohet sa më parë z.Albin Kurti)

5472.Bajram Isufi, depoist.Gjilan (I bashkëngjitem apelit për lirimin e Albin Kurtit me shokë)

 1. Ali Maqedonci (Lirojeni! Menjëherë!)

5474.Idriz Blakaj nga Jabllanica e vogël Pejë (Kërkoj lirimin e Albin Kurtit)

 1. Valdete Rama (Liri përAalbinin)

5476.Nijazi Mehmeti, inxhinjer-Gjilan (I bashkangjitem apelit për lirimin e menjëhershëm të Albin Kurtit me shokë)

 1. Fidan Qerimi (Lirojeni Albinin)

5478.Mirsad Qallaku, arsimtar i Kimisë dhe Biologjisë nga fshati Gajre e Kaçanikut (Liri për ALBININ)

 1. Dr. Shkelzen Kadriu (LIROJENI)

5480.Jenuz Braha nga Prizreni (Albini dhe të gjithë të burgosrit politik të lirohen se boll kemi heq në regjimet barbare)

5481.Agush, Mevlide, Graniti, Merita, Latife, Leonora, Leonita, Hamiti nga Gjilani (Kërkojmë liri për Albin Kurtin. Të gjithë jemi me ty Albin Kurti)

5482.Shyhrete Kelmendi ecc.e diplomuar (Lirojeni! Djemtë dhe vajzat më të mira të kombit gjithherë kanë vepruar në momente të duhura. Edhe Albini ka vepruar shumë mirë)

5483.Bekim Zogaj, veteran nga fsh. Orrobërd e Burimit

5484.Altin Haxhiu nga Mitrovica (Edhe unë i bashkëngjitem apelit për lirimin e Atdhetarit tonë kombëtar)

5485.Vllaznim Nokshaj, veteran, Orrobërd e Burimit

5486.Avni Behluli, Ferizaj

5487.Valdet Fetiu,

5488.Gëzim Binxhiu dhe

5489.Hazyr Damonaga (Të lirohet sa më parë)

5490.Fatmir  Azemi, Turuçicë e Besianës (Lirojini! Menjëherë!)

5491.Nazif Beqiri, arsimtar,

5492.Liridon Sekiraqa, teknik i Makinerisë (Kërkojmë lirimin e Albin Kurtit)

5493.Rexhep Morina nga Dardana (Kërkoj lirimin e Albin Kurtit)

5494.Naser Kastrati nga Gjilani pronar i  NTP Mens (Apeloj të lirohet  sa më parë Albini)

5495.Makfire Asllani (Lirojeni Albinin tonë. Menjëherë! Lirojeni, përse ia keni frikën Vetvendosjes. Vetvendosja do të ndodhe, jemi ne Populli në krye me Albinin me shokë, nuk do të pranojmë të na shitni, kemi luftuar, kemi lënë gjymtyrët maleve e shesheve, kemi derdhur shumë gjak dhe jemi të gatshëm ta mbrojmë Trollin)

5496.Bashkim Hasani nga Besiana (Apeloj për lirimin sa më të shpejt të Albin Kurtit)

 1. Ukë Gashi, arsimtar

5498.Getoar Gashi, student Krusha e Madhe (Lirojeni menjëherë Albinin se nuk e meriton të jetë i mbyllur aty e meriton të jetë ''po"-ja e luanëve)

 1. Shaip Ramadani, Krusha e Vogël (Lirojeni! Menjëherë! Albin Kurtin)
 2. Donika Alaj, motër medicinale

5501.Artan Dautaj, jurist Deçan

5502.Makfire Asllani (Kërkoj lirimin e menjëhershëm të Albin Kurtit)

5503.Gani Qorraj (Apeloj që ta lirojnë Albin Kurtin)

5504.Fatmir Guraziu, kryetar i SHIL të UÇK-së, Dega në Therandë, pjesëmarrës i tri luftërave çlirimtare (Lirojeni Albinin. Lavdi dëshmorëve të kombit)

 1. Shqiprim Kryeziu,
 2. Valdrin Rrudhani,
 3. Imer Kallaba,
 4. Zahir Rrudhani dhe
 5. Edon Kryeziu, të gjithë nga Rogana (Lirojeni! Menjëherë)
 6. Jusuf Osmani, student

5511.+46704430085 (Liri  për Albinin)

 1. Amrush Cakaj, Bushat (Lirojeni Albinin me të gjithë shokët)
 2. Hasim Rexhepi, nxënës
 3. +37744620214 (Lirojeni! Menjëherë!)

5515.Ismet Shamolli (Lironi të gjithë të burgosurit që dojnë lirinë dhe dinë dhe sakrifikojnë për të)

 1. Ardian Murtezi (I bashkëngjitem lirimit të Albin Kurtit)

5517.Jeton  Hoxhaj, Bukepjekës (Lirojeni Albin Kurtin)

 1. Sadik Sediu, punëtor (Apeloj për lirimin e menjëhershëm të Albin Kurtit)

5519.Fehmi Bajrami (Apeloj për lirimin për nderin e kombit shqiptar Albin Kurtin)

5520.Blerim Avdiu menaxher i ndermarrjes Gafi Petrol Gjilan (Lirojeni Albin Kurtin)

5521.Jakup Ademi, ish i burgosur

5522.Imer Grajqevci, Hade (Mendela fitoi çmimim për paqë, sepse 30 vjet ishte dënuar nga ligjet dhe instuticionet që ishin kundër vullnetit të popullit. Të lirohet Albini)

 1. Florim Gllasoviku, Klinë (Lirojeni njeriun e paqës)

5524.Afërdita Dermaku (Ata na duken të mdhenj vetëm se ne ju rrimë në gjunjë të ngritemi në këmbë)

5525.+37744897118 (Nga Sheri dhe Yca nga Pr. - Ju lutem ta lironi Albinin me shokë nga burgu se ata janë të pafajshëm. Lirojini sa më shpejt. Keni mëshirë edhe për ta respekt)

 1. +37744108272 (Apel për lirimin e Albin Kurtit)
 2. Fadil Zeqiri (E përkrahu lirimin e Albin Kurti me gjithë shpirt)
 3. +37744288903 (Po përpiqeni të burgosni Lirinë! Turp të keni)

5529.Xhevrije Tashevci nga Pr. (Sa më shpejt ta lironi Albin Kurtin me shokë nga burgu, e burgosni kriminelët)

5530.Sheqir Zeneli, profesor dhe ish i burgosur politik. (Të lirohet sa më shpejt heroi i gjallë Albin Kurti)

5531.Skender Muqolli (VETVENDOSJA e vitit 1968 Prishtinë)

5532.Zuk Bajraktari, Halim Bajraktari, Islam Hasani (Lirojeni! Menjëherë)

5533.Remzi Osmani, Perlepnicë (Ju lutemi lirojeni Albin Kurtin)

 1. Ramadan Huruglica,
 2. Ali Huruglica dhe

5536.Mërgim Huruglica djali dhe nipat e shkrimtarit Ali.Huruglicës së ndjerë (Lirojeni Albinin! Pa Albinin Kosova është në robëri)

5537.Bislim Murati, i papunë (Të lirohet Albin Kurti. Ai s’ka qenë dashtë as të arrestohet. Të lirohet se nuk duhet të mbahet se është turp)

5538.Bashkim Graca, Prishtinë (Sistemin që po e bëjnë UNMIK-u dhe ligjet në Kosovë askund në Botë nuk ka të tillë, këtë sistem vetëm Serbia e kryente ashtu. Por kur je në shtëpi tënde të sundon dikush më vështirë nuk ka. E  kështu shkuan dy djemë e askush përgjegjësi nuk merr thuaja qe pula kanë qenë. Apel që ta lironi)

5539.Drilon Memqaj, Prizren (Të lirohet Albin Kurti dhe të burgosurit tjerë menjëherë. "Njeriu që ia do të mirën Kosovës")

 1. Flutrim Halimaj (Apeloj për lirimin e Albin Kurtit dhe të gjithë të burgosurve tjerë)

5541.Blerim Mehmeti, futbollist KF 2 Korriku, Prishtinë

5542.Fatmir Shemsiu Përlepnicë e Gjilanit (Dëshiroj që Albini të lirohet sa më shpejt. Vetë jam i plagosur dhe jam në gjendje çmos të bëj që Albini të lirohet dhe gjithë të burgosurit të tjerë. Ishalla Zoti i ndimon të drejtit)

5543.Bekim Ramadani nga Gjilani (Lirojeni! Menjëherë! Albinin)

 1. Lirije Shemsit, Gjilan (Ju lutem lirojeni Albinin dhe të burgosurit tjerë)

5545.Fadil Emërllahu, Ramjan i Vitisë pjesëtar i dy luftërave, i papunë (Apeloj që sa më shpejt të lirohet nga burgu Albin Kurti)

5546.Hajriz Islami, Teknik i Makinerisë (Për lirimin e Albinit)

5547.Ekrem Hashani prof i fizikës Gjilan (Të lirohet Albini)

5548.Denis Berisha (Apeloj për lirimin e Albin Kurtit)

 1. Muhamet Bislimi, komercialist (Jam për lirimin e menjëhershëm)
 2. Faton Qerimi, Llaushë (Të lirohet sa më parë nga burgu Albin Kurti)

5551.Qendrim Hajdini nga Gjilani (Apel ju lutem lirojeni menjëherë Albin Kurtin)

 1. Mendim Baraku, argjendar, Prishtinë

5553.Artan Vila, student në “Iliria” (Një duhet ta dini o UNMIK dhe ju udhëheqës të korruptuar se të burgosurë janë ata, të cilët nuk e kanë kuptuar realitin e UNMIK-ut. Albini nuk është i burgosur, por patriot shqiptar)

 1. Bedri Qerimi, Llaushë (Të lirohet sa më parë nga burgu Albin Kurti)

5555.Arijeta Ajeti, aktore

5556.Yllka Thaçi, Absolvente e Pedogogjisë ("Njeriu duhet të punojë për të mirën e kombit..., herët a vonë puna e tij do të çmohet... erdhi koha të zgjohemi”. Lirojeni Albinin se ju duhen Kosovës njerëz të guximshum si aktvistët e Vetëvendosje!-s)

 1. Kushtrim Zeneli, fotograf

5558.Avdyl Gashi, nxënës (Vështirë e ke o Albin me djemtë e "Haxhi Babëve" ka thënë mr. Ukshin Hoti. Lirojeni! Albinin menjëherë!)

5559.Hamdi Murtezi, Trudë, punëtor (I bashkëngjitem apelit për lirimin e menjëhershëm të Albin Kurtit)

5560.Samedin Zenuni nga Vushtrria, Aktivist i Lëvizjes Vetëvendosje!

5561.Xhevdet Gashi nga fsh.Balincë e Malishevës, ekonomist i diplomuar (Kërkoj lirimin e aktivistit.Albin Kurti)

 1. Ali Aliu, punëtor, Shtërrpcë (Lirojeni! Menjëherë!)

5563.Gadaf Shiti nga Hani i Elezit (Lirojeni Albinin)

5564.Nexhmidin Spahia (Përshëndetje “Epoka e re”. Ju lumtë me këtë iniciativë. Kërkoj që të lirohet menjëherë dhe pa kushte Albin Kurti me respekt)

5565.Qamil Bullatovci

5566.Nysret Abdullahu (Si shqiptar i Kosoves që jam kërkoj lirimin e menjëhershëm nga burgu të veprimtarit Albin Kurti)

 1. Lumni Salihu, KMDLNJ, Ferizaj
 2. Sadie Salihu prof. Ferizaj

5569.Xhallon Stublla (Lirojeni Albin Kurtin)

5570.Osman Musliu, Imam (Lirojeni! Menjëherë!)

5571.Afërdita Murtezi, motër medicionale (O lirojeni menjëherë)

 1. Nexhare Reçica (Lirojeni! Menjëherë! Albin Kurtin)

5573.Ali Gashi, Klinë (Lirojeni Albin Kurtin)

5574.Shaban Fazliu (Uroj që në protestën e 3 marsit tëmos ketëmëviktima. Vetëvendosje. lirojeni Albin Kurtin njeriun që i duhet Kosovës)

5575.Astrit Berisha

5576.Adem Shala, profesor (Të lirohet humanisti dhe atdhetari Albin Kurti. Mjaft më me genjeshtra)

 1. Shehide Krasniqi, Ekonomiste (Lirojeni Albinin!)

5578.Deli Luzha nga Vitia (I përkrahu protestat si dhe Albin Kurti të lirohet)

5579.+37744171765 Zariqi nga Ferizaji (Lirojeni Albin Kurtin edhe të tjerët se ai nuk ka faj)

5580.Azem Berisha, student (Kosova sot ka nevojë më shumë se kurrë për Albin  Kurtin dhe kërkoj lirimin e menjëhershëm të Albin Kurtit)

5581.Jusuf Ejupi, Besianë (Liria e Albin Kurtit do të thotë liri e popullit. Lirojeni idealin tim)

5582.Rexhep Mërturi, mësues, kryetar i Shoqatës së Familjeve të Dëshmorëve Klinë

5583.Hasan Berisha, inxhinier (Kërkojmë lirimin e Albin Kurtit. Sot ai i duhet mëse shumti Kosovës)

5584.Safet Krasniqi, avokat nga Prizreni (I bashkëngjitem apelit për lirimin e Albin Kurtit)

5585.Flamur Raci, student (Kërkojmë lirimin e Albin Kurtit. Sot ai i duhet mëse shumti i duhet Kosovës)

5586.+37744143078 (Albini është “Krenaria e Kombit Shqitar". Ne veteranët e UÇK-së dhe familjet e dëshmorëve të fshatit Bllacë-Therandë jemi me të. Lirojeni sa më shpejtë)

5587.Liridon Veselaj, Therandë student i fakultetit Ekonomik Universiteti “ILIRIA”

5588.Flora Elezaj (Ata që të mbajnë të mbyllur kanë frikë për krimet që i kanë bërë kuptohet pushtetarët tanë)

5589.Bekim Kroni, Bllacë (Lirojeni Albinin. Ai është krenaria e kombit)

5590.Sheremet Muhaxheri, Ferizaj (Ju lutem lirojeni Albin Kurtin)

5591.Hajrush Emini, fizikant, kimist dhe ekonomist (Lirojeni Albinin dhe burgosni ata që po bëhen gati ta nënshkruajnë kapitulimin e Kosovës në krye me Fatmirin)

 1. +37744300022 (Jam për paq dhe për lirimin e z. Kurti)
 2. Shukri Grajqevci (Lirojeni! Menjëherë!)

5594.Gëzim Dashi, student dhe e dashura ime...

5595. Drenusha Zuka, studente

5596.Elmaz Zenuni, jurist i diplomuar (Lirojeni djalërinë Atdhetare Shqiptare nga burgu)

 1. Binak Kryeziu, afarist nga Rahoveci

5598.Hyzri Delolli, Ferizaj

5599.Erdogan Çoça, punëtor i Junior Pr.: Po, jam për lirimin e Albin Kurtit!

5600.Emurllah Krasniqi, Hoqe e Vogël,Rahovec. Lirojeni Albinin me shokë sa s'ka ndodhur më e keqja!

5601.K. S. (+37744196028) Edhe unë nga Vitia jam për lirimin e Albin Kurtit!

5602.(+31648439228) Lirojeni njeriun e Kosovës, Albinin!

5603.(+37744376765) Lirone Kurtin. Ai është njeri i pazëvendësueshëm në Kosovë!

5604.(+37744215363) Lirojeni Albin Kurtin!

5605.Shefqet Jashari, Ferizaj: Të na lirohet mënjëherë Albin Kurti, aty nuk e ka vendin Albini, por Grupi i Unitetit.

5606.Met Gjoni,Ulqin: Je krenaria e gjithë shqiptarëve. Demonstratat tuaja do të përshpejtojnë zgjidhjen e drejtë të statusit të Kosovës. Zoti ta zgjat jetën!

5607.(+37744329838) Jam për lirimin e Kurtit menjëherë, sepse fajtorë janë ata që gjuajtën me pushkë.

5608.Muhamed Aliu, veteran UÇK e UÇPMB: Lirojeni Albinin, përndryshe një ditë nuk do të flini rehat nga ndërgjegja!

5609.Bajram Rrustemi: Me liru Albin Kurtin sa më shpejt!

 1. Delia Luzha nga Vitia, aktivist i Vetëvendosjes
 2. Sabit Salihu,Viti, tregtar
 3. Njazi Halili,Viti, fotograf
 4. Zeqir Halili, Viti

5614.Shkëlzen Kryeziu, Prizren. Kërkoj lirimin e Albinit menjëherë!

 1. Blerim Gashi dhe
 2. Astrit Berisha nga Theranda: Lirone Albin Kurtin, i duhet Kosovës!

5617. (+37744689746 ) Ai nuk e meriton burgun, sepse është një prej njerëzve që e lufton korrupsionin edhe padrejtësitë që bëhen në Kosovë

 1. (+37744116068) Lirone liderin ALBIN KURTI!

5619.Rexhep Muzaqi nga Vushtrria: Kërkojmë lirimin e menjëhershëm të Albin Kurtit

5620.Hysen Hyseni nga Ferizaji: E dua lirimin e mbretit të Kosovës, z. Albin Kurtin!

5621.Afrim Avdullahu i pa pune-Ferizaj: “Oj korrupci, Lirojeni Albinin! Menjëherë! “

5622.(+37744147672 ) Është për t’u turpëruar nga politikanët tanë, të cilëve u intereson vetëm pushteti dhe për të janë në gjendje ta shesin vendin e vet, atdheun e vet. Kërkoj ta lëshojnë Albin Kurtin menjëherë! E vetmja gjë që do ai është që Kosova të jetë e lirë, por kështu si kanë filluar këta të tjerët a? Se besoj! POSHTË UNMIKU!

5623.Bekim Abazi nga Skifteri i Vitisë, mërgimtar: Ju lutem, Albin Kurti të jetë sa më parë i lirë, s’e meriton burgun! Tai burgosin kryesinë që përkrahin UNMK-un.

5624.Rabie Ajeti, ekonomiste: Lirim të shpejtë nga burgu për Albin Kurtin.

5625.Azllan Visoqi, taksist: Ju lutemi lirojeni Albin Kurtin!

5626.           (+37744878595 ) Meni gita fëmi nga përlepnica e gjilanit lirone ALBINI eliroj serbija lirone edhe ju, aj smeriton pranga

 1. Shefket Murati,
 2. Ajshe Murati,
 3. Lirie Murati dhe

5630.Flamur Murati kërkojnë urgjentisht lirimin e Albin Kurtit dhe shokëve të tij. Kosova boll ka derdhur gjak, populli ynë mjaft ka vuajtur! Lirojeni!

5631.Arent Sylanaj, nxënës, Llaushë,Skenderaj: Hiqni prangat dhe hapni rrugën të ardhmes. Liri dhe hapësire për simbolin e rezistencës, lirisë dhe të ardhmes së shqiptarisë,Albin Kurtit!

 1. Sabri Rexhepi, AT ''Rinia Travel'', Gjilan: Të lirohet menjëherë!

5633.Tina (+37744328710): Për lirimin e Albin Kurtit.

 1. Valdet Sadrija: Të lirohet sa më parë i madhi Albin Kurti!

5635.+37744398830 Lirone ALBIN KURTIN se ai vend nuk është per te.

 1. Agron syla i burgosur të lirohet menjëherëe

5637.Faton imeri gjakove,ponoshec të lirohet sa me pare

5638.Lirone ALBIN KURTIN se ai vend nuk është per te. Adem Kroni Bllace Therand

5639.Zana Gojani (lirojeni Albinin, me futjen e Albinit ne burg kuptova se kush po na udheheq... ju i vertetuat fjalët e Albinit)

5640.Ramadan Hoxha nga Bellanica: lirone Albin Kurtin, sepse është i pafajshëm.

5641.Jahir Zaskoku, Rubofc, Lypjan: të lirohet Albini, menjëherë!

5642.Hysni Imeraj: E kundërshtoj dënimin e Albin Kurtit dhe kërkoj lirimin e tij!

 1. Visar Morina, teknik medicinal, Kamenicë

5644.Xhevat Haliti, arsimtar: Të gjithë me Albinin!

5645.Bekim Haliti, Bequk: Çdo gjë për Albinin!

5646.Gazmend Musaj, student i kriminalistikës: Apeloj qe të lirohet sa më shpejt, mos e tensiononi gjendjen!

5647.Bujar haliti, nxënës i shkollës së mesme: Me Albinin perpara!

5648.Alban Krasniqi, absolvent, dega gj. dhe letërsi gjermane: Apeloj për lirimin e Albin Kurtit, na duhet më 3 mars!

5649.Arsim Haliti student: Me Albinin perpara!

 1. Sejdi Maqani: Lirojeni Albin Kurtin.

5651.Familja e dëshmorit të luftës Hasan Hasani, Likoshan: Lirojeni njeriun që është për ndryshime pozitive, Albin Kurtin!

 1. Shpresa Shabani Ferizaj.
 2. Ismet kurtishi
 3. Qamil Deliu

5655.O Albin, o demostrues, mos u dorëzo se je fitues, ne UNMIK,un do ta mposhtim, s'do të lejojmë që ata në Kosovë të vendosin. Familja tetë anëtarëshe e dëshmorit Urim Bytyqit nga Gjakova. Apelojmë që sa më par të lirohet lideri i LEVIZJES VETËVENDOSJE Albin Kurti!

 1. Fexhrie Avdiu dhe
 2. Agon Avdiu: Lirojeni Albin Kurtin!

5658.Agim Kabashi, Prishtinë: Lirojeni Albin Kurtin!

5659.Elez Muja, arsimtar: Lirojeni patriotin e Kosovës, Albin Kurtin!

 1. +37744714323 LIROJINI, MENJËHERËE!

5661.Luljeta klinaku: E përkrahi Albinë Kurtin dua ta lironi menjëherë, sepse Albini nuk e ka vendin në burg, por ata që po e vjedhin Kosovën. Albini është Skënderbeu i dytë i cili do t’i çlirojë trojet tona shiqiptare, e pa Albinin nuk ka liri as dritë!

 1. Studentët: Durak Dalipi,
 2. Shpetim Bajrami dhe
 3. Vedat Uruqi: Kërkojmë lirimin e Albin Kurtit! Ai nuk ka faj!
 4. Familja Bajraktari nga Peja: Ademi,
 5. Hatmon Bajraktari,
 6. Zeqir Bajraktari,
 7. Sherife Bajraktari,
 8. Rozafë Bajraktari,
 9. Rudina Bajraktari dhe
 10. Rinor Bajraktari i (I bashkangjitemi apelit per lirimi A.Kurtit)

5672.Bekim Truda (Si qytetar i Kosovës i bashkëngjitem mesazhit për lirimin e menjëhershëm të Albin Kurtit)

 

5672-5693-             (22 apelues Hoxha) Ilmi Hoxha, Arbri, Arsimi, Zeneli, Shkumbimi, Qëndrimi, Hasani, Isufi, Shabani, Besimi, Bashkimi, Sahiti, Sherifi, Kadriu, Rexha, Baliu, Ameti, Ismeti, Afrimi, Luli, Naimi, Avdyli nga Korishi (Të gjithë për lirimin e Albin Kurtit)

5694-5701-             (8 apelues nga Gjilani) Bashkim, Nebije, Xhemajl, Azemine, Hysnije, Elmedina, Hamiti (Albini nuk e ka vendin në Burg. Mos të mendojë dikush se ai frikësohet. Lavdi për 2 dëshmorët!)

5702-5707.  Bajram Bajrami, punëtor në KEK, së bashku me 5 anëtarët e familjes, kërkon lirimin e ALBIN KURTIT dhe pjesëtarëve tjerë të VETËVENDOSJES. Lirim sa më të shpejtë!

 1. Ramush Grainca, Ferizaj: Lirone menjëherë Albin Kurtin!

5709.Lulëzim Hetemi, Sllovi, Lypjan, zdrukthtar: Të lirohet Albin Kurti! Menjëherë!

5710.Emin Zagraxha, Banjë e Pejës, veteran i UÇK: Sa më shpejt të lirohet Albin Kurti!

 

(APELI VAZHDON çdo ditë... Bashkëngjitu edhe ti! Tregoji edhe një shoku që s’ka dëgjuar për apelin.

Shkruani vetëm një herë një mesazh në e-mailin: epokaere_mm@hotmail. com, ose në numrin e telefonit (044) 602 602.

Nëse s’mund të bësh asnjërën nga këto, shkruaje dikund një grafit me emrin e Albin Kurtit ose të idealit të tij, Vetëvendosjen që na takon edhe neve sikur kombeve tjera. Kjo i ndihmon shumë lirimit të Albinit me shokë... Ke bërë një punë të madhe kështu! BËJE, DHE THJESHT, MOS TA NDIN!

 

Prof Dr. Fetri Mehdiu, ligjërues ne Universitetin e Prishtinës:
Çfarë faji mund të ketë njeriu i cili nuk ka kurrfarë force e kompetence,
përveç vullnetit për të mos u përsërit historia e Kosovës?! Faji i Albin
Kurtit është vetëm ai se vullnetin e vet për këtë çështje e ka vënë në
shërbim të Kosovës këtu e dhjet vjet më parë, në mënyrë që Kosova të mos
mbetet peng i obstruksioneve të Beogradit. Kompetentet e Kosovës në vend se të përpiqen ta kuptojnë dhe ta ndihmojnë, e pengojnë dhe e dënojnë.

Ruhan Fetahu, prof. i Gjuhës Shqipe

+37744378570: Agron, Ferizaj: Çfarë do që thonë dhe shkruajnë për ty ti prapë se prapë je Albin Kurti!?

+37744313983: Ju lutemi lirojeni sa më shpejt zotin Kurti!

+37744416608: Liri për Albin Kurtin. Liri për liridashësin!

+37744144025: Sa më shpejt të lirohet zoti Kurti!

+37744116222: Liri për Albin Kurtin!

+37744711519: Lirojeni!

+37744359939: Lirojeni Albin Kurtin!

+37744107337: Lirojeni menjëherë Albin Kurtin!

+37744246720: Lirojeni menjëherë Albin Kurtin!

+37744268354: Lirojeni njeriun e çmuar të Kosovës!

+37744211009: Lirojeni Albinin o të mjerë!

+37744322412: Duhet liruar menjëherë lulët e Kosovës!

+37744356678: Lirojeni ju lutem zotin Albin Kurtin dhe të gjithë të burgosurit politik!

+37744228287: Të lirohet Albini  sa s’është bërë vonë!

Ilaz Zabeli: Apeloj sa më shpejt të lirohet  legjenda e gjallë Albin Kurti

Ardian Mehmetaj, nxënës

+37744324586: Sa më shpejt që është e mundur të lirohet njeri më i madh në Kosovë zt. Albin Kurti!

+37744166165: Solidarizohem me kërkesën për lirimin e Albin Kurtit!

+37744489597

Xhavit Mustafa, teknik i Elektrosë i punësuar në T.C.: Ne duam që Albin Kurti të jetë i lirë!

+37744632752: Liri për Albinin!

Shefshet Morina, nga Drenasi: Apel për lirimin e Albin Kurtit dhe të burgosurve tjerë politik!

+38971953514: Liri për Albinin!

+37744446856: Liri për Albinin!

+37744218164: Albini s’e ka vendin në..., por e meriton udhëqjen e Kombit. Ata që dje janë shkarkuar sot dukën në Parlament!

 

Sabit Rrustemi, shkrimtar (ish-deputet i Kuvendit të Kosovës): Albin Kurtin e burgosi pafuqia për t'u përballur me realitetin, pamundësia për t' ia kundërshtuar argumentin, ambicia e sëmurë për ta ruajtur kolltukun, lajmëtarët e rremë të sjelljes së Pavarësisë.
Albini e nderoi Kosovën edhe nga burgjet e Millosheviqit. Albini mbron dinjitetin e Kosovës dhe vrullin rinor edhe nga burgjet e UNMIK-ut.
Pavarësia nuk vjen pa lirimin e Albinit.
Lirojeni sa nuk është bërë vonë!

Haki Reçica: Të lirohet pa kushte lideri i Vetëvendosjes Albin Kurti, sepse ai nuk e ka vendin në burg!

Nezir Krasniqi,

Bashkim Krasniqi,

Aida Krasniqi,

Demokrat Krasniqi nga Tërpeza e Malishevës: Lirojeni sa s’është vonë...!

Ardian Qela, nxënës
Gent Qela, nxënës
Artan Qela, student
Naser-Qela, zdrukthëtar
Sami Qela, ptk
Taulant Qela, student
Nita Qela, nxënëse
Brahim Qela, pensioner
Afrim Qela, profesor
Fadil Qela, profesor
Violeta Qela, arsimtare
Rreze Qela, studente
Dita Qela, nxënëse
Granit Qela, nxënës
Valon Qela, student
Meriton Qela, nxënës
Dorart Qela, student
Mimoza Qela, studente

Mirvete Mirena, Zvicër

Arta Fatmiri nga Gjilani: Kërkoj që urgjentisht të lirohet Albin Kurti, sepse është i pafajshëm ata që kanë faj, edhe ata që vranë dy njerëz të pafajshëm duhet të burgosen e jo Albini!

Në emër të rinis së Shkollës së Mesme "Marin Barleti" kërkojmë që menjëherë të lirohet Albini!

Muhamet Farizi nga Prishtina: Lirojeni Albin Kurtin menjëherë dhe burgosni nëpunësit e korruptuar!

 

Naser Kuka, gazetar (ish i burgosur politik)
Hafide Kuka, juriste (ish e burgosur politike)
Tahir Çaka, ish-kryetar i KK-së së Kaçanikut: Janë edhe qindra, mijëra të tjerë... I bashkohemi apelit për lirimin e Albim Kurtit dhe të gjithë të burgosurve të tjerë politik, që padrejtësisht mbahen burgjeve të UNMIK –ut.
Arber Beqiri & Butrint Ibrahimi: Apelojmë për lirimin e të burgosurve të 10 shkurtit!
Florina Abdiu & Liridona Shahini: Lirojeni! Menjëherë!

Miftar Kabashi: Të lirohet Albin Kurti me shokët e tij menjëherë, sepse ai duhet të jetë në krye të Kosovës e jo prapa grillave!

 

Merita Rita: Të lirohet Albin Kurti se prapa grillave e kanë venin UNMIK-u që na vrau djemtë!

Vaxhid Sejdiu, magjistër i shkencave filologjike, Mustafë Rugova, Fatmire Hasanaj, Belinda Rugova, Bardh Rugova, Rotterdam Holandë: ''E ç’faj kam unë që skam bërë asnjë faj'', dot të thoshte Kafka. Kjo thënie e urtë më së miri i përshtatet Albinit.

Hasan Raça, tregtar
Rifat Raça, ekonomist
Ramadan Raça, ekonomist
Merita Raça, ekonomiste
Mimoza Raça, ekonomiste
Mevlude Raça, juriste
Naim Raça, punëtor
Sami Raça, punëtor
Hajrie Raça, punëtore
Fatime Raça, punëtore
Ferida Raça, teknike e elektrikes
Egzona Raça, studente
Ardita Raça, motër medicionale
Lulzim Raça, teknik i ekonomisë
Ylfete Raça, teknike e elektrikes
Brikena Raça, studente
Abdulla Berisha, pensionist
Jusuf Berisha, teknik i elektrikes
Sevdie Pestreshi, punëtore
Shehide Gashi, amvise
Isma Begolli, punëtore
Fexhrie Mahmeti, teknike e elektrikes
Fata Raça, amvise
Sadije Pllana, amvise: Albini me shokë është i lirë, ata qe mendojnë se e kanë burgosur Albinin me shokë janë të burgosur vetë!

Januz Mustafa, laborant i kimisë, Cyrih 

Rahman Deliu: Lirojeni Albin Kurtin dhe të tjerët!

Fatmir Murati: Lirojeni! Menjëherë!

 

Ismail Ademi, tek. i kimisë
Fata Ademi, amvise
Lumnije Ademi, motër medicionale
Hava Ademi, laborante
Hidajete Ademi e papunë
Kadrush Ademi, vozitës
Abide Ademi, amvise,

 Myrvete Ademi
Blerim Ademi, zjarrfikës

Gezim Rrustemi

Kujtim Kosumi

Kushtrim Neziri

Ramiz Sefiu

Bardhyl Baliu

Visar Baliu

Kadri Kosumi

Arben Sejdiu

Nehat Idrizi

Limon Kosumi

Liridon Kosumi

Reshat Rrustemi

Musa Kosumi

Shemsedin Selimi

Egzon Zuka

Egzon Dermaku

Fatlum Rexhepi

Nexhat Hajrullahu
Valentina Marovca

Fitore Rexhepi

Luljeta Jerliu

Besarta Ramadani

Muharrem Jonuzi

Agron Jonuzi

Tahir Kosumi

Shaban Terstena

Rrahim Azemi

Gentrit Kosumi

Driton Kosumi

Azem Halimi

Liridon Maloki

Fazli Xhemajli, frizer
Merita Xhemajli, studente
Ramize Xhemajli
Belkize Xhemajli, studente
Sabrie Xhemajli, frizere
Valdete Xhemajli, studente
Arben Xhemajli, nxënëse: Lirojeni! Menjëherë!
Ismet Haziri dhe Femi Veseli, Islam Miftari, fsh Skifter, ish-Gjylekare, Viti: Lirojeni! Menjëherë!
Murat, Shpresa, Ermond Spahiu me vendbanim në Francë: Lirojeni! Menjëherë!

Indrit Demiri, Belgjikë, student i Fakultetit Ndërtimtari e Lartë: Ata që i pritëm me lule tash po na shpërblejnë me plumba. U themi mjaftë më! Zjarri nuk shuhet me zjarr. Jemi një popull që kërkojmë VETËVENDOSJE e jo rikolonizim të këtij trualli arbëror, që u la me gjak shqiptari shekuj me radhë.
Lirojeni Albin Kurtin me shokë, ata janë truri më i shendosh i popullit tonë!

Qazimi dhe Aida Zenuni, Francë: Kërkojmë lirim sa më të shpejtë të zoti Albin Kurtit!

