_______________________________________________

Mijëra mesazhet e shkruara për ditëlindjen e Albin Kurtit

në 044 602 602

 URIME DITËLINDJA ALBIN, JE I LIRË, NGASE SHPIRTI YT ËSHTË I LIRË

Me 23.03.2007 

Elbasan Morina, punëtor i sigurimit: Urime ditëlindja e 32 dhe jetofsh 100 vjet!

Abedin Binaku-pensionist,

Raba Binaku-pensioniste,

Xhemë Binaku, gazetar,

Nazmije Binaku-amvise dhe

Gjithë familja Binaku-Bletar Drenas: Me shumë nder dhe respekt për Ty, Albin!

Zeqir Rama nga Hajvalija: Përzemërsisht ja uroj Albin Kurtit ditëlindjen e me shpresë që tjera vite ta pres në shtëpi me famijle e jo në burg!

Familja Lakna: Albinit, ia urojmë ditëlindjen, një jetë sa më të lumtur dhe lirim sa më të shpejtë nga burgu!

Bona nga Gjilani: Urime ditëlindja Albin. Të uroj shumë fat e suksese në këtë vit që fillove dhe dhashtë Zoti që brenda këtij muaji të dalësh në liri!

+37744108675: Urime ditëlindja Albin. Dasht Zoti bashkë me ty u çliroftë Kosova!

Xhevat Zeqiraj, pjesëtar i TMK-së, grada Kapter: Urime ditëlindja Albin!

+37744136440: I bëfsh 100 vjet o Albin burri!

Jakup Morina nga Drenasi: Ia uroj ditëlindjen Albin Kurtit, iu plotësoftë dëshira për VETËVENDOSJE dhe apeloj për lirimin e tij!

+37744110696: Urýme ditëlindja! Albin Kurti i bëfsh 100 vjet!

Dy motrat nga Prishtina, Kosovarja e Nora: Ta urojmë ditëlindjen e 32-të! Shëndet, durim e suksese!

Hysen Maloku, Vushtrri: Urime ditëlindja dhe lirim sa më të shpejtë nga burgu!

M. Bytyqi me stafin: Urime ditëlindja Albin. Jetofsh edhe 100 vjet!

Ibrahimi nga Opoja: Tung Albin. Urime ditëlindjen dhe u bëfsh 100 vjeçar!

Arlind Kuksi nga Prizreni: Deri kur kështu, njëherë nga shkau e tash nga UNMIK-u e bashkëpunëtorët e tyre do ta presësh ditëlindjen tënde në burgje pa liri të plotë si çdo popull i këtij globi. Urime ditëindjen. Albin Kurti je dhe do të mbesësh njeri i interesave kombëtare! 

Musa, pjesëtar i SHPK-së nga Dardana: Të uroj Ditëlindjen! U bëfshë 100 vjeç!

Raif Rushiti dhe

Arben Ademi nga Ferizaj: Urime ditëlindjen e dashtë Zoti të shohim sa më parë në Kosovën pa UNMIK!

Viktor dhe

Arianit Bashota: Ta urojmë ditëlindjen dhe dëshirojmë të mbizotërojë drejtësia!

+37744181880: Urime ditëlindja! Albin Kurti i bëfsh 100 vjet!

+37744195612: Urime ditëlindja, i bëfsh 100 vjet dhe shpresojmë që së shpejti do të jesh i lirë dhe ta presim së bashku pavarsinë!

+37744540387: Urime ditëlindjen Albin Kurti. Shpresoj se ky vit të jetë ai të cilin e ke dëshiruar deri më tash. Vetëm të them se mburrem me ty. Vetëvendosje dhe nuk ka tjetër!

Selim Loku nga Hani i Elezit: Urime ditëlindjen Albin. Jetofsh edhe njëqind pranvera të tjera!

+37744688984: Urime ditëlindja Albin Kurti!

Isa Muqolli nga Peja: Urime ditëlindja Albin. Edhe pse je në burg je më i lirë se të gjithë qeveritarët që sallamaditën nëpër zyre e parlamente të Kosovës. Urime i bëfsh njëqind vjet!

Avniu,

Burimi dhe

Meha: Të urojmë ditëlindjën dhe jetë të gjatë dhe lirim sa më të shpejt!

Selim dhe

Sala Mustafa: Urime ditëlindjen o hero i gjallë i Kosovës. Ti je krenaria e Kombit. Të kesh shëndet dhe fat o Vigani dhe trimi i Kosovës!

Burhan Bushi nga Hani Elezit: Urime ditëlindjen dhe u  bëfsh 100 vjet o Albin dhe mbahu se të gjithë jemi me ty... Urime... Urime... Urime!

+37744119507: Urime, urime ditëlindjen i pritsh 100 pranvera Albin!

+37744417192: Urime të përzemërta për vitet që ikën dhe këto që po vijnë se fjala e vërtetë është kushtrim të gjithë e dim dhe jemi me ty!

Esati,

Blerimi,

Ardi nga Perlepnica: Të urojmë ditëlindjen e 32-të duke të dëshiruar liri sa më të shpejtë!

Beharja nga Besiana: Urime ditëlindjen! Ke pas ditë edhe më të vështira, të burgosen, por mendimet, shprehjet dhe vendosmërinë tënde s'mund ta burgos askush!

+37744105651: Urime ditëlindjen ALBIN! Mbahu e mos u dorëzo deri në fitoren e madhe! Dije se je një burrë i mençur, patriot dhe trim. Dije se shqiptarët kanë nevojë për një lider të denjë si ju!

Izet Bujupi, Arllat: Urime ALBIN Ditëlindja, i bëfsh edhe një qind vite të ëmbla. Të uroj të plotëson të gjitha dëshirat e tua personale dhe ato kombëtare, njëkohësisht të uroj të dalësh nga ai vend se nuk e meriton!

Sebi,

Fllanza,

Mimoza dhe Shqipja nga Mitrovica: Urime ALBIN ditëlindja e 32-të. I pritsh edhe shumë të tjera!

+37744891894 Fatoni: Duke shpresuar në lirimin sa më të shpejtë të legjendës së gjallë të kombit Albin Kurti njëherësh i uroj edhe ditëlindjen e 32-të të tij!

Tushi Muzaqi, Vushtrri: Urime Albin ditëlindja! Nuk ka fuqi në botë që mund të ndal ty. Zoti të ndimoftë!

Ismet Dibrani, Drenas: Grupi i hajnave, tradhëtarëve dhe manjakëve (unitetit), mendojnë që me burgosjen e Albinit do ta burgosin të drejtën për vetëvendosje, por kot e kanë, sepse këtë nuk e lejon Vetëvendosja! Urime ditëlindja!

Kl 9-2 Faik Konica: Urime ditëlindja! I bëfsh 100 vjet!

+37744137490: Urime ditëlindja Albin! Rrnofsh e i bëfsh edhe 100 të tjera në liri!

+37744576820: Urime ditëlindja o Albin Kurti heroi i Kosovës. Shpresojmë që sa më shpejt të lirohesh dhe ditëlindjen tjetër ishalla nuk e pret në burg! FREEDOM FOR ALL!

 

Nexhmi Mustafa dhe Hamit Muja, pjesëtarë të UÇK-së: Vranakontit të gjallë shqiptar Albin Kurtit, i urojmë Ditëlindjen; jetë të gjatë, shëndet, suksese dhe forcë në rrugen e të drejtës kombëtare e ndërkomëbtare për vetëvendosje, sepse forca e popullit është forca e Juaj në rrugën në të cilën veproni. Me rastin e shkrimit të këtyre rreshtave për ditëlindjen Tuaj shfrytëzojmë rastin, që kleptoshqiptarëve dhe hipokritëve vendorë, mercenarë e kuislingë që sot mbajnë pushtet e jo shtet, iu sygjerojmë që atë 'autoritet' tuajin që keni në kuzhinën e UNMIK-ut dhe atë vendore ta përdorni në konotacion pozitiv për lirimin e Albin Kurtit ashtu si që ditët ta burgosni me urdhëra të kuzhinave më lartë të cekura. Një thënie e drejtësisë botërore thotë: “Më mirë është që 100 fajtorë të jenë në liri, se sa një i pafajshëm në burg”. Më në fund ju themi or të mjerë a e shihni se drejtësinë po e veshni në petkun e padrejtësisë, a po e shihni se e keni marrë rrolin e bixhozxhiut në raport me të drejtën për vetëvendosje, sepse bixhozxhiu edhe pse e ka të siguart se po e humb lojën, vayhdon të luaj ende. Pse po i lejoni vetes ore të mjerë që të mbeteni njollë e zezë në historinë më të re të shqiptarve dhe po burgosni e arrestoni njerëz e veprimtarë të pafajshëm, pse po e luani rolin e Syrria Popovcit, Kurtesh Salihut, Rrahman Morinës e Sejdo Bajramoviqit gjatë viteve të ‘90-ta., në këto momente më vendimtare për çështjen e zgjidhjes shqiptare veçanarisht të pjesës së Shqipërisë natyrale të quajtur me emrin Kosovë.

Sabri Pireva nga Dardana: Urime ditëlindja! I pritsh edhe 100 të tjera. Lirojeni këtë njeri të madh!

Sami Mavraj nga Saradrani: Urime ditëlindja Albin! Qofsh faqebardhë, krenari e djalërisë shqiptare!

Qerim Kelmendi, Llabjan, Pejë: Albin, ty të mbajnë në burg tre faktorë. Nga dy të parët, pra nga UNMIK-u dhe udbashët shqiptarë. HALLALL, por liderëve të shantazhuar të luftës, mos u qoftë HALLALL kurrë! Urime ditëlindja!

Adifete Thaçi, arsimtare e Gjuhës Shqipe, fsh.Smallushë, Lypjan: Urime datëlindja Promete, TI je i Pavdekshëm për jetë të jetëve!

Sejdi Vesel, Prishtinë: Albin, pritsh dhe gëzofsh edhe shumë ditëlimdje tjera!

+37744137463: Albin, pritsh dhe gëzofsh edhe shumë ditëlinjde tjera!

Basri Gashi: Urime ditëlindja Albin Kurti!

+37744592347: Përshëndetje Albin. Ta uroj 32 vjetorin e lindjes dhe i bëfsh 100 vjetë tjera me plote lumturi dhe lirimin nga burgu sa më shpejtë!

+37744747823: Urime ditëlindja o trim. Kosovës i nevojiten njerëz sikur ti. Krejt Kosova është me ty të gjithë jemi për pavarësi!

Shefqet Jashari: Urime ditëlindja Albin. Rrofsh e qofsh më nder!

Fatime Leci, Dardanë: Urime ditëlindja Albin. Të dëshiroj lirim të menjëhershëm!

Burimi, Mushtisht-Therandë: URIME ditëlindjen ALBIN e qofsh i URUAR gjithë jetën, e paq jetë të gjatë, e të tillët si ata që të burgosen do të ishte mirë sikur të MOS KISHIN LINDUR FARE. Gjithashtu përgëzime “Epoka e re”, jeni një DRITARE e VOGËL, por që bëni DRITË për tërë vendin!

Dardana: URIME DITËLINDJA ALBIN. I bëfshë edhe 100 tjera dhe lirim sa më të shpejtë!

Azem Zeka nga Pataqani i Rahovecit: Urime ditëlindje Albin, i mbushësh edhe 102 vite me plot gëzime!

Shyhrete Kastrati, drejtoreshë në çerdhen e fëmijëve Dardanë: 24 Marsi 1975 ditë kur nëna shqiptare lindi një burrë Kosove. Urimi im për ty Albin është që t’i bësh 100 vjet. Albini është i lirë, ngase shpirti i tij është i lirë, andaj lirojeni nga grilat ardhmërinë e Kosovës!

Pren Berisha, Prizren: Urime ditëlindjen, i bëfsh 100 vjet. Shumë fat e çdo të mirë në jetë!

Heseti: Albin shprehu dëshirë t’ju përshëndes dhe ta uroj ditëlindjen tënde si dhe daljen sa më të shpejtë nga burgu!

Saime Isufi me familje nga Zvicra: Urime ditëlindjen! Të tjerat në liri!

+37744796281: Urime ditëlindjen. Shpresoj se së shpejti do të jesh sëbashku me ne!

Ali Brajshori,

Bahtir Tahiri,

Agron Ademi nga Prishtina: Urime ditëlindjen për Albin Kurtin dhe i bëftë 100 pranvera të lira!

+37744153302, Hajrushi: Urime Albin për ditëlindje sa më shpejtë në liri, në marshim drejtë realizimit të vetëvendosjes!

Vetmi Haziraj, nga Skenderaj: Qëndro i fortë si ishe deri me tani, urime o hero i gjallë.

Gazmend Geci, Llaushë: Urime ditëlindja bini. Poshtë elefantët, liri popullit. Të uroj lirim sa më të shpejtë, i mbushësh 100 vjet.

Kadire Piraj, studente e USHT nga Gjilani: Bota iu takon guximtarëve. Urime ditëlindja.

Rinor Piraj, nxënës nga Gjilani: Urime ditëlindja

+37744346890: Urime ditëlindja e 32-të, dëshirojmë lirim sa më të shpejtë nga burgu

Agim Morina, tek. i farmacisë, Malishevë: Urime ditëlindjen o Albin Kurti! Uroj që mos të ndaleni në gjysmë, si shumë të tjerë gjatë historisë.

 Restorant Tirona, Pejë, Flura: Urime ditëlindja

Ali Ahmeti, inxh i dip. Mitrovicë: Urime ditëlindja shoku im, gjithmonë nga çdo pushtet politik janë burgosur ata që kanë qenë të drejtë politikisht, andaj kjo ditëlindje është e të gjithë atyre që janë të drejtë politikisht dhe të drejtë kombëtarisht, urime.

+37744602421: Urime datëlindja e 32-të, i bëfsh edhe 110 tjera dhe lirim sa më të shpejtë

Jetish Terziu: Uroj ditëlindjen që të jetosh edh njëqind vjet tjera jo në burg, por në liri.

Milaimi nga Theranda: Urime ditëlindjen Albin, ditëlindjen tjetër shpresoj ta festosh në liri të plotë, rruga juaj është më e drejtë.

Nusret Pllana: Urime ditëlindja Albin! Është absurde që njëri prej liderëve kryesorë të Lëvizjes studentore në Kosovë, që aq shumë u sakrifikua për popullin tonë, të gjendet sot prapa grilave! Jam thellë i bindur se nuk ka burg që mund ta thyejë karakterin tënd prej atdhetari të devotshëm. Të uroj lirim sa më të shpejtë dhe jetë të gjatë sa malet.

Sadri Bardheci nga Grabanica e Klinës: Më vjen shumë keq që ditëlindjen e 32-të po e pret në burg, e jo me familje e shoqëri. Urime ditëlindjen e 32-të e dashtë Zoti t’i presësh edhe shumë tjera në Kosovën e pavarur. Ti nuk e meriton këtë, ti je ndër djemtë më të mirë që i ka Kosova. Uroj të lirohesh sa më parë nga burgu, ku je duke u mbajtur padrejtësisht e politikisht. Respekt të madh për ju.

Hysen Tahiraj, arsimtar, Dujakë, Gjakovë: Urime ditëlindja. Uroj që sa më parë të na kthehesh

Hamdi Iballi, Bllacë, Therandë: Urime me plot gëzime, paq fat dhe shëndet për vitin që të pret

+37744645312: Lirinë dhe pavarësinë do ta arrijmë së bashku o njeri i Kosovës. Uroj që të kesh jetë të gjatë e të lumtur dhe shpresën se ditëlindjen tjetër ta presim me pavarësi

Haxhi Qerimi, kryetar i S.P të F.M.GJ Trepça, ‘Hamzë Jashari’ në Skenderaj: I uron Albin Kurtit 32 vjetorin e lindjes

Hekurani, Fitimi, Iliri dhe Arbnori: Ia urojnë ditëlindjen të madhit Albin Kurtit, UÇK, Vetëvendosje

Shani Kastrati, Turjakë, Malishevë: Urime ditëlindja

Gëzim Hajrullahu, Dremjak, Ferizaj: Shpresoj të mos kuptohet si patetizëm, por bashkëndjej me Albinin dhe idealin e tij

Ibrahimi nga Smira: Urime ditëlindja Alban

Naim Bunjaku dhe

Syzana Hajrizi: Ia urojmë ditëlindjen idealit të Kosovës, Albin Kurtit

Ymer Alija, Mitrovicë, Augsburg: Me fat ditëlindjen i nderuari Albin. Ju jeni e vërteta e Kosovës. Liri për Albinin, shokët dhe popullin liridashës

+37744193052: E nderuara redaksi, unë Albin Kurtit i uroj ditëlindjen. Të burgosur janë ata të cilët u frikuan aq shumë nga populli. I gëzoftë edhe shumë ditëlindje tjera

Lind Bobi: Urime ditëlindjen Albin. Të dëshiroj lirimin sa më të shpejtë

Sabit Gashi: Urime ditëlindja, ëndrrat më të mira për lirinë shihen në burg

Dani nga Malisheva: Të uroj 32 vjetorin, ishalla i gëzon edhe 100 pranvera të lumtura në liri dhe pavarësi

+37744111761: Urime ditëlindjen, rrofsh o burrë. Do të dëshiroja t’isha në vend tëndin!