Liridon Salihi dhe Donika Salihi, Gjermani nga Presheve

Nazim Berisha, Gjilan, afarist: Lirojeni! Menjëherë! Albinin, sepse e ardhmja do t'ju gjykojë, e historia nuk do t’ua falë!

Majlinda Salihi, Besnik Salihi, Valbona Salihi, Lirim Salihi, Gjermani nga Presheva: Lirojeni! Menjëherë!

Hava Bekteshi, studente e ekonomisë në Hamburg

Afrim Demiri, ushtar i atdheut:
Të dashur vëllezër, duke qenë me ju, jemi me Albin Kurtin dhe duke qenë me Albin Kurtin, jemi me popullin dhe aspiratën e tij. Poshtë tradhtarët! Rroftë populli shqiptar me në krye Albin Kurtin!

Të lirohet i madhi Albin Kurti, mjaft me burgje politike të UNMIK-t në Kosovë! Xhevdet, Ramiz, Faruk, Hyzri, Xheva, Momoza Smajli nga Legjendasi, Shtime: Lirojeni! Menjëherë!

Maksut Duraku, inxh. i grafikës

Prof. Hajrullah Hoxha me 11 anëtarët e familjes: Lirojeni! Menjëherë!

Florije Rexhepi, Gjilan

Ajet Ibrahimi: Lirojeni! Menjëherë!

Ukshin Zajmi, gazetar: Propagandues të demokracisë bëhuni demokrat. Lirojeni Albinin dhe shprehjen e lirë!

Dibran Azemi: Lirojeni! Menjëherë!

Zek Gjaka: Lirojeni! Menjëherë!

Admir Kryeziu nga Rogana: Lirojeni! Menjëherë!

Arta Drini, motër medicinale; Fazile Stublla, moter medicinale; Leonora Zeneli, moter medicinale; Sofe Elshani amvise; Sali Elshani tek. i elektricitetit; Ardiana Elshani, amvise:

Lirojeni! Menjëherë!

Shpëtim Aliu

Arif Molliqi, krijues, Hamburg

Fatmir Sadiku, Firaje, Shterpce, aktualisht në Kanada: Kampanja e parë për lirimin e Albin Kurtit nga burgjet serbe ishte e suksesshme, shpresoj qe edhe kjo do të japë efektin e vet ndaj një regjimi totalitar, siç është UMNIK-u dhe servilët e tyre shqiptar. Lirojeni shqipet e kombit shqiptar se s’mund t’i shuheni idealet e këtyre njerëzve,

as me burgje e as me vrasje...!

Ramadan Spahiu nga Dardana, aktivist i Lëvizjes "Vetëvendosje!": Ne jemi njerëz në Lëvizje, gjeneratë me shpjegim te ri, komunitet qe refuzojmë të nënshtrohemi,

drejt pavarësisë së Kosovës e deri në bashkim kombëtar...!

Avni Pr: Vet biseda e gjoja presidentit F. Sejdiu këlysh i politikave sllave e tani këlysh të demokracisë së rrejshme evropiane flet se sa të arsyeshëm janë protestat në Kosovë.
Afrim Sejdiu, punëtor
Mirie Sejdiu, punëtore
Saranda Sejdiu, studente
Yllka Sejdiu, nxënëse
Albana Sejdiu, nxënëse
Afrim Asani, punëtor
Fluturie Asani, punëtore, të gjithë nga Toronto e Kanadasë: Lirojeni! Menjëherë!

Aida Bernica, studente, Baltinglass Irland

Valon Dula, Polluzhë Rahovec, nxënës

Haki Dervishi, Leqin, Skenderaj nga Austria: Kërkojmë lirimin pa kushte të Albin Kurtit - shpresa e qëndresës sonë kombëtare!

Ragip Megjuani, Baltinglass Irland: Lirojeni! Menjëherë!

Halit Ahmeti, Besnik Ahmeti edhe Hasan Muharremi

Fidaim Gjaka, student: Kërkoj lirimin e Albinit se njerëz si ai i duhen Kosovës.

Lirojeni! Menjëherë!

Selime Pllana, mësuese, Baltinglass Irland

Selami Neziri, Zug, Zvicërr

Besa Megjuani, stomatologe Irland

Avdyl Ibrahimi, elektricist: Apeloj dhe bëj thirrje për lirimin sa më të shpejtë të veprimtarit të madh të Kosovës, Albin Kurtit!

Shaip Arifi, ekonomist: Lirojeni! Menjëherë!

Flora Krasniqi, pedagoge

Dukagjin Muslija, Holland

Aferdita Muslija, Holland

Besfort Muslija, Holland

Besian Muslija, Holland

Tirana dhe Vlorijana Baftiu së bashku me 43 anëtarë të kësaj familje: Kërkojmë lirimin e Albinit për t’i vetëdijesuar të burgosurit iluzionist!

Shemsedin Sadiku

Sylejman Sylejmani, Bgm-Grünzweig Str. Ludwigshafen Gjermani

Mirvete Sylejmani, gm-Grünzweig Str. Ludwigshafen Gjermani

Bekim Ibishi, murator

Xhafer Murseli, ingjinier i elektroteknikes Heinigstr, Gjermani

Valbone Murseli, Heinigstr, Gjermani

Mus Binakaj, Friedrich-Profitstr, Gjermani

Mejreme Binakaj, Friedrich-Profitstr, Gjermani

Marigona Binakaj, Friedrich-Profitstr, Gjermani

Safet Zhegrova, Schanzstr, Ludwigsfafen

Hazbije Zhegrova, Schanzstr, Ludwigsfafen

Ejup Murseli, Benciserstr, Ludwigsafen

Xhavit Pajaziti, Rohlachstr, Ludwigshafen

Rifadije Pajaziti, Rohlachstr, Ludwigshafen

Mentor Morina, ekonomist: Lirojeni Albinin me shokë se burgimet e tilla na dëshpërojnë të gjithëve!

Nagjije Zyberaj, Lakrisht, Prishtinë: Sa më shpejt të lirohet Albin Kurti, vlerësojeni sa është njeri i gjallë e jo kur të vdesë!

Herolind Bajraktari, student, Prizren

Artan Himaj, student

Lum Arifi: Mos e zgjatni gabimin e bërë, sepse kjo nuk është dozë shëruese!

Ahmet Shala, pensionist, Prizren
Elhame Shala, amvise, Prizren
Vjollca Shala, studente
Arben Shala, student
Albert Shala, nxënëse: Burgosjet politike në Kosovë, turpi i fundit në Evropë

Familja Gashi nga Suedia: Kërkojmë që të lirohet pa kusht Albin Kurti, sepse liria për Albinin do të thotë liri për Kosovën.
Fehmiu
Sevdija
Rilindi
Erelinda
Arbenita
Bislimi

Florim Junuzi nga Gjilani: Lirojeni! Menjëherë!

Mehmet Cimili, Gjermani: Lirojeni Albinin sa nuk është bërë vonë. Turp për ata që dhanë urdhër për burgosjen e Albin Kurtit

Kujtim Asllani K. eVogël: Të lirohet Albin Kurti, menjëherë...!

Mevlide Kosumi, Altin Kosumi, Nita Kosumi, Rrahman Leci, punëtor në Gjermani
Sevdie Leci, amvise ,Gjermani
Bekim Leci, punëtor, Gjermani
Mimoza Leci, amvise, Gjermani
Aerdi Leci, Gjermani

Ismet Kurtaliqi, arsimtar, Pleshinë, Ferizaj: Krenari është me mbrojt atë që do me i dal zot popullit të vet dhe që bahet kurban për të.

Faik Hashani, arsimtar, Pleshinë, Ferizaj
Ragip Hashani, arsimtar, Pleshinë, Ferizaj
Basri Isufi, arsimtar, Pleshinë, Ferizaj
Ejup Cakolli, arsimtar, Pleshinë, Ferizaj
Lutfije Hashani, arsimtare, Pleshinë, Ferizaj
Mibere Avdiu, arsimtare, Pleshinë, Ferizaj
Ibrahim Shatrolli, arsimtar, Pleshine, Ferizaj
Vjollca Selimi, arsimtare, Pleshine, Ferizaj
Fatlume Aliu, arsimtare, Pleshin, Ferizaj

Mehmeti nga Kishnapolja, aktivist i Lëvizjes “Vetëvendosje!”: Bëj apel që të lirohet patrioti jonë shqiptar Albin Kurti. Nderime epoka ere??

Ilir Ajvazi nga Gadishi, aktivist i Lëvizjes “Vetëvendosje!”: Kërkoj lirimin e menjëhershëm të të burgosurve politik!

Ramadan Mehmeti, veteran i UCK-së

Fitim Morina

Habibe Sopi,

Xhavit Sopi,

Sylë Sopi,

Dalip Sopi,

Jeton Sopi,

Teuta Sopi,

Raza Sopi,

Elife Sopi,

Sadete Sopi,

Elvira Sopi,

Feriz Sopi,

Zoja Sopi,

Gezim Sopi,

Hajdar Sopi,

Bashkim Sopi,

Avni Sopi,

Vlora Sopi,

Suliotë Sopi,

Kada Sopi,

Flamur Sopi,

Marigonë Sopi,

Engjëll Sopi,

Naim Sopi,

Florie Sopi,

Fejzë Sopi,

Fatmir Sopi,

Florim Sopi,

Besnik Sopi,

Mihrie Sopi,

Shehrie Sopi,

Kosovare Sopi,

Rafet Sopi,

Naxhie Sopi,

Besartë Sopi,

Alban Sopi,

Migjen Sopi,

Rrahim Zymberi,

Florim Ilazi,

Bahri Munishi,

Gjemajl Kelmendi,

Dika Krasniqi,

Tahir Berisha

Hamdi Thaçi

Betim Kadolli Prizren, absolvent i Fakultetit Juridik: Të lirohet koka-shpresa e Kosovës dhe t’i kërkohet falje publikisht!

Fatmire Ramadani nga Gjilani, nxënëse në shkollën e mesme ''Marin Barleti'' në kl XII/9 drejtimi Ass. Juridik: Ju lutem lirojeni Albin Kurtin!

Fitore Rexhepi

Xhemaljudin Haziri

Butrint Ibrahimi, Arber Beqiri, Zejnulla Ibrahimi: Lirojeni Albin Kurtin, edhe ato menjëherë!

Qëndrim Xhylani, Komoran Drenas: Të lirohet Albin Kurti se është i pafajshëm!

Teuta Gashi

Florin Blakaj

Zef Ndrecaj, Klinë, arsimtar

Kushtrim Raka-KF LEPENCI (kadet)-Kaçanik

Sinan Shosholli-Arsimtar
Hajrie Shosholli-nxënëse
Kujtim Shosholli-student
Lavdim Shosholli-student i Makinerisë-Mitrovicë
Visar Shosholli-nxënës Ekonomi-Mitrovicë

Hamdi Krasniqi - i papunë

Miradie Krasniqi - e papunë
Skender Limani - hotelier
Shkodran Abazi- tregtar

Lulzim Emini, Kercove, peticion për lirimin e Albin Kurtit

Driton Ajroja, Kercovë, peticion për lirimin e Albin Kurtit

Atdhe Miftari-Futbollist-Finlandë

Hagjere Miftari-Studente-Finlandë
Selvete Miftari-Studente-Finlandë
Pajtime Miftari-nxënëse-Finlandë
Jehona Miftari-nxënëse-Finlandë
Kreshnik Miftari-nxënës-Finlandë

Brahim Gjaka-TMK-Ashlan
Lulzim Gjaka-Student i Gjeografisë
Bashkim Gjaka-student
Antigona Gjaka-Pedagoge
Aferdita Gjaka-Mësuese
Valentina Gjaka-Pedagoge
Ismet Gjaka-Punëtor
Elheme Gjaka-Amvise
Negjmije Gjaka-Amvise
Arta Gjaka-nxënëse
Bahrije Sokoli – nënë dëshmori

Florim Sokoli – vëlla dëshmori

Granit Sokoli – djalë dëshmori

Fatmire Sokoli – motër dëshmori

Shëhide Sokoli- motër dëshmori

Luljeta Sokoli- motër dëshmori

Sokol Sokoli – vëlla dëshmori

Arsim Sokoli - vëlla dëshmori

Besim Sokoli – vëlla dëshmori

Minire Sokoli – motër dëshmori

Fexhrije Sokoli- motër dëshmori

Rexhep Sokoli- auto mekanik

Naser Sokoli –bujk- pjesëtarë i logjistikës së UÇK-së

Shkurte Sokoli- prof. e Gj. Shqipe – Besianë

Albane Sokoli- studente

Arta Sokoli- studente

Shqipe Sokoli- studente

Qefsere Sokoli- mësuese

Mevlude Sokoli- motër medicionale- Besianë

Nadire Sokoli- mësuese –Besianë

Drita Sokoli- rrobaqepëse

Besa Sokoli-amvise

Mehdi Sokoli- teknik medicional

Hajrije Balidemaj- prof e gj. Shqipe

Ghyldane Berisha- prof e biologjisë

Fatmir Qorroli- zv. Drejtor

Hava Lepaja, teknike

Florent  Llugaxhiu

Burim Azemi

Valerina Smakaj – nxënsëe e gjimnazit "Hamëz Jashari" Skënderaj

Urim Shabani

Ibadete Dragaj - nxënëse Runik

Besnik Tahiri, nxënës

Jaser Imeri, student Opojë-Prizren: Prej vetevendosjes deri në Vetëvendosje me Albin Kurtin përpara!
Sokol Gashi, Brus, Lypjan
Mehmet Gashi, Brus, Lypjan
Blerim Gashi, Brus, Lypjan
Sevdaim Gashi, Brus, Lypjan
Ilaz Gashi, Brus, Lypjan
Kadri Gashi, Brus, Lypjan
Nazim Gashi Hoxhe fshatit, Brus, Lypjan
Emin Gashi, Brus, Lypjan
Shemsi Gashi, Brus, Lypjan
Shyqyri Gashi, Brus, Lypjan
Abdyl Gashi, Brus, Lypjan
Selami Gashi, Brus, Lypjan
Florim Gashi, Brus, Lypjan
Marian Gashi, Brus, Lypjan
Filip Gashi, Brus, Lypjan
Kole Gashi, Brus, Lypjan
Milazim Gashi, Brus, Lypjan
Lul Gashi, Brus, Lypjan
Zef Gashi, Brus, Lypjan
Ali Gashi, Brus, Lypjan
Shaip Gashi, Brus, Lypjan
Elez Gashi, Brus, Lypjan
Shpetim Gashi, Brus, Lypjan
Mata Gashi, Brus, Lypjan
Isa Gashi, Brus, Lypjan
Mike Gashi, Brus, Lypjan
Prenk Gashi, Brus, Lypjan
Gazmend Gashi, Brus, Lypjan: Fshati Brus nga Lypjani përkrah fuqimisht lirimin e Albin Kurtit dhe të gjithë çlirimtarëve të tjerë që gjenden nëpër burgjet e UNIMIK-ut, përpara me Vetëvendosje!-n)

Veton Ramadani

Makfire Ajdini, Asistente medikale, Geneve

Bajram Hoti

Kanalstrase 8c 26683 Saterland, Gjermani

Hazbi  Krivenjeva, prof.

Feride Kaqanolla

Teuta Kadriu, Mitrovicë

Skënder Buja – Prishtinë, Punëtore KEK

Drita Buja – Prishtinë, Punëtore KEK

Rina Buja – Prishtinë, Nxënëse

Flamur Zhitia – Besianë

Lirim Gashi, Brus, Lypjan

Enver Gashi, Brus, Lypjan

Qazim Gashi, Brus, Lypjan

Besim Gashi, Brus, Lypjan

deri ne qlirimin e plote te vendit deri ne vetevendosje!

Fisnik Xani, student:Të lirohet menjëherë Albin Kurti

Ekrem Xani, shofer, i papunë:Të lirohet menjëherë Albin Kurti

Halil Xani, gazetar i papunë:Të lirohet menjëherë Albin Kurti

Nderim Ibrahimi, Gjilan, Zvicer Klarinetist

Yllka Rexhepi, Gjilan, Zvicer, Violiniste Lirojeni Albin Kurtin!

Agron Morina

Sefer Aliqkaj

Mehmet Karaxhiu

Valton Karaxhiu

Visar Karaxhiu

Besfort Karaxhiu

Qëndresa Nuhiu nga Gjilani

Mustafë Krasniqi
Emine Krasniqi
Skender Krasniqi
Naser Krasniqi
Betim Krasniqi
Sala Krasniqi

Mr.fil. Sadulla Zendeli Daja, Färjestaden Suedi

Barami, student i fakultetit Juridik

Arta Dervishaj, studente

Bedri Veseli- Düsseldorf , Gjermani

Zyla Osmani, nxënëse e kl së 13

Bedri Berisha

Haxhia Dermaku

Alblir Dermaku

Nexhmi Lajçi, ish-epror i UÇK-së, Kryetar i OVL-UÇK-së, Pejë, anëtar i Kryesisë Qendrore, OVL-UÇK

Bekim Avdullahu

Sala Avdullahu

Burim Avdullahu

Butrint Avdullahu

Ilir Avdullahu

Albert Avdullahu

Albin Avdullahu

Refki Avdullahu

Rifadije Avdullahu

Edona Avdullahu

Elona Avdullahu

Genc Avdullahu

Defrim Avdullahu

Jeton Avdullahu

Arben Avdullahu

LuanA vdullahu

Ylber Avdullahu

Nexhat Avdullahu

Fitim Avdullahu

Agron Avdullahu: nga fshati Komoran

Melihate Haxha, profesoreshë

Meriton Ferizi

Arsim Ferizi
Mursel Ferizi, ish-mësues

Vahide Veseli

Mirushe Shamolli  nga fshati Shalë

Arsim Krivanjeva

ALBINA GASHI –nxënëse

Bujar Hajrizi-Prishtinë

Fatban Bunjaku

Vesel Veseli

Majlinda Statovci: Jam përkrahëse e fushatës për lirimin e liderit të lëvizjes Vetëvendosje! z.Albin KURTI. Shpresoj qe ky e-mail imi do jetë një mbështejte sado e vogël për lirimin e menjëhershëm të Albin Kurtiti, i cili po mbahet në parabugim padrejtësisht!

Arjeta Shala, nxënëse

Qendresa Hoti nxënëse

Betim Musliu

Ilir Gashi

Alban Shala, nxënës

driton buqaj

Skender Ibishi

Lulzim Dermaku

Sabri Halili: Kërkoj lirimin e Albin Kurtit dhe shokëve!

Afërdita Hyseni-nëpunese

Hysen Hyseni-nëpunes

Sanije Shosholli-nëpunese

Ferinaze Hyseni

Margareta Hyseni

Venera hyseni

Hajredin Hyseni

Ferid Hyseni

Nijazi Hyseni

Rifadije Hyseni

Muhamet Hyseni

Mevludin Hyseni

Mentor Hyseni

Benjamin Hyseni

Ermira Hyseni

Nazmije Hyseni

Selim Hyseni

Junes Hyseni

Mehmet Bilalli-pensionist

Mihane Bilalli-amvise

Faton Bilalli-tregtar

Mihrije Bilalli- nëpunese

Safete Bilalli- nëpunese

Shpresa Bilalli- nëpunese

Anzotikë Bilalli

Naronë Bilalli

Artemis Bilalli

Rizon Krasniqi

Enver Bilalli-diaspore

Makfirete Bilalli-diaspore

Aurora Bilalli- diaspore

Jonida Bilalli- diaspore

Teuta Bilalli- diaspore

Elfije Hasani

Arome Baraliu Demiri, Prof.gjuhës frenge

Afrim Demiri, inxh.dipl.ndert.

Haxhi Bytyqi, Therandë

Selvete Bytyqi

Nuhi Bytyqi

Joni Bytyqi

Anita Bytyqi

Avdullah Sallauka, Prizren

Xhezide Sallauka

Bardhyl Sallauka

Valon Hoxha

Flamur Hoxha

Driton Sallauka

Xhevat Sallauka

Ganimete Sallauka

Teuta Sallauka

Arlinda Sallauka

Edi Sallauka

Dafina Sallauka

Fatime Sallauka

Reshat Sallauka

Manushe Sallauka

Jeton Sallauka

Edona Sallauka,

Jusuf Xhemnica, ekonomist, Prishtinë
Hava Xhemnica
Bekim Xhemnica
Ramadan Xhemnica
Mirjeta Xhemnica
Linda Xhemnica
Blerta Xhemnica
Fitnete Xhemnica
Halil Xhemnica, magjistër i matematikës, Conecticat, SHBA
Emine Xhemnica
Nexhmije Xhemnica, ekonomiste e dipl., Conecticat, SHBA
Artan Xhemnica, student i ekonomisë, Conecticat, SHBA
Amire XHemnica  ekonomiste e dipl.Conecticat, SHBA
Arjeta Xhemnica, studente e mjekësisë, Conecticat, SHBA
Arta Xhemnica, studente për avokaturë, Conecticat, SHBA

Endrit Svelqa

Sheremet Kurti, Trepçë: Albini me shokë po shndërrohet në simbol të sakrificës për liri. Ju që jeni kundër lirisë së Kosovës po e mbani në burg atë. Gabuat. Përmirësojeni gabimin, lirojeni. Kështu i kontribuoni ardhmërisë. Kështu do të jetë më mirë. Kështu do t’i shpëtoni mallkimit të historisë. Historia, e ardhmja do të flasin në favor të tyre. Lironi çlirimtarët!

Ramiz Morina

Hajzer Kurti, veteran i luftës së UÇK-së, lagjja e minatorëve, Trepçë: Shqiptaria ka nevojë për djem si Albin Kurti dhe çlirimtarët që padrejtësisht mbahen në burgje të Unmikistanit në Kosovë. Lironi të gjithë!!!  UÇK-ja nuk ka bërë luftë pushtuese, por luftë çlirimtare. Askush në Kosovë nuk lejon të jetë i robëruar. E kur rrezikohet liria jonë, të gjithë do të dalim në mbrojtje të saj. Kështu veproi edhe  Albini me shokë, prandaj i keni burgosur, por duhet t’i lironi

Bilall Neziri, minator, Trepçë, dhurues vullnetar i gjakut që 108 herë: Unë dhe gjithë familja ime kërkojmë lirimin pa kusht të Albin Kurtit dhe gjithë çlirimtarëve. Të lirohen ata që po sakrifikojnë për Lirinë e Kosovës. Ata kanë të drejtë të luftojnë për lirinë që s’e patëm kurrë. Të gjithë ata që kanë pak gjak shqiptari janë me ta. Duke i mbrojtur dhe përkrahur ata, mbrojmë nderin, krenarinë dhe lirinë tonë. Me ta është e ardhmja më e sigurt. Gjokset e atyre burrave e burrneshave janë shkëmb që nuk thyhet. Edha ata janë bijë dhe bija të dikujt, që po sakrifikojnë për lirinë e Kosovës. Për liri kemi nevojë të gjithë, i madh e i vogël, të gjallë e të vdekur. Ndaj, sa më parë që t’i lironi aq më mirë. Lironi sot se do të pendoheni nesër. Kjo tokë nuk duron robëri. Liri për çlirimtarët.

Arsim Shatri, nxënës
Shqipdon Shatri, artist

Donika Muhaxheri, studente: Lirojeni! Menjëherë!

Misin Muhaxheri, jurist i pensionuar

Kushtrim Raka, futbollist i KF ‘Lepencit’ (Kadet), Kaçanik

Nexhi Sveqla

Gjevate  Behrami

Sevdaim Behrami

Haxhi Ahmet Sulaj, biznesmen, Prizren: Me tërë familjen kërkojmë që sa më shpejt të lirohet Albin Kurti, atë e pret liria e jo burgu
Danush Krasniqi, me familje, Prizren
Haziz Krasniqi, rr. Reshat Karjagdiu, Prizren
Safet Krasniqi, avokat, Prizren
Afrim Krasniqi, ekonomist, Prizren
Arben Krasniqi, mekanik, Prizren
Muharrem Krasniqi, Prizren
Ruzhdi Berisha, Prizren

Naim Jakaj: Marre 100 herë

Vlerson Mazreku

Zylfije Llapashtica

Rexhep Avdyli, Montreal, Canada: Kisha pas dëshirë që zoti Albin Kurti të lirohet sa më shpejt

Shefkia Bytyqi

Ymer Ymeri, profesor, Bistrica e Shalës

Edelina Smakaj, nxënëse e gjimnazit “Hamëz Jashari”, Skenderaj

Shkumbin Sveqla

Shaqir Haziri, punëtor, Zvicër: Figura e Albinit me Vetëvendosjen na transmetojnë shpirtin, vullnetin dhe ëndrrën shekullore të popullit....Lirojeni!

Heset Zymberi, gazetar, korrespondent i së përditshmes “Epoka e re", Gjilan: I bashkëngjitem apelit për lirimin e Albin Kurtit dhe të burgosurve të tjerë nga burgjet e UNMIK-ut

Burim Nishori, student i universitetit "Viktoria", Prishtinë: I bashkëngjitem apelit të popullit të Kosovës për lirimin e të gjithë të burgosurve të 10 Shkurtit në krye me Albin Kurtin

Xheky, 17 vjeçare, Hogosht, Dardanë, nxënëse

Liridon Hoti, student i Juridikut, dhe i Kriminalistikës

Ali Sinani, Vendenis, Besianë: Burgosja e Albinit është rrënimi i lirisë, burgosja flet më së miri për lirinë e shprehjes, je i lirë të shprehesh, por përfundon në burg

Edmond Ermeni, shitës, Gjakovë

Donika Jashari

Monika Jashari

Marigona Jashari

Margarita Jashari

Artë Jashari: Ne pesë motrat nga Moudoni- Zvicër, vajzat e Ismet Jasharit- Komandant KUMANOVA, i bashkëngjitemi apelit për lirimin menjëhershëm nga burgu të xhaxhit Albin me shokë dhe konstatojmë se i madhi Albin Kurti me “Lëvizjen Vetëvendosje” është në fillimin e mbarë të realizimit të amanetit të shokëve dhe shoqeve të babit, pra të dëshmorëve të Kombit!

Vjosa Xharavina-Hana, profesoreshë, Gjakovë

Dukagjin Xharavina, frizer, Gjakovë

Shefki Xharavina, pensionist, Gjakovë

Dëshirë Xharavina, pensioniste, Gjakovë

Tonin Xharavina, teknik ekonomie, Gjakovë

Mirsada Xharavina, frizere, Gjakovë

Mufid Xharavina, ekonomist, Gjakovë

Shqiponja Mulaku

Hafide Kuka, Kaçanik
Besnik Bajra, Kaçanik

luljeta shaqiri, studente

Dalinë Salihaj, Gjenevë, Zvicër

Çamërie Salihaj, Gjenevë, Zvicër

Reshat Salihaj, Rue de lyion 63 1203, Gjenevë, Zvicër

Kreshnik Zjaqa, student: Kërkoj lirinë sa më të shpejtë që është e mundur të Albin  Kurtit

Sahit Berisha, ish i burgosur politik, Volljakë, Klinë: Lirojeni! Menjëherë!

Sahadete Berisha, Volljakë, Klinë: Lirojeni Albin Kurtin, ai dhe shokët e tij nuk duan gjë tjetër pos lirinë e Kosovës

Dukagjin Berisha, nxënës, Volljakë, Klinë: Lirojeni Albin Kurtin, ai është i pafajshëm

Dritan Berisha, nxënës, Volljakë, Klinë: Lirojeni Albin Kurtin, zërin e ndërgjegjes sonë kombëtare

Getuar Berisha, nxënës, Volljakë, Klinë: Lirojeni Albin Kurtin! Mjaftë më me burgosjet e atdhetarëve shqiptar

Zylfi Selmani
Luljeta Selmani
Feston Selmani
Vjosa Selmani

Vebi Llazani, Malmö, Suedi, me familje 6 anëtarëshe: Lirojeni! Menjëherë!

Fatmir Gega, Gjermani

Feriz Bytyçi, student i Fakultetit të Mjekësisë

Shefqet Koraqi, Trimor, Kaçanik

Mevlide Koraqi

Ilirjana Koraqi

Ilir Koraqi

Teuta Koraqi

Antigona Koraqi

Ardit Koraqi

Zija Koraqi

Agim Koraqi

Kemajl Koraqi

Ismet Koraqi

Haki Koraqi

Lirim Koraqi

Lirie Koraqi

Idriz Koraqi

Njomza Koraqi

Evlid Ibishi, Trim, Ferizaj: Unë dhe familja ime nëntë anëtarëshe kërkojmë lirimin e menjëhershëm dhe pa kushte të liderit të lëvizjes “Vetëvendosje”, Albin Kurti

Lejla Rexha, mjeke

Donika Azemi, studente

Sheremet Saraqi, mësues, ish-ushtar i UÇK-së, së bashku me familjen nga Bivolaku i Vushtrrisë, përshëndetë gazetën dhe uron për këtë nismë të mbarë që keni marrë për lirimin e albinit me shokë

Net Bani: Lirojeni! Menjëherë!

Halit Alidema, Pozharan: Lirojeni menjëherë Albinin, ngase më vonë do t’ju gjykojë historia

Halim Xhafer Mulaj, student në FSHMN

Muharrem Ukë  Zeqiraj, bujk, Studenicë, Burim
Xhafer Muharrem Zeqiraj, Studenicë, veteran i UÇK-së
Xhevat Muharrem Zeqiraj, Studenicë, punëtorë, Burim
Bekë Ukë Zeqiraj, bujk, Studenicë, Burim
Bashkim Bekë Zeqiraj, punëtorë, Studenicë, Burim
Avdi Qerim Zeqiraj, bujk, Studenicë, Burim
Haki Qerim Zeqiraj, bujk, Studenicë, Burim

Familja Çetaj nga Trubuhoci, Istog: Kërkojmë lirimin e Albin Kurtit me shokë nga burgu
Ujkan Çeta
Feriz Çeta
Rrustem Çeta
Hasan Çeta
Luan Çeta
Alban Çeta
Safete Veliu
Emine Çeta
Nafete Çeta
Azemine Çeta
Rinis Çeta
Laura Çeta
Laureta Çeta

Mirlinda Axhami, zëdhënëse e Asamblesë Rinore, Kaçanik

Smajl Lushtaku, Ridder Bexstraat 38, 6444, GL, Brunssum

Qëndresa Loku, Hani i Elezit

Kushtresa Loku, Hani i Elezit

Festim Loku, Hani i Elezit

Valdet Fetiu, ndërt, i dipl.

Agron Doli, ndërt. i dipl.

Kujtesa Qela, ndërt. i dipl.

Gëzim Binxhiu

Hazyr Damonaga: Të lirohet ai dhe të gjithë shokët e tij, të burgosur politik

Burim Jakupi: Apel për lirimin e njeriut i cili punon për të mirën e të gjithë Shqiptarëve. Albini duhet të lirohet në mënyrë që të gjenden fajtorët e vërtetë

Arlindë Bytyqi, gazetare

Syle Maksutaj
Idriz Osmanaj
Deme Lipaj
Dardan Maksutaj

Shaban Maksutaj

Shkodran Maksutaj
Hanife Maksutaj, studente
Kosovare Maksutaj, studente
Demush Zeqiraj, Amerikë
Agron Zeqiraj, Amerikë
Asdren Zeqiraj, Amerikë
Sali Maksutaj, Holandë
Sami Maksutaj, Holandë
Adrian Maksutaj, Holandë
Melisa Maksutaj, Holandë
Verina Maksutaj, Holandë
Xhafer Zeqiraj

Burim Rrustemi, Vushtrri

Ismail Gashi: Burgosja e Albinit është fshehje e mëkateve dhe paaftësisë së udhëheqjes dhe fshehje e krimit të 10 shkurtit. Me asgjë nuk arsyetohet burgosja e vlerës pozitive politike shqiptare

Avdulla Haziri, Ferizaj, tani në Norvegji

Shefit Kaba,

Safie Kaba,

Iliridan Kaba,

Mërgim Kaba dhe

Xhenete Kaba, me banim në Ulm të Gjermanisë

Arta Xhylani, Komoran, Drenas: Lirojeni! Menjëherë!

Kadri Rexha, prof., publicist: Idealet e Lëvizjes ‘Vetëvendosje’ janë idealet e mbarë kombit shqiptar. Albin Kurti me shokë të

lirohen menjëherë!

Halë Rexhaj

Shqipton Rexhaj, poet

Tringë Rexhaj

Shkëlqim Rexhaj

Bajram Rexhaj

Rexhë Rexhaj, prof i edukatës fizike    

Qerim Rexhaj, prof i gjuhës dhe letërsisë shqipe

Ahmet Rexhaj, teknik

Tahir Sejdijaj

Havë Sejdijaj

Daut Berisha

Sevdije Berisha

Ali Berisha

Afrim Nimanaj, Gjermani

Rrushe Nimanaj, Gjermani

Florije Bajraktari

Bashkim Osmanaj, gazetar, Gjermani: Jemi me mendje dhe shpirt tek ti Albin. Burgosja jote është padrejtësia më e madhe e pasluftës. Te presim!
Bahri Buja: I bashkëngjitem apelit për lirimin e Albinit, por të kemi parasysh se për t’u liruar Albini duhet dënuar politikanët, më falni, Tradhtarët, si Hashim Thaçi me klikën e tij dhe gjithë ata që shkelën betimin e dhënë në emër të UÇK-së

Feriz Hoti, Ing

Sahit Makolli, Hajvali - Gjermani

Erjon Lajçi

Valbona Lajçi, amvise

Gjyljeta Lajçi, Rugovë, Pejë

Haxhi Ahmet Sulaj, invalid ushtarak: Ata sakrifikuan për popullin tonë, të sakrifikojmë edhe ne për ta. Lirojini menjëherë!