Naser Kutllovci, Vushtrri: Urime 32 vjetorin e lindjes trimi i Kosovës. Albin me Vetëvendosjen deri në fitore

Pren Marashi: Albin, ditëlindja jote po mbahet peng nga ata që Kosovën po e mbajnë peng, mbahu se nuk e kanë të gjatë

Shpresa: Urime ditëlindjen Albin dhe të uroj lirimin sa më të shpejtë nga burgu

Abdyl Kurteshi, Gjilan: Urime ditëlindja o Albin

L. Miftari: Ju faleminderit për të gjitha që bëtë dhe besoj së do bëni për Kosovën tonë. Ti je njeriu qe i dhe një grusht qeverisë së tejkalbur. Urime ditëlindja

+37744455794: Jam nënë e dëshmorit, Albin të uroj ditëlindjen

Haxhe Ibrahimi nga Oshlani i Vushtrrisë: Shumë urime ditëlindja. Prej si u bane me ditë gjithmonë sakrifikove për Kosovën dhe për ne si popull

Faton Hoti, Krushë e Madhe: Albin të urojmë ditëlindjen e 32-të dhe gjithë të mirat në jetë. Paq fat në rrugën që e ke marrë për të mirën e Kosovës dhe të lirohesh sa më shpejt nga burgu

+37744410029: Lirim sa më të shpejtë dhe shëndet në jetë. Të gjithë jemi me ty

Shoqëria nga burgu i Dubravës: A. Doroci, E. Tahiri, A. Muriqi, F. Vishi, M. Abazi, M. Musliu: Me dhimbje nga shpirti ia urojmë ditëlindjen “Albin Kurtit”

Remzi Krraba dhe Mine Krraba: Urime ditëlindjen Albin. Mbahu ballëlart dhe krenar

Bedri Qerimi, Skenderaj: Albin Kurtit i uroj 32 vjetorin e lindjes, lirim dhe kthim të shpejtë ne gjirin familjar

+37744686983: Urime ditëlindjen shoku Albin, ishalla të lirojnë këta hajna.

Arijani: Ju uroj ditëlindjen Albin

Vetima Krasniqi: As burgjet nuk i ndalin vitet e tua, vlerat e tua. Je i madh vëlla Albin

Blerimi: Urime ditëlindjen!

Zenel Rudi: Urime ditëlindjen e 32-të, të uroj edhe 100 të tjera, por në Kosovën e lirë

Nexhmije Krasniqi: Kemi nevojë për vitet e shëndetshme të jetës tënde. Jam e sigurt se do të jesh i shëndetshëm gjithmonë

Sylejman Krasniqi: Një vit i yti vlen më shumë se njëqind vjet të të tjerëve

Hamdi Qunglla: Uroj lirimin e menjëhershëm dhe uroj vetëvendosje për kombin tonë

Milaim Limoni "Xhaxhi", Dardanë: Gjaku i dëshmorëve u shpërbleftë me bashkim Kombëtar! Urime ditëlindja Albin Kurti

Shaqir Sinani: Uroj që sa më shpejt të dalësh nga ai burg famëkeq dhe kur të lirohesh mos harro, merri me vete të gjithë çlirimtarët

‘Vetëvendosja’ e fshatit Tërn Ferizaj: Krenohemi me aktivitetin dhe virtyte patriotike shqiptare që ia kushtove këtij populli të shumëvuajtur. Të urojmë 32 vjetorin e lindjes pa dallim moshe dhe gjinie, si dhe lirim sa më të shpejt nga burgu i UNMIK-ut dhe aleatëve të tyre

Selvije Lubovci, Shtime: Lirojeni sot, që t’i gëzojë edhe 100 pranvera në lirinë që ai e dëshiron.

Rexhep Pantina: Albin urime ditëlindjen për sa kohë në politikën tonë udhëheqin figura antikombëtare që janë të njohur për opinionin shqiptar, ju bashkë me shumë djem do të jeni nëpër burgje, nëpër rrugë, e besa edhe të vrarë, se këta janë ata që me dekada kanë mbushur burgjet me rininë e Kosovës. Liria është afër, bëhu i fortë

Raif Ibrahimi, arsimtari nga fsh. Trim, Ferizaj: Urime ditëlindjen e 32-të, rrofsh sa malet

+37744776985: Urime ditëlindjen i madhi Albin, në Shqipërinë e Madhe

Fatmiri, Gjilan: Urime ditëlindja

Samire Lushtaku: Dhurata me e shenjtë që do t’ia dhuroja Kurtit do të ishte liria. Liria i takon kësaj figure të shenjtë të Shqipërisë!... Serbia nuk mundi ta mposhtë, por as UNMIK-u jo kurrë! Secilin prej nesh ju mund të na burgosni, sepse ç'pritet prej një sistemi antidemokratik? Albinit ia uroj 100 pranvera në liri

Mentor Hasi nga Mitrovica: Urime ditëlindja edhe dashtë allahu 100 pranvera tjera në liri dhe rruga e vizioni juaj të triumfojë!

Ne familja Hajrullahu nga Përlepnica e Gjilani, me 80 anëtarë: Të urojmë ditëlindjen më dëshirë e shpresë që nesër të gjendesh në mesin e më të dashurve tu. 100 vjet jetë, shëndet e lumturi

Blerim Morina: Urime ditëlindjen i nderuari Albin Kurti. Të dëshiroj gjithë të mirat dhe lirim sa më të shpejtë nga burgu

+37744155343: Urime ditëlindjen tung nga fshati Rakaj, Ferizaj

Makfire Bobi, nga Gjakova: Urime ditëlindja

Rozafa: Urime 32 vjetorin e lindjes

Sabit Azizi, me familje nga Brodi i Shtërpcës, ish-ushtar i UÇK-së: Urime ditëlindjen dhe jetë të gjatë i nderuari Albin Kurti, edhe pse në burg fizikisht, mendjen dhe shpirtin tuaj prej atdhetari të shquar s’ka forcë që mund ta burgosë, sepse ti edhe nga qelia e errët po shndrit si meteor, duke shpërndarë rreze lirie ne çdo zemër shqiptari. por këtë s’po e kuptojnë të verbrit në mendje

Sinan Prushi, veteran i UÇK-së, nga Gjakova: Mbahu Albin i fortë edhe në këtë ditëlindje, sikur në tjerat. Jemi krenar për ty

Skender Blakaj, Kovragë, Burim: Urime shekulli 21 nga vëllai i juaj

Rinori, Pejë: Urime ditëlindjen o i madhi Albin

Zylfie Pushkolli: Urime ditëlindja

Gëzim Thaçi, Landovicë, Prizren: Urime! Rrofsh edhe 320 pranvera o Albin Kurti

Safet Lezi, Bllacë Therandë: Urime ditëlindja Albin! Ti zotëri Albin je njeriu më i nderuar nga të gjithë shqiptarët që ndihen shqiptarë. Ju uroj nga zemra një ditëlindje shqiptare

Besnik Kurteshi, Gjilan: Urime ditëlindja i nderuari Albin, i gëzofsh njëqind pranvera, por të tjerat në liri

Ramadan Krasniqi, nga Burimi i Malishevës: I nderuari Albin, ju shprehi urimet më të sinqerta për ditëlindjen tuaj të 32-të, duke të dëshiruar që ditëlindjet tjera t’i festoni në liri. Qëndro i fort, se nuk je i vetëm, ideali dhe vizioni yt i qartë për të ardhmen e shqiptarëve do të triumfojë

Fatmir Memaj, Zhur, veteran i luftës, i burgosur politik dhe aktivist i ‘Vetëvendosjes’: Albin, kur ishim në kazamatet serbe nuk mendonim për ditëlindje, por për rilindjen tonë, prandaj ne do të manifestojmë në rrugën qe na ka mbetur në gjysmë

Linda: Ia uroj nga zemra dhe le të punojmë që ta kremtojë fizikisht i lirë. Mendjen e ka të lirë. Qeveria është e kundërta

Selvia, Prishtinë: Çoftë ditëlindja e fundit që pritet prapa grilave për shkak të burgosjeve politike në Kosovë! Urime ditëlindja!

Shpend Nuhiu: Urime Albin e shumë urime e jetë të gjatë

Xhemajli Berisha, nga Arbana: Ia uroj ditëlindjen e 32-të patriotit Albin Kurti dhe kërkoj lirimin e menjëhershëm.