Enkelea Lajçi: E duam lirimin e Albin Kurtit menjëherë

Venera Smakaj: Sa më parë lirimin e Albin Kurtit, sa më parë edhe çka po pritni, trenin aaaa

Shkëlzen Dhomi

Valbona Dhomi

Gani Koliqi: Të lirohet Albini

Besim Gjaka

Mehmet Gashi, veteran i luftës, Therandë

Remzi Lushi, historian: Lironi sa më parë Albin Kurtin, tribunin

Atdhedon Lushi, futbollist

Mirlinda Lushi, gjimnaziste

Imer Kaqara, Gadime e ultë, prof. i Gjeografisë

Ermir Osmanmi, Vushtrri

Myhedin Osmani, Vushtrri

Ermir Osmani, Vushtrri

Albert Dermaku, Prishtinë

Luan Dermaku, Itali

Valbona Dermaku, Itali

Kastriot Dermaku, Itali

Robert Dermaku,  Londer

Florim Hyseni

Shaban Rudari, arsimtar, Albanik, Besianë
Agim Rudari, superior, Albanik, Besianë
Afrim Rudari, kuzhinier, Albanik, Besianë
Selatin Rudari, punëtor, Albanik, Besianë
Bashkim Rudari, mekanik, Albanik, Besianë
Bekim Rudari, student, Albanik, Besianë
Visar Rudari, nxënës, Albanik, Besianë
Endrit Rudari, nxënës, Albanik, Besianë
Kamer Rudari, nxënës, Albanik, Besianë
Arsim Çunaku, taksist, Lluga, Besianë
Florim Çunaku, superior, Lluga, Besianë
Shaban Çunaku penzioner Lluga  Besian

Eli Hajdari, Zvicër

Enis Hajdari, Zvicër

Denis Hajdari, Zvicër

Mirvete Hajdari, Zvicër - vendlindja Gjilan

Gyner Hajdari, Zvicër -vendlindja Livoq i Poshtëm

Xhemil Rexhepi, Reçicë e Madhe, Tetovë
Isa Rexhepi, Reçicë e Madhe, Tetovë
Dashamir Rexhepi, Reçicë e Madhe, Tetovë
Jetmir Rexhepi, Reçicë e Madhe, Tetovë

Vlorë Pacolli -Krasniqi, teknike e elektrikes
Iliaz Kastrati, inxhinier në trafostacione
Idriz Stublla, inxhinier në trafostacione
Ilmi Krasniqi, teknik i elektrikes
Ibadete Muqolli, teknike e elektrikes
Sali Gërguri, prijës i ekipit në trafostacione
Izet Mexhuani, prijës i ekipit në trafostacione
Musa Hasolli, prijës i ekipit në trafostacione
Hysni Pllana, prijës i ekipit në trafostacione
Shaip Paloja, prijës i ekipit në trafostacione
Nuhi Simnica, prijës i ekipit në trafostacione
Muhamet Gërguri, elektricist
Hysen Simnica, elektricist
Sylejman Pllana, elektricist
Fatmir Mehmeti, elektricist
Fatmir Morina, elektricist
Shaqir Hoti, elektricist
Ahmet Sfishta, elektricist
Jakup Kutllovci, elektricist
Nurie Zogiani, elektriciste
Nuhi Shaljani, elektricist
Agim Tanaj, elektricist
Bajram Beqiri, elektricist
Isuf Veseli, elektricist
Naim Krasniqi, elektricist
Nuhi Tërmkolli, manipulues në trafostacione
Rrahim Tërmkolli, manipulues në trafostacione
Agim Ademi, manipulues në trafostacione
Abdulla Shala, manipulues në trafostacione
Abdulla Bajqinca, manipulues në trafostacione
Fatmir Përbreza, manipulues në trafostacione
Shaqir Morina, manipulues në trafostacione
Musli Maliqi, manipulues në trafostacione
Isuf Gshani, manipulues në trafostacione
Hajrush Maloku, manipulues në trafostacione
Izet Ajazi, manipulues në trafostacione
Ahmet Berisha, manipulues në trafostacione
Tefik Breznica, manipulues në trafostacione
Sejdi Muhaxheri, manipulues në trafostacione
Nasuf Kosmaqi, manipulues në trafostacione
Rrahman Berisha, manipulues në trafostacione
Sylejman Hoxha, manipulues në trafostacione
Shaban Ibrahimi, manipulues në trafostacione
Gani Zena, manipulues në trafostacione
Haki Tërnava, manipulues në trafostacione
Naim Konjusha, manipulues në trafostacione
Ilmi Gashi, manipulues në trafostacione
Shukri Syla, manipulues në trafostacione
Milazim Sejdiu, manipulues në trafostacione
Beqir Zeneli, manipulues në trafostacione
Jakup Duraku, manipulues në trafostacione
Enver Shkodra, manipulues në trafostacione
Jahë Llumnica, teknik i elektrikes
Hafiz Krasniqi, teknik i elektrikes
Hasim Sfarça, teknik i elektrikes
Elmi Hamiti, teknik i elektrikes

Mirishahe Brajshori

Morena Brajshori

Shqipron Brajshori

Leart Brajshori

Luan Statovci

Saime Isufi, Zvicër

Aze Rraci, mësuese, Banjë, Burim

Nurie Bajraktari, mësuese, Vrellë, Burim

Hatmane Dreshaj, mësuese, Vrellë, Burim

Sokol Avdyli Dreshaj, pensionist, Vrellë, Burim

Ukë Bajrami Dreshaj, pensionist, Vrellë, Burim

Rilind Gërvalla

Iliriana Syla,

Bubulina  Syla, nxënëse,

Yllka  Syla, nxënëse,

Fitore Syla, nxënëse, 

Albana Syla, studente,

Liridona Syla, nxënëse,

Çlirimtare Syla, nxënëse,

Hana Syla,

Tevide Syla,

 Remzie Syla dhe

Taibe Syla, pa punë: Lirojeni! Menjëherë!

Bedri Hasani, inxhinier, Zvicër
Sabrie Hasani -Kelmendi, amvise, Zvicër
Ardiana Hasani, menaxhere, Zvicër
Bujar Hasani, teknik i elektrikes, Zvicër
Arbnore Hasani, studente, Zvicër
Sami Strana, kamerier, Zvicër
Mimoza Strana-Asllani, amvise, Zvicër
Korab Strana, nxënës, Zvicër

Idriz Bllaca, 84 vjeçar, me familje nga Cërnica: Lirojeni! Menjëherë!  O ju të marrë, mos u bëni përrallë. Ai  s’po kërkon shumë, por veç Vetëvendosje, po si popujt tjerë

Sabile Bllaca

Bedrije Bllaca

Teuta Bllaca

Edona Bllaca

Kosovare Bllaca

Fikrete Bllaca

Sabile Bllaca

Liridona Ismaili, mësimdhënëse, Lypjan

Ereza Lajëi: Ju përgjërohem lirojeni atë njeri, lirojeni, lirojeni, lirojeni

Eneida Lajçi

Fatos Salihu

Ajete Hamiti-Kelmendi, amvise
Arben Hamiti, Londër
Floreta Hamiti-Koliqi, Londër
Agim Memaj, inxhinier Zvicër
Teuta Memaj-Hamiti, arkeologe, Zvicër
Besim Telaku, teknik i aparateve të dëgjimit
Shqipe Telaku-Hamiti, pedagoge
Gent Memaj, nxënës, Zvicër
Plator Memaj, nxënës, Zvicër
Arb Memaj, nxënës, Zvicër
Desidiat Hamiti, nxënës
Demastion Hamiti, nxënës
Jon Hamiti, nxënës, Londër
Dren Telaku, nxënës
Drenusha Telaku, nxënëse
Enkeledë Hamiti, nxënëse
Fjona Hamiti, nxënëse, Londër
Asllan Kelmendi, pensionist
Shukrie Kelmendi-Hasani, amvise
Bekim Kelmendi, arsimtar
Arsim Kelmendi, inxhinier, Zvicër
Artan Kelmendi, përkthyes
Besmir Kelmendi, menaxher
Flora Kelmendi-Sylejmani, arsimtare
Blenda Kelmendi, nxënëse
Fikret Asllani, i papunë
Miradie Asllani-Kelmendi, amvise
Astrit Asllani, teknik i makinerisë
Armend Asllani, ish ushtarë i UÇK-së
Gazmend Asllani, basketbollist
Melihate Tmava-Asllani, amvise, Suedi
Adnan Tmava, shofer i autobusëve, Suedi
Aziz Hasani, arsimtar
Myrvete Hasani-Kelmendi, amvise
Mrika Hasani, përkthyese
Faton Hasani, menaxher
Valon Hasani, student
Ermira Hasani, studente
Shefkie Avdiu-Doroci, amvise, Finlandë
Naim Avdiu, teknik i makinerisë, Finlandë
Çajup Avdiu, teknik i materialeve prej druri, Finlandë
Migjen Avdiu, teknik i kimisë, Finlandë

Aulona Ramosaj, Deçan

Nimon Ramosaj, historian, Carrabreg

Maxhun Ramosaj, bujk, Carrabreg

Mirjeta Ramosaj, historiane, Deçan

Manushe Ramosaj, gjeografe Deçan

Arbnore Ramosaj, studente, Deçan

Adelina Ramosaj, nxënëse, Deçan

Verim Blakaj, veteran dhe invalid i UÇK-së, Vrellë, Burim

Hidajete (Brahimaj) Blakaj, amvise, Vrellë, Burim

Arsim Istrefi, veteran i UÇK-së dhe i UÇPMB-së

Alban Thaçi, nxënës, Pejë

Hema Beqiri, Kopernicë, Dardanë: Lirojeni! Menjëherë!
Rabije Asllani,

Ziza Asllani,

Sahide Asllani,

Mire Asllani dhe

Shukrije Asllani, Hallaq i Vogël, Lypjan

Haxherje Asllani,

Hyrije Asllani,

Vezire Asllani,

Minire Asllani,

Hanife Asllani dhe 

Emine Asllani-nënë e tre dëshmorëve, Hllaq i Vogël Lypjan

Valdrin Ahmeti, nxënës

Time Hasanaj
Osman Hasanaj, ekonomist
Beteja Hasanaj, teknologe e informatikës
Boena Hasanaj-Zeneli, ekonomiste
Gjyle Hasanaj, pedagoge, ish gazetare e RTP-së
Hatixhe Ukëhaxhaj, anesteziste në QKUK
Rrushe Lahaj-Ukëhaxhaj

Shabi Kodra, student, Kaçanik: Lirojeni! Menjëherë!

Familja Bajra - 23 anëtarëshe- Gjilan: Kërkojmë lirimin urgjent të Albinit me shokë

Arton Haziri, Besianë

Lutfi Dibrani,
Vahide Dibrani,
Ismajl Dibrani,
Ruzhdi Dibrani, veteran i UÇK-së,
Afije Dibrani,
Elife Dibrani,
Majlinda Dibrani,
Ilire Dibrani,
Lirije Dibrani,
Ilaz Dibrani,
Rifadije Dibrani,
Ramiz Dibrani, veteran i UÇK-së,
Sebahate Dibrani,
Kadri Dibrani,
Sofije Dibrani,
Isak Dibrani,
Sebahate Dibrani,
Avni Dibrani,
Ardita Dibrani,
Fejzë Dibrani, veteran i UÇK-së dhe invalid i UÇK-së,
Azemine Dibrani,
Ismet Dibrani,
Raza Dibrani,
Vlora Dibrani,
Feriz Dibrani,
Fata Dibrani,
Zena Dibrani,
Daut Dibrani,
Shefkije Dibrani,
Lumnije Dibrani,
Merita Dibrani,
Nexhmije Dibrani,
Hafije Dibrani,
Mustafiz Dibrani,
Ajmane Dibrani dhe
Sylejman Dibrani: Banorë të fshatit Dodonë, ish-Gradicë, Drenas

Mensur Vishesella: Burgosja e Albin Kurtit është politike dhe e padrejtë

Driton Kelmendi: Burgosja e Albin Kurtit është politike dhe e padrejtë

Antigona Aliu, studente, SHBA

Sinani Prushi, Gjakovë, veteran i UÇK-së dhe pjesëtar rezervë i TMK-së: Apeloj që sa më shpejt të lirohet Albin Kurti me të gjithë ata që janë burgosur nga kriminelët ndërkombëtarë e shqiptarë

Sevete Doli, Gjakovë, inxhiniere e teknologjisë

Agim Maliqi, inxh. elek., Dardanë

Agim Xh. Maliqi, inxh. dip. elektro. Dardanë

Advie Bërbatovci, dizajnere
Ilirjana Karaxha, dizajnere
Arife Shala, rrobaqepëse
Fatlinda Jusufi, studente
Adile Canolli, rrobaqepëse
Fatmire Canolli, rrobaqepëse
Behije Berisha, rrobaqepëse
Mirjeta Zogiani, punëtore
Merita Megjuani, rrobaqepëse

Esat  Qunglla, automekanik

Liridon Latifi: Lirojeni! Menjëherë!

Xhevat, Nurie, Shukri, Hatiqe, Fitore, Pajtim, Kushtrim dhe Bylbyl hoxha nga fshati Obranq, Besian: Kërkojmë lirimin e Albin Kurtit!

Arben Muhameti, jurist: Lirojeni! Menjëherë!

Fitim Smakaj, nxënës i shf. "Shote Galica" Drenicë

Klodiana Geci

Edvin Smakaj, Drenicë: Lirojeni Albin Kurtin fizikisht, sepse idealin e tij nuk do të mundë ta burgosni kurrë! 

Qendrdesa Hajrullahu, gjimnaziste në Gjimnazin “Kuvendi i Arberit” në Ferizaj

Familja Gjaka nga fsh Ashlan-Vushtrri

Edelina Smakaj, nxënëse e Gjimnazit "Hamez Jashari" - Drenicë


Ilaz Sokoli, kryetar i Shoqatës Atdhetare i Bashkimit Kombëtarë, anëtarë i UNIKOMB-it , babë dëshmori: Lirojeni Albin Kurtin me shokë se e keni burgosë mbarë kombin shqiptarë! Këta do të dalin faqebardhë, e ju faqezitë ku do të fshiheni!

Nora Elshani, studente; Sebahate Jashari, motër medicinale; Enver Elshani, Baletan; Flamur Elshani, teknik i farmacisë; Egzona Jashari, nxënëse; Mendim Jashari, nxënës; Nazmie Beqiri, arsimtare e matematikes; Durim Jashari, teknik i hekurudhës; Ajshe Jashari, pensioniste; Hysen Elshani, bujk; Besnik Elshani, teknik i ekonomisë; Nushe Elshani, amvise; Gjemail Elshani; Rexh Elshani; Synavere Elshani; Qendresa Elshani, nxënëse; Hata Gjombalaj; Zyrafete Qallaku; Ferat Veseli

Valbona Zogaj nga Komorani

Rexhep Ibra, qytetar i  Vushtrrisë

Blerta me shoqet Vushin, Sarandën, Adelinën, Fitorën, Besartën, Albulenën, Qefserin etj., etj: Kërkojmë lirimin e menjëhershëm të Albin Kurtit!

Albert Krasniqi, Prizren, prof. i Gjuhës dhe let. shqipe: Lirojeni! Menjëherë!

Prof. Fadil Mehmeti, Shkolla e Mesme Teknike “Antaon Qeta” Skenderaj

Pajazit Hajdari nga Mitrovica

Familja Mehmeti, Prishtinë

Ismet Maloku me familje nga Vushtrria

Lida Malaj, asistente sociale, Gjenevë

Ukë Thaçi, pedagog nga Theranda: Lirojeni! Menjëherë!

Zekë Zslamaj, Pejë

Seadi Nuhiu

Drenusha Berisha, nxënëse-Prizren

Bujar Kelmendi, nxënës i shkollës “Frank Bardhi” në Mitrovicë 

Arton Musliu, student

Besim Avdiu: E dua lirimi e Albinit! Zjadin Avdiu, Bekim Avdiu, Nuredin Avdiu, Sami Avdiu, Avdi Avdiu, Ibadet Avdiu, nga  Gjilani: E duam lirimin e Albinit menjëherë!

Bejab Guri, Prizren

Safet Krasniqi

Granit Bajrami, nxënës

Familja e gjerë Lushi nga Qyshku: Lirisë së Kosovës i dhamë nëntë martirë, por që akoma kemi dhe jemi të gatshëm të japim!

Kadrije Dermaku

Muhamet Haxha

Fadil Derguti

Jeta  Gallopeni, studente

Bukurije Rexhepi, prof e Fizikes, ish- ushtare e UQK-së

Limon Dermaku, student nga Shipashnica

Ilir Zeqiri nga Cërnica e Gjilanit, inxh. i elektroteknikës (koleg me Albin Kurtin)

Bege Krasniqi

Anije Jahiri, përfaqësuese e OJQ-së “Fortesa” Dardanë: Kërkojmë lirimin e menjëhershëm të Albin Kurtit!

Azemine Maliqi, profesoreshë e Letërsisë Shqipe, Dardanë: Kosovës sot i duhet Albin Kurti më tepër se kurrë! Kërkojmë lirimin e  menjëhershëm të tij!

Lulzim Krasniqi, Lypjan

Urim Poniku: Lirojeni! Menjëherë!

Valbona Kerolli: Burgosja e Albin Kurtit është krim në popull!

Fllanza Muharremi, Vushtrri: Lirojeni! Menjëherë!

Gezim Zuqaku, Vushtrri: Lirojeni! Menjëherë!

Riza Ibra, Vushtrri: Lirojeni! Menjëherë!

Ahmet Morina, Vushtrri: Lirojeni! Menjëherë!

Halil Mehmeti, kimist, Vushtrri: Lirojeni! Menjëherë!

Fatmir Memaj, ish i burgosur politik Zhur

Sabri Asllani Vushtrri

Elmi Konjusha, inxhinier i makinerisë

Fitim Shala / Kameraman, Pejë: Lirojeni! Menjëherë!

Ismet Kurtaliqi, mësues, Pleshinë-Ferizaj
Rasim Delolli, arsimtar, Zaskok-Ferizaj

Hysen Kusha, profesor i historisë, Prizren

Armend Ahmetaj, aotomekanik: Lirojeni! Menjëherë!

Rifat Ahmetaj, punëtor: Lirojeni! Menjëherë!

Alberta Ahmetaj, gjimnaziste: Lirojeni! Menjëherë!

Shaban Ukaj ish-luftëtarë dhe i burgosur: Lirojeni! Menjëherë!

Ramadan Ukaj, arsimtar, luftëtarë i UÇK-së: Lirojeni! Menjëherë!

Ramadan Budakova inxh.

Agime Veseli, infermiere

Luan Salihu, Flamur Salihu, Bekim Shabani, Njazi Zymeri, Gani Shabani, Havzi Pazari, Naim Hajdari, Fatom Mustafa

Mentor Mripa, këngëtar dhe moderator

Gafurr Elshani, avokat

Ditëlindë Reshiti, Bresian, Sharr, gjimnaziste

Valon Elshani, student i Arkitekturës: Kur luani është në burg(Albini), majmunët bëhen mbret (Ekipi Negociator)...

Fatmir Gërguri: Çdo minutë është i vonuar për lirimin e djaloshit tone Albinit, i cili edhe pse nuk po e kuptojmë dhe se është shumë e dhimbshme ka shumë të drejt!

Blerta Heta, absolvente e Fakultetit Ekonomik: I bashkëngjitëm apelit të njerëzve liridashës për lirimin e menjëhershëm të Albin Kutrtit me shokë!

Fatos Veseli, nxënës: Albin Kurti duhet të lirohet!

Çamërie Salihaj, Rue De Lyon, Geneve-Suisse: Plotësisht jam dakord me iniciativën tuaj për lirimin e Albin Kurtit. Liri për Albin Kurtin!

Ferat Januzi, pensionist, Rrahmon Januzi, tregetar, Aferidta Jonuzi, studente, Donart Jonuzi, nxënëse, Albin Januzi, nxënës, Edona Januzi, nxënëse, Jeton Jnuzi, nxënës, Kadrije Januzi, amvise,Vjollca Jonuzi, amvise, Belxhyzare Jonuzi, amvise,

Kujtim Hoti, ish-ushtarë i UÇK-së, ekspert i Teknologjisë Informative

Linda Gashi, Prishtinë, Nxënëse

Vesa Gashi nga Prishtina, studente e Gazetarisë

Avni Selimi, Vushtrri, aktivist i  Lëvizjes  Vetevendosje!

Agron Gashi, nxënës, Istog

Muje Gashi, mësues, Istog

Fatmir Mehmeti, Zürich Zvicër

Florije Mehmeti, Zürich Zvicër
Altin Mehmeti, Zürich Zvicër
Genti Mehmeti, Zürich Zvicër

Elira Mehmeti, Zürich Zvicër
Emira Mehmeti, Zürich Zvicër

Saqip Musliu, pensionist 

Nevrie Musliu, amvise

Naim Musliu, tregtar

Minire Musliu, amvise

Fisnik Musliu, nxënës

Magbule Vranovci nga Gjilani, arkiviste

Shkipe Bunjaku-Oseku, Suedi,Administrator

Musah Bllaca - Argjentar
Alie Bllaca - Amvise
Ilasah Bllaca - Multimedia
Zejnije Bllaca - Frizere 
Shaban Bllaca - Argjentar
Ramize Bllaca - Amvise
Alban Bllaca - Student 
Naim Bllaca - Argjentar
Remzije Bllaca - Amvise
Albulena Bllaca - Studente
Njazi Bllaca - Argjentar
Sevdie Bllaca - Kuzhinjere
Ali Bllaca - Mjeshtër
Burbuqe Bllaca - Frizere 
Faik Salih - teknik
Bujar Bytyqi - Konstruktim metalik
Faton Bytyqi - Konstruktim metalik
Selver Zeqiri – Parketor

Gani Afuzi nga Presheva ish-luftëtar i UÇPBM

Kastriot Haxhiu
Kaltrina Shatri
Shaip Haxhiu
Lindita Haxhiu
Albulena Haxhiu
Shkumbin Haxhiu
Leila Haxhiu

Hyrishahe Korça, profesoreshë

Korab Korça, Nxënës

Naim Krasniqi - Axhystator
Kamber Bunjaku - Axhystator
Demë Kolludra - Pris i elektros
Bedri Shala - Teknik i xehtarisë
Halim Bunjaku - Bujk
Besim Grajçevci - Teknik i xehtarisë
Abit Sinani – Xehtar

Avdyl Ramaj me Familjen nga Peja

Haziz Dema nga Kaçaniku student në Fakultetin Ekonomik

Meteor Jerliu, nxënës

Tanush Maliqi Dardanë

Salihe Jerliu-Arsimtare

Driton Berisha, student në Fakultetin Juridik

Qamil Jerliu-Arsimtar

Shaban Maliqi, Jurist i diplomuar, Prishtinë
Sevdie Maliqi, Profersoreshë, Prishtinë: Apel per lirimin e Albin Kurtit dhe te burgosurve tjerë politikë nga burgjet!

Shpend Maliqi, foto-montazher, Prishtinë

Yll Maliqi, sportist-kickboxer, Prishtinë

Arber Vukaj, student në UP (Plavë-Guci, Mali i Zi): Apel për lirimin e Albin Kurtit!

Përparim Hasani

Emine Hasani, veterane e UÇK-së

Avdyl Hasani, veteran i UÇK-së

Gentrit Hasani, nxënës

Njomza Simnica

Nebi Shala nga fshati Hade KK.Kastriot punëtor në KK

Baki Svirca

Avni Haziri fsh. Dremjak Ferizaj

Fatmir Jaha,  fsh. Stagovë, Kaçanik

Bedri  Prenku, SHBA

Laura Gashi-Pejë-Studente

Burim Ujkani, student në Fakultetin e Bujqësisë, Dega Blektori

Varlinda Morina

Naim Veseli – Muzikant

Berat Mustafa Preshevë

Flakron Zhitia, nxënës i Shkollës së Mesme “Gjin Gazulli”

Bajram Zhitia, sindikalist

Voglush Thaqi”: Të lirohet sa më parë Albini se dikur do të jetë vonë.

Arta Fetiu, ekonomiste e diplomuar, Prishtinë: Kërkoj që të lirohen menjëherë Albin Kurti dhe të gjithë të arrestuarit në demonstratën e 10 shkurtit 2007!

Izmi Basha st. AAB. Dardanë

Drita Bytyqi-Konjufca, mësuese

Donika Konjufca, nxënëse

Dr. Shkelzen Fetiu,anasteziolog

Sahit Muharremi, kontabilist

Fatime Muharremi, mami

Arta Muharremi

Visar Kuqi

Arben Bytyçi, Semetisht, Therandë

Albulena Basha, studente nga Venezia

Hamiti,

Xhemilja,

Hanifja,

Astriti,

Shefqeti,

Muhamedi,

Fatlumi,

Artoni,

Bardhyli,

Durimi,

Ibrahimi dhe Mevludja: Të gjithe të familjes Maliqi, nga fshati Busavatë e Dardanë: Lirojeni! Menjëherë! Albin Kurtin dhe shokët e tij!

Syhana Hasani, Nxënëse

Alban Mehani, Analist Politik në SHBA

Gezim Osmani, Gjilan

Lah Lahu

Tahir Elezkurtaj
Hatixhe Elezkurtaj
Muharrem Elezkurtaj
Luljeta Elezkurtaj
Nazlije Elezkurtaj
Adem Elezkurtaj
Hatixhe Elezkurtaj
Muhamir Elezkurtaj
Albana Elezkurtaj
Dalan Elezkurtaj
Elsa Elezkurtaj
Elda Elezkurtaj

denis tahiri nga mitrovica

Rrustem Voca, pensionist, Mitrovicë
Hamide Voca, Mitrovicë
Myrvete Voca, Mitrovicë
Rabije Voca, studente, Mitrovicë

Shemsedin Krasniqi-teknik i jurispodences

Afrim Krasniqi- teknik i industris ushqimore

Qazim Krasniqi- pronar i restorantit "Arditi"

Neale Krasniqi- amvise

Shirine Krasniqi-amvise

Lindita Krasniqi-juriste, (Të gjithë nga fsh. Xërxe-Rahovec)

Mentor Lakna nga Gjilani

Granit Gjaku-Student

Dren Buja – Student

Ardita e Avdi: Ju lutem lirojeni Albin Kurtin sa më parë se përndryshe do të jetë vonë pastaj!

Ylli Avdiu, student

Sami Avdiu- Pedagog

Sanije Bajrami, Motër Mediconale

Medi Pula

Mahmut Pula

Daut Pula

Sadri Kurtaj

Alban Qafa , avokat Tiranë

Riad Osmani, nxënës, Gjilan

Sami Restelica (ish-ushtar i UÇK i vitit 1999)

Muharrem Osmani, Gjilan

Fahri Berisha, ish i burgosur politik: Kërkoj që lideri i Lëvizjes Vetëvendosje! Albin Kurti të lirohet!

Liridon Cakaj, Student

Shqipe Asllani nga Prishtina, nxënëse në shkollën e mesme "Xhevdet Doda": Lirojeni Albin Kurtin, keni burgosur tërë popullin. Lirojeni! Menjëherë!

Donjeta Durmishi, Kopenhagë, Studente

Nurie Bajraktari, mësuese Vrellë, Burim

Aze Rraci, mësuese, Banjë Burim

Hatmane Dreshaj, mësuese Vrellë, Burim

Gjyle Emërullahu, st. Fakulteti Juridik

Sara Nushi, Juriste

Linda  Leka , Pedagogji  Sociale, Gjermani: Apeloj lirimin e menjëhershëm të veprimtarit të lëvizjes "Vetvendosje!", sepse konsideroj që arrestimi dhe mbajtja në burg e tij Albin Kurtit është provokim dhe nxitës edhe më tej në radikalizimin e kërkesave dhe aspiratave të kahmotshme të popullit shqiptar në të gjitha trevat, ku jetojnë ata.

Liria dhe bashkimi i popullit shqiptare është i pashmangshëm, deshen apo nuk deshen armiqtë e tij!

Teuta Zymberi ,CH-Swiss

Ardita Statovci, pianiste

Renat Ademi, Svedala, Suedi

Vjollca Latifi

Astrit Shartari nga Mitrovica

Gani Abazi, Malmö e Suedisë: I bashkëngjitem Apelit për lirimin nga burgu të Albin Kurtit!

Lundrin Elshani nga Theranda

Lulzim Thaqi

Liridon Bruti nga Prizreni, student në Fakulltetin e Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës

Muli Toplica

Delina Gashi

Nuhi Halimi, taksist, Prishtinë

Avdyl Gashi, nxënës

______________________________________

 

 

Rexhë Kelmendi: I nderuar z. Muhamet Mavraj,

të respektoj si gjeneratë e 97-tës dhe botues medial i guximshëm, po e shkruani të vërtetën, po e mbroni ish UÇK-në, luftëtarët. Duhet ta themi më zë të lartë, dhe kudo: Liri të mënjëhershme për djalin tonë vizionar Albinin. Gjeneralët e ushtarët të lirohen pa kushte nga Guantanamot e UNMIK-ut! Liri për ta, se historia do na gjykojë e mallkojë e politikanët tanë servilë turpi do t’i imbulojë për bëmat e tyre. Unë që po ju shkruaj jam prof. Rexhë Kelmendi, vëllau i doajenit të avokaturës shqiptare i Bajram Kelmendit në emër timin e familjes së ngushtë: Kimetit, Fitores, Fitnetes! Dëshirojmë liri të Albinit e plot Albinave tjerë... Respekt “Epokës së re”...

 

 

APEL për lirimin e Albin Kurtit dhe të burgosurve tjerë politikë nga burgjet e UNMIK-ut me moton: Lirojini, menjëherë! (PJESA 11)

 

Mijëra e mijëra individë e familje apelojnë: Lirojeni Kurtin! Lirojini edhe të tjerët!

 

T: Apelo edhe Ti në (044) 602 602

 

Ne qytetarët e poshtëshënuar kërkojmë lirimin nga paraburgimi të aktivistit politik Albin Kurti, i burgosur politik, dhe të të gjithë të burgosurve politikë në Kosovë. Ai dhe ata janë të Kosovës dhe Kosova ka nevojë për ta! LIROJINI! MENJËHERË!

 

Stephan Lipsius, dipl.-Pol. Kassel, Deutschland

Dr. Fehmi Osmanaj: Të lirohet Albin Kurti!

Mr.Gani Sadiku, Arte Figurative, Mitrovicë

Jusuf Salihu, arsimtar, Ferizaj: Albin Kurti e ka vendin në Parlament dhe jo në burg!

Shefqet Begu, në emër të “Torcidave”

Hysen Gega, Lumbardh, Therandë, dhe tetë anëtarë të familjes kërkojnë liri për Albin Kurtin

Agim Mehmeti, Ferizaj

Mehmet Basha, tregtar, Prizren, me tëtë anëtarë të familjes:Liri për Kurtin!

SADAT FEJZA, i burgosur politik, ish pjesëtar i UÇK-së: Të lirohet Albin Kurti!

Bekim Kryeziu nga rrethi i Malishevës, student në Fak. Ekonomik: Duhet ta lironi menjëherë dhe pa asnjë kusht, kështu na burgoste edhe ushtria çetnike serbe vetëm pse kërkonim të drejtat tona. Mjaft kemi vuajtur nëpër burgje!

Ekrem Dermaku: Lirojeni! Menjëherë! Albin Kurtit!

Besim Krasniqi, ecc i dipl.

Jam Rexhep Pantina: Lirojeni Albinin!

Qemajl Musliu - jurist nga Cernica e Gjilanit

Shukri Jashari dhe

Agim Maliqi nga Ferizaj: Lirojeni djalërinë atdhetare shqiptare nga burgu!

Zafer Gashi, ing. i Laboratorit Klinë: Lirojeni shqiptarin e madh, burgoseni Naim Malokun!

Bahtir Tahiri nga Hajkobilla: Te lirohet sa më parë pa kusht Albin Kurti!

Menda Bytyqi, motër medicionale: Lirojeni! Menjëherë!

Shefki Krasniqi, Fsh. Demjan.

Refik Ahmeti, Ekonomist: Për lirimin e menjëhershëm të Albin Kurtit nga paraburgimi!

Fadil Rexhepi, student i diplomacisë ndërkombëtare: Lirojeni, mos ia kufizo lirin qytetarit! UNMIK ik, evropianet nuk na duhen, sepse kemi SHBA-në

Sherif Veliu nga Prishtina: Kërkoj që të lirohet Albin Kurti!

Fitim Rashica, kamerier

Ismet Lakna Dardanë: Lirojeni Albinin nuk është vendi në burg për albinin kemi nevojë edhe për të tjerë Albina!

Arsimi: Kam dëshirë me u liru Albin Kurtin!

Enver Krasniqi nga Astrazupi i Malishevës, veteran i UÇK-së: I bashkangjitna apelit për lirimin e Albinit

Naim brahimaj, punëtor

Selajdin Beqiraj- Prizren: Të lirohet Albin Kurti!

Fatmir Arllati: Lirojeni Albinin! Aty e kanë vendin ata që qëlluan me plumba metali

Leotrim Haziri, nxënës: Lirojeni! Menjëherë!

Nga Shefqeti: Kërkojmë lirimin e menjëhershëm të Albin Kurtit dhe aktivisteve të tjerë të Vetëvendosjes!

Kasim Haxhimurati: Solidarizohem me apelin për lirimin e Albin Kurtit sa më shpejt!Liri për Albin Kurtin!

Yll Bajraktari, Therandë: I bashkangjitem thirrjes Lirojeni!

Vahide Abdullahu, Vranidoll: Lirojeni trimin e Kosovës!

Lumnije Limani, K. e Vogël Prizren

Arben Ulqinaku, arkitekt: Lirojeni Albin Kurtin!

Sheremet Halili, Lirojeni!

Avdullah Puka, veteran i UÇK-së

Fehmi Berisha prof. Cyrih: Lirojeni! Menjëherë!

Dr. Mejreme Berisha, Cyrih: Lirojeni! Menjëherë!

Elez Kurti nga Smolica, pemëtar: I bashkohem kërkesës për lirimin e Albin Kurtit rroftë Kosova e Vetëvendosja!

Dorontina, studente: I bashkëngjitem apelit për lirimin e Albinit

Fitore Bislimi, nxënëse e SHM. "Zenel Hajdini" Gjilan

Sali Mala, Gjilan

Zoge Shala: Ju lutemi lirojeni sa me shpejt zotin Kurti!

Taulant Mala, student

Fatmire Shala nga Peja: Ju lutem ta lironi Albin Kurtin dhe të gjithë të burgosurit politikë!