 

Ismet Hamdi Hoxha, Mitrovicë, ish-pjesëtar i policisë së Kosovës, i diferencuar politikisht me 1989, ish-epror i UÇK-së, ish-epror (major) i TMK-së, i diferencuar,  ish-pjesëtar i WDG-së, i diferencuar, ish-pjesëtar i shkollës policore të SHPK-së, i diferencuar. Tani i papunë, i martuar, baba i (3) fëmijëve: Albin, urime ditëlindja e 32-të. I burgosur është së bashku me ju çdo shqiptar i cili e njeh identitetin e vet. O popull i mjerë shqiptar, zgjohu nga gjumi i asimilimit, toka e përgjakur e Kosovës me shekuj me gjak shqiptari në troje të veta autoktone ka nevojë për një revolucion që t’u japë fund strukturave politike dhe policore-fashiste të kohës së Millosheviqit, që edhe sot po e sundojnë Kosovën

Lifja me familje: Liria u takon atyre që ndihen të lirë e JU jeni i tillë. Duam të mos ndihesh vetëm – jemi me Ty. Urime ditëlindja Albin 

Familja Berisha: Urime ditëlindja Albin.

Rina: Urime ditëlindja Albin.

Rilind Bytyçi, Gurrë, Therandë: Urime ditëlindjen Albin.

Ilirian Bytyçi, Gurrë Therandë: Urime ditëlindja Albin. Ju uroj edhe 100 vite të tjera.

Shemsedin, Afrim dhe Qazim Krasniqi me familje nga Xërxa: I nderuari Albin, ditëlindja juaj në burg është më madhështore sesa ditëlindjet e politikanëve maskarenj nëpër hotele

Fehmi Ramadani, Fushë Kosovë: Urime të qofshin 32 pranverat o Albin, ti pishtar i bashkimit kombëtar

Xhemali Bojaxhiu, Plavë, Sharr: Urime ditëlindja, dëshirojmë lirimin tuaj nga burgu ilegal

Zeneli nga Dardana: Albin, urime ditëlindja, të uroj shëndet, mbahu i fortë, ashtu si je

Familja e Haki Janovës nga Drenica: Urojmë të ketë edhe 100 pranvera tjera në gjirin familjar

Shokët nga burgu i Dubravës: Albin urime, ishalla tjetrin në liri. I pashmi në burg Naim Malokun e të tjerët

Naser Shatri dhe Atifete Blakaj-Shatri: Jeta kërkon guxim të madh, qyqarët vetëm gjallojnë, ata nuk jetojnë, se e tërë jeta e tyre është e orientuar me frikë, kurse jeta e tillë është më e keqe se vdekja dhe burgu. Për Albinin jetë të gjatë, të lumtur dhe dalje sa më të shpejtë nga burgu, se Kosova nënë, edhe pse e lodhur nga zullumi, s’i harron bijtp e vet.

Adil Memaj, aktivist: Albin urime 32 vjetorin e lindjes

Kosovë Bobi, nga Deva, Gjakovë: Ia uroj ditëlindjen Albin Kurtit, i mbushtë edhe 100 të tjera

Sinan Prushi,

Vllaznim Hamza,

Gadaf Musaj,

Vullnet Musaj,

Shqiprim Bobi,

Bashkim Sejdia,

Kujtim Bobi,

Astrit Pulatani, e shumë të tjerë: Urime ditëlindja Albin. 

Burim Behluli, Ferizaj: Urime ditëlindjen, ishalla në vitin tjetër e pret në liri dhe me pavarësinë e Kosovës. Liria jote na gëzon

Alban. Sylejmani, aktivist i ‘Vetëvendosjes’: Urime ditëlindjen Albin

Sadush Krraba dhe

Hanife Krraba: Urime ditëlindja Albin

Arben Lakna nga Gjilani: Urime ditëlindja z. Albin Kurti

+37744241647: Urime ditëlindja Albin, i bëfsh edhe 100 të tjera, se na duhesh

Andisa Hajrullahu, me klasën VI1 sh.f. ‘Ahmet Hoxha’ Ferizaj: Urime ditëlindja, shpresojmë se së shpejti te na prishë në demonstrata

Dini me dhjetëra shokë nga Duzhnja, Gjakovë: Ju uroj ditëlindjen dhe gjitha të mirat në jetë

Mbresa Hajrullahu, Ferizaj: Urime ditëlindjen xhaxhi Albin, i bëfsh njëmijë demonstrata

Afrim Krasniqi Xërxë: Urime ditëlindjen e 32 Albin, Dashtë Zoti që edhe djali im që e ka ditëlindjen në të njëjtën ditë t’ju ngjajë juve

Mexhide Kyçyku, Suedi: Albin Kurtit i uroj së pari lirim sa më të shpejtë nga burgu.

Shëndet dhe urime për shumë mote ditëlindjen Albin!

Uroj që ditëlindjet e ardhme të i festoni në pavarësinë për të cilën vendos vetë populli ynë.

Abdullah Lala me familje nga Vendinisi i Besianës: I nderuari Albin, tashmë po shihet botërisht se neodiktatura ju mban në  burg, vetëm se Ju keni guxim për të folur dhe vepruar hapur kundër padrejtësive e mashtrimeve që po i bëhen popullit nga ata që pa turp e ndërgjegje po e keqpërdorin votën (amanetin) e dhënë nga populli.

Mirjeta Hetemi, aktiviste e Lëvizjes “Vetëvendosje!”, Prishtinë:Urime ditëlindja! Shëndet e të mira për ditët që do vijnë!

Urime ditëlindjen! I bëfsh edhe 100 tjera! Duke na burgosur e vrarë po mundohen të na e ndalin rrugën drejt qëllimit tonë. Por, vullnetin e popullit s'do ta ndalin, as burgosjet e as plumbat. Edhe pse të kanë mbyllur në atë birucë të UNMIK-ut e s'je bashkë me ne fizikisht, Ti me shpirt dhe me zemrën tënde të madhe je me ne çdo moment, e ne s'do të ndalemi asnjëherë. Burgosja jote do t'u kthehet bumerang atyre që po të mbajnë aty.

Bislim Bajraktari,  Batllave: Urime ditëlindja! Të dëshiroj shëndet dhe lirim sa më të shpejtë.

Në emër të familjes së Komandant Kumanovës: Albin je i lirë edhe në pranverën e 32-të të lindjes sate.

Të jetuarit e jetës pa frikë është pasuria më e madhe që e krijon njeriu për vetën dhe familjen!

Me frikë e jetojnë jetën ata që e burgosën lirinë e shqiptarëve në përgjithësi dhe tënden në veçanti!

Të urojmë shëndet për pranverat e datëlindjes sate në vazhdimësi!

Murat Jashari, Zvicër: Mbaju i fort siç ishe deri tani, urime 32-vjetori me shëndet!

XH.H.: E di se këtu e ke me vështirë se atje në burgjet e Serbisë,
sepse atje bandilat kishin emër dhe mbiemër, kurse këtu ka edhe prej atyre që shtiren si shqiptar
ama u pengon emri yt dhe veprimtaria e Vetëvendosjes. Sidoqoftë krenohu o burrë i dheut dhe urime ditëlindja o Albin i Albanëve!

.
Tetovari me familje nga Zvicra: Nderimet e mija i madhi Albin Kurti me dëshirë të madhe dhe respekt të madh u uroj ditëlindjen, edhe pse për fat të keq në këtë ditëlindje e pritni prapa grillave famëkeqe, të uroj çdo të mirë dhe jetë të gjatë o i madhi Albin Kurti!

Urime datëlindja dhe të uroj edhe 100 të tjera dhe daljen sa ma shpejt nga ato grila, të cilat do të thahen së shpejti me daljen në shesh të së vërtetës, dhe me zgjimin e popullit nga gjumi i thellë që kanë rënë.

Gëzofsh edhe njëqind pranvera të tjera! Gëzuar dhe ti Kosovë që ke lindë një burrë të tillë!

Sabit Tahiri, Inxh. i elektroteknikës, Zvicër: Sa e varfër është bërë Kosova pa mendimin e lirë të Tij! Sa errësirë e ka kapluar Kosovën pa ndriçimin që i bënë Ai asaj!

Sa tmerr për atë shqiptarë që e duan burgosjen e tij!

Urime Ditëlindja ju uroj të gjitha tëë mirat dhe kthim sa më të shpejtë jashtë grilave dhe shpresoj se ky do të jetë arrestimi yt i fundit dhe që dëshira e juaj për një shtet të pavarur me të gjitha drejtat e veta të plotësohet, ke përkrahjen tonë!

Arlinda Krasniqi: I uroj simbolit të lirisë ditëlindjen shpresoj që të lirohet sa më shpejt e t’i dëshmojë moralin e drejtë të tij, me protestat kundër politikanëve!

Qendresa Hoti: I uroj Albin Kurtit ditëlindjen, rroftë ai me moralin e drejtë të tij! Shpresoj se ditëlindjet e tjera t’i presë me diçka të mirë që është liria e popullit dhe bashkimi e trojeve shqiptare.

Xhesika Kasemi: I uroj Albin Kurtit ditëlindjen dhe i them rroftë ai dhe liria! Vdekje politikanëve, liri popullit ai është zdritja e kësaj errësire që është mohimi i vullnetit dhe moralit tonë shqiptar të drejtë. Shpresoj që pjesët e zemrës të Albinit të bashkohen që janë trojet shqiptare dhe vetëm atëherë morali i tij i drejt do të përfaqësohet nga vendi i tij. Albin Kurti i madh në kohen e vet.

Hallo Albin Kurti lindur, rritur në tokën Shqiptare! Urime ditëlindjen Albin Kurti.

Mustafa Selimaj: Si fillim ju përshëndes juve si redaksi që po i pranoni mesazhet tona dhe që po i publikoni në gazetën “Epoka e re”. Unë apeloj të qeveritarët edhe të Grupi i Unitetit se me urdhër të tyre është burgosur Albin Kurti me aktivistë të tjerë të Vetëvendosjes, vetëm për qëllime politike të tyre personale. E shkurt e shqip le të jepet urdhër të lirohet Albin Kurti me të tjerët ma shpejt se nesër është shumë vonë.

Fetije Fetiu nga Prishtina: Albin i çmuar, ta uroj ditëlindjen e 32-të, duke të dëshiruar shëndet të mirë dhe jetë të gjatë e të lumtur për të mirën e popullit tënd. Sa ishe nxënës e student, me suksesin tënd në mësime, janë mburrur prindërit, mësimdhënësit dhe të gjithë ne shokët dhe miqtë e familjes sate. Sot me ty mburret një popull i tërë liridashës. Shpresoj se së shpejti do të jesh i lirë dhe të gëzohesh me prindër e vëllezër, me shokë e miq dhe do t’i prish Vetëvendosjes deri në fitoren përfundimtare të popullit shqiptar.

Rrofsh e qofsh gjithmonë faqebardhë!

Mentor Hajrizi, moderator në tv Mitrovica: Atdheu është gjëja më me vlerë dhe që për të je duke bërë shumë, Ti je një nga ata njerëzit, i cili dëshiron që të respektohet vullneti i popullit, por ja që nuk është aspak, duke u na realizuar liria e të shprehurit. Por njëherë shpresoj që popullit do t’i u respektohet liria e shprehjes. Unë të uroj datëlindjen përzemërsisht me dëshirë që datëlindjet e tjera t’i gëzosh në vendin tonë të lirë.

A duhet të mbahet në burg kjo figurë e ndritur dhe e pa djallëzuar?? "Duhet", se duan të tjerët të arrin qëllimin e caktuar ne karrierat e tyre të shumëpritur. Lirojeni yllin e rinisë Kosovare se ai është i pari i 1 Tetorit 1998, e dikush që as afër nuk ka qenë sot është ministër e shumë të tjerë që nuk e kanë parë as në ëndërr veten e tyre sot janë "politikanë të suksesshëm".
Nuk dua ta zgjasë shumë ne do ta realizojmë vetëvendosjen e popullit shqiptar pa kufijtë famëkeqe të vendosur nga pushtuesit tanë dhe përkrahësit e pushtueseve tanë shqipfolësit.

Dren Thaçi, fillorist i në shkollën “Gjergj Fishta”: Urime ditëlindja Albin dhe i bëfsh 100 vjet në Shqipërinë Etnike!

Arben Sulejmani me gjithë familjen nga Ternoci: I urojmë Albinit ditëlindjen dhe jetë të gjatë dhe të lumtur në Kosovën e lirë. Liri për njeriun me të madh të Kosovës!

Dibran Kryeziu nga Prizreni: Urime ditëlindja, ishalla vitet tjera i pret i lirë

Shkodran Bytyqi, Therandë: Albin "Che Guevara" shqiptar vetëm përpara drejt idealeve dhe rrugës së Ukshin Hoti.

Bajram Hyseni, Gumnishtë e Shalës: Albin, urime ditëlindja. Vitet ikin, veprat mbesin. Kjo që po të ndodhë ty u ka ndodh edhe Skënderbeut, e shumë të tjerëve, por gjithmonë dolën më të fortë.

Rrahimi, Carrallukë, Malishevë: Urimi për çdo festë. Për secilin shqiptar që mendon dhe vepron shqip Bashkimi Kombëtar është vizion dhe sakrificë edhe e Albinit.

Jehon Salihu nga Grabanica e Klinës, ish-luftëtar i UÇK-së, e i UÇ Kombëtare: Më vjen keq që po ta uroj ditëlindjen në burg, por ndihem krenar që je një hero  i gjallë

Argzon Dreshaj, nga Vrella, Burim: Edhe pse nuk jam aktivist i juaj, ju uroj ditëlindjen dhe shëndet. Veç vazhdo kështu, ju dhe përkrahësit tuaj, e me zemër jam me ju.

Flamur Zymberi nga Gjilani: Përshëndetje Muhamet Mavraj. Urime ditëlindja, o hero i gjallë, Albin Kurti, gjithë të mirat në jetë

Nuradin Hoti, Gjermani: Urime të përzemërta për ditëlindjen tuaj i nderuari Albin. Qëllimet tuaja janë edhe tonat

+37744675867 Delidja: Urime zotëri Albin

+37744785850: O patriot i kombit, ty të kemi të vetmin në këtë Kosovë. Urime ditëlindja, të paçim gjithmonë e jetë

Hysni Elshani: As izolimi, as rrebeshet, as intrigat jemi të bindur se nuk do të nënshtrojnë në këtë orë fatkeqe të historisë. Urime ditëlindja udhëheqësi ynë.

+37744145264: Urime ditëlindja Albin, uroj që në të ardhmen të jesh shembull i botës

205381, Zojusha nga Istogu: Urime ditëlindja Albin, të uroj fat e shëndet, e lirim të shpejtë. Do të përkrahim të gjithë

+37744423538: Urime ditëlindja Albin,  Tani kur po afrohen çastet e mbushjes së 32 viteve të lindjes, e të vuajtjeve e të robërisë suaj, e të gjithë kombit, ju duhet të jeni të fortë në bindjen tuaj dhe të gjithë përkrahësve tuaj

Frasher Oseku – Suedi: Urime Albin ditëlindjen, edhe pse vrasësit të mbajnë në qeli pa asnjë bazë.

+37744448329 Liridoni Malisheva: Urime tridhet e dy vjetorin e lindjes, i bëfsh edhe njëqind tjera.

Aziz Tërpeza, Malishev: O Albin urime ditëlindja, duke te dëshiruar lirim të shpejtë dhe vazhdim i punës për pavarësinë e Kosovës.

Arbënor Dehari: Albin, urime ditëlindjen e 32-të, i bëfsh 100 vjet!. Rrnoft Lëvizja ‘Vetëvendosje!’

Nexhi Syla: Te urojmë ditëlindjen. Në këto rrethana është rënkim për ne, mirëpo me epitetin "e spiunit" është i vetmi vend ku e gëzon lirinë në këtë shoqëri.

748066 Jeta nga Shqipëria: Urime 32 vjetori, i gëzofsh edhe 100 pranvera të tjera të uroj të gjitha të mirat në jetë.

Erald Selca ish ushtar iUçK-së,tani oficer burgu në Dubravë: Përshëndetje të përzemërta z.Muhamet Mavraj, ty e stafit të nderuar të “Epokës së re”.  Ju përgëzoj për nismat Tuaja mjaft të mira, dje nuk kam mundur, por ju lutem e botoni po mundet ketë tekst. Albinit ia urojmë ditëlindjen e tij të 32-të, me shpresë që ky trim, vizionar, burrështeti, ky disident i ditëve të sotme në shekullin 21 të lirohet sa më shpejt nga servilët e UNMIK-ut. Këta liderë nuk dojnë mendim opozitar. Druhen. Është turp për të ashtuquajturën Europë demokratike dhe Grupin e Unitetit që të mbajnë Albinin brenda grilave. Ai duhet të lirohet e të jetë me ne drejt Vetëvendosjes sonë dhe të bashkohem me vonë me Shqipërinë natyrale. Kemi të drejtë të jemi bashkë. Albin, mbahu siç di ti! Këtij urimi i bashkohen Arian Zhubi, Mond Zhubi dhe Sali Krasniqi, ish UÇK.