Flamur Lika dhe

Ermoza Lika: Arrestimi i Albinit është përpjekje dhe pengim për bërjen e Kosovës shtet të pavarur dhe sovran, andaj nëse donë pavarësi, Albini duhet të jetë i ilir dhe i mbështetur nga të gjithë. Andaj, urgjentisht lirojeni albinin! Liri për Albin Kurtin liri për liridashësin!

Luan Sefedini nga Zvicra: Liri për pëllumbin e Kosovës të lumtë Albin!

Hilmiu el. Ing

Arben Abdullahu, sportist

Florent Maqkaj, student

Shqiprim Lika: Nuk mundet askush të na pengoj në mos realizimin e amanetit të mija dëshmorëve të kombit dhe të drejtën tonë për të Vetëvendosur për fatin tonë. Andaj, kërkoj lirimin e menjëhershmen të kauzës sonë të shenjtë kombëtare

Zeqir Halili, Viti, student

Njazi Halili, Viti, fotograf

Sabit Salihu, tregtar, Viti

Faik Tofaj, ing. Makinerisë

Sadik Suma, udhëheqës i njësitit të zjarrfikësve në terminal Hani i Elezit

Lulzim Sadiku, prof nga Kastrioti

Xhevat Gorçaj, arkitekt

Vjollca Lika: Mos i arrestoni djemtë e Kosovës se kemi forma dhe mjete për t’u vetëmbrojtur! Kujdes kujdes ju themi!

Xhemail Muliqi, arsimtare nga Besiana: Albini të lirohet menjëherë!

Petrit Veseli, PTK, Dremjak i Ferizajt: Deri kur kështu liri për Albin Kurtin

Ryshen Krasniqi, Prizren

Enver A. Millaku, punëtor i KEK-ut: Lirojeni Albinin, trimin e Kosovës!

Atdhe Lika: Arrestimi i albinit është një tendencë dhe një ëndërr e kamotshme e njerëzve të frustuar dhe një përpjekje e pushtetarëve të etur nga egoja për ulëse. Por, ju themi mjaft me shantazhe Albini nuk e ka vendin prapa grilave, atje e kanë vendin ata që po na vrasin e po na mashtrojnë.

Binak Gashi, aktivist i Lëvizjes: Te lirohet Albin Kurti!

Agron Demi - student në UP: Liri për Albin Kurtin!

Sejdi Leka nga Lumbardhi i Deçanit: Ju lutem ta lironi Albin Kurtin!

Mustafë Shkodra, Prishtinë: Lirojeni! Menjëherë! zotin Albin Kurti, aty vendin e kanë pykat e Qeveris të Naim Malokut dhe kungja të tjerë si vetë Naimi

Shefki Kastrati, student

Arta Fana, tregtare: free Albin Kurti!

Nazmi Ajeti, teknik laborant i Kimisë, veteran i UÇK-së

Shoqata Kosovare e Studentëve të Stomatologjisë: Lirojeni! Menjëherë!, Rruga që Albin Kurti po ndjek është më e vështira dhe më e drejta

Fidan Mustafa, student në Fakultetin Juridik: Kërkoj lirimin e menjëhershëm të Albin Kurtit dhe të tjerëve të burgosur padrejtësisht!

Shehide Krasniqi, ekonomiste: Liri për Albinin!

Lulzim Dauti, Sllatin Viti: Lirojeni Albin Kurtin!

Donika Vata, studente: Lirojeni Albin Kurtin e burgosni vrasësit e Arbenit e Monit!

Riza Sylejmanl Viti: Lirojeni Albin Kurtit nga burgu!

Bajrami nga Shipashnica: Lirojeni Albin Kurtin sa ma shpejt se i vyen Kosovës!

Fatmir Arifaj, Burim, shitëse

Ukë Seferi, Poterq Lirojeni Albinin!

Arta Morina, studente

Shyhrete Malaj-Kurteshi Gjilan, ish e burgosur politike: Të lirohet Albini!

Refik Dermaku nga Shipashnica e Dardanes: Lirojeni Albin Kurtin se është person për të mirën e Kosovës dhe ne vendosim për vendin tonë, ju lutem ta lironi sa më parë!

Qendrim Abdullahu, nga fshati Vranidoll

Muharem Mustafa-dpt-enes

Venera Hajdari nga Gjilani, studente

Labinot Berisha, aktivist i L. “Vetëvendosje!”, student në Fakultetin Juridik: Lirojeni Albin Kurtin dhe të gjithë shokët tanë!

Sazan Cukaj, prof. Historisë: Na duhet i lirë Albini

+37744125967, Vetëvendosje

Ryshen Mustafa, menaxher

Berat Ahmeti ing.: Është turp për Qeverinë të mbahet në burg Albin Kurti. Lirojeni!

Hakif Gashi, Magure, murator: Lirojeni Aibin Kurtin se është i pafajshëm!

Beshir Piraj ing. i makinerisë

Miriman Gashi, Billushë, Prizren: Lirojeni Albin Kurtin, i cili ka kontribuar më së shumti për Kosovën dhe po kontribuon akoma!

Besnik Jashari stu. psikologjis UP: Kerkoj lirimin sa më të shpejtë të shembullit të rinis kosovare z. Albin Kurtit!

Idriz Sadiku nga Mitrovica, taksist Lirojeni! Menjëherë! Albin Kurtin!

Sadetin Maliqi, shitës

Enver Kryeziu Nga Peja: Lirojeni! Menjëherë! Albin Kurtin!

Kaltrina Berisha, studente: Për lirimin e menjëhershëm të liderit të Lëvizjes “Vetëvendosje!” Albin Kurti!

+37744129863 Lirojeni o horra Albinin vetëvendosjen nga regjimi i UNMIK-ut!

Burim Krasniqi Kaqanik i Vjetër: Të lirohet Albin Kurti sa më parë!

Gurakuq Kuqi, nxënës

Ali Hoti nga Samadraxha: Të lirohet menjëherë Albini me shokë!

Sabri Sherifi, Sodovinë e Muhaxherve Viti: Lirojeni Albinin o të mjerë!

Labinot Nuraj anëtar i rap grupit VER8 dhe student në UP: Kërkoj lirimin e lidhtarit të lirisë alias Albin Kurtit!

Venhar Salihu nga Gjilani, jurist

Eshref Osmanaj nënkryetar i invalidëve të luftsë, Burim

Shukri Nebiu prof. i historisë nga Sharri: Lirimi i Albinit do të na gëzoj të gjithëve

Sadik Kadriu nga Dobraja e Madhe, tregtar: Lirojeni të pafajshmin z. Albin kurtin!

Hafiz Arifi nga Gjilani: Kërkoj që heroi i kombit shqiptar, Albin Kurti, të lirohet nga burgjet e trashëgimtarëve të pushtetit serb. Përderisa burgosen heronjtë e gjallë dhe shkelet gjaku i dëshmove kurrë nuk do të jetë populli i lirë. Nuk po flas për milet as për narod, as për ata që nuk e ndjejnë veten shqiptar, po për ata që janë shqiptar!?

Fadil Muliqi, invalid i luftës: Albini të lirohet menjëherë! Lirojeni njeriun e çmuar të Kosovës! Lirojeni Albinin o te mjeré!

Avni Shahini, Prishtinë

Ali Ninaj, punëtor: Lirojeni legjendën e gjallë Albin Kurtin! Ju faleminderit zoti Muhamet Mavraj për Apelin, ju lumtë!

Gezim Mustafa, aktivist dhe lider i Lëvizjes “Vetëvendosje!”, Sharr

Trim Shala

Ardiana Rama, psikologe

Remzi Kqiku, Bresalc, Gjilan: Jam lexues i rregullt i “Epokës së re” që nga numri1 vazhdoni kështu. Albini do t'i ndalë protestat, atëherë kur Grupi Negociator të garantojë para popullit, duke u betuar në Allah se nuk do shkele në gjakun e dëshmorëve dhe se Kosova do të jetë e pavarur

Nehat Ninaj: Aktivist lirojeni patriotin e shquar Albin Kurtin sa nuk është bërë vonë dhe e falënderoj gazetën “Epoka e re” për këtë iniciativë

Vehbi Rama, sociolog

Shaip Bllaca, profesor

Shehide (Jashari) Bllaca, amvise

Arian Kadriu Duhet me i liru menjëherë lulet e Kosovës

Unioni i Studentéve Vushtrrias, nr. Regj. 5102540-7: Të nderuar studentë, bëhuni pjesë e ndryshimeve, thuaj FUND këtij sistemi antidemokratik! Lirojeni! menjëherë !

Qëndresa Hajrullahu, gjimnaziste në Gjimnazin "Kuvendi i Arberit" në Ferizaj: lirojeni simbolin e pavarësisë të madhin Albin Kurtin!

Habib Abdullahu Vranidoll: Në vend që të burgosen ata që e bënë krimin, vrasjet –UNMIK-u, SHPK-ja, ata burgosin Albinin me shokë, andaj Lirojeni! Menjëherë!

Ramadan Manovi, veteran i luftës

Florim Dragusha: Në burg e kanë vendin kriminelet që i vranë demonstruesit me 10 shkurt

Valdet Ferizi, nga Vushtrria: Ata qe po e shesin Kosovën tradhtaret e "Ekipit të Unitetit" e kane vendin në burgje, e jo Albin Kurti me shoke. Ata qe i vrasin dhe i burgosin shqiptaret vetëm pse duan të vendosin vetë për fatin e tyre nuk kanë vend në Kosovë

Prof. Fehmi Berisha, Cyrih: Lirojeni ju lutem zotin Albin Kurti dhe të gjithë të burgosurit politik!

Bali Dervishi, ish i burgosur politik Vushtrri: Gjersa Albin Kurti është prapa grilave e tërë Kosova është në burg. Lirojeni menjëherë!

Adnan Krasniqi, student nga Dajkoci i Dardanës: Dua lirimin e Albin Kurtit sa më shpejt nga burgu

Ariant Haxhiu, biolog: O të mjerë lirojeni liridashësin

Blerim Bajrami, kryetar i RDK-së sekretar i PDK në Llashticë të Gjilanit: Jam përkrahës i të madhit dhe talentit Albin Kurtit! Lirojeni ose...?

Reshat Halitjaha nga Mushtishti: Lirojeni Albin Kurtin dhe të tjerët. Mos e burgosni zërin e popullit

Shefket Murati nga Kaçaniku, punëtor në “SharrCem” Hani i Elezit: Deri dje luftuam që ky popull të ketë liri, ndërsa tash atë liri po ja cungojmë popullit tonë, i cili kërkon që të jetë zot shpie në shtëpinë e vet. Prandaj lirojeni Albin Kurtin dhe shokët e tij se ata s’e kanë vendin aty!

Shaban Fazliu, mësues në pension F. Duraj Kaçanik: Të lirohet menjëherë dhe pa kushte trimi i Kosovës Albini

Kushtrim Hajdari, Prizren, student në Fakultetin e Biznesit në Pejë

Ismajl Krasniqi nga Majaci i Besianës: Lirojeni! Menjëherë! Albin Kurtin

Hamit Lahu: Lirojeni! Menjëherë! Albin Kurtin!

Bylbyl Miftari, ish-toger i SHPK-së: Lirojeni! Menjëherë!

Samedin Morina, Gjakovë: Lirojeni Albinin me shokë

Rilind Lecaj: Lirojeni Albin Kurtin

Mevlide Fazliu, amvise Duraj Kaçanik: Të lirohet menjëherë Albini

Mehdi Kadiu

Mujë Prekupi, drejtor i DKA-së, Lypjan: Gjithësesi të LIROHET!

Bashkim Osmani, Ferizaj: Lirojeni mbretin tonë Albin Kurtin

+37744761862: Bashkimi - e dua lirimin e Albin Kurtit

+37744308729: E dua lirimin e Albin Kurtit

Milaim Gashi, “Drini Company”, Prizren

Driton Llabjani, Student – Ferizaj

Enver Retkoceri, Llugaxhi, Lypjan, Inspektor tatimor: Për lirimin e Albinit dhe shokëve të ti!

Fatime Krivanjeva, Kaçanik: Kërkoj që ta lironi Albin Kurtin

Florim Arifi: Lirojeni Albinin

Ismet Rrahmani, ekonomist, drejtor i kompanisë “Agro Perspektiva-Pejë”: Çdo minut që Albini e bën në burg dëshmon pamoralitetin e institucioneve tona

Familja Koraqi-Krivenjeva nga Trimori i Kaçanikut: I bashkëngjitemi apelit për lirimin e Albin Kurtit

Hamide Selaci, gjyshe e një aktivisti të VETËVENDOSJE!-s. Vushtrri

Naser Selmani, Pogragjë-Gjilan: Kontra factum - Non argumentum

Murat Fetahu, pensionist

Mimoza Rrecaj-Prishtinë: Liri për Albinin!

+37744349642: Lirojeni

Sheqir Zeneli, profesor, ish i burgosur politik, Prishtinë

Liridon Zeqiri, Stubëll-Gjakovë

Bashkim Zeqiri, Stubëll-Gjakovë

Lendrit Zeqiri, Stubëll-Gjakovë

Enver Tahiri, ing. i teknologjisë-Ferizaj: Lirojeni Albinin

+37744197531 Antoni dhe

Bujari edhe Regja e Vushtrrisë: Të lirohet Albini

Gjemajl Hyseni, teknik i Maqinerisë: Lirojeni! Menjëherë!

Armend Tahiri, teknik axhustator: Lirojeni! Menjëherë!

+41765194500 Besi e

Lumja dhe

Erna: Duam që sa më shpejt Albin Kurti të jetë i lirë e jo të mbahet në burg nga politikuajt tanë, sepse ata kanë bërë politikën e njejtë si të shkive, Lirojeni Albinin

+37744686114: Lirojeni Albin Kurtin

Selim Elezkurtaj, murator-Zhur: Lirojeni Albin Kurtin! Nuk e meriton të qendrojë në burg, por do të jetë i lirë

Ahmet Selaci, Vushtrri: Mjaft më burgosje. Lirojini!

Hajrie Selaci, Vushtrri: Mjaft më burgosje. Lirojini!

Rexhep Pantina nga Prizreni: Ata që i burgosin liridashësit nuk lexojnë shqip! I bashkëngjitem thirrjes. Lirojini të gjithë

Familja Shyti nga Hani i Elezit: Kërkojmë lirimin e Albin Kurtit

Muharrem Krasniqi-komandant Shpati: Lirojeni Albin Kurtin

Fatmir Gollaku, : Lirojeni Albin Kurtin

Labinot Krasniqi, nxënës në gjimnazin “Adyl Frashëri” Malishevë: Lirojeni! Menjëherë!

Labinot Vata, student

Arsim Dervishaj, Pejë: Lirojeni Albin Kurtin

+37744506214: Lirojeni Albin Kurtin

Eset Azemi nga Besiana: Kërkoj lirimin e Albinit dhe shokëve të tij, menjëherë dhe pa kushte

Lorik Shala, nxënës i Shkollës së Mesme: Lirojeni! Menjëherë!

Agim Hajdini, Prelez: Të lirohet sa më parë i madhi Albin Kurti

Shemsi Kryeziu, qumështorja ''JETO'': Lirojeni Albin Kurtin, burgosni kriminelët, të korroptuarit

Xhevahir A. Gashi, Begracë-Kaçanik, inxh i Makinerisë: Bëj thirrje për lirimin e Albin Kurtit

Sadik Kryeziu, Lagjja Arbana: Nuk mbahet në burg njeriu i pafajshëm

+37744569770: Ju lutemi lirojeni Albin Kurtin

+37744569770: Lirojeni! Menjëherë!

Armend Kabashi, student nga Baja e Pejës: Lirojeni Albinin

Haziz Kryeziu nga Sopija e Therandës: I bashkëngjitem apelit për lirimin e Albin Kurtit dhe të gjithë të burgosurve të politikës serbo-unmike. Pritna më 3 mars 3+3

+37744331896 Alma nga Deçani: Lirojeni Albin Kurtin

Naim Shala, nga Tersteniku i Pejës, veteran i UÇK-së: Për lirimin e Albinit

Besim Mehmetaj nga Burimi, veteran i UÇK-së: Për lirimin e Albinit

Bajram Ukaj nga Burimi, veteran i UÇK-së: Për lirimin e Albinit

Ekrem Latifaj nga Hogoshti: Lirojeni Albinin. Menjëherë!

Samir Haliti, student: Përderisa Zoti na e fali Albin Kurtin ai meriton të jetojë i lirë, sepse i duhet këtij populli

Behxhet Reçica, Vranidoll: Të lirohet menjëherë Albini. Mos i fryni prushit

Lindita Krasniqi, studente nga Dajkoci i Dardanës: Dua lirimin e Albin Kurtit sa më shpejt e më parë

Albulena Kryeziu, nxënëse nga Rogana e Dardanës: Ju lutem ta lironi të pafajshmin Albin Kurtin

Agim Morina nga Polluzha: Për lirimin e Albin Kurtit nga burgu

Have Ramë Gacaferi, Junik

Nexhmi Xhema, Vushtrri

Nijazi Isaku, student i Juridikut-UP: I bashkohem apelit për lirimin e Albin Kurtit

Shemsedin Dulaj, Polluzhë: Për Lirimin e Albin Kurtit

Sadri Xhelili, Gilan: E përkrah apelin për lirimin e Albin Kurtit

Fetah Biçkaj, pensionist nga Hogoshti i Dardanës: Kërkojmë lirimin e menjëhershëm të Albin Kurtit

Beqir Aliu nga Livoqi Epërm, Gjilan: Lirojeni! Menjëherë! Albin Kurtin

Nimete Krasniqi, punëtore, Gjermani: Të lirohet sa më shpejt Albin Kurti

Qendrim Gashi, nxenës: Ju lutemi lirojeni Albin Kurtin dhe shokët e tij. Menjëherë!

Ali Dajçi, Piranë: Lirojeni Albin Kurtin me shokë

Ramadan Rexha, Kaçanik

Agim Lakna me familje nga Dardana: E përkrahim Albin Kurtin dhe kërkojmë lirimin e tij menjëherë

Bedrije Mehmeti, fshati Vojnovë

Enver Mustafa, Ferizaj: Lirojeni Albinin o regjim millosheviqian me policë të ndërsyer kundër Albinit dhe kundër fjalës së lirë. Kush është kundër Albinit është kundër popullit dhe lirisë së tij. Dëshiroj t’i bëj me dije dikujt se Lëvizja Vetëvendosje! është i gjithë populli shqiptar

Ramiz Kabashi, ekonomist, ish-epror i UÇK-së dhe TMK-së nga Prigoda e Burimit: Lirimin sa s’është bërë vonë

Dafinë Gërguri, mësuese Prigodë

Emine Kabashi, Prigodë Burim

+37744569770: Ju lutem lirojeni Albin Kurtin sa më parë sepse është njeri i mrekullueshëm!

Miradie Maliqi, arkatare

Sefedin Maliqi, Berivojcë

Kadrush Hashani: Lirojeni Albin Kurtin...!

Arta Beqiraj, studente e Fakultetit Ekonomik: Burgosja e Albinit, burgosja e popullit, liria e Albint, liria e popullit

Shqipridona Haxhiu, studente: Albini vendin e ka në mesin e popullit!

Avdi Gashi, nxënës, Klinë

Sylë Ahmeti, gazetar “KOSOVA SOT”: Lirojeni sepse ai dhe bashkmendimtarët e tij dinë të vendosin vetë. Nuk presin urdhra prej tutorve

Milaim Jashari, nga Ferizaj

Rexhep Jashari, nga Ferizaj

Zylbehar Jashari, nga Ferizaj

Mvlyde Jashari, nga Ferizaj

Agim Kuleta, Lirojeni Albinin!

Kujtim Haliti, Pejë

Sali Sylaj, Pejë

Sami Rrustemi, metalmekanik nga Novolani i Vushtrrisë

Elmi Kryeziu, gjithherë i papunë: Albin Kurti është mbret, mbret..., shqiptar i vërtetë. Është vetë populli që nuk gezon asnjë të drejtë si bishat në mal. Lirojeni o idiota menjëherë yllin e dërguar nga Zoti

Hanumshahe Isufi, Gjilan: Lirojeni Albin Kurtin

Arnesa Hadërgjonaj, nxënës

Alban Hadërgjonaj, nxënës

Sadulla Ibrahimi, operator në FPU në Përlepnicë: Lirojeni Albin Kurtin

Besart Statovci, nxënës: E përkrahu lirimin e Albin Kurtit. Ata që e mbajnë këtë gjeni të popullit shqiptar në burg, nuk ia dojnë të mirën Kosovës

Abi Syla: Lirojeni Albin Kurtin!

Endi Syla: Lirojeni Albin Kurtin!

Nazmi Musa, prof. Gjilan: Lirojeni Albin Kurtin-zërin e kushtrimit për liri dhe vetëvendosje të popullit në Kosovë!

Haxhë Rexha nga Gjakova, i papunë: Apeloj për lirimin e Albin Kurtit: Lirojeni! Menjëherë!

Arsim Zeqiri nga Bardhashi i Besianës

Rabit Ajvazi, punëtor në Francë: Lirojeni! Menjëherë!

Mensur Rrustemi nga Italia: Bëj apel për lirimin e Albin Kurtit

Sadie Muhadri, amvise nga Damjani i Hasit: Apeloj që menjëherë dhe pa kushte të lirohet nga burgu Albin Kurti

Igballe Ibra, Vushtrri: Lirojeni njeriun e Kosovës! Është turp i madh që pas gjithë atyre që ka përjetuar Albini nëpër kazamatet serbe, të përsekutohet tash edhe nga shqiptarët. Ky njeri i duhet Kosovës. Prandaj lirojeni Albinin me shokë, se turpi mbi ju do të bjerë për jetë të jetëve!

Brendon Zeqiraj: Lirojeni

Nuhi Muhadri, këshilltar në KK në Gjakovë: Të lirohet menjëherë Albin Kurti! I bashkëngjitem apelit të qytetarëve

Abidin Kalanderi, Opojë: Lirojeni sa s'është bërë vonë!

Ibrahim Skenderi, poet: Lirojeni! Menjëherë!

+37744741845: Lirojeni! Menjëherë! Albin Kurtin

Fatmir Ajeti, ekonomist

Adelina Ajeti, motër medicinale

Hilmie Ajeti, amvise

Fatime Ajeti, amvise

Ferdane Ajeti, teknike e bujqësisë

Valentina Ajeti, motër medicinave: kërkojmë lirimin e menjëhershëm të ish-përfaqësuesit politik të UÇK-së

Kadri Berisha, Suedi, tregtar: Bëj apel te drejtësia që Albin Kurti të lirohet sa më parë nga paraburgimi, sepse është plotësisht i pafajshëm

Ardi Kurtishi: Të lirohet sa më shpejt Albin Kurti, i arrestuar padrejtësisht

Besnik Mustafa, i papunë, Gjilan: Lirojeni! Menjëherë!

Familja Islami nga Prishtina: I bashkëngjitet apelit për lirimin e Albin Kurtit. Lirojeni nga burgu simbolin e rezistencës, Qeveri, lodër e UNMIK-ut.

Arsim Kameri, Punëtor i KEK-ut në Vushtrri: Unë kam dëshirë që të lirohet menjëherë lideri i Vetëvendosjes, i madhi Albin Kurti

Ekrem Tahir Dërmaku: Lirojeni Albin Kurtin, i nevojitet Kosovës

+37744404535: Lirojeni! Menjëherë!

Suzana Begolli, ekonomiste: Lirojeni! Menjëherë!

Sabit Gashi, arsimtar në pension nga Prishtina: Populli ynë ka nevojë për një ideator si Albini

Abdurrahman Nazifi, fshati Sallabaj, Besianë, ish-epror i UÇK-së me pseudonimin "Bugi i maleve"

Muharrem Zekaj, ecc. i dipl. Lebushë, Deçan

Hysen Muzlijaj, prof. i pedagogjisë, mësues në sh.f. “N. Mjeda” në Rakosh, Burim

+37744655957: I bëj thirrje Grupit të Unitetit që të marrë hapa të shpejtë në lirimin e të burgosurve dhe t’i realizojë aspiratat e popullit sa nuk është bërë shumë vonë

+37744655957: Disa liderëve tanë, kur u pajtuan që ta heqin nga dokumenti të drejtën për Referendum, të fituar me sakrifica, në Rambuje. Kjo është një çmim që sot po e paguajmë

+37744655957: Po ju njoftoj zotërinj se pas Albinit janë 7 milionë shqiptarë. Albini dhe shqiptarët u dënuan edhe njëherë

Idriz Blakaj, nga Jabllanica e vogël, Pejë, tek. Medicinal, invalid i luftës dhe i burgosur politik (veteran i luftës)

+37744655957: Suksese paqësore dhe pozitive, por nga këto vetëm kemi pasur gjakderdhje me shekuj. Rruga më e mirë është të respektohet ideja e Albinit për Vetëvendosje

Mejdi Kamberi, Skifteraj, Viti: Deri tash me parti prej tash me Albinin për shqiptari

Habib Morina, ish-Polic, Ushtarak i UÇK-së: Lirojeni! Menjëherë!

Bajram Gashi, nga Fushë Kosova

+37744732847 Besniku nga Burimu: urime lirimi nga burgu o hero i gjallë të ndihmoftë allahu, rroftë Vetëvendosja, rrofsh ti o burrë, rroftë Kosova

Ahmet Krasniqi, Besianë: Lirojeni! Menjëherë!

Nurishahe Elshani: Lirojeni! Menjëherë!

Butrint Elshani: të lirohet Albin Kurti

Valon Kryeziu, nxënës nga Bubaveci

+37744279213: Jam për lirimin e Albin Kurtit

Edona Vllasaliu, studente

Fadil Azemi, Komogllavë, Ferizaj: Lirojeni! Menjëherë!

Bujar Osmani, Gjilan: Lirojeni! Menjëherë!

Izet Krasniqi, Gjermani: Liri për Albinin është çlirim për Shqiptarinë, Vetëvendosje-Ardhmëri

Faton Morina, fshati Bletar, ish-Gllobar: dëshira ime dhe e familjes sime është që të lirohet Albin Kurti dhe të gjithë të burgosurit tjerë

Muharrem Berisha, pensionist, veteran i arsimit, Pejë: Burgosja e Albin Kurtit është burgosje e tërë popullit shqiptar

Avni Grainca, Cërrnillë, Ferizaj: Patjetër liri për Albinin, rroftë "Vetëvendosja"

Luljete Sadiku, edukatore, Shkup

Shqipe Sadiku, Shkup

Besë Sadiku nxënëse, Shkup

Shaban Zyhrani, prof., Skenderaj: Lirojeni! Menjëherë!

Mefail Canaj, Koretin, Dardanë, student: Lirojeni! Menjëherë!

Afrim Jashari, Ferizaj

Artan Krasniqi, Gjilan: Lirojeni! Menjëherë! Albin Kurtin dhe të burgosurit tjerë politikë

Aziz Berisha, Malisheva

Kastriot Beqiri, Besianë

+37744433460: Lirojeni! Menjëherë!

Selman Aliu, Shtërpcë-Zvicër: Lirojeni! Menjëherë!, a jeni normal në këtë shekull. Dua ta shoh Albinin në televizion

+37744313094: Lirojeni! Menjëherë!

+37744313689, Xhevdeti, fshati Bletar, ish-Gllobar, Lirojeni! Menjëherë!

Familja e Ferat Morinës, Bletar, ish-Gllobar: Lirojeni! Menjëherë!

Mirvete Haradini, nxënëse: Mos shkoni hapave të ‘shkive’ që t’i burgosni ata që e ngrenë zërin për të drejtat e popullit të Kosovës. Lirojeni! Menjëherë!

Bekim Salihu, Ferizaj: Lironi ata që ende janë mbyllur për ardhmërinë tonë

Faton Rrmoku, biznesmen, Besianë: Albin Kurti në liri. Të korruptuarit në burg...

Rexhep Rexhepi, ish-UÇK

+37744704763, Imria, Ferizaj: Lirojeni! Menjëherë!

Ali Aliu, Shtërpcë, ish-pjesëtar i UÇK-së: Albin Kurti është dhe do të mbetet i Kosovës së pavarur, lirojeni urgjentisht, pa kurrfarë hezitimi

+37744303924: Esati nga Gllobari, me familje: Lirojeni! Menjëherë!

Shaban Rexhepi, Sojevë: Lirojeni! Menjëherë!

Azem Berisha, ekonomist: Lirojeni Albin Kurtin, ai është djalë i Kosovës dhe mjaft ka vuajtur nëpër burgjet serbe, tani duhet të jetë i lirë

Jakup Demiri, Viti: Lirojeni! Menjëherë!

Blerim Beqiri, Besianë, tregtar

Afket Vishi, Kaçanik: Lirim për të gjithë

Hasan Krasniqi: Lirim të pakusht të Albin Kurtit

Halil Malaj, Hogosht: Të lirohet Albini

Ganimete Gjoci, Tomoc, Burim

Lirim Idriz Gjoci

Idriz Ramë Gjoci, Tomoc Burim: Lirojeni Albinin, nuk burgoset Vetëvendosja

Elbasan Ismajli, nxënës: Lirojeni! Menjëherë!

+37744117169, Shkurta: Lirojeni! Menjëherë!

Shpend Sylejmani, Prishtinë, student: Lirojeni! Menjëherë! Lirojeni!

Bejtullah Krasniqi, ing. makinerisë: Lirojeni! Menjëherë!

Rifat Vucetaj, kimist i diplomuar, Pejë: Lirojeni! Menjëherë!

Hetem Ibrahimi, ekonomist, Ferizaj: Të lirohet Albini sa më parë

Bajram Uka, shitës, Besianë: Duhet të lirohet menjëherë

Musa Kadriu, Gjilan: Lirojeni Albinin, ju që u vërsulët si bishat e egra në demonstrues, e keni vendin në burg. Ju rrahët, plagosët vratë e kjo nuk krahasohej me protestat e Veriut të Mitrovicës, ku u plagosën rënd 22 policë të UMNIK-ut, e ju nuk plagosët, nuk vratë e nuk burgosët askënd

Agim Shillova

Hashim Limani

Fatmir Sejdiu

Elmaze Limani dhe

Mevlid Shillova, punëtorë të firmës “Termo Mont” nga Lypjani: Lirojeni! Menjëherë!

Muhamet Fetahu, Viti

Muhamed Shemsiu, student, Gjilani: Lirojeni! Menjëherë!

Bekim Xhemnica, sociolog

Bekim Manxholli, tregtar, Mitrovicë: Ata janë të pafajshëm

Sylejman Krasniqi, pronar i firmës “Shpresim Plasti” dhe punëtorët: Sa më shpejt të lirohet Albin Kurti, përkrah popullit dhe njeriut të madh, bacës Adem Demaçi

Edmond Kameri, ish-ushtar UÇK-së, UÇPMB-së dhe UÇK-së (kombëtare): Lirojeni! Menjëherë!

Fatmir Salihu, Vushtrri: Lironi djemtë tanë, burgosni ata që vranë djemtë e ri!

Nexhmedin Hasani, i papunë, Besiane: Lirojeni! Menjëherë!

Sabri Softolli, Besianë: Lirojeni! Menjëherë!

Besnik Gjakova, ekonomist: Lirojeni Albinin dhe të tjerët

Valon Lekiqi, Gadime, me banim në Norvegji: Lirojeni! Menjëherë!

Vehbi Behluli, tregtar, Besianë

Hysni Halimi, Gjilan

+37744376682: Lirojeni Albinin

+37744430095, Bshkimi, Ferizaj: Albini duhet të lirohet

Nezir Jashari, tregtar: Liri Albin Kurtit

Xhevdet Thaçi, Ferizaj: Lirojeni heroin e gjallë të Kosovës

+37744204103: Lirojeni! Menjëherë! Albinin, poshtë hajnat e qeverisë, marre i qoftë Çekut, njerëzit pa bukë, ai ua rritë pagat hajnave

+37744196003: Lirojeni! Menjëherë!

Beqir Hoxha, Prizren, invalid i UÇK-së, numri i kartelës 1070: Lus gjykatën ndërkombëtare që ta liroj njeriun më atdhetar e kombëtar, Albin Kurtin. Lutjes i bashkëngjiten gjithë familja Hoxha, si dhe Altini 4 vjeçar. Flm “Epoka e re”, gazeta më e guximshme në botë dhe më realja.

Nazim Bllaca, ish-pjesëtar i UÇK-së: Le ta lirojnë nxënësin e Mendelës dhe të Demaçit, se pa u liruar i respektuari Kurti nuk do të ketë ditë të mira

+37744672518: Lirojeni! Menjëherë!

Agim Hasani, Godanc, Shtime: Lirojeni njeriun e sakrificës

Naser Gashi, Sllovi, Lypjan

Bahri Stublla, Besianë

Osman Mecinaj, inxh i makinerisë: Lirojeni! Menjëherë!

+37744144839: Lirojeni! Menjëherë!

+37744133144, Shuki, studente, Gjilan: Lirojeni! Menjëherë!

Naim Ademi, Broboniq, Mitrovicë: Mendimi ndryshe nuk duhet dënuar, prandaj Lirojeni! Menjëherë! Albin Kurtin

+37744308978: Lirojeni! Menjëherë! Albin Kurtin, vëllain tonë

Agim Gashi, Rahovec: Lironi vëllezërit tanë të vetëvendosjes, me në krye Albin Kurtin

Zeqirja Kastrati, Petrit, Dardanë: Lirojeni! Menjëherë!

Blerim Berisha, Pejë, ish-ushtar i UÇK-së dhe i UÇPMB-së: Lirojeni! Menjëherë!

Nebil Mjeku, Absolvent i Juridikut, Prishtinë: Lirimi i Albin Kurtit duhet të bëhet menjëherë, sepse është Çegevara i Kosovës. Respekt për juve ‘Epoka e re’, jeni epoka e ndritur e kombit

Shaip Hoxha, veteran i UÇK-së: Lirojeni! Menjëherë!

Bahtir Perquku, arsimtar

Diellona Selaci, Vushtrri, studente e komunikimit masiv: Lirojeni! Menjëherë!

Dreni Elshani, Therandë, Lirojeni! Menjëherë!

Ilir Krivenjeva, absolvent i Juridikut: Lirojeni! Menjëherë!