+37744845922, Agoni: Urime ditëlindja o Albini i ynë

+37744486305: Urime ditëlindjen, dashtë zoti që sot të jesh i lirë në Kosovën pa intriga e që heronjtë sikur Ti të kenë vendin e merituar!

Ismet Rrahmani, Pejë: Urojmë që pranverën e 33-të ta festosh me Muhamet Mavrajn, Bujar Dugollin, e Driton Lajçin

Flamuri, Shqiponja, Fatjona, Shkurtesa, Jetesa, Lulja e Xhemajl Mani nga Gremja e Ferizajt: Urime ditëlindja Albin

Adem Loshi, Pemishte, Skenderaj: Urime ditëlindja Albin Kurti, i bëfsh njëqind.

Albin Haxha, Prekaz, me vendbanim në Mitrovicë: Urime ditëlindja Albin

+37744694117: Jeni më i miri. Ditëlindja juaj është ditëlindje edhe e jona, sepse është pikërisht në mars...

Besnik Hoxha nga Zhuri: U mundova aq shumë për të krijuar poemën e Lirisë, por ja ajo duarlidhur mbyllet. Albin! Emër që ka lidhje me Atdheun, emër që ushqen shpirtrat e të gjithë Shqiptarëve. Urime ditëlindjen bashkë e mbajmë të fort idealin për Liri.

 Kthehu ne fillim

_______________

 “URIME DITËLINDJA ALBIN, JETOFSH EDHE 100 VJET”!

Me 22.03.2007

 

Po cingërron ora e lirisë për Albinin

 ____________________________________________

 Qamil Pajaziti, Besim Hasani, Kushtrim Pajaziti, Afrim Bytyqi, Gani Duli, Azem Metolli: Urime ditëlindja dhe lirim sa më të shpejtë, si dhe gjithë të mirat në jetë!

Datëlindja jote është Datëlindje e Vetëvendosjes, zëri yt dhe i “Vetëvendosjes” është zëri i Popullit Shqiptar.

Le t’i mbuloi turpi të gjithë ata "lider" dhe grupe parazitare të grumbulluar rreth "institucioneve" të pashtetë dhe legjitimitet së bashku me "miqtë" e tyre ndërkombëtar që duke të mbajtur në pranga ty dhe bashkëmendimtarët, tentojnë pa sukses që ta mbysin vetë zërin e këtij populli.

Popujt që lindin kësi trimash e kanë të sigurt ardhmërinë.

Populli shqiptar, ndërkaq ka arsye të festojë datëlindjen e birit të tij trim, largpamës dhe sy patrembur, që aq bindshëm dhe guximshëm i prin drejt qëllimit final, Lirisë së njëmendtë “Vetëvendosjes”.

Gëzuar andaj popull datëlindja e Albini! Gëzuar Albin datëlindja dhe besimi i popullit!

Abdullah Begolli me familje, Erfurt Gjermani: Të uroj ditëlindjen! Ndalesa jote është vrasje e lirisë. Populli nuk mund të jetojë pa liri, prandaj nuk do të lejoj që t’i të mbetesh i ndaluar.

Basri Kodra, Kaçanik: Urime ditëlindja Albin!

Agron Musliu: Urime ditëlindja Albin!

Faton Avdyli: Me fat ditëlindjen e 32-të të uroj edhe shumë ditëlindje të tjera, por jo në këtë gjendje si jeni tani! 

Agim Reqica: I nderuari z. Albin, nuk kam menduar se do ta uroj ditëlindjen tënde, e ju të jeni në burgjet e Kosovës, boll pritëm ditëlindje në burgjet serbe së bashku. Sidoqoftë le të jetë në ndërgjegjen e tyre ky vendim që ju tani të jeni aty ku gjendeni, por juve nuk do iu harrojmë, le të jetë kjo ditëlindja juaj e fundit që festoni në burg!

Atdhe Buja, aktivist i Lëvizjes “Vetëvendosje!”

Dren Buja, aktivist i Lëvizjes “Vetëvendosje!”

Rina Buja, nxënëse

Drita Buja

Skender Buja

Valdet Buja, student

Labinot Buja, aktivist i Lëvizjes “Vetëvendosje!”

Shkelzen Buja, aktivistë i Lëvizjes “Vetëvendosje!”

Qëndrim Buja, nxënës

Blerta Buja, studente: Urime për punën e viteve të kaluara përpjekje për liri. Drejt vetëvendosjes dhe deri në vetëvendosje.

Lirojeni menjëherë, vrasësit enden të lirë

poshtë Paketa e Ahtisaarit. Urime datëlindja Albin! Të burgosën për ta burgosur Kosovën.

Stafi i Radio Drenasit: Elsa, Artoni, Menda, Ismeti, Shqiponja, Valmiri, Diana dhe Valoni: Urime Albin burri datëlindja!

Ismet Sopi, Drenas, ish i burgosur politik: Urime datëlindja Albin. Unë dhjetë sosh i kam "festuar" në burgjet serbo-sllave, por kurrë s’kam besuar se pas lufte do të ndodh diçka e tillë me luftëtarë të lirisë dhe patriotët.

Ibrahim Halabaku nga Pozherani, pjesëmarrës në demonstratat e 81-shit: Kam nderin t’ia uroj ditëlindjen Albin Kurtit, urimi i shkon edhe botuesit të “Epokës së re” Muhamet Mavraj, që është i pazëvendësueshëm. Njëherësh i bëj apel shokëve të Albin Kutit që të mos rrinë pasiv, por të organizojnë protesta paqësore dhe grevë urie të përditshme deri te lirimi i Albin Kurtit. Gëzuar ditëlindjen në burgun e dreqit se ai burg asht i UNMIK-ut edhe tradhtarëve, ata që nuk kanë gjak shqiptarit janë tradhtar edhe janë mafiasha.

Bekimi nga Gjermania: Ti Albin je shpresa e popullit të mbar kombit shqiptar jo i vetëm i Kosovës, po krejt jemi me ty të kemi në mendje. Do të jemi me ty gjithmonë edhe së shpejti do të dalim me protesta kundër dreqit të madh.

 

Dritoni Ajeti nga Gjilani, nxënës ShM “Marin Barleti” Gjilan: Ia uroj Albin Kurtit ditëlindjen e 32-të dhe i dëshiroj çdo të mirë në jetë dhe lirim të menjëhershëm nga burgu i Pejës!

Milaim Bllaca: Urime ditëlindja Albin!

Florenti nga Mitrovica: I uroj Albinit ditëlindjen dhe shpresoj që sa më parë të lirohet nga burgu. Të gjithë ne e dimë se arrestimi i tij është i pabazë dhe e tërë kjo nuk ka koment, sa i përket Albinit ai është plotësisht i pafajshëm.

Shoqata "Thirrjet e nënave", Gjakovë:Urojmë ditëlindjen e Albinit edhe pse i burgosur në "Liri", të dëshirojmë Shëndet dhe lirim të shpejt!

Zeqir Kryeziu: Ta uroj ditëlindjen e 32-të dhe dëshiroj që ditëlindjet e tjera të gjejnë në situata të tjera në liri të plotë dhe në afërsi të njerëzve që i do. U bëfsh plak!

O Albin i dashur, o trimi i kohës, urime ditëlindja. Jetofsh sa malet tona. Koha dhe historia do t’i gjykojë dhe do t’i ndëshkojë ata të cilët Ty po të mbajnë pa të drejtë prapa grilave!

Mr. Demë Fetaj: Albin Kurti, vlera e thesarit intelektual shqiptar, urime 32-vjetorin e lindjes! Pavarësisht se edhe këtë ditëlindje po e pritni në burg, Ju vërtet jeni personalitet kombëtar, sepse vetëm veprimet e vërteta dhe të drejta ju kanë shpërblyer kështu. Burgosja Juaj, sikur edhe më parë, është synim për t'i mbuluar lakadredhat që po i sillen vërdallë kësaj toke e këtij populli, ashtu siç i janë sjellë me shekuj nga e kaluara. Fatkeqësisht kësaj here këtyre veprimeve të liga politike, po iu ndihmojnë edhe "politikanët institucionalë" kosovarë, të cilët për të qenë të lirshëm në këto veprime, Juve ju burgosen. Ky veprim të përngjet, apo është i njëjtë me veprimet sllavokomuniste të para disa vjetësh. Përsëritja vetëm për ne nuk është nëna e mësimit. Ashtu siç po na preferojnë që mos ta marrim historinë për mësuese të jetës.

Ismail Gashi, DKA-Lypja: Nga thellësia e shpirtit të uroj ditëlindjen, gëzofsh edhe shumë të tjera!
Sadije Bajrami Hoxha: Të uroj të jesh i lirë dhe ta gëzosh lirinë e plotë të Kosovës!

Drenusha Berisha nga Arban-Prizren: Dëshiroj t’ia uroj datëlindjen e 32-të Albin Kurtit dhe lirim sa më të shpejtë, datëlindjet e tjera i pritsh në liri që aq shumë e dëshiron!

Musli Ahmeti, ish-pjesëtar i UÇK-së dhe ish-pjesëtar i TMK-së; Rifadie Ahmeti, arkiviste, Adnan Ahmeti, student në Fakultetin Ekonomik; Valon Ahmeti, nxënës i Shkollës së Mesme të Mjekësisë: Urimet me të përzemërta për Albin Kurtin, urojmë që sa më shpejtë të dalësh nga burgu, sepse Ju jeni drita e këtij populli. A thua vallë, ata që sakrifikojnë për vendin e tyre duhet të mbyllen nëpër burgje nga udhëheqësit e tyre? Kjo na jep të kuptojmë se me të vërtetë diçka nuk është në rregull me udhëheqësit tanë. Urime edhe njëherë, mbahu fort sepse që të gjithë e dimë se Ti je i pafajshëm! 

Mentor Hajrizi, moderator në TV Mitrovica: Atdheu është gjëja më me vlerë dhe që për të je duke bërë shumë. Ti je një nga ata njerëzit, i cili dëshiron që të respektohet vullneti i popullit, por ja që nuk është aspak duke u na realizuar liria e të shprehurit. Por njëherë shpresoj që popullit do t’i respektohet liria e shprehjes. Unë të uroj datëlindjen përzemërsisht me dëshirë që datëlindjet e tjera t’i gëzosh në vendin tonë të lirë!

 

Dren Thaçi, fillorist në shkollën “Gjergj Fishta”: Duhet të mbahet në burg kjo figurë e ndritur dhe e padjallëzuar, "duhet", se duan të tjerët të arrin qëllimin e caktuar në karrierat e tyre të shumëpritur. Lirojeni yllin e rinisë Kosovare se ai është i pari i 1 Tetorit 1997 e dikush që as afër nuk ka qenë sot është ministër, e shumë të tjerë që nuk e kanë parë as në ëndërr veten e tyre, sot janë "politikanë të suksesshëm”.
Nuk dua ta zgjas shumë ne do ta realizojmë vetëvendosjen e popullit shqiptar, pa kufij famëkeq të vendosur nga pushtuesit tanë dhe përkrahësit e pushtueseve tanë shqipfolësit. Urime ditëlindja Albin dhe i bëfsh 100 vjet në Shqipërinë Etnike!

Arben Sulejmani me gjithë familjen nga Ternoci: I urojmë Albinit datëlindjen dhe jetë të gjatë dhe të lumtur në Kosovën e lirë. Liri për njeriun me të madh të Kosovës!

Muhamet Shala dhe Liridona Vojvoda nga Vushtrria: Ti je një njeri që bëre shumë për këtë vend, Ti je një njeri që ia do të mirën këtij vendi, Ti mundohesh për këtë vend, por që e drejta nuk po respektohet. Çdo njeri ka të drejt për liri të shprehjes, andaj kemi të drejtë të vendosim për vendin tonë, Ti nuk e meriton të qëndrosh aty, por që të jetosh në atdheun e lirë. Në emrin tim personal të uroj datëlindjen dhe që datëlindjet e tjera të mos i pritsh në këtë burg të zi!

 

Elvis Demiri nga Ternoci: Mirëdita Albin, qysh je more burrë i atdheut po si po kalon në atë burg të poshtër, unë veç desha ta uroj datëlindjen dhe i festofsh edhe 100 pranvera të tjera, por në liri e jo në burg!

Blerim Maqastena, Dumosh Besianë: Urime Albin ditëlindja nuk ka fuqi në botë që mund të ndalë Ty!

Petrit Bajraktari nga Kruja e Drenasit: Unë mendoj dhe jam i bindur në atë se nuk do munden të na ndalojnë të drejtën për vetëvendosje, dhe se shumë shpejt do të marrë fund edhe kjo klasë e këtyre banditëve që po sillen në Kosovën tonë. Te uroj shumë të mira dhe shëndet i nderuari Albin Kurti, nuk je i vetëm jemi të gjithë shqiptarët me ty, me “Vetëvendosje!” dhe për “Vetëvendosje!”! 

Beqir Elshani, shkrimtar, Suedi: Albini është bir i popullit shqiptar. Lirojeni! Urime ditëlindja!

Dardan Morina, nga Astrazupi, Malishevë: Urime ditëlindjen o Albin Kurti, dhashë zoti që sa më parë të lirohesh. Do zoti ditëlindjen tjetër e festojmë me Vetëvendosje.

Urime ditëlindjen z. Albin Kurti. Dhashtë zoti e jetofsh 100 vjet. Ti vlen shumë dhe je shumë i dobishëm, por fatkeqësisht je duke hequr për popullin shqiptar, qe nuk ta di, shembull konkret z. Adem Demaçi! Të gjithë e dimë kush ishte ai, çka ka kontribuar dhe po e shohim se çka populli thotë për të.

Malësorja, SHPK: Urime ditëlindjen Albin, u bëfsh 100 vjet. Uroj që sa më shpejt të të shohim të lirë.

Irfani nga Bujanoci: Të uroj ditëlindjen e 32-të, dhe të uroj lirim sa më të shpejtë.

(+37744254126): Urime ditëlindja Albin!

(+37744112931): Urime ditëlindja Albin! Viti 2007 do te jetë e ardhmja jonë.

Agron Limani me familje, Krushë e Vogël: Urime ditëlindja Albin! Dashtë zoti që ata që të burgosën, të presin shumë ditëlindje në atë vend ku Ju jeni sot.

Safet Merovci me familje: Urime ditëlindja Albin! Qofsh me shëndet e jetëgjatë, sepse i nevojitesh shumë Kosovës!

Afrimi PZ. (+37744113302): Urime ditëlindjen o njeriu më i merituar pas Adem Jasharit- u bëfsh 101 vjet.

 

Ndreca (+37744779892): Urime ditëlindja i gëzofsh 100 pranvera

 (+37744720203): Të lirohet Albini menjëherë

(+37744315834), Skender Drenica: Urime ditëlindjen, gëzofsh edhe shumë tjera o Albin.

(+37744553652), Ganiu nga Blina: Urime ditëlindja Albin, qëndro me të vërtetën, realistët janë me ju.

(+37744445733) Familja Nazifi, Sallabajë Besianë: Urime ditëlindja Albin!

(+37744408273) Besi nga Barileva: Urime ditëlindja, i gëzofsh të gjitha të mirat dhe lirim të shpejtë

(+37744209812): Liri Albin Kurtit. Urime ditëlindja

Jetullah Geci: Urime pranverën e 32-të, lirim të shpejtë, i gëzofsh edhe 100 pranvera të tjera, jo në burg.

Muhamet Maksuti, ish-polic i SHPK-së, Gjilan: Edhe pse na mungon përkohësisht, ju konfirmoj se e gjithë Kosova jemi me ju. Pavarësia është për të gjithë Kosovën. Urime pranvera 32.

Qëndresa Hajrullahu nga Ferizaj: Të uroj çdo gjë në jetë në trup shëndet, në punë vullnet, në nerva qetësi si dhe në familje harmoni. Urime Albin edhe 100 tjera Urime ditlindja Albin

(+37744209812): Urime ditëlindja Albin!

+37744286347 Mustafa: Albin urime ditëlindja e 32. Nga ata që do ta urojnë ditëlindjen ka edhe të mirë. Uroj që shpejt të jeni në shtëpinë tuaj në punët dhe angazhimet tuaja.

+37744158706: Shumë urime për ditëlindje, u bëfsh njëqind vjeç

+4792065274: Urime ditëlindja, e pritshi shumë pranvera

 

Lumnija nga Prelezi i Ferizajt: Albin urime ditëlindjen. Rrofsh sa malet o pasardhës i Enver Hoxhës

+37744218164: Zotni Albin, ju uroj ditëlindjen e 32, ju uroj që të jeni të fortë, sepse je më i miri, sikur të kishe dashtë do të ishe do të ishe edhe ma në vend ma të madh se kolegët tu, ju doni Kosovën

Mentor Mazrreku, nga Malisheva, dega e LKÇK-së Malishevë: Urime ditëlindja Albin!