Ali Gashi, Gjermani: I bëj apel parlamentit që ta lirojë Albin Kurtin menjëherë

Abedin Halitaj, mësues, Skendera

Haki Muzaqi, punëtor, Vushtrria

Agron Hoxhaj, jurist i diplomuar, Gjonaj - Has, Prizren: Lirojeni! Menjëherë!

Gëzim Kabashi, veteran i UÇK-së: Lirojeni! Menjëherë!

Veprim Sopa, Therandë, 3 ushtri të kryera e pjesëmarrës i 2 luftërave

Hashim Sylejmani,

Avni Sylejmani,

Hamide Sylejmani dhe

Burim Sylejmani nga Prishtina: Kërkojmë lirimin e menjëhershëm të Albin Kurtit

Arben Hetemi, Viti: Një minutë burg për Albin Kurtin d.m.th një vjet mjerim për Kosovën

Ermal Guri, me shokë nga burgu i Dubravës: Të lirohet Albini me shokë, grupi i tradhtisë do futet në plehun e Historisë

Sheremet Muhaxheri, pensionist, Ferizaj: Lirojeni! Menjëherë!

Artan Shala, i klasës 13

Jetë Vata, Therandë: Lirojeni! Menjëherë!

Qerim Elshani, Ozdrim, Pejë, ish i burgosuri luftës dhe invalid: Lirojeni! Menjëherë!

Fatmir Qaka, zyrtar për rini, Kaçanik

Ervina Hakaj, nxënëse, Banjë

Erlinda Hakaj, nxënëse, Banjë

Xhemaliu, Prizren: Lirojeni! Menjëherë!

Naser Lala, Vendenis, Besianë: Liri për Albinin simbolin e qëndresës, burgosje për ata që shtinë në djemtë tanë

Rilind Kastrati, student: Liri Albin Kurtit

+37744585803: Një njeri i mençur, patriot, që ka bërë shumë për kombin tonë, ai me shokët e tij dhe shumë luftëtarë që janë në burgje duhet të lirohen sa më shpejt, se liria do vonojë

Hysni Ferati, Viti, inxh. i makinerisë

Ramadan Deliu: Lirojeni! Menjëherë!

Brikena Tafilaj, Burim, studente

Rrahim Hoxha, tekn. i ndërtimit: Lirojeni! Menjëherë!

Abdyl Mushkolaj, kryetar i OVL për Dukagjin: Kam kërkuar me forma të ndryshme që 7 vjet pas lufte lirimin e çlirimtarëve nga burgjet e UNMIK-ut, edhe sot edhe nesër do të kërkoj lirimin e tyre. Me ju bashkëluftëtari

Gentian Spahija, nxënës

Fitnete Selca, Mësuse: Liri Albinit me shokë nga burgjet e UNMIK-ut. Turp për politikën tonë

Burhan Bushi, Hani Elezit, aktivist i lëvizjes: Të lirohet Albini pa kusht dhe para 3 marsit

Sami Pintolli: Lirojeni! Menjëherë!

Nehru Bajrami, auto mekanik

Skender Bajrami, pensionist

Kadri Dini: Kjo është një marrëzi. Ai që don ta burgos njeriun, i cili ia kushtojë gjithë rininë vendit të vet për lirinë e popullit të Kosovës

Fadil Çesko, Prizren: Lirojeni Albinin para 3 marsit sa s’është bërë vonë

+37744442103: Lirojeni! Menjëherë!

Besim Bacaj: Kërkojmë lirimin e Albin Kurtit!

Sedat Krasniqi, Tusuz, Prizren: Lirojeni Albin Kurtin sa nuk është bërë vonë

Jeton Ademi nga Mitrovica, aktivist i Vetëvendosje-s!: Lirojeni njeriun o bishat e egra, o gjakpirësa, o Esat Pash Toptana. Hajt se ka do të dalë një Avni Rrustem

Kasim Uka: Dëshiroj lirimin e menjëhershëm të Albin Kurtit

Milazim Gashi, shitës Hoqë e Vogël-Rahovec: Lirojeni Albinin! Lë t’i bëje të fala Lutës-Lutfi Hazirit që tokat e nënës së tij t'ja falë Serbisë e jo të Kosovës

Imer Azemi nga Turuqica, tregtar në Orllan: Mendoj që çdo minut e mbajtjes në burg për Albin Kurtin është humbje e madhe për popullin e Kosovës, ndërsa është e mirë për UNMIK-un dhe klasën sunduese të Kosovës

Flamur Bytyqi, Janjevë, tregtar

Albulena Basha, nxënëse: QEVERI! Zgjohu e liroje Albinin. Armiku nuk po flenë as natën e ne po flejmë edhe ditën...

Agon Gjonbalaj, student: I bashkëngjitem apelit për lirimin e Albin Kurtit. Kosova ka nevojë për njeri si Albin Kurti!

Ylber Hajredini, Komogllavë: Është keq të jeshë në vendin e atyre, që duhet të jenë, prandaj ata që dhanë urdha dhe gjuajtën me plumba të shkojnë e ALBINI të lirohet

Bekim Havolli: Ju lutem lirojeni Albin Kurtin nga burgu dhe të burgosurit tjerë

Razije Selimi, KK Lypjan: Të lirohet Albin Kurti

Mirushe Loki, Hani i Elezit, amvise, shoqja e të burgosurit politik S.L. Ju lutem lirojeni menjëherë se boll ma nëpër burgje!

Valon Kadriu: Duam lirimin e Albin Kurtit!

Bashkim Berisha nga Dardana: Dëshiroj lirimin e Albin Kurtit

Fatmir Krasniqi nga Dardana: Dëshiroj lirimin e tij nga burgu

Shkumbin Duraku, ish-pjesëtar i UÇK-së: Liri për Albinin

Xhevdet Islami, Dujakë e Gjakovës: Lirojeni Albin Kurtin menjëherë

Radije Hoxha-Dija, gazetare, shkrimtare: Edhe unë e nënshkruaj apelin për lirimin e Albin Kurtit nga burgu

Gani Nuha, punëtor nga Düseldorfi, ish-ushtar i UÇK-së: Lavdi punës së Albinit! Kërkojmë të lirohet sa më shpejtë

Abdulla Bekteshi, punëtor: Lirojini të gjithë të burgosurit politik me Albin Kurtin

+32484633845: Mirsadi nga Besiana jetoj përkohësisht në Belgjikë: Kërkoj lirimin e Albin Kurtit sa më shpejt. Albin jemi me ty

Kadrije Bekteshi, tregtare: Lirojeni Albinin

Ilir Kalenderi, Prizren

Liridon Kalenderi, Prizren

Vlora Kadriu: Të lirohet Albin Kurti!

Dardan Berisha, Fakulteti i Veterinarisë

Naser Imeri nga Dumnica e Ulët e Vushtrrisë: Kërkoj lirimin e Albin Kurtit menjëherë!

Familja Lakna nga Kranidelli: E përkrahim dhe kërkojmë lirimin e menjëhershëm të Albin Kurtit

+41786129286: Kërkojmë lirimin sa më të shpejt të Albin Kurtit

Emin M. Luma, Qafe Shqipe, operator në Shoqatën e Sigurimeve të Kosovës: Liri për Albin Kurtin

Ukë Baftjaraj, nxënës

Mehmet Krasniqi: Apel për lirimin e Albin Kurtit

Haki Rudari, mësimdhënës: Kërkoj lirimin e menjëhershëm të liderit të popullit

Agim Imeri, Ferizaj: Lirojeni Albin Kurtin, njeriu, i cili është në gjendje të japë gjenë më të shtrenjtë jetën për Kosovë

Sadik Kadriu, Magure: Lirojeni! Menjëherë!

Sami Qeriqi, Magure: Lirojeni! Menjëherë!

Dren Kelmendi, nxënës, Pejë: Që të vijë pavarësia na duhet Albini

Agim Krasniqi, ish i burgosur politik vitet ‘86, ’88: Jam me ty Albin. Lirojeni! Menjëherë!

Fikrije Aliu: Lirojeni Albinin dhe të tjerët

Sokol Veliu, student nga Prishtina: Lirojeni gjithqysh

Elmaze Bahtiri: Zoti i marroftë ata dhe klikën e atyre që burgosen Albinin Kurtit. E duam lirimin e tij sa më shpejt

Avni Bahtiri: Kërkoj nga organet e drejtësisë që Albin Kurti të lirohet sa më shpejt

+37744727257: Askush nuk ka të drejt ta burgos fjalën Liri. Lirojeni Albinin, nga Fllanza PZ

Ylli Krasniqi: Ideali i çdo të burgosuri është Liria. Ai kërkon lirinë e Kosovës si të gjithë ne. Kërkojmë ta lironi menjëherë

Fadil Krasniqi: Nuk ka ligj në botë që mund ta cënoj të drejtën e lirisë se të shprehurit. Lirojeni!

Agron Sherifi, Cërrnicë

Hysnie Sherifi, Cërrnicë

Alor Retkoceri, nxënës nga Llugaxhia e Lypjanit: Për lirimin e Albinit dhe shokëve të tij

Vaid Aliu, jurist i diplomuar, Gjilan: Në mes të Shumadisë nuk i njohe ligjet e Serbisë. Lirojeni Albin Kurtin

Mustafë Bela nga Shkupi, ujësjellësi Arb-Mus-Bela: Lirojeni!

Avdi Frangu nga Shkupi mjeshtër i celularëve: Lirojeni!

Bashkim Osmanaj, gazetar dhe përgjegjës i Qendrës Vetëvendosje! Gjermani: Kërkojmë lirimin e Albin Kurtit

+37744201146: Lirojeni Albinin

Maliq Paqarizi, Ekonomist

Drilon Zyba, nxënës nga Bukoshi

+37744748726: Kërkojmë lirimin e menjëhershëm të Albin Kurtit

Ardian Munishi, student

+37744777977: Kërkojmë që Albin Kurti të lirohet sa më shpejtë

Asllan Sadiku, mësues: Lirojini! Menjëherë! Ai është krenaria e kombit

+37744614435: Kërkojmë me forcë lirimin e Albin Kurtit, liderit të Lëvizjes Vetëvendosje!-s

+37744191609: Kërkojmë që Albin Kurti të lirohet sa më parë

Bedri Abdyli, ing. dipl.: Nuk mund të burgosen njerëzit për bindje politike!

+37744448735: Kërkojmë lirimin e menjëhershëm të Albin Kurtit!

Sadri Kastrati, pensionist Prizren: Lirojeni menjëherë Albinin

Abdylselami Hoti, Melborn, Australi: Albin Kurti është populli. Ai s’e ka vendin në burg. Patjetër do ta lironi

Merita Ahmeti, e papunë Gjilan: E dua lirimin e menjëhershëm të Albin Kurtit

Lirian Ferati, nxënës, Gjilan: Lirojeni menjëherë liderin e Lëvizjes Vetëvendosje!

Etnik Qallaku: Liri për Albinin

Atdhe Qallaku: Liri për Albinin

Mustafë Dajci, Piranë: Lirojeni Albin Kurtin

Xhevat Spahiu nga Muçiverci i Dardanes, ish-pjesëtar i UÇK-së: Kërkoj lirimin e Albin Kurtit

Visar Haxhijaj, Vrellë e Burimit: Lirojeni Albinin ose do ta lirojmë ne!

Shaip Zeka, Gjilan: Lirojeni Albin Kurtin se Kosova ka nevojë më shumë sot se kurrë për të

Azem Azemi nga Vushtrria, menaxher në “Korabi Show”: Lirojeni të madhin tonë Albin Kurtin. Menjëherë!

Lirije Kadriu: Të lirohet sa më parë, njeriu i shtrenjtë i Kosovës Albin Kurti! Lirojenini Albin Kurtin!

Bahri Tahiri, Zvicer, Kantoni Zürich

Arber S. Shatri nga Fshati Tomoc

Gentian Radogoshi, Gjakovë

Adem Zuka, inspektor i tregut – Viti

Azem Namani, mësues Besianë: Te lirohet ALBINI sa s’është bërë vonë!

Isuf Zhegrova: Apeloj për lirim të shpejtë të liderit Albin Kurti!

Ismet Namani, jurist Besianë

Shefqet Dreshaj, jurist Vrellë-Burim

Haqif Bajrami Fshati i Ri 2, Tetovë: Liri për Albin Kurtin dhe të tjerët!

Rina Rugova, studente nga Gjermania

Murat Jashari, Rte de Villars 19, 1700 Fribourg-Zvicer: Menjëherë të lirohet nga burgu i shenjti i popullit të pushtuar shqiptar! Apeloj sa më shpejt për lirimin e legjendës së gjallë Albin Kurti!

Driton Rusta, Viti i papunë

Alban Osmani (bir i dëshmorit) nga Zaskoku i Ferizajt: I bashkohem apelit të popullit tim për lirimin e menjëhershëm të Albin Kurtit. Kam dëgjuar nga më të vjetrit se gjithmonë në Kosovë i drejti është dëmtuar, tash po e shoh edhe vetë. Lirojeni të zotin e Kosovës sa s’është vonë! Lirojeni! Lirijeni! Mennjëherë!

Muhamet Bunjaku, nxënës: Lirojeni menjëherë janë të pafajshëm të gjithë!

Samet Mogilla, Viti

Shefqet Emerllahu, ekonomist

Faton Shabani nga Vushtria: Dëshiroj që me këtë sms të jap kontributin tim moral për lirimin e trurit shqiptar, Albin Kurtit dhe të tjerëve!

Mentor Regjepi, Viti: Ata që e mbajnë Kurtin në burg nuk e duan vendin. Lirojeni! Menjëherë!

Hysni Elshani: Lirojeni shtyllën e kombit!

Shaip Emerllahu, Viti

Ramiz Hasani, Viti

Zeqir Sadiku, veteran i arsimit nga Ferizaj: Lirojeni menjëherë se Albini është një kokë që i nevojitet Kosovës!

Skender Blakaj, Kovrage, Burim: Lirojeni Gandin e Shqipërisë së madhe!

Nexhmedin Sinani, Gjilan

Petrit Kelmendi, Lypjan: Sikur çdo njeri që mendon dhe vepron shqip, të cilit të parët i kanë mësuar të dojë dhe nderojë vlerat, edhe ne thërrasim fuqimisht që të lirohet menjëherë Albin Kurti! Kombi ynë ka dhënë shumë njerëz të mëdhenj, Albini është njëri nga ta. Mos të lejojmë që policia të na privojë nga ai prapë!

Mustafë Gjoci, prof

Zeqir Loshi

Skender Blakaj, Burim

Vullnet Xhabali, student i ekonomisë si dhe aktivist në “Vetëvendosje!”: Solidarizohem me kërkesën për lirimin e Albin Kurtit

Arsim Istrefi, pjesëtar i UÇK-së, UÇPMB-së

Sali Berisha, historian nga Peja: Në burg pa të drejt po mbahet jo vetëm Albini me shokë, por e terë Kosova. Prangosja e tij nga komandantët e Bllacës e Stankovecit japin të kuptosh se ky pushtet është qyqar dhe me ose pa vetëdije rrugëton në marrëzi djallëzore. Albini me shokë të idealit ua siguroi ato kolltuqe qe s'do t’i mbani gjatë, sepse keni dështuar në jetë!

Vjosa Haxhiu nga Vitia

Ferije Mustafa nga Prizreni

Nosh Margilaj, kryetar i Partisë Liberale, Dega në Prizren

Sahit Bala nga Doberdelani i Suharekës

Arianiti H. Shaqiri nga fshati Përlepnicë komuna e Gjilanit, arsimtar i mësimit klasor: Kërkoj me këmbëngulje nga Qeveria e Kosovës që të ndikojë që të lirohet menjëherë dhe pa kushte Albin Kurti, sepse konsideroj që Albini është Dritë e sot më shumë se kurrë i duhet sot drita Kosovës!

+37744159969 Lirojeni Albin Kurtin!

Shpend Shabani, apsulvent në Fakultetin Juridik (UP)

Sahit Thaqi: I kemi dënuar Ballin Kombëtar, i kemi dënuar në 68-ën, i kemi dënuar demonstratat e 81-së, i kemi dënuar në 97-ën, i keni quajtur UQK-në dorë e zgjatur e Serbisë mos po i përsërisim gabimet, por lironi njerëzit se janë të pafajshëm këta janë të burgosur politik!

Alban Dermaku

Qëndresa Hajrullahu, gjimnaziste në Gjimnazin "Kuvendi i Arberit" në Ferizaj: Lirojeni trimin e Kosovës Albin Kurtin!

Femi Dermaku

Dilaver Dermaku: Lirojeni Albin Kurtin sa ma shpejt!

Agim Berisha nga Klina

Teuta Mustafa nga Reqaku: Lirojeni Albin Kurtin menjëherë!

Razije Musliu, Cernicë, Gjilan

Ejup Dermaku: Lirojeni Albin Kurtin se ky njeri i duhet Kosovës!

Valon Dermaku nga Shipashnica: Lirojeni Albin Kurtin, sepse është një njëri që i besojmë ne, sa ma shpejt lirojeni!

Nehat Rahimi nga Presheva: Lirojeni Albinin, burgosni ata që vranë njerëz të pafajshëm!

Nazlie Bala

Besim Molliqaj: Burgosjen e Albinit e deshirojnë vetëm ata që janë të korruptuar politikisht dhe ekonomikisht. Lira e Albinit është rrezik për interesat e tyre

Blerim Beqiri, Bujanovc, tregtar

Ardita Salihaj, nxënëse: Lirojeni Albin Kurtin menjëherë!

Bekim Hajdari, Rekë, Kaçanik

Afrim Bajraj Pejë: Ju lutem lirojeni menjëherë të madhin!

Latif Brestovci nga Gjilani, pensionist

Teuta Dervishi,

Demë Dervishi,

Ruke Dervishi,

Kreshniku,

Dukagjin Bajra

Shkelzim Bariu, veteran i luftës së Kosovës, Preshevës, Maqedonisë: I bashkëngjitem apelit 'Lirojeni Albinin menjëherë' sa s’është bërë vonë, apelit i bashkëngjitem me 89 ushtarët e Strugës

Dr. Valon Bunjaku nga Gjilani

Sahit Thaqi, fshati Sazli

Avni Brestovci nga Gjilani, student

Agron Fana, tregtar: Free Albin Kurti!

Sabit Haxhiu nga Vitia: Duam menjëherë lirimin e Albinit menjëherë!

Gjav�t Mustafa, teknik i Elektrosë

Emine Podvorica: Lironi Albin Kurtin!

Fatos Biqkaj, student nga Hogoshti Dardanë

Haxhi Sylejman Mallta, punëtor: Shpresojmë që të lirohet Albın Kurtı sa me shpejt! Liri për albinin

Lutfi Jusufi ing. maki. Ferizaj

Raif Avdiu nga Pozherani: Lirojeni kreshnikun e Kosovës pa kusht! Lirojeni!

Lutfi Sokoli, Doganaj, Kaqanik, elektromonter Liri për Albinin! Liri për Albinin!

Arjeta Bytyqi: Lirojeni Albin Kurtin menjëherë! Ai nuk e ka vendin në burg, por pran popullit të vet, lirojeni pa asnjë kusht!

Erlisa Sinani nga Revuqi i Besianës

Kryetari Syl Maksuti, Studenicë: Lirojeni sa më shpejt Albinin kërkohet!

Dr. Jemin Zeqiri, Mushtisht: Kërkojmë lirimin e Çe Gevares

Liridona Mehmeti, Nxënëse: Lirojeni! menjëherë!

Mehreme Qerimi, amvise: Liri për njeriun shqiptar Albinin!

Gzimi nga Malisheva: Deri kur me vrasje e burgosje ju lutemi boll ma se jemi lodhur, duke pritur e duruar!

Shkurta Bunjaku, nxënëse: Ju duhet ta lironi Albinin se "Vetëvendosja" është e pa fajshme

Sherife Qerimi, amvise, Skenderaj: Liri për Albin Kurtin simbolin e djalërisë shqiptare!

Elmi dhe

Remzi Kajtaz Kryeziu nga Bubaveci

Enes dhe

Bestrim Qazimi, nxënës nga Gjilani

Bedri Qerimi, PTK Skenderaj: Liri për Albin Kurtin simbolin e djalërisë shqiptare!

Dr. Avdyl Shoshi, kirurg maksillofacial, Prishtinë dhe

Dr. Mire Shoshi, oftalmologe, Prishtinë

Edita Qazimi, nxënëse

Vjosa Qazimi, nxënëse

Elife Qazimi, Edukatore: Lirojeni! menjëherë!

 Teuta ing., Rahim Pireva ecc Gjilan: Ju dorë e zgjatur regjimit millosheviqian do t’ju vijë koha e të zbritni prej kolltuqeve, se ai do të lirohet!

Agron Sadiku, pjesëtar rezervë i TMK-së dhe veteran i UÇK-së

Ali Luzha, arsimtar, Ferizaj

Kushtrim Rrakaqi Nga Gelanca, nxënës: Lirojeni Albinin nga burgu dhe largoni skllavin serb nga atdheu jonë, nëse nuk doni protesta ky është kushti i “Vetëvendosje!”-s

Kadri Avdiu nga Llapi: Kjo i ngjason viteve ’81, kur u mbushën burgjet me atdhetarët më të mirë

Mimoza Krasniqi: Lirojeni! menjëherë!

Arsim Kelmendi, Baden-Zvicërr: E nderuara redaksi e vetme kombëtare dhe josahanl�pir�se. Pranoni përkrahjet më të sinqerta morale, shpirtërore e kombëtare për informimin e vërtetë e profesionist ndaj Lëvizjes “Vetëvendosje!”, Lëvizjes së parë gjithëpopullore të shek. XXI kundër Serbisë çetniko-fash�ste dhe falangave të tyre të quajtura UNMIKOVIÇ, SHPKVIÇ e të vagabondëve të historisë që po shkojnë në Vjenë. Liri për Albinin, që do të thotë liri për popullin!

Armend Zeqiri, veteran i Luftës së UÇK-së Besianë

Albini se ka vendin në burg, por e meriton udhëheqjen e Kombit. Ata që dje janë shkarkuar, sot duken në Parlament

Ilir Kadishani, student në Fakultetin Ekonomik

Veli Ferizi, veteran i UÇK-së

Armendi, fizioterapeut

Astrit Hoxha, Ulqin, ecc.: Lirojeni! menjëherë!

Isa Muqolli nga Peja: Lirojeni Albin Kurtin idealistin e Adem Jasharit dhe luftëtarin e madh për ruajtjen e Kosovës nga kolonizimi serb!

Sami Ferizi, ecc i dipl.

Nazmi Baliu, Jezerc Ferizaj, veteran i UÇK-së

Enver Krasniqi, Tregtar: Lirojeni! Menjëherë!

Afrim Kadriu, Rahovec

Egzona Qerimi, nxënëse

Fahri Ramadani, Fushë-Kosove

Qenan Maxhuni: Lirojeni! Menjëherë!

Azem Kolloni: Serbia nuk i doli në krye qe ta mbajë në burg

Nazif Visoqi, invalid i luftës nga Burimi

Xhevdet Dermaku

Afërdita Fazliu, profesoreshë

Ilmi Reçica prof: Albin Kurtin lirojeni!

Arife Cukaj dhe Luljeta Ajeti

Vehbi Morina, ekonomist

Sead Krasniqi, Kaçanik i Vjetër

Elbasan Krasniqi, Gjakovë

Veton Xhelili, nxënës

Naser Raci, sportist

Lumnije Xhelili

Besim Xhelili, inxh. i blegtorisë

Lavdim Zejneli, Shajne, komuna e Sharrit: Vetëm përpara me vetëvendosjen, ju lumtë Burra!

Lumturie Kryeziu, Burbuqe Kryeziu, Riza Kryeziu: Albini është Hero

Fadil Cukaj: Le të ruhet “Vetëvendosja” prej pykave të partive politike. Liri për albinin!

Fatmir Morina, elektricist, Xerxe

Tahir Vishi, student i makineris: Duhet lirohet sa ma parë se nuk e meriton të jetë prapa grilave, tjetër kush e ka vendin aty!

Besfort Berisha: Liri për Albin Kurtin revulucionistët lindin në 100 vjet Kosovës i duhet i pari i saj

Shaban Sylejmani, Gjakovë: Mjaft ma me Burgosje!

Teuta Derguti, mësuese,

Ali Derguti, ekonomist,

Bahire Derguti, mësuese

Sinani nga Norvegjia

Bajram Pireva, pensioner: Kërkoj lirimin e pakusht të Albin Kurtit

Fitore Gashi, nxënëse e shkollës mesme Luigj Gurakuqi: Ju lutem lironi Albn Kurtin menjëherë, sepse nuk burgosët njeriu vetëm qe mendon ndryshe!

Avni Kadriaj: Per 'qobanët' e vetëquajtur negociator. Ju asgjë nuk keni bërë për ndërtimin e Lirisë së kësaj toke, ku po e merrni atë të drejt t’i burgosni skifterët e saj?

Hajrie Kadriaj: Liri për dorën e paqes në Kosovë, Albin Kurtin dhe të burgosurit e tjerë për ide të qarta!

Agamenon Badalli, student: Mbështes apelin për lirimin e menjëhershëm të Albin Kurtit, simbol i vullnetit të popullit për të vetëvendosur

Muharrem Kurtaj, jurist: Lirojeni vizionarin e pavarësisë!

Erblin Kamberi, Viti

Rreze Kamberi, Viti

Drita Kamberi, Viti

Hana Kamberi, Viti

Flamur Dermaku, Shipashnic e Epër

Bashkim Shala nga fsh Qendresë pjesëtar i UÇK-së: Lirojeni! Menjëherë!

Fazli,

Azem,

Hasim dhe

Naim Gashi: Ne familja jonë nga fshati Nagavc, komuna e Rahovecit kërkojmë lirimin e menjëhershëm të Albin Kurtit me shokë!

Naim Xhemaj, Fatime Xhemaj, Njomza Xhemaj, Nderim Xhemaj, lagjja e “Trimave”: Ju themi se gjithmonë do ta keni përkrahjen nga ana jonë, ju “Vetëvendosje!” në krye me bacin Adem Demaqin dhe Albin Kurtin. Liri për revolucionarët!

Naser Berisha, ekonomist, Lluzhan: Burgosja e Albinit është një tentim i dhunimit të së drejtës për kërkesë të natyrshme për liri të popullit tonë pa cenuar të drejtat e askujt. Lirojeni Albinin!

Ali Halili, mjek vet. Ferizaj

Shpresa Ahmeti, Sfishta, Besianë: Lirojeni! Menjëherë! Lirojeni! Menjëherë!

Din Dalipi, Gjilan, velekince Sekurit GARD Qerimi, Albani dhe Jetoni: Lirojeni Albin Patriotin e Kosovës këtij!

Kujtim Coçaj, biolog: U bëj apel arrestanteve (SHPK-se, UNMIK-ut), qe menjëherë të bejnë lirimin e aktivistit të Levizjes "Vetevendosje!"!

Ramadan Berisha, drejtor i shkollës "A. B. A English School" Ferizaj

Bedri Bala, prof i historisë, Mitrovicë: Liri për Albin Kurtin-njeriun e përkryer. Albini është me të vërtetën dhe e vërteta me Albin Kurtin

Memidin Braha, student

Mimoza Salihu, studente

Miftar Lata, nxënës

Gent Sylejmani, student, Qëndresa Hajrullau: Lirojeni! Menjëherë!

Avdulla Hajredini dhe Alemi Hajredin, pronar i Qumështores Sharri në Sharr

Nijazi Kqiku, Gjilan: Kërkoj lirimin sa më të shpejtë të Albin Kurtit!

Shukri Gabrica, Gadime e Ultë, taxi

Nistret Qerimi, Skenderaj

Liridona Musliu, nxense Livoq i Epërm: Njeriu, i cili bëro çdo gjë për pavarësinë e Kosovës gjendet në burg, kurse ata që e cenojnë atë shëtitin të lirë. Lirojeni! Menjëherë!

Imri Murseli, Ferizaj nga Gjremania: Lirojeni! Menjëherë!

Besnik Kadriu: Albini është një burrë trim dhe i drejtë dëshiroj të jetë i lirë sa më parë

Familja Kabashı: Lirojeni! Menjëherë!

Imer Berisha: Kërkoj lirimin e Albin Kurtit se liria nuk burgoset ai është ardhmëria e Kosovës

Musliu, Teuta, Urani, Lulzim Mujku nga Gjilani: Lirojeni! Menjëherë!

Miftar Noshaj, Burim, Skender Berisha, bujk nga Burimi: Liria nuk burgoset. Lirojeni! Menjëherë!

Vendenis Lahu, nxënës: Lirojeni Albinin dhunues të ligjit. UNMIK=FUND

Metush Haxhiu: Lirojeni albinin sonte, se nesër bëhet vonë. Përgjegjësia mbetet te ju, o njerëz të ligë

Ragip Alija, vozitës, Pejë: Lirojeni menjëherë

Zija Koraqi: Lirojeni menjëherë

Talat Murati,

Ukshin Hajdini dhe

Artan Arifi: Kërkojmë lirimin e të burgosurit me Albin Kurtin

Agim Shaqiri, Ferizaj, student: Lirojeni menjëherë

 +37744782219: Lirojeni menjëherë

Blerta Telaku, modele, Prishtinë

Eshref Nika, biznesmen

Kreshnik Ademi: Lirojeni menjëherë

Shaban Reqica: Lirojeni menjëherë

Mërgim Grajqevci, gardist: Lirojeni menjëherë

Gafurr Bakiu, Biti e Epërme, Shtërpcë

Tahir Jashari, ekonomist, Prekaz: Shpresojmë se do të lirohet para 3 marsit

Riad Abimi, student: Lirojeni menjëherë

Valbona Krasniqi, stu. Biologji, Therandë: Ata që e shkelën gjakun e dëshmoreve duhet të burgosen, e jo Albin Kurti, i cili sakrifikon që amaneti i tyre të bëhet realitet

Granit Gega, gjimnazist nga Theranda: Lirojeni menjëherë

Suad Pireva, Gjilani, elektroteknik i kompjuterëve: Lirojeni menjëherë

Gursel Idrizi, Bresan, Sharr: Lirojeni menjëherë

Sanije Berisha,

Lorik Berisha,

Gent Berisha,

Uliks Bicurri,

Arben Rudi,

Kreshnik Partolla,

Bernar Idrizaj,

Shukrije Zhubi,

Lekë Stubla,

Shkëndije Hoda,

Liridona Krasniqi,

Valon Bytyqi,

Besim Kusari,

Nexhat Rama,

Ernest Malaj,

Ferdeze Mullahasani dhe

Korab Mullahasani, nga Gjakova: Lirojeni, Albin me siguri aty e ke më mirë se në burgun e Serbisë

Binak Sylaj, ing i teknologjisë, Klinë

Jeton Sopa, shitës: Ju lutem lirojeni Albin Kurtin

Idriz Pajaziti, Dubovë e Madhe, Pejë

Nimon Berisha, profesor, Pejë

+37744223045: Në vend të Albinit le të burgosen ata që janë të korruptuar dhe mbi ligjin

Afrim Mavriqi, Prishtinë, kamerier: Lirojeni menjëherë

Agim Rama, absolvent i ekonomikut, punëtor i arsimit nga Orllani: Kërkoj lirimin e Albin Kurti, këtij burri të madh të kombit

Adil Muharremi, kamerier

Ramë Ahmeti, Therandë, punëtor: Apeloj që të lirohen të burgosurit politik që janë plotësisht të pafajshëm, e përkrahim Albin Kurtin dhe të tjerët

Aliriza Osmani, arsimtar

Sabahate Murati, Pejë: Ju lutemi ta lironi Albin Kurtin dhe të gjithë të burgosurit politikë

Çerkin Makica, student i mjekësisë: Lirojeni menjëherë

+37744592904, Vali nga Tetova

Armend Rexha, Korishë, nxënës i shkollës së mesme: Ju lutemi sa më shpejt lirone Albinin se krejt UNMIK-un kemi me kallë

Behar Krasniqi, Prizren, nxënës: Ju lutemi që ta lironi Albin Kurtin sa më shpejt, para 3 marsit

Muharrem Salihu. Tek. I makinerisë, Druar, Vushtrri: Liri për Albinin

Sabrie Elshani, arsimtare e matematikës: Ju lutem sa më shpejt ta lëshoni burrin e Kosovës, të vetëvendosjes, Albin Kurtin

Mehmet Katana, Hoqë e Vogël, arsimtar i kimisë

Humlie Krasniqi, Zvicër, mësuese: ju lutemi sa më shpejt ta lëshoni burrin e Kosovës, ma të madhin Albin Kurtin

Valdet Krasniqi, Prizren, nxënës

Gani Ibrahimi, Gadime: Lirojeni menjëherë

Shpëtim Qorraj, student: Kërkoj që të lirohet lideri i Vetëvendosjes, se mendoj te gjithë jemi për vetëvendosje dhe kërkesat janë plotësisht të drejta

Dafina Elshani, Prizren, studente dhe aktiviste e Vetëvendosjes: Lirojeni menjëherë

Mentor Demaj: lëshojeni menjëherë Albin Kurtin

Krenar Elshani, nxënës, Prizren Lirojeni menjëherë

Bajrush Elshani, arsimtar

Refik Halili, taxist, Gjilan

Isak Mujota, Mollopolc: E përkrahim lirimin e Albin Kurtit

Hysen Demolli: Lirojeni menjëherë

Kaltrina Salihu, nxënëse, Viti: Liri për atdhetarët, liri për Albinin

Ilmi Ibrahimi, teknik i ndërtimtarisë. Lirojeni menjëherë

Ali Brajshori,

Agron Ademi dhe

Bahtir Tahiri: Dënojmë mbajtjen e Albinit në paraburgim për çështje politike dhe kërkojmë lirimin e tij

Flora Krasniqi, mësuese, Malishev: Albin Kurti e meriton lirinë, ata që gjuan në popull janë vegla mortore që në damarët e tyre nuk rrjedh gjak shqiptari

Fatos Shala, me familjen;

Dafina Shala,

Liburn Shala dhe

Norik Shala: Lirojeni menjëherë

+37744351228, Avnia, Prizren: Lirim për albinin, litar për ata që goditën mbrapa shpine

Pajtim Lepaja, student: Albin Kurti është e vetmja opozitë në Kosovë, mos e shtypni me dhunë. Mos bëni sikur Serbia, ju s’jeni të atillë

Mustafë Zeqiri, Ferizaj

Nijazi Gashi, me anëtarët e familjes;

Sanije Gashi,

Ylli Gashi,

Mimoza Gashi dhe

Uran Gashi: Lirojeni menjëherë

Florim Shabani, Ferizaj

Fadil Muhamet,

Alija Muhameti, Batusha e Gjakovs, student

Mefail Canaj, Koretin, Dardanë

Selvete Mehmeti, shitëse në "Rilindje"

Avdyl Hasani, inxh i dipl i Gjeologjisë

Izmi Zeka, prof. i historisë, Gjilan: Liria nuk burgoset

Hysni Mjeku, udhëheqës i statusit civil, Kastriot: Lirinë e meriton sepse punoi dhe u dëshmua

Prof. Jashari, Skenderaj: Lirojeni Albin Kurtin ose e kallim krejt Ballkanin

Halim Isufi, emigrant, Drenicë: Lirojeni z. Kurtin sa më parë, le të dënohen urdhërdhënësit e dhunës mbi protestuesit paqësorë

Labinot Balaj, student i Psikologjisë: Kërkoj lirimin e menjëhershëm të Albin Kurtit

Motrat Ema,

Arta,

Nora dhe

Flutura, së bashku me prindër: kërkojnë lirimin e menjëhershëm të Albin Kurtit nga burgu

Ibush Kelmendi, ish i burgosur politik: Lirojeni menjëherë

Emin Berjani. Ing: Lirojeni menjëherë

Dr. Sabri Tahiri, profesor i UP: Lirojeni menjëherë

+37744320873: Liri

Ymer Sylejmani, profesor, Viti: Lirojeni menjëherë

Sami Ibrahimi: Lirojeni menjëherë

+37744320843: Ju lutem lirojeni Albin Kurtin

+37744874305, Unë: Lirojeni menjëherë

+37744765307: Lirojeni menjëherë

Fadil Elshani, arsimtar: Lirojeni menjëherë

Emine Elshani, arsimtare, Therandë: Lirojeni menjëherë

Nexhat Bakiu, Biti e Epërme, Shtërpcë: Kërkoj lirimin e Albin Kurtit

Latif Bajrami

Mirvete Bajrami,

Metush Bajrami,

Kastriot Bajrami,

Drita Bajrami,

Blerim Bajrami nga Zhegovci: Lirojeni menjëherë

Florart Çitaku, me prindërit

Florim Çitaku dhe

Arta Çitaku: Kërkojmë lirimin e menjëhershëm të Albin Kurtit

Halim Maliqi, teknik t Ndërtimtarisë Berivojcë

Ilaz Krasniqi, Malishevë: Apeloj te organet kompetente që Albin Kurti të lirohet menjëherë, përndryshe populli do ta nxjerrë vetë! Dhe kriminelët do t’i dënojë me ligjin e vetë, dihen dënimet e Popullit

Dreni Elshani, nxënës, Therandë: Lirojeni menjëherë

Musah Hashani, Muqivërc, mësues

Aziz Maliqi, Tërnoci i madh: Lirojeni menjëherë

Vllaznim Maqastena, punëtor i PTK-së: Lirojeni menjëherë

Rushit Lushtaku

Drenusha Elshani, nxënëse: Lirojeni menjëherë

Shemsedin Imeri, Ferizaj: Lirojeni menjëherë

Petrit Berisha, student dhe aktivist i Vetëvendosjes

Astrit Berisha, ish-pjesëtar i UÇK-së

Sabri Kqiku, Bresalc, Gjilan: Kërkoj lirimin e menjëhershëm të Albin Kurtit

Ismet Maloku, vozitës: Kërkoj prej fashistëve lirimin e menjëhershëm të Albinit

Adelina Haliti, Gjilan: Lirojeni menjëherë

Amir Ibrahimi, student: Lirojeni menjëherë

Haxhi Buqaj, teknik bujqësor, Lladroc

Ramadan Rrustemi

+37744667212, Dritoni nga Kumanova, nxënës: Lirojeni menjëherë

Hasan Matoshi, Greme, Ferizaj

Gani Muqolli, defektolog: Lirojeni menjëherë

Mirsad Rama: Lirojeni menjëherë

Eljesah Podvorica, inxh. i diplomuar i makinerisë: Lirojeni Albinin, krenarinë e kombit, idealistin e Lëvizjeve përparimtare

Kasim Uka

Abedin Rahimi, student, Gjilan: Lirojeni menjëherë

Rrahman Olluri, Lypjan, ish i burgosur politik

Avni Krasniqi:Lirojeni! Menjëherë!

Besnik Krasniqi, Therandë

Selami Hoti, Gjilan: Lirojeni! Menjëherë!

Bahrie Gashi-Shala, ekonomik, Besianë

Dukagjin Shala, axhustator i makinerisë, Letanc, Besianë

Linda Bujupi,

Mahia Bujupi,

Viki Bujupi,

Dona Bujupi,

Tin Bujupi,

Alban Bujupi,

Ardita Bujupi,

Kadire Bujupi,

Alma Bujupi,

Albion Bujupi,

Albiona Bujupi,

Arlind Bujupi,

Ana Bujupi dhe

Melisa Bujupi nga Drenica: Lirojeni! Menjëherë! Kjo është dëshira e secilit prej nesh

Fatmir Shabani, Podujevë

Zyber Luma, Kaçanik: Shqipfolësit projugosllav e burgosën Ukshin Hotin. Pro UMNIK-asit e burgosën Albin Kurtin, deri kur kështu, me këta pushtetarë kriminelë ekonomik

Nijazi Kadriaj me 14 anëtarë nga Prizreni: Lirojeni! Menjëherë!

Faruk Idrizi, Sharr: Njerëzit e Millosheviqit e mbajnë Albin Kurtin në burg

Azem Malsija, Kaçanik, shofer autobusi

Kadri Mavraj,

Ganimete Mavraj,

Gazmend Mavraj,

Genc Mavraj dhe

Indira Mavraj, Saradran: Mavraj

Migjen Shala, ish i burgosur politik, luftëtar i UÇK-së

Refi Shala, teknik i makinerisë (letanc).

Zeqir Mavraj, punëtor,

Zejnie Mavraj, amvise,

Elvane Mavraj,

Leonora Mavraj,

Armend Mavraj dhe

Fidan Mavraj, Saradran - Burim

Din Avdylit, sekurit gard,

Qemajl Avdyli, SHPK,

Ismajl Avdyli, pensionist,

Miradije Avdyli, amvise,

Vaile Avdyli, mësuese,

Lindita Avdyli,

Rion Avdyli,

Florent Avdyli dhe

Altin Avdyli: Lirojeni! Menjëherë!

Raif Krasniqi, prof. i gjuhës dhe i letërsisë shqipe: Ta mbash Albin Kurtin sot në burg do të thotë t’ia zësh frymën demokratizimit bashkëkohor

Rexhë Mavraj, ekonomist,

Mahije Mavraj, infermiere,

Denis Mavraj, nxënës,

Edison Mavraj, nxënës dhe

Erion Mavraj, nxënës nga Saradrani, Burim

Milazim Elshani, Malishevë: Lirojeni! Menjëherë!

Masar Arifi, Viti, nxënës

Qemajl Mazreku, arsimtar, Gurishtë, Malishevë: Albin Kurti është njeri i guximshëm dhe vizionar. Të lirohet pa kusht dhe menjëherë, domosdo e kohës

Hasan Elshani, Guncat, Malishevë

Albin Elshani, Guncat Malishevë: Duhet të lirohet patjetër

Hevzi Osmani, Përlepnicë, Gjilan: Kërkojmë lirimin e menjëhershëm të Albin Kurtit

Njomza Osmani, Përlepnicë, Gjilanit: Lirojeni! Menjëherë!

Astrit Dehari nxenës Prishtinë dhe

Albana Dehari, studente: Lirojini të gjithë demonstruesit e 10 shkurtit pa asnjë kusht

Skender Llugiqi, xehetar

Hasan Elshani dhe

Armend Sverka nga Klina: Lirojeni! Menjëherë!

Hysen Rexhepi, Gjilan, Imam në fshatin Malishevë e Epërme

Dardana Xhemajli, studente

Alban Elshani nga Klina, maturant

Xhevdet Zeqiraj, Studenicë, Burim, tregtar, veteran i UÇK-së

Nasuf Mjekiqi, veteran UÇK-së: Kërkoj lirimin e menjëhershëm të Albin Kurtit

Egzon nga Polluzha: Lirojeni! Menjëherë!

+37744669198: Lirojeni menjëherë heroin e gjallë të kombit shqiptar Albin Kurtin dhe të burgosurit tjerë politik

Valë Rudari, nxënëse, Bellopojë: Lirojeni! Menjëherë!

Asdren Shtanaj, Gjakove: Lirojeni

Naimi,

Shpëtimi,

Adili,

Dauti,

Labinoti,

Kastrioti,

Iiliri,

Rrustemi,

Agimi,

Neshati,

Esati dhe

Nasufi, punëtorë në “Tuli Transport”: Lirojeni! Menjëherë!

Elmaze Rudari, punëtore në UNHCR. Lirojeni! Menjëherë!

Arjeta Salihu

Faruk Gashi

Prof. Sahit Salihu, Ferizaj: Lirojeni! Menjëherë!

Shefki Hasani dhe

Nazmije Hasani, që të dy profesorë nga Gjilani: Lirojeni! Menjëherë!

Arsim Thaçi, nxënës

Vullnet Katana, Hoqa e Vogël, nxënës

Hamz Krasniqi, Medvec, arsimtar i historisë: Lirojeni! Menjëherë! Para 3 marsit

Armend Krasniqi, Medveci, jetoj në Itali

Shemsi Kadriu: Është e tepër e padrejtë dhe dua të jetë i lirë sa më parë!

Jonuz Morina, elektricist, Poluzh: Liri Albinit dhe shokëve të tij!

Skender Raci, ish i burgosur i UÇK-së dhe Hajzer Berisha, veteran: Prijësi i lirisë nuk burgoset, Lirojeni! Menjëherë!

Kadri Kadriu: Dëshiroj që Albin Kurti të jetë i lirë sa më parë!

Asllan G. Mazrreku nga Malisheva, veteran i UÇK-së, invalid i luftës, i burgosur politik: Burgosja e Albinit i ngjan viteve ‘81 ku polici shqiptar burgoste shqiptarin, sepse ishte nën komandën serbe e tash – kuptojeni ju popull qorr. Boll ma tortura. Lirojeni Albinin Është i pafajshëm. Kjo është lojë e policisë së UNMIK-ut.

Perparim Berisha: Kërkoj lirimin Albin Kurtit dhe aktivistëve të Vetëvendosje!-s

Ngadhnjim Musliu: Apelit për lirimin e Albin Kurtit prijësit të popullit të pakënaqur i bashkohem edhe unë. Me ju i tërë populli

Xhezide Latifi

Hamit Ymeri, Sllatinë e Vitisë: Lirojeni! Menjëherë!

Gzim Latifi

Ramadan Kurti, aktor i Teatrit Kombëtar Gjilan: Burgosja e Albin Kurtit, burgosje kolektive për liri. Lirojeni!

Selvie Buqaj nga Studenqani, punëtor në NBI Suhareka: Kërkoj lirimin e menjëhershëm të simbolit të pavarësisë dhe lirisë Albin Kurtit. Gjithë Kosova është me ty!

Përparim Muja, ekonomist: Të gjithe ata që ndihen komod me këtë situatë, dëshirojnë që Albini të jetë brenda

Xhemajli Buqaj nga Studenqani, punëtor në NBI Suhareka: Kërkoj lirimin e menjëhershëm të Albin Kurtit

Fane Pelaj: Lirojeni të pafajshmin!

Qendresa Selim Loku nga Hani i Elezit: Mbretërisë i duhej mbreti e jo hajduti. Kosovës i duhet trimi si Albin Kurti. Kosova nuk ka nevojë për njerëz të korruptuar si Grupi i Unitetit. Shqiptari betohet njëherë "JA VDEKJE, JA LIRI"

Besnik Latifi, Prishtinë: Nëse e mbani në burg Albin Kurtin dijeni që po e burgosni lirinë e popullit shqiptar, andaj lirojeni sa më shpejt o qyqar karrierista

Fejzullah Ibrahimi Gegaj, Besianë: Lirojeni liberatorin dhe ndërgjegjen e Kosovës

Shpend Sfishta, nxënës nga Besiana,

Shaban Sfishta, arsimtar nga Besiana,

Ajshe Sfishta, Besianë,

Fetie Sfishta, Besianë,

Donika Sfishta, Besianë,

Flora Sfishta, Besianë dhe

Tringa Sfishta, Besianë: E duam lirimin e Albin Kurti

Valdet Muriqi: SHPK lirojeni Albinin sa nuk është bërë vonë

Yll Muriqi: Lirojeni atdhetarin tonë

Skënder Paqarada, Besianë: I lus të gjithë politikanët tanë të korruptuar të cilëve nuk po ju dalin të hollat e popullit, por ia kanë nis edhe me na vra e me na burgos, por ta din se do të pendohen shumë shpejt. Lirojeni legjendën e gjallë Albin Kurtin. Shihemi më 3 mars në kryeqytet!

Kushtrim Loku, Hani i Elezit:Albini është njeri që ia don të miren atdheut, prandaj kërkoj lirimin e tij nga burgu

Hanife Mehmeti me familje: Apelojmë për lirimin e Albinit menjëherë

Xhabir Halabaku nga Pozherani: Të bëhet lirimi sa më i shpejtë që është e mundur nga burgu

Doruntina Gashi, studente e Komunikit Masiv: Ju lutem lirojeni Albinin, ai është njeriu që më se paku e meriton burgun. Ai mjaft ka vuajtur në burgjet e Serbisë. Për një vend të lirë, lirojini të gjithë!

Shefqete Gosalci-poete: "Shumë njerëz jetojnë ngrohtë nën dritën e Atyre që digjen e që janë pakë" - Liria u takon Atyre që e bëjnë, jo atyre që e dëshirojnë. Ndaj lirojeni ALBININ me shokë menjëherë

Afrim Shala nga Theranda: Të lirohet Albini!

+37744138527: Këta liderë politik që ka për momentin Kosova mendojnë që kanë arritur aq lartë sa që një ditë do të shndërrohen në një diktator për ta shtypur popullin e vet, atë popull, i cili i ngriti ata. Andaj kërkojmë që sa më shpejt të lirohet Albin Kurti!

Elmaz Bytyqi, Ferizaj: Lirojeni njeriun, i cili mëse paku ka faj!

Fatime Hyseni nga Dardana: Mos u krahasoni me shkaun. Lirojeni sa nuk është bërë vonë!

Naim Mustafa mjek specializant, Gjilan

Bashkim Mazreku, ekonomist: Mbajtja e Albinit me shokë në burg është akti më i ulët i klasës politike aktuale në Kosovë. Ai duhet të lirohet pa kusht!

+37744701867: Jemi për Lirimin e Albin Kurti. Falimiderit “Epokës së re”

Ermal Elshani, nxënës: Albini duhet të lirohet sepse është një ndër ata që e luftojnë korrupsionin dhe padrejtësitë momentale në Kosovë dhe që këto padrejtesi po i shkakton qeveria jonë e korruptuar në bashkëpunim me regjimin antidemokratik UNMIK-un!

+37744229114: Kërkoj nga dhunusit e drejtësisë që sa më parë të jetë i lirë legjenda e gjallë Albin Kurit

Bajram Rukolli, kryetar i ShBP. Dega në Skënderaj: Kërkojmë lirimin e menjëhrshëm të Albin Kurtit!

Ylber Lipa me gruan dhe fëmijët: Albini, simbol i paqës, rezistencës, zëri më i arsyeshëm i Kosovës së PAVARUR dhe SOVRANE. Lirojeni që edhe ju të jeni të lirë!

Dr.Besim Ademi

Dr.Arben Ademi

Genc Krasniqi, nxënës i Shkollës së Mesme: Kërkoj lirimin e menjëhershëm të Albin Kurtit!

Xhezide Ademi

Fitnete Morina, punëtore nga Gjakova: Ju përshëndes. Për Albin Kurtin lirim sa më të shpejt!

Albina Maliqi,

Pajtime Maliqi dhe

Vjosa Maliqi, Terpezë e Vitisë: Duam lirimin e Albinit dhe shokëve të tij!

+37744475835: Kom. Lumi nga Tusuzi i Prizrenit: Lirojeni Albin Kurtin!

Ukshin Hoti, Ratkoc KK Rahovec: Albin Kurti ka qëllime të larta njerëzore. Të lirohet menjëherë!

Avni Bytyqi, Karvasari, Malishevë: Albin Kurti po i kontribuon çështjes kombëtare. Të lirohet pa kusht!

Fatmire Zogu, stomatologe: Lirojeni menjëherë Albin Kurtin

Zeqir Bushi nga Shkupi: Kërkoj lirimin e patriotit kombëtar

+37744281084 Blera dhe

Shera nga Kaçaniku: Lirojeni Albinin!

Xhavit Sejdiu punëtor dhe

Fatime Sejdiu profesoreshë: Lirojeni menjëherë Albinin. Shihemi më 3mars!

Adem Sejdiu, jurist Klinë: Lirojeni! Menjëherë!

Hysen Hyseni: Me burgosjen e Albinit, Grupi i Unitetit po e burgos vetëveten!

Nebih Abdullahu: Të lirohet! Menjëherë!

Avni Katan, Hoqë e vogël, nxënës: Të lirohet! Menjëherë!

Alban Kaatan, Hoqë e vogël, arsimtar i gjuhës shqipe: ju lutem që ta lironi sa më parë Albin Kurtin, sidomos para 3 marsit

Fitim Tershnjaku, biolog, Dragash

Sanie Bllaca, amvise

Nazmi Drenica, TMK: Të lirohet! Menjëherë!

Ardita, Drenicë: Lirojeni Albinin e gjithë tjerët se vetëm në serbi ka pasur rob. Që s’keni tjetër punë shkoni në parlament të Kosovës, luani letra

+37744693245: Kur kujtoj familjen, s’më merr gjumi. 5 anëtarë i kam të vrarë gjatë luftës, dy javë rob kam qenë. Sot politikanët e Kosovës luajnë me gjak e tyre, ata s'dinë çka është lufta, nuk dinë çka është me humb familjen, se vetë kanë qenë t’siguruar. Jam me Vetëvendosje. Skenderaj

Florina Dreshaj, nxënëse dhe

Valorina Dreshaj, nxënëse: Të lirohet! Menjëherë!

E gjithë klasa 7/2 nga sh.f. 'Ismail Qemali'' Prishtinë

Agron Sherifi

Besfort Hysenaj, nxënës, Prishtinë

Egzon Hasani

Lumni Thaçi, student i fizikës

+37744610960: Lirojeni Albinin

Bardhyl Salihu,

Liridon Ferati,

Hysni Rexhepi,

Ekrem Zeqiri,

Jakup Fazliu, nxënës kl 12/9 nga Vushtrri. Kërkojmë lirimin e Albinit dhe të tjerëve

Nak Berisha nga Kastrioti: zotëri i nderuar Albin, je legjendë e gjallë, të lutem kërkoni dorëheqjen e Haraqisë, i cili nuk e meriton t’ju quajë tradhtar

+37744129678: Shyqa, Guncat: Liri a vdekje, rroftë Albin Kurti, lirojeni

Brahim Kukaj, instalues i ujit, Prishtinë: Apel për lirimin e Albin Kurtit dhe të burgosurve tjerë politikë, me mesazhin Të lirohet! Menjëherë!

Faton Kurti, f.sh. Carralevë

Memet Nikqi, firma Gacaferi, Pejë: Kërkojmë që më 3 mars Albini të lirohet e të dalim bashkë

Granit Gashi, nxënës, Drenas. Tani kur më së shumti i duhen këtij vendi, ja sot ja kurrë

Rifat Gjoci, historian: Lirojeni! Menjëherë!

Servete Gjoci, mësuese: Lirojeni! Menjëherë!

Arsim Elshani, Poklek i ri

Simon Veseli, Prizren: Lirojeni! Menjëherë!

Mustafë Demiri, Smirë: Kërkoj lirimin e Albin Kurtit me çdo kusht

Xhelal Bislimi, inxh i dipl i Elektroteknikës, Gjilan: Lirojeni pa kusht Albinin

Shefqet Koraqi, Kaçanik: Albini është simboli dhe krenaria e Kosovës

+37744210648, Milaimi, Guncat, Malishevë: Kërkoj lirimin e Albin Kurtit

Mëmëdhe Ibrahimi, nxënës, Lipjan

+37744769195, Luli, Guncati, Malishevë: Lirojeni! Menjëherë!

Besim Elshani: Kërkoj lirimin e Albin Kurti

Ardian Shtanaj, student, Gjakovë

Haqif Elshani: kërkoj lirimin e Albin Kurtit

Familja e Behxhet Elshanit, Guncat, Malishevë: kërkojmë lirimin e Albin Kurtit nga çetnikët e UNMIK-ut

Ragip Dermaku, tregtar, Gjilan

Besfort Reçica, student

Banush Elshani: kërkoj lirimin e Albinit sa më shpejt, se nuk e ka vendin aty

Driton Qaka, student, Kaçanik

Arton Shehaj, Gjakovë

Lulzim Aliu, student: Lirojeni! Menjëherë!

Fadil Beqiri, KMDLNJ, Vushtrri

+37744578743: Ju lutem lironi Albin Kurtin

Faik Maloku, inxhinier

Bejtullah Musliu, arsimtar, Vërban, Viti: Albinin e burgosën mafiozët, të korruptuarit dhe hajnat, por idealet e tij nuk mundi t’i ndalë as idoli juaj Millosheviq, e nuk do të mundë t’i shuani kurrë o të mjerë, Turp!

Sadik Shala, Prizren: Albini kërkon dhe meriton liri, e jo robëri

Sami Drenica, profesor, Shalë, Lipjan: Kërkojmë lirimin e Albinit, ai nuk e ka vendin në burg

Melihate Zhdredha: Lirojeni ju lutem

Ilmi Qerimi, kamerier, Skenderaj: Lirojeni! Menjëherë!

Meseret Sevgi Baresh, Prizren: Liri Albinit!

Ali Mert Hebiballar, Prizren: Liri Albinit!

Nysrete Gjengiz, Prizren: Liri Albinit!

Ismet Gylsyne, Prizren: Liri Albinit!

Ouze Llokvica, Prizren: Liri Albinit!

Vlera Curri: Lirojeni trurin e Kosovës Albin Kurtin!

Edis Abdullahu, Prizren: I bashkohem apelit. Liri Albinit!

Sehare Berati: I bashkohem apelit. Liri Albinit!

Mustafë Emerlla, ushtar i UÇK-së: I bashkohem lirimit të Albin Kurtit

Elhami Haxhimustafa, Rahovec: Lirojeni menjëherë ose do të çohet i gjithë populli në kryengritje!

Gresa Konjufca, studente: Albin Kurti krejt grupin negociator i mbanë në kukë edhe e kcen shotën. Po lirojnei njeriun e mençur e mos u koritni më shumë!

Mehmet Thaqi nga Rogana-Dardana: Lirojeni! Menjëherë!

Sadat Likaj, Krajk-Has: Liri për Albinin!

Safet Ibrahimi, vranidoll: Ta lirojnë simbolin shqiptar. Krejt Kosova është Albin. Ta lirojnë shqiponjën shqiptare!

Fatmire Malaj, Gjilan, mësuese e papunë: Të lirohet Albini!

Fadil Sokoli: Kërkoj lirimin e Albinit. Menjëherë!

Sabedin Aliu nga Brodi

Ramiz.Q. Sertolli, Bellanicë, punëtor

Ali Murselaj, shofer: Liri Albinit! Vetëvendosje Kosovës!

+37744305795: Liri Albinit! Vetëvendosje Kosovës!

Lulzim Braha, kamarier Kosovatrans PZ.: Albini të lirohet! Kosova ka nevojë!

Begri Abdullahu, Rendist, Prizren: Kosova ka nevojë për ty o Albin!

Xhezide Heta: Përkrahu lirimin e Albin Kurtit me shokë!

Fatmir Abdullahu, veteran i UÇK-së: Ju përshëndes për guximin tuaj z.Muhamet Mavraj. Bravo! Të lirohet Albin Kurti!

+37744634555: Kërkojmë lirimin e Albin Kurtit sa më shpejt!

Sokol Ajeti, student: Pse të mbahet në burg një njeri i drejtë e pa faj. Respekt për atdhetarin Albin Kurti!

Ardiana,

Gani,

Hatixhe,

Sami,

Ilmi,

Afërdita dhe

Antigona Krasniqi (Apelojmë që sa më parë ta lirojnë Albin Kurtin)

Hasan,

Vagjide,

Teuta,

Sihana dhe

Xhevat Limani: Kërkojmë lirimin e Albin Kurtit dhe e konsiderojmë të pafajshëm!

Skender Hyseni, Drenas, tregtar: Lirojeni të gjithë të burgosurit dhe Albinin!

Sabri,

Shqipe,

Mimozë,

Mentor dhe

Manushaqe Shyti nga Vushtrria: Lirojeni Zërin e Popullit Albin Kurtin!

Ismet,

Shefqet,

Haki,

Kemal,

Zijahi dhe

Agimi nga Trimori i Kaçankut: Ju bashkëngjitemi apelit për lirimin e Albinit!

Milaim Krasniqi bashkë me:

Ali,

Behxhet,

Mehmet,

Rexhep,

Esad,

Ardon,

Valdrin,

Erion,

Argur,

Valmir,

Ardiana,

Miradie,

Selvete,

Diellza,

Ardita,

Liria,

Valbona,

Valmirja,

Kimeti dhe

Selvete Krasniqi: Kërkojmë lirimin e menjëhershëm të Albin Kurtit

Buqja, profesoreshë,

Vjollca, studente,

Kadirja, infermiere,

Agimi, piktor,

Alma,

Ardita,

Sebi,

Zelfia,

Ramizi

Ars,

Kada,

Tina,

Bjonda,

Lindi dhe

Altini: Lirojini! Menjëherë!

Familja Hoti nga Carralluka: Kërkojmë me çdo kusht lirimin e Albin Kurtit, njeriut që po flijohet për pavarësinë e Kosovës!

Ganimete,

Ajshe dhe

Sanije Fazliu nga Besiana: Ju lutem ta lironi Albin Kurtin!

Fisniku,

Fjolla,

Hafija dhe

Xhevrija: Lirojeni zemrën e Shqiptarisë Albin Kurtin!

Mustafë Gjoci, prof. Burim me familje

Zekë,

Sofie,

Rrezarta,

Have,

Dardan,

Fatjona dhe

Florian Gjoci: Lirojeni qendresën dhe rezistencën e kombit shqiptar!

Shaban Berisha,

Hysnie Berisha,

Ruvie Berisha,

Veton Berisha dhe

Agron Berisha

Vllaznimi,

Bashkimi,

Hava,

Zymberi,

Ajmani dhe mbarë familja Dreshaj nga Prigoda e Burimit: Përshëndetje “Epoka e re”, ju urojmë për iniciativën për lirimin e Albinit!

Hasan Beqaj, agronom i Bujqësisë me familje:

Eminja,

Betimi,

Dardani,

Bersarti dhe

Arta Beqaj

Izet Xhemaj,

Azbije Xhemaj Pz,

Xhemali Xhemaj, Gjermani,

Naim Xhemaj

Ridvan Xhemaj, Austri

Nazim Xhemaj,

Nazmi Xhemaj,

Linda Xhemaj dhe

Hava Xhemaj dhe gjithë familja Xhemaj nga Prizreni: Lirojeni! Menjëherë!

Enver Pireva nga Dardana: Uroj që Albin Kurti të lirohet sa ma shpejt!

Shefkije Kadriu: Të lirohet Albin Kurti!

Myfyt Ademi: Albin Kurti le ta zezojë sa më shpejt lirinë!

Hajrije Kadriu: Lirimin e menjëhershëm të Albin Kurtit!

Enver Hasani, këpucëtar, Prishtin: Lirojeni Albin Kurtin dhe të burgosurit e tjerë!

Isuf Kadriu: Të lirohet sa me shpejt Albin Kurti!

Florim Livoreka nga Hani i Elezit: Lirojeni Albin Kurtin mos na detyroni me liru na me dhunë se kris kallashi!

 Alush Lakna me familje: Lirojeni! Menjëherë!

Rametulla Memedi, Kopenhage, Danimark: Lirojeni liderin e Vetëvendosje!-s

Dr. Feti Hetemi, Viti: Kerkoj lirimin e menjëhershëm të Albin Kurtit. Ai nuk e ka vendin në burg. Albini është vizionari dhe lideri më meritor i kauzës sonë shqiptare në këtë shekull. Burgosja e Albinit është fshehja e krimit ekskluzivisht nga i vetezgjedhuri Grupi i Unitetit me bekimin e këtij grupi për ta fshehur krimin qe e bënë në demonstratën e 10 shkurtit.

Sazan Elezkurtaj, nxënës, Zhur: Lirojeni! Menjëherë!

Arben Hoxha, Prizren: Megjithatë e meriton të lirohet Albini

Ali Aliu,

Miradie Aliu,

Suliote Aliu dhe

Lumnije Aliu. Lirojeni! Menjëherë!

Sali Ahmeti nga Gjilani: Ta lirojnë pa asnjë kusht, sepse nuk është fajtor në këtë protestë!

Valon Dernjani nga Hani Elezit: Ju burra të pavarësisë së Kosovës multietnike me 4 % serb. Lironi Albin Kurtin!

Xhevat Hoxha prej Belgjke: Ju lutem qe Albin Kurtin ta lironi sa ma shpejt prej burgu. Albin në jemi me ju për vetëvendosjen

Naipi nga Belgjika: Ju lutem për lirimin e Albin Kurtit sa ma shpejt!

Hyzer Gashi, ekonomist

Liridona Mjeku: Lirojeni! Menjëherë!

Erjon Krasniqi: Lirojeni! Menjëherë!

Shaban Krasniqi, nxënës nga Fushë-Kosova: Lirojeni! Menjëherë!

Agon Shqipton dhe Veprim Osmanaj Gurrakoc: Lirojeni! Menjëherë!

Metë Krasniqi, arsimtar: Albini i duhet Kosovës. Nuk mund të heshtim, kur në burgjet e Koso-Unmikut gjinden çelësi i shqiptarizmit me patriotët shqiptarë...

Lazimi,

Maliqi dhe

Petriti nga Dardana: Të lirohet me çdo kusht Albini!

Zeqir Hoxha, nxënëse, Bellanicë: Kërkoj lirimin e Albinit me shokë!

Arijeta Qesko: Lirojeni Albin Kurtin se ai është zëri i popullit për “Vetëvendosje!”

Besnik Kryeziu, Arbanë, Prizren: Kërkoj lirimin e Albin Kurtit dhe të gjithë të burgosurve politik menjëherë dhe pa kushte se pa lirimin e tyre nuk ka liri në Kosovë. Ata mbahen pa drejtësisht nga UNMIK-u prapa grilave duhet të jenë policët rumun dhe ukrainas aty. Liri për çlirimtaret, rroftë Ushtria Çlirimtare e Kosovës! Lirojeni Albin Kurtin se ai është zëri i popullit për vetëvendosje!

Minushe Kryeziu nga fshati Roganë, Dardanë: Ju lutem lirojeni Albin Kurt!

Shaban Hajdari,

Nerxhivane Hajdari

Arsim Hajdari

Fatmire Hajdari dhe

Miradije Hajdari nga Mitrovica: Lirojini! Menjëherë!

Albana Bashota

Daut Buqaj, maturant në Gjimnazin "Jeta e Re"-Therandë: Kërkoj menjëherë që të lirohet Albin Kurti, simboli i lirisë, i pavarësisë dhe demokracisë së këtij vendi!

Vezir Shehu, ndërmarrës: Të burgosen njerëzit në shekullin 21, të cilët me jetat dhe vullnetin e tyre ia japin një shkëlqim mahnitës vlerave demokratike, duke protestuar në meny të denjë për të drejtën për VETVENDOSJE. Ky turp s’durohet ma, prandaj protestojmë fuqishëm andaj ju lutemi që t’i lironi sa më parë!

Valmir Fetahaj, Gurrakoc: Disa faktor ndërkombëtar dëshirojnë të na shkelin të drejtat tona sikur ne te ishim jetim, po kanë harruar që na kemi nan dhe ajo nana jonë është gjaku ynë, ndërsa politikanet tanë janë verbuar pas interesit dhe karrigave dhe nuk dëgjojnë për popullin fare apo konsiderojnë veten sikur janë të mëdhenj, po kanë harruar se populli i ka ngritur dhe do t’i zbresë

Fadil Bylykbashi, inxhinier i elektroteknikës: Kosova duhet të vendos për fatin e vet dhe këtë më së miri e thotë Albini, lirojeni sepse mbron atë që secili nga ne e ka ne zemër!

Rifat Osmanaj nga Burimi: Lirojeni! Menjëherë! E duam lirimin e Albin Kurtit sa më parë!

Shefqet Krasniqi, profesor Vushtrri dhe Fatime Hyseni Vushtrri: Të lirohet Albin Kurti!

Driton Tahiri nga Galica e Drenicës, student i Gjuhës Shqipe: Lirojeni njeriun intelektual të kohës së sotme dhe mos bjerini nën ndikimin e tyre te dhunës...

Syla nga Bresalci-Gjilan, infermier i mjekësisë në Gjilan: Kërkojmë lirimin e legjendës se gjallë Albin Kurtit!

Familja e dëshmorit Ismet Ramadanit,

Haxhere Ramadani dhe

Fatos Ramadani: Lirojeni! Menjëherë!

Hajdar Abazi, PTK, Viti: Mbajtja e Albinit në burg është turpi më i madh kombit shqiptar .Prandaj lirojeni!

Dukagjin Dibrani nga Prishtina, student i Fakultetit Teknik: Apelojmë për lirimin e Albin Kurtit dhe të gjithë të burgosurve politik,

Rexhep,

Nafije dhe

Guxon Shala, Barilevë: Lirojeni! Menjëherë!