Gëzim Mustafa, Sharr: Në çdo kohë do të themi gëzuar! Urime ditëlindja Albin!

+37744739988Kodra e Trimave (Vranjevci): Urime ditëlindja Albin e i bëfsh 100 pranvera, por në liri

Jakup Demiri, me familje nga Smira e Vitisë: Uron albinin ditëlindjen e 32-të dhe kërkojmë lirimin e tij

Shpresa Sinani: Z. Kurti, i gëzofsh edhe 132 pranvera! Mbahu, o trim, se pas dimrit vjen vera. . .

Musa Demiri, me familje: Urime ditëlindja Albin!

Besfort Nuhi Provoliu, nga Kaçaniku: Urime ditëlindjen e32-të, të tjerat në liri pa UNMIK-un.

+37744161694, Fazliu nga Gjilani: Urime edhe për shumë mote Albinit

Islam Ukshini, nga Ferizaj: I uroj Albin Kurtit 32 vjetorin e lindjes dhe ishalla i bën 100 vjet me trimërinë e tij të madhe, veç vazhdo kështu

+37744773672 Beka,Vushtrri: Urime 32 vjetorin e lindjes . I respektuari Albin

Sadik Balaj Ferizaj: Urime ditëlindjen Albin. Dashtë Zoti që të kesh shëndet dhe fat. Mbahu krenar siç krenohen me ju të gjithë ata që ndjejnë veten shqiptar, pra qëndro ballëlartë.

(+37744508385): Urime ditëlindja o luani i Kosovës. Është mëkat pse këtë datë nuk e pret në liri, por ti je i fortë, e përballon si të tjerat që i ke kaluar te shkiet, prandaj mbahu se jemi me ty o trim, urime.

Fadil Sokoli: Urime ditëlindja Albin

(+37744553652), Ganiu nga Blinaja: Urime ditëlindja Albin, të gjithë jemi me ju.

Idriz Bajraktari, nga Mitrovica: I nderuar dhe i respektuar Albin Kurti, urime ditëlindja

Selman Hoxha: I lindur në pranverë, vigjilon me nder. Kokëlart qëndron përherë! Kokëlartit i ka hije liria! Të tille të do populli dhe rinia! Kokelartin kurrë se mbulon harresa, terri as hija!

Gëzim Mustafa, Sharr: Fridrih Nice ka pas thënë – jo vetëm njeriu, por edhe Koha çmendet. Po jetojmë në kohën e çmendurisë më të madhe! Edhe në këtë kohë të çmendurisë Albin gëzuar ditëlindjen!. . .

Njazi Ferizaj: Urime ditëlindjen Albin, Mbahu ballëlart, ti je krenaria e Kombit.

Heroinë Binaku, Drenas: Në këtë labirint ku na kanë futur këta të mjerët, po mundohen të ndalin Ciceronin që na tregoi rrugën. Në çdo të qindtat e sekondës jemi me ty Albin! Ne nuk do të ndalemi deri në Vetëvendosje!

+37744606026, Sabriu: Urime ditëlindja Albin

+37744402992, Kushtrimi, Lumja, Artoni: Urime ditëlindja o vëllai ynë, lirimi yt realizimi i dëshirave tona kombëtare dhe çdo ditë e më shumë ke përkrahje nga populli yt që shumë vite luftove për drejtësinë, qëllimet e popullit, për Vetëvendosje.

Sanije Berisha,

Lorik Berisha dhe

Genti Berisha, nga Gjakova: Të urojmë të bëhesh njëqind vjet, gjithnjë jemi me ty, ndjejmë keqardhje për vendin ku gjendesh. Burgjet e UNMIK-ut i meritojnë vetëm tradhtarët dhe hajnat

 

Metush Ismajli, ish-ushtar i UÇPMB-së: Urime ditëlindja Albin

Naser Prapashtica: Albin përshëndetje nga Klubi Futbollistik ‘Vllaznimi’. Urime ditëlindja e 32 dhe të uroj suksese në jetë dhe lirim sa më të shpejtë.

+37744416483, Ibrahimi: Urime ditëlindja Albin. Dashtë Zoti të dalësh sa më shpejt prej asaj qelie, se të shkoj jeta nëpër burgje.

+37744721814, Fitimi, Vushtrri: Urime ditëlindja Albin

+37744374220, nga Drenica: Urime ditëlindja, i gëzofsh edhe 100 pranvera tjera.

613675, Sania nga Prishtina: Urime Albin ditëlindja, shpresoj se vitin tjetër të jesh i lirë. Të uroj të gjitha të mirat në jetë, si dhe realizim i çdo dëshire

Bedri Rrustemi, Smolicë: Urime ditëlindja Albin

Artoni: Urime ditëlindja Albin dhe dëshiroj sa më shpejt të jesh i lirë.

+37744253945: Urime ditëlindja, i bëfsh 100. Ditëlindjen e 33-të në Kosovën e pavarur

Berat Rexhallari dhe

Gadaf Shyti: Urime ditëlindjen z Kurti. Dashtë Zoti që vitet tjera t’i kalosh jo vetëm në liri, por në Kosovën e pavarur

Gjuli e Fatjona nga Prelpi: Urime ditëlindjen Albin, më i miri Kosovës, shpresojmë tjetrën me Pavarësi të Kosovës.

Ismeti nga Prishtina: Urime 32 vjetori i nderuari Albin Kurti.

 

Në një biografi të Albinit, e plasuar në internet, figuron edhe data 24 mars si ditëlindje zyrtare. Kështu që mesazhe do të botojmë edhe nesër!

 Kthehu ne fillim


_____________________________

Në 044 602 602 uroja ditëlindjen Albin Kurtit

 24 MARSI ËSHTË DITËLINDJA E ALBIN KURTIT, PRANVERËN E 32-të

PO E PRET NË BURG

E dimë se në vend të sundimit të së drejtës, po na sundon mafia! Por, s’e dimë deri kur! S’e dimë as kush është në radhë për persekutim...! Por, një ide po rron: ajo e lirisë që do të vjen një ditë! Sipas sistemit frikacak, është në burg kjo ide.

Dikur i priti disa ditëlindje në burgjet serbe. Ditëlindjen e radhës e pret në burgjet e Kosovës, nën vulën e UNMIK-ut dhe aminin e liderëve tanë. Nesër, më 24 mars 2007, Albin Kurti i mbush 32 pranvera. Burgosja politike e tij dhe atyre burrave çlirimtarë në krye me Gjeneral Sali Veselin, e turpëron secilin prej nesh, tërë Kosovën dhe shqiptarët kudo që janë, por jo edhe ata që deshën t’i shkatërrojnë!

Ti, qytetar i ndershëm i Kosovës, je i lirë t’ia urosh Albin Kurtit ditëlindjen. Gjatë tërë ditës së sotme, 23 mars, thuaji çfarë të duash me mesazh të shkruar në 044 602 602, eventualisht në emailin epokaere_mm@hotmail.com. Mesazhi yt do të botohet. Kurti e lexon nesër në gazetë. Thjesht, s’e kemi harruar kështu dhe Ai nuk është vetëm! Le t’i tregojmë pra Albinit në Burgun e Pejës. Le t’i tregojmë edhe këtij sistemi shtypës se dimë ta përdorim fuqinë e solidaritetit tonë! Dhe kësaj klase politike që po ia zhdukë çdo atribut lirisë së vërtetë dhe vendin tonë po na e kthen në vend të frikës, vrasjeve politike dhe zhdukjes së kundërshtarëve politikë: S’ka liri politike, s’ka lëvizje të lirë, s’ka mendim të lirë, s’ka zgjedhje lokale që nga viti 2002, s’do të ketë as sivjet zgjedhje parlamentare as mundësi të shprehjes së vullnetit të përgjithshëm.

Burgje politike po ka! Jemi nën sundimin e UNMIK-ut por edhe elitës politike që po përgatit formula të reja mbijetimi: pa zgjedhje të lira! E dimë se në vend të sundimit të së drejtës, po na sundon mafia! Por, s’e dimë deri kur! S’e dimë as kush është në radhë për persekutim...! Por, një ide po rron: ajo e lirisë që do të vjen një ditë! Sipas sistemit frikacak, është në burg kjo ide. Detyra jonë është që të tregojmë në cilëndo mënyrë, se kjo ide nuk burgoset! Gjatë tërë ditës ne i mirëpresim mesazhet Tuaja! Faleminderit nga zemra! (Muhamet Mavraj)

Kthehu ne fillim

 

 

Datenschutzerklärung
powered by Beepworld