Asar Arifi, nxënës, Viti: Liri për Albin Kurtin! Lirojeni! Menjëherë!

Gëzim Krasniqi, nxënës, Studenqan, Therandë: "O Albin bir i Shqipërisë, ti gjithmonë je simbol i lirisë". Ai njeri qe e akuzon Albinin për nxitje të demonstruesve, ai është përkrahës i serbëve.

Shkodran Mustafa nga Vitia: Lirojeni! Menjëherë!

Driton Mustafa nga Vitia: Kërkojmë lirimin e Albin Kurtit!

Nazif Blakaj, Kovrage, Burim: Lirojeni! Menjëherë!

Liridon Dajaku nga Skenderaj: Dëshiroj lirimin e Albin Kurtit dhe Shokëve të tij që mbahen në burgjet e UNMIK-ut padrejtsisht

Kushtrim Gashi, gjimnazist, Skenderaj: Lirojeni Albin Kurtin "Legjendén e gjallé"!

Mehmet Rukolli, nxënës, me gjithë familje: Lirojeni! Menjëherë!

Bislim Bislimaj, drejtor i NT Vrrini Market në Vlashnje: Kërkoj lirimin e Albin Kurtit menjëherë!

Atdhetare Rukolli, nxënëse: Kërkoj lirimin e menjëhershëm të njeriut të Kosovës, z. Albin Kurtit!

Ragip Gubaci nga Prishtina: Me mirë kishte me qenë që të lirohet Albin Kurti se sa te ndodh diçka e tmerrshme si ajo e 10 shkurtit S’po kuptoj çfarë budallaj ka Kosova në politikë e të zgjuarit në burg, lirojeni Albin Kurtin dhe shokët e tij o politikaj idiotë se boll jini trash t’u bo hajni!

Remzi Llabjani,

Feride Llabjani,

Shpresa Llabjani,

Drita Llabjani,

Bujar Llabjani dhe Kujtim Llabjani nga Ferizaj: Lirojeni! Menjëherë!

Fatmir Thaçi, kimist, laborant, Smallushë

Gafurr Llabjani,

Gyltene Llabjani,

Edison Llabjani,

Euresa Llabjani dhe

Elmedina Llabjani: Kërkojmë lirimin e Albin Kurtit sa më shpejt!

Milaim Kryeziu nga Theranda: Kerkoj lirimin e zotit Albin Kurti dhe të gjithë të burgosurve të tjerë politikë! Menjëherë!

Nexhmedin Hasan, Qendrës K Prizren: E përshëndes Gazetën “Epoka e re”, gazetë më besueshme, dhe i bëj apel institucioneve vendore, ndërkombëtare për lirimin e menjëhershëm të zotit Kurti me 20 anëtarë!

Haxhi Jasharaj me 30 anëtarë të familjes: Lirojeni! Menjëherë!

25 anëtarët e familjes Maliqi nga fshati Gegaj komuna e Besianes: Kërkojmë lirimin e menjëhershëm të të madhit Albin Kurti!

Ali Kadriaj në emër të familjes 14 anëtarëshe, Prizren

+37744342354 Familja 6 anëtarëshe Hajdini nga Gjilani: Lirojeni menjëherë

Musli Cakolli me 5 anëtarë të familjes: Lirojeni Skënderbeun e këtij shekulli, Albin Kurtin!

Shemsi Berisha nga fshati Siqevë: I bashkëngjitemi kërkesës për lirimin e Albin Kurtit nga burgu më 10 anëtarë të familjes të gjithë mbi 18 vjet

Myfyt Ademi nga Struga me familjen e gjerë 50 anëtarëshe: Kërkojmë lirimin e menjëhershëm të njeriut të shtrenjtë Albin Kurtit!

Qazim Shabanit me familjen 4 anëtarëshe, Gjilan: Kërkojmë lirimin e Albin Kurtit nga burgu dhe masa ndëshkimore ndaj atyre që urdhëruan burgosjen e tij!

 +37744199207, Kryefamiljari F. Musliu me 6 anëtarë: Kërkojmë lirimin e Albin Kurtit!

 Nebi B. Ademi me 6 anëtarë të tjerë të familjes: Lirojeni Albinin sepse keni burgosur ardhmërinë e Kosovës.

Vllaznim Halili nga Guri Kuq me 24 anëtarë të familjes: Dëshirojmë që të lirohet Albin Kurtin!

Sehat Mustafa, ısh-ushtar ı UÇK-së me 5 anëtarë të famıljes. Lırojenı pa kusht Albın Kurtın!

 Pesë anëtarë të familjes së dëshmorit Haziz Tola: Kërkojmë lirimin e Albinit!

Ramadan Dreshaj nga Vrella me 6 anëtarë të familjes dhe 2 nipa. Kërkojmë lirimin e Albin Kurtit!

Afrim Fusha, Artare, Besianë me familjen 5 anëtarëshe: Pa liri për Albinin nuk ka liri Kosova!

Bislim Bajrami, ish i burgosur politik nga Izbica-Skënderaj me familje 6 anëtarëshe: E përkrahim apelin dhe e përgëzojmë stafin e “Epokës së re” për këtë nismë!

Hekurim Ibrahimi me familjen 5 anëtarëshe: Lirojeni menjëherë patriotin më të madh të kësaj toke pasardhësin e të madhit Ukshin Hoti.

 
(APELI VAZHDON çdo ditë... Bashkëngjitu edhe ti! Tregoji edhe një shoku që s’ka dëgjuar për apelin.

Shkruani vetëm një herë një mesazh në e-mailin: epokaere_mm@hotmail. com, ose në numrin e telefonit (044) 602 602.

Nëse s’mund të bësh asnjërën nga këto, shkruaje dikund një grafit me emrin e Albin Kurtit ose të idealit të tij, Vetëvendosjen që na takon edhe neve sikur kombeve tjera. Kjo i ndihmon shumë lirimit të Albinit me shokë... Ke bërë një punë të madhe kështu! BËJE, DHE THJESHT, MOS TA NDIN!

 

 

NESËR BOTOHEN DHJETË FAQE TË TJERA ME APELET TUAJA!

EJA EDHE TI ME NE NË KËTË THIRRJE HUMANE!

Presin për botim edhe mijëra e mijëra mesazhe. Askush nga ju të mos zhgënjehet! Me urdhër të botuesit, ato do të botohen një për një, përfshirë mesazhet telefonike me komentet tuaja shumë interesante! Bashkangjitu edhe ti)

 

APEL për lirimin e Albin Kurtit dhe të burgosurve tjerë politikë nga burgjet e UNMIK-ut me moton: Lirojini, menjëherë! (PJESA 13)

 

T: Edhe më shumë rriten kërkesat për lirimin e Kurtit! Numri 10 mijë është kaluar moti!

 

T: Apelo edhe Ti në (044) 602 602

 

 

Dr. Afërdita Hyseni nga Prishtina: Liri për Albin Kurtin!

Dr. Aqif Mehdiu: Liri për Albin Kurtin ose më arrestoni dhe mua se mendoj si Ai!

Jeton Idrizi, Tetovë: Lirojeni Albinin se do t’ju gjykoj historia. Mos shkelni mbi gjakun e dëshmorëve!

Enver Grajçevci: Lirojeni Albin Kurtin!

Albanita Beka, nxënëse: Lirojeni Menjeherë! Burgu nuk është vend për të!

Petrit Bytyqi,

Lis Bytyqi,

Januz Bytyqi,

Zekie Bytyqi,

Lamone Bytyqi,

Janina Bytyqi,

Emine Bytyqi dhe

Fluturë Bytyqi: Lirojeni Albin Kurtin sa më parë se ai është vëllai ynë dhe i gjithë Kosovës!

Shpend Jashari Shkolla e Mesme “Aga Xhitë”, Ferizaj: Kërkojmë lirimin e menjëhershëm të Albinit dhe të gjithë të burgosurve politik!

Florim Behluli, Mushtisht

Familja Daci nga Hani-Elezit: Kërkojmë që të lirohet IDOLI i lirisë sonë. Shpresa jonë e vetme është arrestuar nga ekipi pro shkatërrimit të ëndrrave shekullore!

Nebih Berisha nga Gurbardhi: Edhe unë kërkoj lirimin e menjëhershëm të Albinit!

Valdete Dërguti dhe

Vetmi Haziraj, Skënderaj

Shani Kastrati: Ju përgëzoj për hapin e marrë për lirimin e Liderit të Vetëvendosje!-s

Bexhet Alidema: Kërkojmë lirimin e menjëhershëm të Albin Kurtit!

Familja Halil Alidema, Pozheran: Lirojeni njeriun e Kosovës, i cili vazhdon rrugën e Lirisë!

Komandant Shkupi: I bashkëngjitem apelit dhe njëkohësisht kërkoj që të ndërpriten këto burgosje politike dhe t’i jepet fund politikës shoviniste të UNMIK-ut!

Mefail Bajrami nga Cërnica e Gjilanit: Lirojeni menjëherë Albinin!

+37744320785: Të lirohet Albin Kurti menjëherë!

Andi Bajrami nga Cërnica e Gjilanit: Menjëherë të lirohet Albini!

Afërdita Murtezi,Viti: Lirojeni enciklopedinë shqiptare. Kosova dhe LIRIA i takojnë të madhit Albin!

Nezhdet Nila, ekonomist i diplomuar: Lirojeni Albin Kurtin!

Shaip Korrani student i Shkencave Kriminalistike: Në vend që të dënohet vrasësi po dënohet viktima... Ngase ky është më i pambrojturi... Liri për Albinin!

+37744775467: Lirojeni Albin Kurtin!

Ark Hamdiu: Dëgjojeni zërin e arsyes. Lirojeni Albinin!

+4526253102: Tung nga Sameti nga Danimarka: Dua që Albin Kurtit të lirohet!

+38970705102: Ju bëjmë apel në mënyrë vëllezërore që sa më shpejtë të lirohet Albin Kurti. Apelit i drejtohen 10000 studentët e Universitetit shtetëror të Tetovës. Dimë ta mbrojmë Albinim!

Ing. Myrvete Ejupi: Lirojeni! Menjëherë!

Ing. Rasim Ejupi: Lirojeni! Menjëherë!

Emin Deliu nga Kçiqi i Madh: I uroj shëndet dhe lirim të shpejtë. Albini është një largpamës!

+37744174343: Lirojeni! Menjëherë!

Qamil Çitaku, veteran i UÇK: Lirojeni Albinin, lirojeni Kosovën!

Gani Lahu nga Vushtrria

Kushtrim Tifeku: Kërkoj lirimin e Albin Kurtit menjëherë!

+37744199977: Lirojeni!

Lulzim Çitaku, ekonomist: Lirojini të gjithë! Albini e don Kosovën!

Hajrulla Çitaku ing. Motoristikës: Kërkoj lirimin e Albin Kurtit!

Rilindi,

Rinori dhe

Doruntina Bekteshi, Gjilan: Liri për Albinin!

Lulëzim Blaka, anëtar i kryesisë ssë OVL të UÇK-së, Pejë: Ka kaluar koha e burgosjeve politike!

Bekim Gashi, Prizren: Për lirimin e Albin Kurtit!

Agim Koraqi me tre anëtarët e familjes: Kërkojmë lirimin e Albinit!

Milazim Leku, punëtor në Salbatring: Lirojeni Albin Kurtin menjëherë në qoftë se doni Kosovë!

+37744145364: Tung Xhebraili: Lirojeni legjendën e popullit, i cili e tregon të bardhën të bardhë, e të zezën të zezë. Mos u besoni tradhëtarëve të Unitetit...!

+37744492587, Jakupi Ferizaj: Lirojeni menjëherë. Është i pafajshëm!

Bajram Azemi, Malishevë, Gjilan: Të lirohet ylli i lëvizjes studentore!

Beqë Zenunaj mësues nga Peja: Kërkoj nga organet e Srejtësisë që menjëherë ta lirojnë Albin Kurtin pa kushte!

Ekrem Bytyqi nga Malisheva: Për lirimin e njeritu të Kosovës!

+37744273722: Ju lutem sa më parë lirojeni Albin Kurtin ose do të shpërthejë pakënaqësia gjithpopullore!

+37744642613: Lirojeni Albinin!

+37744428414: Nëse ia doni të mirën Kosovës lirojeni Albin Kurtin!

Besiani Bytyqi: Menjëherë lirojeni Albin Kurtin!

Halil Bajrami e

Besnik Maliqi nga Tërpeza e Vitisë: Sa më shpejt lirimi i Albinit me shokë. Përshëndesim gazetën “Epoka e re” më të mirët jeni ju!

+37744105587 Sejda nga Gjilani: Albin  Kurti është hero. Duhet të lirohet nga njerëzit me genjeshtarë në botë – QEVERIA!

+37744177860: Kërkoj lirimin e Albinit, njeriut që nuk iu tremb syri as në kohën e kriminelëve sllavë!

Quhem Naser Shaqiri, Lypjan: Marrë pjesë në mesazhin e juaj për lirimin e të nderuarit Albin Kurtit!

Adnan Salihi: Lirojeni Albin Kurtin!

+37744666621: E. Hoxha: Puna e parë që duhet bërë është të lirohet Albin Kurti!

+37744193424: Izjadini nga Ferizaji: Lirojeni! Menjëherë!

Murat Mustafa, Muhovc. Lirojeni! Menjëherë!

+37744285010: Lirojeni njeriun e Kosovës-Albin Kurtin!

+37744771435, Sevdaili nga Vitia: Lirojini! Menjëherë!

+37744225345: Dadini, Kaçanik: Lirojeni legjendën. Ata që na vranë e meritojnë burgun, e jo Albin Kurti!

Lavdim Beka, Mitrovicë: Lirojeni Liderin e Vetëvendosje!-s se nuk ka tjetër. Vetëm një do të jetë!

+37744284211, Bujari, student i Fakultetit të Arteve: Lirojeni! Menjeherë Albin Kurtin!

Behar Krasniqi, Xerxë, Rahavec, veteran i UÇK: Lirojeni të madhin Albin Kurtin!

Liridona Musliu dhe

Majlinda Musliu, nxënëse, Gjilan: I bashkëngjitemi apelit për lirimin e Albinit. Është padrejtësi e madhe!

+41764550913: Edhe ne kurbeçarët në Zvicër kërkojmë lirimin e Albin Kurtit. Boll i shkojë jeta në burg, njëherë në Serbi e tash në Kosovë!

Shahadije Mustafa: Lirojeni Abinin!

Shkelzen Bajrami nga Molliqi i Gjakovës: Lirojeni Albinin se Kosova ka nevojë për një njeri intelektual dhe guximtar siç është ai!

Abdyl Kurteshi nga Gjilani: Liri për Albinin sa më parë!

Beqir Hasi, Drenas, Analist Politik: Lirojeni Albinin! Lë vijë në Drenicë të jetoj i lirë - territor pa decentralizim në baza etnike, ashtu siç e dëshiron tërë Kosovën!

Shend,

Tenor dhe

Veprim Osmanaj

Ismet Hamdi Hoxha, ish-polic i diferencuar ideopolitikisht më 1989 me vendim të ministrit serrb të policis R. Bogdanoviq dhe eprorit të lartë të policisë së Kosovës Sheremet Ahmetit, epror i UÇK, major i TMK-së, i diferencuar me kërkesë të eprorit të APJ-së Agim Çekut, drejtuar UNMIK-ut, i diferencuar nga komp. e sigurimit WDG me kërkesë të SHPK-së nënshkruar nga komisioneri i policisë së UNMIK-ut Kai Vitrup, i diferencuar nga Akademia Policore në Vushtrri nga shtabi i SHPK-së. Albin Kurti duhet të lirohet nga burgu, poqë e nevojshme edhe me luftë!

+37744234322: Liria është e panegociueshme, Lirojeni lirinë e Kosovës. Menjëherë!

Besim Memeti: Lirimin e menjëhershëm të Albin Kurtit!

Alush Leci, prof. Dardanë: Të lirohet Albin Kurti sa më shpejt!

Arben Thaqi-Tatlija: Kërkoj lirimin e Albin Kurtit – ujkonën e Kosovës!

Tergit Aliu, Brrut-Sharr: Ata që janë kundër Vetëvendosje-s në shpirt kanë barkodin që fillon me 860, pra janë produkte të Serbisë. Bojkotoni produktet e Serbisë, përkrahni luftëtarët e burgosur të UÇK-së dhe Albin Kurtin!

+37744638248: Enver dhe e bija Egzona. Lirojeni Albinin. Ai është i yni!

Besart Shurdhani me familje: Kërkojmë lirimin e Albin Kurtit!

Abit Haziraj, Drenicë: Albin Kurti s’e ka vendin në çeli. Lë të lirohet çelia për krimineleë që vranë të rinjtë kosovarë!

+37744322083: Naseri nga Zhegra e Agim Ramadanit: Lirojeni Albinin!

Qerim Zogaj, ish-ushtar i UÇK-së, Turjakë-Malishevë: Liri për Albin Kurtin!

Qefserja,

Egzona,

Shëndriti,

Bulza,

Natyra,

Shpresa,

Enver Dermaku dhe

Xhemajl Makolli: Lirojeni Albin Kurtin sa më parë!

+37744443003: Lirojeni! Menjëherë!

+37744211428:

Asllani,

Fikrija,

Gazmendi,

Qëndresa,

Kujtesa,

Leona,

Shefketja,

Florija,

Zeka,

Mihonja,

Isa dhe

Albulena: Lirojeni Albin Kurtin, patriotin më të madh!

+37744392059: Familja Hoti 14 anëtarëshe nga Prizreni: Kërkojmë lirimin e menjëhershëm të Albin Kurtit, veprimtarit të palodhshëm të çështjes kombëtare shqiptare!

Ramadan Dakaj, Korish-Prizren: Lirojeni Albin Kurtin! Mos përdorni metodat e shkive!

Mjellma Haxha: Liri për Albin Kurtin!

Mendeneres Rexhepi: E kërkojmë lirimin e Albin Kurtit!

Rexhep Haxhiu, student i Fakultetit Ekonomik: Kërkoj lirimim e Albinit nga burgjet e unmikistanit, liri për liridashësit. Bravo Epoka...

Binak Berisha, Lesingstraße 30 Kempten, Gjermani

Aqif Iljazi, Moudon-Zvicër me tërë familjen 9 antarëshe: I bashkëngjitemi apelit për lirimin e Albin Kurtit me shokë dhe burgosjen e lidershipit kosovar!

Çlirim Lubovci, nxënës: Lirojeni! Menjëherë!

Sabri Demaçi, Ekonomist i diplomuar: Kërkoj liri për albinin dhe për të gjithë anëtarët e Vetëvendosje!-s. Respekt për redaksinë!

Afërdita Lubovci, Studente: Lirojini! Menjëherë!

Besim Misini, Remnik i Vitisë: Ju lutem që ta lironi Albinin!

+37744728202: Ju lutem lirojeni, lirojeni Albinin a pak ka ndejt nën shka. Lirojeni, lirojeni!

Shkëlzen Morina nga Klina: Për lirimin e Albinit menjëherë!

Azize Mustafa, Zvicër

+37744492632: Tung ju lutem lirojeni Albin Kurtin!

+37744231000: Lirojeni Albin Kurtin!

Aid Muliqi, nxënës nga Besiana: Albin Kurti të lirohet menjëherë!

+37744693031: Ju lutem që ta lironi Albin Kurtin ai është njeri i pafajshëm!

Agron Kamberi

Bajram Curri, anëtar i Oranizatës për Bashkimin Kombëtar (OBK): Të lirohet Albin Kurti me shokë!

Fadil Gashi, Gjilan: Lirojeni sa më shpejt Liderin e Vetëvendosje-s, sepse është në të mirë të Pavarësisë së Kosovës!

Fatmir Hysa: Lirojeni Albin Kurtin! Mos ngritni tensione!

Safet Tini: Menjëherë lirojeni të madhin Albin Kurtin!

Driton Islami, student, Besianë: Lirojeni menjëherë legjendën e gjallë Albin Kurtin!

Feim Keqekolla, tregtar: Lirojeni menjëherë heroin e gjallë Albin Kurtin!

Bekim Krasniqi: Kërkoj lirim e Albinit - patriotit shqiptar!

Muharrem Mjekiqi: Pres me padurim lirimin e Albin Kurtit!

Hajrie Kelmendi nga Mitrovica, studente: Lirojeni Albin Kurtin dhe të gjithë të burgosurit tjerë politik!

Izet Zenuni, Gramaqel, Deçan: Lirimi i Albinit është i njëjt sikur lirimi i Adem Demaçit në kohën e Serbisë!

Xhevdet Durmishi, Komandant Haxhiu në UÇPMB: Lirojeni Albinin!

Florent dhe

Drilon Zymeri nga Gjakova: Lirojeni Albin Kurtin njeriun, i cili e ka përkrahjen e popullit!

Ilmi,

Halime,

Milaim,

Fikrete dhe

Armend Zeqiri nga Zvicra, vendlindja Krushë e Madhe: Apelojmë që të lirohet sa më shpejt Albini me shokë, sepse janë të pafajshëm!

Albulena Demaj, studente nga Peja: Lirojeni Albin Kurtin!

Akif Shkreta, arsimtar: Për Albinin ka nevojë vendi ynë!

Haxhi Berisha, arsimtar: Lirojeni menjëherë...!

+37744356258: Unë jam pro lirimit të Albinit e të tjerëve, sepse ka të drejtë çdo kush të dalë e ta shpreh mendimin e vet, e jo kryesori të burgoset!

Sefedin Rahimi, student në Fakultetin e Edukimit Gjilan: Lirojeni Albinin, se Kosova ka nevojë për njerëz si ai dhe të gjithë të burgosurit!

Osman Islami: O njerëz pyetni veten ai plotësoni kushtet Kombëtare dhe Fetare nëse i plotësoni kërkoni liri  me çdo kusht, sepse ndihma e njerëzimit dhe e Zotit është me ju. Nëse nuk i plotësoni atëherë jeni laikë dhe mos kërkoni më shumë se që ju jep dikush. Liri për Albin Kurtin, liri për çdo njeri që kërkon liri!

Brendon Kastrati, Biolog: Ju përshëndes e ju uroj nismë të mbarë për lirimin e liderit të Vetëvendosje!-s Albin Kurtit - njeri i së drejtës kombëtare!

+37744133138: Të lirohet menjëherë Albin Kurti!

Ibrahin Bush Islami, Gjermani: Liri për Albinn dhe të tjerët!

Nevruz Bajrami, arsimtar nga Molliqi i Gjakovës: Lirojeni menjëherë Albin Kurtin!

Milot Krasniqi, Prizren: Të lirohet lideri i Vetëvendosje!-s! Albini me shokë!

Ibrahim Halabaku nga Pozherani: Bëj apel që ta lirojnë Albin Kurtin sepse ai nuk e meriton të jetë në burg. Në burg duhet të jenë Grupi i Initetit që po e mashtron popullin!

Ahmet Ahmeti-kryefamiljar

Skender Ahmeti-drejtues lokomotive

Beqir Ahmeti-zjarrëfikës

Fatmir Ahmeti- pjesëtar i TMK-së

Xhafer Ahmeti-mërgimtar

Qamil Ahmeti-mërgimtar

Fatmire Ahmeti-amvise

Taibe Ahmeti-amvise: Apel për lirimin e Albin Kurtit

Arben Atashi: I bashkohem Apelit për lirimin e Albin Kurtit!

Familja Selimaj, Mustafa, Igballe, Anarit, Taulant dhe Albert: Lirojini! Menjëherë!

Milazim Salijaj: I bashkëngjitem apelit për lirimin e Albin Kurtit!

Ismet Fazliu, nga  Sofalia e Prishtinës me punë të përkohëshme në Gjermani: Kërkoj lirimin e pakusht të Qedresës së Populit!

Hazbi Lalinca, kryetar i Lidhjes së Arsimtarëve Shqiptarë në Suedi: E nderuara redaksi e “Epokës së re”! Ju lumtë për iniciativën për Apelin për lirimin e menjëhershëm nga burgu të Albin Kurtit. Këti apeli i bashkëngjitem edhe unë.

Shemsedin Jashari, Bochum, Gjermani

Gerolld Nikoliqi, nxënës, Gjakovë

Hamëz Neziraj, veteran i Luftës me 6 anëtarë të familjes: Kërkojmë menjëherë lirimin e Albin Kurtit!

Blerim Rrafshi, Duhel: Sa më shpejt të na lirohet Albini!

Rifat Kelmendi, Zug, Zvicër: Lirojeni trimin, burrin, mendimtarin, sepse ai është i popullit, e ai duhet të jetë me popullin! Tradhëtarët gjithmonë i ka dënuar populli!

Naim Kurteshi me familje: Kisha pasur tepër dëshirë të madhe që ta lirojnë Albin Kurtin, njeriun e paqes, i cili ia dëshiron të mirën Kosovës, jo si disa që synojnë vetëm karrigën! Mendoj që është e padrejtë kjo që po i bëjnë!

Rexhep Avdiu, Zvicër

Brahim Lata, Zvicër

Gzim Lata, Zvicër

Afrim Lata, Zvicër

Shkëlzen Lata, Zvicër

Shkëlqim Lata, Zvicër

Rrustem Lata, Zvicër

Hamëz Lata, Zvicër

Besnik Kurbogaj nga Peja: Kërkoj lirimin e Albin Kurtit si dhe të gjithë shokëve të tij!

Florent Bajraktari nga Klina e Epërme e Skenderajt: Apeloj që sa më shpejt të lirohet lideri i Lëvizjes Vetëvendosje!

Rudina Maloku, Mitrovicë, arkitekte: Duhet menjëherë të lirohet Albin  Kurti sepse pa të nuk do ecim përpara. Ai është e ardhmja e të gjithë neve!

Qëndresa Maloku nga Mitrovica: A e dini çka don me ju gjetë  o spiunat e Serbisë.  A e dini që  populli do t’ju dënojë herët a vonë për  tradhëtinë tuaj, sepse ju nuk meritoni bukën e Kosovës. Albin Kurtin ta lironi menjëherë edhe poshtë Grupi i Unitetit, se ata janë të shitur!

Rrudina Musa, gjimnaziste Vushtrri: Ej o shqiptarë a e keni njet të zgjoheni ndonjëherë prej gjumit apo gjithë flejt po doni me ndejt. Albin Kurti  është  zamra e Kosovës edhe Shqipërisë, por ju nuk shihni më larg se sa hunda juve!

Arben Kurbogaj, nxënës i Shkollës së Mesme “Bedri Pejani”, Pejë: Kërkoj lirimin e Albin Kurtit dhe shokëve të tij!

Fiton Kurbogaj nxënës: Kërkoj lirimin e Albin Kurtit si dhe shokëve të tij!

Blerim Kurbogaj, student i Fakultetit të Bisnesit në Pejë: Kërkoj lirimin e Albin Kurtit dhe shokëve të tij!

Bekim Kurbogajm veteran dhe student nga Peja: Kërkon lirimin e menjëhershëm të Albin Kurtit dhe shokëve të tij!

Besian Krasniqi, nxënës, Studençan

Nakije Krasniqi, amvise, Studençan

Dafina Krasniqi, Studençan

Avni Krasniqi, Prizren: Lirim në këto sekonda për Albinin e madh. Burg për ata që qëndrojnë nën maska!

Azem Kurbogaj, Pejë, Veteran i UÇK-së: Apeloj që të lirohet Albin Kurti menjëherë nga burgu. Të burgosën Grupi i Unitetit që ditën ta qesin popullin në rrugë!

Selim Mustafa: I bashkëngjitem Apelit për lirimin e menjëhershëm të Albin Kurtit dhe shokëve të tij. Të lirohet Albin Kurti, nuk është vendi i tij në burg. Ai i duhet Kosovës më shumë se kurrë në këto momente të veshtira që po kalon Kosova dhe populli i saj!

Bashkim Preniqi,

Zymryte Preniqi,

Arianit Preniqi dhe Alketa Preniqi nga Prishtina: Kërkojmë lirimin sa më të shpejt të të gjithë të burgosurve!

Osman Zeka, jurist i dipl.
Zymtryte Zeka, juriste e dipl.
Valon Zeka student dhe

Lumturije Zeka nxënëse e gjimnazit “Eqrem Qabej”, Prishtinë: Të lirohen të gjithë të burgosurit politik në Kosov dhe jashtë Kosovës!

Abdullah Prapashtica, në emër të familjes Prapashtica në Kosovë dhe në mërgim: Apelojmë të lirohet Albin Kurti, i cili po mbahet në burg i pafajshëm! Të burgosen vrasësit dhe ata që i kanë urdhëruar vrasjet e 10 shkurtit 2007!

Arbër Keçmezi, nxënës nga Dardana: "Albin Kurti duhet liruar menjëherë"!

Nazif Haziri: Të lirohet Albin Kurti dhe të gjithë aktivistët sa më shpejt!

Iliriana Krasniqi, Prishtinë: Liri për Albinin!

Meriton Neziri: Ju lutemi të na e lironi Prijësin tonë sa më shpejtë. Një njeri si ky i vyen Kosovës!

Kreshnik Ibrahimi: Lirojeni Prijësin tonë sa më shpejtë!

Fidan Shyti nga Vushtrria: Presim lirimin e menjëhershëm të Albin Kurtit!

Gëzim Osmani, Pirkheimer str 5, 81373 München, Gjermani

Lina Hasani, studente

Tafil Kabashi: Të lirohen Albin Kurti edhe shokët e tij (wier ersuchen die verandwortlichen für freilasung  von Albin Kurti und seine kamaraden am besten sufort). Përshëndetje nga mërgimtarët  zvicërian (mit freundliche grüß von gastarbaitern de schweiz)!

Apelit per lirimin e Albin Kurtit i bashkohen:

Sadri  Gashi,

Safete Gashi,

Arbër Gashi

Arta Gashi dhe Igballe Pllumci, Bohum Gjermani

Haxhi Gashi,

Hazir Gashi,

Iliaz Gashi,

Luan Gashi

Ilir Gashi,

Ajshe Gashi,

Donika Gashi,

Fitore Gashi dhe

Liridona Gashi, Bruksel Belgjikë

Agan Fetahi, nxënës  student SH.M.E "Ymer Prizreni"

Sami Rama, gërmues
Bardhyl Gashi, agronom
Bujar Sejdiu, autolimar
Bahri Gashi, vozitës
Valon Veliu, as. agronom
Feti Krasniqi, depoist

Blerim Abdullahu, kamarier: Lirojeni Albinin o të mjerë!

Bedri Jashanica, teknik i Maqinerisë: Disa gjëra nuk zgjidhen me burgje, lirojeni patriotin më të madh të Kosovës!

Parim Lepaja: Sa më shumë që ta mbani në burg aq më hero do të dalë nga burgu!

Besnik Molliqi, student: Kërkoj lirimin e Albin Kurtit, me aktivistët e tjerë të: Lëvizjes Vetëvendosje!

Xhemil Idrizi, punëtor, Danimarkë
Hatixhe Idrizi, laborant, Danimarkë
Gentian Idrizi, nxënës, Danimarkë
Ledian Idrizi, nxënës, Danimarkë

Valmir Avdiaj nga Llapçeva e Malshevës, student pranë FEIK-së. Të lirohet menjëherë ose do ta nxjerr vetë populli. Nuk e di si nuk ju vjen turp këtyre instutuconeve kur e din se Albini edhe në kohën e Milloshoviqt ishte në burg. Atë që po e kërkon Albin Kurti e kërkuan edhe ata që ranë dëshmorë. Deri sa të plotësohet amaneti tyre s’do të ndalemi. Bravo Albin, të lumtë me ty jemi dhe do të jemi githmonë. Lirojeni menjëherë!

Lifi nga Wiena: Bëj apel për lirimin e menjëhershëm të Albin Kurtit!

Urim Shabani, nxënës: Arrestohet një gjeni i Kosovës. Veç truri i Albinit është i madh sa truri i të gjithë politikanëve tanë rrenca. As politikanët tanë nuk e dinë më mirë se Albini se sa shtëpi të serbëve janë në Kosovë. Lirojeni Albin Kurtin!

Valbona Bislimi: Lirojeni Albin Kurtin sepse truri i tij peshon sa trutë e të gjithë politikanëve kosovarë sëbashku!

Kujtim Veliu, student: Mendoj se burgosja e Albin Kurtit tregon që koha e Stalinit, Titos po kthehet, sepse njerëzit me ideale e vizion që kundërshtojnë pushtetin po burgosen!

Shehrije Istogu-Zekaj nga Zvicra: Të lirohet menjëherë Albin Kurti dhe të gjith të burgosurit politik nga burgjet e UNMIK-ut. Në burg e kanë vendin kriminelët, e jo ata që punojnë për lirinë e Kosovës

Ardian Qela, nxënës nga Mitrovica: Lirojeni Albin Kurtin! Pse nuk i gjuajshit serbët në protesta po shqiptarët!

Elmi Zekaj, ish i burgosur politik me banim në Zvicër: Historia çuditërisht përsëritet, dje Sinan Hasani, Fadil Hoxha, Ali Shukriu e Azem Vllasi thonin: Ne e patëm Republiken po veç emri i mungonte e këta iredentistat na e kthyen mbrapa. Ata merrnin rroga të majme e shanin popullin, ndërsa populli kërkonte liri e ata i jepnin dajak. Bile edhe birat e minit ua përmendnin përditë. Fatkeqësisht në ditët e sotme edhe pas një lufte çlirimtare Fatmir Sejdiu, Agim Çeku, nipi i Fadil Hoxhes Vetoni e për çudinë e të gjithëve edhe Hashim Thaçi po thonë se ne po duam ta bëjmë shtetin që veç emri ka për t’i munguar, e punë po na prishin përsëri studentët sikur që ju prishnin paraardhsve të tyre.  Këta prapë rroga të majme e rinia përsëri të vrarë e të burgosur vetëm pse duan që populli vetë të vendos për fatin e tij. Andaj të lirohet menjëherë Albin Kurti dhe të gjithë veprimtarët që gjenden në burgjet e UNMIK-ut!

 

(APELI VAZHDON në numrat e ardhshëm... Bashkëngjitu edhe ti! Tregoji edhe një shoku që s’ka dëgjuar për apelin.

Shkruani vetëm një herë një mesazh në e-mailin: epokaere_mm@hotmail. com, ose në numrin e telefonit (044) 602 602.

Nëse s’mund të bësh asnjërën nga këto, shkruaje dikund një grafit me emrin e Albin Kurtit ose të idealit të tij, Vetëvendosjen që na takon edhe neve sikur kombeve tjera. Kjo i ndihmon shumë lirimit të Albinit me shokë... Ke bërë një punë të madhe kështu! BËJE, DHE THJESHT, MOS TA NDIN!

 

 ___________________________________

 

APEL për lirimin e Albin Kurtit dhe të burgosurve tjerë politikë nga burgjet e UNMIK-ut me moton: Lirojini, menjëherë! (PJESA 14)

 

 

T: Lirojeni Albinin! Burgosni vrasësit! Lirojeni ose e lirojmë vetë!

 

T: Apelo edhe Ti në (044) 602 602

 

 

Ne, qytetarët e poshtëshënuar kërkojmë lirimin nga paraburgimi të aktivistit politik Albin Kurti, i burgosur politik, dhe të të gjithë të burgosurve politikë në Kosovë. Ai dhe ata janë të Kosovës dhe Kosova ka nevojë për ta! LIROJINI! MENJËHERË!

 

 

 

Dr. Sabedin Maliqi, mjek në Shtëpinë e Shëndetit, Viti: Liri për Albin Kurtin!

Faton Berisha, profesor në UP: Apel për Lirimin e Albin Kurtit!

Besim Osmani, me vendqëndirm në Prishtinë, jurist dhe student i vitit të dytë në studimet postdiplomike-Master, drejtimi Juridiko-Civil: Apel për lirimin e Albin Kurtit!

Xhelal Zogaj me 36 anëtarët e amiljes, Kaliqan: Kërkojmë lirimin e Albinit sa nuk është bërë vonë!

 

Hekuran Qeliku: Pasi dëgjova mesazhin e Sejdiut drejtuar kombit, prej këtij momenti i bashkangjitëm Lëvizjes Vetëvendosje!

Zerina Morina, me prindërit nga Prizreni kërkon që menjëherë ta lironi Kurtin: Parimisht jemi që në Kosovë të mos ketë të burgosur politik, as procese të montuara moniste!

Lulzim Sejdiu me familje, Gjenevë: Në të gjitha periudhat historike shqiptarët e zotë janë burgosur nga frika, kjo po ndodhë edhe tani me Trimin Albin Kurti. Lirojeni o maskarenjë se kot e keni. Albini duhet të jetë i lirë se i duhet Shqipërisë...!

Mehdi Islami, 
Hava Islami,
Ibrahimi Islami,
Mirvete Islami,
Jetoni Islami,
Samire Islami,
Makfire Islami,
Valoni Islami,
Shpejtoni Islami,
Albaniku Islami,
Lorita Islami dhe

Butrinti Islami: Mbatja në burg e mendjes së ndritur Albin Kurti është vrasje e Demokracisë andaj ne Familja Islami  nga Besiana me qëndrim në Nürnberg të Gjermanise bëjmë Apel: Lirojeni Albinin!

Elvis Demiri nga Tërnoci: Kërkoj lirimin e menjëhershëm të atdhetarit të madh Albin Kurtiti!

Behar Kraja: Solidarizohemi me Albinin, unë dhe e tërë familja ime nga Gjermania!

Drita Kluna, invalide-Gjakovë
Diamant Goqi, Gjakovë
Bekrije Goqi-Gjakovë
Kemajl Goqi-Gjakovë
Sali Goqi-Gjakovë
Jeton Goqi-Gjakovë
Shkelzen Goqi-Gjakovë

Kosovë Bobi, nxënës,

Vllaznim Hamza,

Qaush Mula, taksist,

Muharrem Zeqa, taksist,

Bajram Jasiqi, taksist,

Shpejtim Zeqiri, taksist,

Sahit Gjeka, taksist,

Estref Deva,

Selajdin Deva,

Besnik Prushi,

Xhemil Prushi,

Ali Prushi,

Rrustem Prushi,

Selami Prushi,

Kujtim Prushi,

Lulzim Prushi,

Bashkim Prushi,

Sadri Prushi,

Agim Prushi,

Muhamat Prushi,

Defrim Prushi,

Luan Prushi dhe

Afrim Lushi: “Epoka e re”, jeni shumë e guximshme. Gjithmonë duhet të jeni kështu se shumë na pëlqeni ju! Ne vetëm “Epokën...” e marrim gjithherë. Apelojmë te shkiet UNMIK e shkiet SHPK ta lirojnë Albinin sa më shpejtë sa nuk është bërë më vonë, sepse janë ka dojnë me ia ba sikur në Irak!

Nexhat Demiri nga Brukseli: Kërkoj lirimin e Albin Kurtit dhe gjithë atyre që mundohen për të mirën e kombit shqiptar sa nuk është bërë tepër vonë. Populli shqiptar për të fituar lirinë ka derdh në shekuj lumenjë gjaku dhe jemi gati të derdhim çdo herë kur atdheut i kanoset rrëziku nga njerëz sikur Esat Pash Toptani, të cilët edhe sot gjenden në mesin tonë e lozin me fatin e shqiptarëve dhe shkelin mbi gjakun e dëshmorëve!

Qamil Ramadani, aktivist i PDK-së, ish-punëtor humanitar “Mjekët pa kufij”: Lirojeni albinin. Kurti që në mbarim të shekullit XX, si brengë të tij e kishte mungesën e lirisë, e sot në fillim të shekullit XXI disi në liri, s’i brengë e ka mungesën e territoreve!

Ademi Murati dhe

Behxhet Murati: I bashkangjitemi apelit për lirimin e Albinit dhe shokëve te tij me akuza politike. Në burg e kanë vendin të gjthë ata që pranuan të bisedojnë me Serbinë pa i pranuar Serbia krimet e luftës!

Agim Rrustaj-Pejë-Norvegji

Fatime Rrustaj-Prizren-Norvegji

Shkelzen Rrustaj-Pejë-Norvegji

Lulzim Rrustaj-Kastriot
Albana Rrustaj-Prizren-Norvegji
Berat Rrustaj-Pejë-Norvegji
Fitim Rrustaj-Pejë-Norvegji
Nora Rrustaj-Prizren-Norvegji
Lirim Rrustaj-Pejë-Norvegji
Sahadete Rrustaj-Kastriot-Norvegji
Bekim Rrustaj-Pejë-Norvegji
Atifete Rrustaj-Ferizaj-Norvegji
Mergim Gjikolli-Pejë
Zahit Gjikolli-Pejë
Kimete Gjikolli-Pejë
Fatime Rrustaj-Kastriot
Luljeta Vula-Shba-Gjakovë
Enver Vula-Shba-Gjakovë
Ali Vula-Shba-Gjakovë
Atdhe Vula-Shba-Gjakovë
Linda Vula-Shba-Gjakovë
Merita Vula-Kanada-Gjakovë
Gentiana Kastrati-Pejë-Kanada
Ardiana Kastrati-Pejë-Kanada
Elvis Kastrati-Pejë-Kanada
Jeta Doli-Gjakovë
Nita Boshnjaku-Gjakovë
Adelina Elezi-Gjakovë
Shqiponja Vula-Gjakovë
Edita Berisha-Gjakovë
Nurije Kabashi-Gjakovë
Qazim Kabashi-Gjakovë
Shkembim Morina-Gjakovë
Rrustem Nivokazi-Gjakovë
Burim Kadrija-Gjakovë
Nerton Gashi-Gjakovë
Adem Morina-Gjakovë
Bashkim Gashi-Gjakovë
Mentor Gjikolli-Pejë
Ymrije Gjikolli-Pejë
Miranda Gjikolli-Pejë
Mimoza Gjikolli-Pejë
Zyrafete Gjikolli-Pejë
Mejreme Pruthi-Gjakovë
Florida Pruthi-Gjakovë
Blerim Rrustaj-Pejë
Lumturije Rrustaj-Pejë
Albulena Rrustaj-Pejë
Shehride Rrustaj-Ferizaj
Teuta Gashi-Gjakovë
Luard Vokshi-Gjermani-Gjakovë
Astrit Bordoniqi-Gjermani-Gjakovë
Shkelzen Vokshi-Gjermani-Gjakovë
Burim Vokshi-Gjakovë
Tomor Bordoniqi-Gjakovë
Mentor Bordoniqi-Gjakovë
Gazmend Bordoniqi-Gjakovë
Valbona Zhubi-Gjakovë
Ylli Rugova-Gjakovë

Haxhi Berisha, Daradnia 3 Pejë: Kërkojmë lirimin e Albin Kurtit menjëherë nga burgu!

Gani Lajqi, Nakull, Pejë: Ta lironi Albin Kurtin! Lirojeni atë hero! Lirojeni!

Qëndresa Hajrullau nga Gjilani: Lirojeni Albinin! Burgosni vrasësit!

Fahri Lekiqi, Berlin, Gjermani (Gadime e Ulët, Lypjan): I bashkëngjitem apelit për lirimin e Albin Kurtit!

Teuta Petlla dhe

Fahri Petlla, Prizren, Mynih, Gjermani: Trimin sypatrembur, lirojeni menjëherë!

Mem Memaj nga Legjenda, Nx. ShM. “Gani Qavdërbasha”, Prizren kërkon lirimin e Albin Kurtit dhe aktivisëtve të VETËVENDOSJES.

Ashim Bakii, arsimtar në Danimarkë: Apeloj për lirimin e Albin Kurtit nga burgu!

Mexhide Kyçyku, Suedi

Zeqir Rama nxënës nga Hajvalia: Ndjej keqardhje për Albinin. S’kam mundësi se në vend e kisha liruar nga burgu!

Emine Rexhepi, punëtore

Fatime Rexhepi, punëtore

Rexhep Veseli, Prishtinë: Respekt për nismen tuj për lirimin e një veprimtari, i cili ka ambicie të shëndosha politike ashtu si e ka në zemër çdo shqiptar, që shqipetari të jetë zot në tokën e vet. I bashkëngjitem peticionit për lirimin e Albin Kurtit!

Muhamet Krasniqi, Prishtinë: Lirojeni legjendën e re te Shqiptarisë...!

 

+37744753777: Mynyri dhe Ismeti, Shipashnicë: Kërkojmë lirimin e pakusht të Albin Kurtit!

Asllan Fanaj: Kërkoj lirimin e Albin Kurtit!

Sami Haskaj nga Deçani: Nuk i takoj Lëvizjes Vendosje!, por jam për lirimin e Albin Kurtit!

Naser Ramadani: Për lirimin e Albin Kurtit!

Agim Reçica, shoku i juaj i burgut që vuajtem në burgjet serbe: Me respekt të përshëndes z.Albin dhe dëshiroj që sa më shpejt të liroheni. Kërkoj që sa më shpejt të liroheni!

Fazli Hajra, Skënderaj: Lirojeni menjëherë Albin Kurtin se është plotësisht i pafajshëm edhe i vetmi njeri që po e din se kah po shkon Kosova!

Gëzim Xharra: Lëshojeni Albinin se mund t’i humbni karrikat!

+37744539897: Unë jam nga Prekazi dhe ju bashkëngjitem thirrjeve që ta lirojnë Albin Kurtin!

Shkumbin Qollaku, student i Kriminalistikës në AAB: Kërkoj lirimin menjëherë të Albin Kurtit!

Nazmi Sahitaj me familje: Lirojeni! Menjëherë!

Ukshin Qallaku: Lirojeni Albinin!

+37744368999: Lirojeni Albin Kurtin...!

Dashurije Bajrami nga Cërnica e Gjilanit: Lirojeni menjëherë, mos u vononi!

Ibrahim Miftari, Mitrovicë: Të lirohet nga burgu menjëherë Albin Kurti me të gjithë të burgosurit tjeëe, të cilët burgosen të pafajshem veç se shprehin dhe vendosin për vullnetin historik dhe shekullor të popullit. SHQIPTARE LEVIZJA VETEVENDOSJE!

Rron Haxha dhe

Mjellma Haxha: Liri për Albin Kurtin!

Avni Berisha nga Klina: Ju lutem lirojeni Albin Kurtin e burgosni hajnat e qevrisë!

Shpreson Hajrullahu, nxënës nga Gjilani: Lirojeni Albinin, burgoseni Lutfi Hazirin!

+37744204961: Është i pafajshëm. Lirojeni pak po ju dukët çka keni bërë, keni vrarë njerëz të pafajshën!

Lumnije Haxhiaj Therandë: Përshëndetje! Ju uroj për mundësinë që na keni dhënë për përkrahjen e njeriut që gjithmonë sakrifikoi jetën e tij për pavarësinë e Kosovës. Dëshiroj që sa më parë të bëhet lirimi i z.Albin Kurtit. Dhe ne studentët do ta përkrahim gjithmonë!

Ilir Xhakli, Ferizaj: Lirojeni të madhin Albin Shqiptaria!

Familja Selmani nga Repa e Besianës:

Adem Selmani,

Zade Selmani,

Gani Selmani,

Leonora Selmani,

Drin Selmani,

Avni Selmani dhe

Nexhmie Selmani

Flamur dhe

Shqiponja Mani nga Gremja e Ferizajt: Të lirohet menjëherë Albin Kurti. Nuk është fajtor!

+37744642028, Afrimi nga Semetishti: Dëshiroj sa më parë që ta lironi Albin Kurtin me shokët tjerë. Sa më shpejt t’i lironi!

Ragip Mihalica nga Ferizaj: Jam për mbrojtjen  e Albin Kurtin!

Fahrije Lahu, Prishtinë: Kërkoj lirimin e menjëhershëm të Albin Kurtit. E dua Vetëvendosjen e jo imponimin!

Mirushe Gashi Vokrri, Heilbronn, Gjermani: Albini është zeri i popullit. Degjojeni popullin, lirojeni menjëherë!

+37744259318, Mahiri, regjisor: I bashkangjitem apelit për lirimin e Albinit. "Liria është burg deri sa njeriu e ndjen veten i robëruar"!

Naim Lahu Galicë-Drenicë: Përkrahim lirimin e menjëhershëm të Albin Kurtit!

+37744315727, D.Ferizi me familje, Skënderaj: I bashkëngjitem apelit për lirimin e Albin Kurtit dhe të tjerëve!

Liburn A Skoverqani, Dajkoc: Lirojeni! Menjëherë!

Gëzim Bojaxhiu, Sharr: I bashkohem Apelit për lirimin e Albin Kurtit!

Ramadan Berisha me familje: Ju bashkohem të gjithë atyre që apelojnë për lirimin e Albin Kurtit, edhe pse jam simpatizues i LDD-së. Ai e meriton lirimin menjëherë!

Naim Nebihu, Sojevë Ferizaj: I bashkohem apelit për lirimin e menjëhershëm të Albin Kurtit dhe të burgosurve tjerë politik!

Hajzer Haxhiu

Nail,

Nurije,

Shkelzen,

Valbone,

Antigone,

Fitim,

Arbenita,

Fadil,

Albiona dhe

Aldoni nga Ternavci i Skënderajt: Kërkojmë lirimin e Albin Kurtit!

Rabit Maliqi: Të lirohet menjëherë Albin Kurti!

Sadije Thaqi, Dobidol: Mjaft nëpër burgje. Lirojeni! Menjëherë!

+37744262165: Arbeni nga Prishtina: Lirojeni menjëherë Albin Kurtin. E lus Agim Çekun që të jep urdhër e t’i burgos kriminelët Sheremet Ahmetin, Reshat Maliqin, Naim Malokun. Këta janë ata kriminelët e popllit që edhe në demonstratën e ‘81 kështu vepruan. Këta janë kopilat e Titos!

Kushtrim Lutfiu, Viti: Kërkoj lirimin e Kurtit!

Bajram Mehmeti, Viti: Albin nuk e ke vendin aty. Let him free!

Jakup Morina nga Gjergjica e Drenasit, baba i dëshmorit: Ju bëj apel për lirimin e menjehërshëm të Albinit!

Skënder Maliqi-prof. Gjimnazi "Kuvendi i Lezhës" Viti: Të lirohet, sa më parë, nga burgu! Është i pafajshëm!

+37744158193, Selimi: I bashkohna apelit për lirimin e Albinit!

Selver Maliqi Rr. 2 Korriku-Viti

+37744653619: UÇK edhe Vetëvendosje! Jam me ju deri në çlirim me UÇK-në e larguam Serbinë e tash me Vetëvendosje do ta largojmë edhe UNMIK-un qoftë edhe me luftë. Me ju jam o çlirimtarë të Vetevëndosje!-s. Do ta nxjerrim vëllaun tonë nga ai burg se nuk është për shqiptarë. Me ty o Albin Kurti, me ty Vetevendosje!

Xhelil Bekteshi: Apel për lirimin e Albin Kurtit!

Elmi Morina nga Drenica: Ju lutem lirojeni ose e lirojmë ne!

Bedri Hashani: Lirojeni Albinin!

Ramadan Qunaku: Lirojeni Albinin!

Arsim Grajçevci: Lirojeni Albinin!

Blerim Mulaj, Kllodernicë, Skenderaj: Kërkoj lirim të menjërshëm të të burgosurit politik Albin Kurtit!

Burim Bunjaku: Njeriu më i aftë mbahet në burg i pafajshëm!

Hasan Hamëzbalaj, Prizren: Të lirohet menjëherë Albin Kurti!

 

Rahime Dervishi, amvise nga Vushtrria: Çfarë ka thënë Albin Kurti para 1 viti tani po "vajtojnë" kryetarët e komunave, Viti, Prishtinë, Lypjan, Gjilan, Dardanë, Mitrovicë etj.. Të lirohet menjëherë. Pa të nuk do të ketë qetësi!

 

Safete Shala, kryetare e SHFD-së së UÇKsë në Pejë: Kërkojmë lirimin e Albinit me shokë. Ata nuk e kanë vendin pas grilave. Me arrestimin e Albinit po përsëritet historia e Kosovës. Lirojeni! Menjëherë!

Familja Zekaj, Pejë: Stop dhunës nga ish-policët, ish-gjykatësit dhe ish-prokurorët dhe lojalistët e Serbisë!

Ismet Zeka, Pejë: Ishalla kjo është burgosja e fundit politike e një patrioti shqiptar!

Rexhep Shala, Hoqë e vogël, Rahovec: Lirojeni Albinin o udbasha!

+37744144700: Urgjentisht duhet liruar Albini!

Lulzim Shala nga Peja: Lirojeni, mjaft ka vuajtur nga milicët shkije për Kosovën e pavarur që të jetë sot!

Murtez Jashari: Lirojeni Albin Kurtin me shokë!

Femi Krasniqi, fshati Kolovicë, ish i burgosur politik me 8 vite burgim, ish prijës i demonstratave të vitit 1981 me 43 anëtarë të familjës: Apelojmë për  lirimin e Albin Kurtit!

Servete Thaqi,  Fsh. Smallushë profesoreshë e Letërsisë dhe Gjuhës Shqipe

Artan Salihu nga Pontina e Vushtrrisë: Kërkoj lirimin e menjëhershëm të Albin Kurtit!

 

Familja Abdullahu nga Vranidolli: Ju lumtë “Epoka e re” për këtë hap të qëlluar. Lirojeni Albin Kurtin dhe veteranët e UÇK-së!Menjëherë!

Hamide dhe

Teuta Sfishta nga Besjana. Lirojeni trimin e pazëvendësueshëm Albin Kurtin! Menjëherë!

Valmir Hajrullahu: Lirojeni Albin Kurtin është i pafajshëm. Vetëvendosje!

Dardan Hajrullahu: Lirojeni Albin Kurtin se është i pafajshëm. UNMIK-u fajtor!

Gazmend Sfishta, veteran i UÇK-së nga Besiana: Lirojeni menjëherë Albin Kurtin!

Shefqet Zeqiraj, Studenicë, Burim

Ismet Zeqiraj, Studenicë, Burim

Xhevdet Zeqiraj, Studenicë, Burim

+37744392019, nga Misini: Ju lutemi të lirohet Albin Kurti para se të kthehet ekipi negociator!

+37744224537, Kujtimi nga Ferizaj: Apeloj për lirimin e menjëhershëm të Albin Kurtit!

Naim Sopi: Të lirohet urgjentisht Albini!

Qendra për Punë Sociale, Kodra e Trimave

Valbona Makiqi,

Muharrem Kikaj,

Nazim Canolli,

Nysret Pestisha,

Sanije Krasniqi,

Bekim Xhemnica,

Visar Jashari dhe

Antigona Gerbeshi

 

+37744154255: Të lirohet Albin Kurti se është i pafajshëm, por nuk duhet heshtur edhe për të burgosurit tjerë se burgjet janë plotë dhe duhet me lyp amnisti si gjithkund në botë e te ne nuk po vlenë!

Drilon Murseli nga Gremja: Dëshiroj lirimin e Albin Kurtit!

Avni Koraqi: E përshëndes lëvizjen Vetëvendosje!-n dhe i dëshiroj Albin Kurtit daljen nga burgjet e UNMIK-ut!

+37744687493, nga Toni: Të lirohet nga parburgimi Albini! Menjëherë!

+41762002325: Liri për Albinin! Menjëherë!

Mimoza Kabashi, studente Qifllak, Rahovec: Në burg e kanë vendin UNMIK-u që vranë djemtë tanë e jo Albin Kurti!

+37744431936, Faiku: Lirojeni njeriun prej burgut pa u marru Zoti mos e lashtë!

Gani Paqarizi, nxënës: Të lirohet menjëherë nga burgu Albini!

+37744295982: Për lirimin e Albin Kurtit!

+37744322916: Lirojeni Albinin! Menjëherë!

 

+37744112228: Të lirohet menjëherë nga burgu Albin Kurti!

Selim Guri nga fshati Nikaj, Kaçanik, arsimtar: Kërkoj lirimin e Albin Kurtit menjëherë!

Hesat Rramani nga Pleshina e Ferizajt: Të lirohet menjëherë Albin Kurti, legjenda e kombit!

Hatixhe Murseli nga Gremja: E dëshiroj lirimin e Albin Kurtit!

Hashim Haliti, kryetar i Shoqatës së Invalidëve të UÇK-së, Dega në Klinë

Besa Murseli nga Gremja: E dëshiroj lirimin e Albin Kurtit!

Veton Murseli nga Gremja: E dëshiroj lirimin e Albin Kurtit!

Valon Murseli nga Gremja: E dëshiroj lirimin e Albin Kurtit!

Vlora Murseli nga Gremja: E dëshiroj lirimin e Albin Kurtit!

Petrit Murseli nga Gremja: E dëshiroj lirimin e Albin Kurtit!

Shemsi Murseli nga Gremja: E dëshiroj lirimin e Albin Kurtit!

Ilir Murseli nga Gremja: E dëshiroj lirimin e Albin Kurtit!

+37744224537, Shabani nga Prelezi: Jashtë burgjeve të UNMIK-ut Albin Kurti!

Astrit Murseli nga Gremja: E dëshiroj lirimin e Albin Kurtit!

Gjeva Murseli nga Gremja: E dëshiroj lirimin e Albin Kurtit!

Rinor Murseli nga Gremja: E dëshiroj lirimin e Albin Kurtit!

Betim Murseli nga Gremja: E dëshiroj lirimin e Albin Kurtit!

Aziz ZogajngaTurjakaeMalishevës,ishiburgospolitik: KërkojliriminemenjëhershëmtëzAlbinKurtitdhetëgjithëtëburgosritpolitik!

Hyzri Murseli nga Gremja: E dëshiroj lirimin e Albin Kurtit!

Luljeta Zeneli nga Shala e Bajgorës: Kërkoj lirimin sa më të shpejtë të Albin Kurtit dhe Naimit me gjithë shokë se nuk e meritojnë atë vend!

Sanije Murseli nga Gremja: E dëshiroj lirimin e Albin Kurtit!

Burim Murseli nga Gremja: E dëshiroj lirimin e Albin Kurtit!

Driloni,

Selvia dhe

Burimi nga Gremja: Të lirohet Albin Kurti! Menjëherë!

Dardani nga Gremja: Apeloj për lirimin e menjëhershëm të Albin Kurtit!

Sami Avdiu, pedagog Ferizaj: Në Kosovë të vërtetën e thojnë vetëm E. Stavileci dhe Albin Kurti, prandaj burgosen. Ose do të lirohet Kurti ose krejtëve duhet të na burgosni!

Jetmir Piliqi: Apel për lirimin e Albin Kurtit!

Safet Lezi nga Bllaca, Therandë: Mjaft me burgje e robëri. Liri për Albin Kurtin dhe të gjithë të burgosurit politik!

Remzi Muqolli: Kërkoj liri të menjëhershme për Albin Kurtin!

Familja Memeti Sallagrazht: Kërkojmë të liroht pa kusht Albini!

Islam Sherifi nga Prishtina: Kërkojmë lirimin e Albin Kurtit dhe të gjithë të burgosurve politikë! Menjëherë!

Besnik Veseli nga Gjilani: Kërkoj lirimin e menjëhershëm të Albin Kurtit!

+32487179560 Vedati nga Maqedonia: Jam për lirimin e Kurtit sa më shpejt që është e mundur!

Leutrim Tifeku: Lirimi i Albin Kurtit është një hap i madh për Kosovën!

A. Mahmutaj: Albini i duhet Kosoves sot më shumë se kurrë!

Sadik Hajrullahu, Perlepnicë,

Nerxhivane Hajrullahu, Perlepnicë dhe

Sherif Hajrullahu, Perlepnicë: Lirojeni Albinin!

+37744885269, Misheli nga Zhuri, elektro: Dëshiroj lirimin e Albin Kurtit!

Bedrije Hamdiu, asistente e mjekut nga Zvicra: Për lirimin e anëtarëve të Vetevendosje!-s. Vetevendosje për të mirën tende!

Nexhat Haziri, kimist kimist i diplomuar Lypjan: Jeni shumë i merituar, popullata ju adhuron. Vendi i juaj nuk është në burg, por në mesin tonë!

Shahe Blakaj, ekonomiste: Të lirohet menjëherë Albini me shokë!

Bekim Baleci, Prishtinë: Lirojeni sot se nesër do jetë vonë!

Nazmi Murseli, punëtor, Greme-Ferizaj: Lirojini të gjithë të burgosurit e lëvizjes Vetëvendosje!

Dukagjin Maliqi, nxënës Bosavatë

Faik Gerbeshi, toger në TMK: Kërkoj lirimin e Albin Kurtit menjëherë!

+37744123673, Beda, Besianë: I bashkëngjitem apelit për lirimin e Albin Kurtit. Është i pafajshëm!

Nezir Krasniqi, Prizren: Liri për Albin Kurtin dhe për të gjithë të burgosurit politik! Vetëvendosje! Deri në ribashkimin e Tokave Shqiptare!

Isuf B. Bajrami, Gjilan: Mos lirimi i Albinit është paralajmërim i rirobërimit dhe rikolonizimit të Kosovës!

Kushtrim Hoti me familje nga Prizreni: Kërkoj lirimin e pakushtëzuar të Albin Kurtit!

Arbër Shala, psikiatër, Ferizaj: Lum Kosova për të rinjtë si Albin Kurti. Lirojeni Albinin!

+37744226756: Turp i kohës. Të lirohet pa kushte!

Kolektivi i sh.f. “Heronjtë e Kosovës” në Hoqë të Vogël: Kërkojmë lirimin e menjëhershëm të Albinit!

Qamili,

Graniti,

Enisa,

Lendrit dhe

Hanumshah Kukaj: Lirojeni shpirtin e Kosovës!

Enis Kurteshi nga Gjilani: Kërkoj lirimin e Albin Kurtit!

Miftari nga Peja: Ta lroni Albini, ta luftoni korrupsionin dhe t’i burgsni hajnat!

Shpend Paqarizi, Dragobil i Malishevës: Të lirohet menjëherë Albin Kurti nga burgu!

Samidin Qafleshi, Opojë: O byrokratë të OKB-së lirojeni Albinin!

+37744295961: St Foto Rudi: "Nëse ata nuk dëshirojnë të planifikojnë për Kosovë, ata kanë planifikuar të dështojnë për Kosovë". I lus të gjithë popullin e Kosovës të kërkojnë lirimin e menjëhershëm nga burgu të Albin Kurtit, e lus prokurrinë të jenë të kujdesshëm në vendimmarrje, e popullin ta shprehin lirshëm pakënaqësinë, por pa dhunë!
Xija Klinë: Kam besim që kudo që ka shqiptarë të gjithë së shpejti do t’i themi njëri-tjetrit urime Pavarësia!

+37744667750: E dua lirimin e mbretit!

Familja e Enver Matarovës: Kërkojmë lirimin e të madhit Albin Kurti sa më shpejt!

Loriku nga burgu i Dubravës: Kërkoj lirim sa më të shpejt të Albin Kurtit nga kazamatet e UNMIK-ut!

Familja Ali Berisha nga Prishtina: Kërkojmë lirimin sa më të shpejt të Albin Kurtit se është plotësisht i pafajshëm!

Fadil Sejdiu, Vërbicë e Zhegovcit, Gjilan: I bashkëngjitem apelit! “EPOKA E RE” dëshmuat se jeni gazetë e guximshme, por vazhdoni edhe më tutje!

Sabri,

Fellanza,

Lum,

Burim,

Shpat dhe

Ditë Hashani: Apelojmë për lirimin e Albinit dhe shokëve të tij!

Jeton Hasani, Semaj, Kaçanik: Kërkoj lirimin e Albin Kurtit me shokë se Kosova ka nevojë për Albinin!

Rudina Rugova, studente, Prishtinë

Yll Rugova, dizajner, Prishtinë

Vesa Gashi, studente, Prishtinë

Afrim Ademi: Apeli im të lirohet njeriu që ia don të mirën Kosovës dhe që ia ka falë rininë këtij vendi, duke sakrifikuar gjithë atë që ka pasur.. .Albinin e përshëndes me zemër!

Durim Ahmetaj, jurist, Prishtinë: Për lirimin e Albin Kurtit!

Familja Krasniqi nga Gjilani: Ju lutemi lirojeni Albinin nga burgu  sepse nuk e ka vendin aty!

+37744272900, Qemajli nga Gjilani: Lirojeni pa kusht!

Ali Hoti nga Hodonovci i Dardanës: Kërkoj lirimin e aktivistit të pamposhtur të çështjes kombëtare Albin Kurtit!

Bahrija Istrefi nga Bajgora me 20 anëtarë të familjes: Kërkojmë lirimin e Albin Kurtit se ai njeri nuk e ka vendin aty. Ju lutem lirojeni menjëherë!

+37744299949: Lirojeni Albin Kurtin më mirë bëhet!

Pronari firmës “Bageri” Kaçanik: Lirojeni Albin Kurtin menjëherë!

+37744311875: Kërkojmë lirimin e të dashurit tonë Albin Kurtit!

+37744370658: E përkrahim lirimin e Albinit!

+37744783733: E duam Albinin të lirë!

+37744770555: Mendoj se është i pafajshëm dhe duhet të lirohet nga burgu!

Nuredin Muharremaj: Lirojeni menjëherë Albinin!

+37744311860: Dua që Albin Kurti të jetë i lirë!

Beqir Beqa, Ferizaj: Lirojeni Albin Kurtin!

Faruk Klinaku nga fshati Bivolak, gjendem në burgun e Dubravës: E përkrahu trimin e madh Albin Kurtin!

+4917620604836: Lirimin pa kusht dhe të menjëhershëm të Albin Kurtit!

Muharrem Klinaku nga Bivolaku, jetoj në Austri: E përkrahu vëllaun Albin Kurti!

Nexhmedin Klinaku nga Bivolaku, jetoj në Angli: E përkrahu Albin Kurtin!

+41762227503: Një grup shokësh nga Zvicra protestojmë në mënyrën më të ashpër për burgosjen e veprimtarit Albin Kurtit dhe njëherësh kërkojmë lirimin e pakusht dhe të menjëhershëm!

Meleqe Badalli, pensioniste, Zhur

Anduena Badalli, nxënëse Zhur: Dëshira ime është qe sa më shpejt të lirohet Albini!

Lavdimi, bankier nga Mitrovica: Albini ka vetëm një faj, sepse ka kurriz! Ka shumë pak si ai, nuk mund të thyhet! Liri për Albinin!

Mehdin Dili nga Prishtina: Kërkoj lirimin e menjëhershëm të Albin Kurtit!

+37744780880, Valdeti dhe Blerta: Kërkojmë lirimin e Albin Kurtit!

Debatik Badalli, student Zhur: Ju lutem lirojeni!

+4917620604835: Të lirohet menjëherë i madhi Albin Kurti!

Advije Badalli, amvise Zhur

Endrit Rexhepi nga Sopoti i Kumanovës dhe

Arben Xhaferi nga Kondova e Shkupit: Dëshirojmë që ta lironi Albin Kurtin dhe të gjithë të burgosurit tjerë. Albin, je i fortë!

Sabrie Muja, rrobaçepëse: Lirojeni sa më shpejt se përndryshe...!

Dritoni,

Shpetimi dhe

Qerimi, nxënës nga Skënderaj: Liri për Albin Kurtin që padrejtësisht mbahet në burg. Të lirohet sa më parë!

Drenusha Paqarizi, fsh. Dragobil: Menjëherë të lirohet Albini nga burgu!

 

(APELI VAZHDON në numrat e ardhshëm... Bashkëngjitu edhe ti! Tregoji edhe një shoku që s’ka dëgjuar për apelin.

Dërgojeni vetëm një herë një mesazh në e-mailin: epokaere_mm@hotmail. com, ose shkruani në numrin e telefonit (044) 602 602.

Nëse s’mund të bësh asnjërën nga këto, shkruaje dikund një grafit me emrin e Albin Kurtit ose të idealit të tij, Vetëvendosjen, që na takon edhe neve sikurse kombeve tjera. Kjo i ndihmon shumë lirimit të Albinit me shokë... Ke bërë një punë të madhe kështu! BËJE, DHE THJESHT, MOS TA NDIN!

 

Kthehu ne fillim 

 

Datenschutzerklärung
powered by Beepworld