Shqipëria Natyrale është ofertë për paqe dhe stabilitet

 

ZGJIDHJA E PARË DHE KRYESORE NË BALLKAN

ËSHTË BASHKIMI I SHQIPTARËVE, ËSHTË

KRIJIMI I SHQIPËRISË NATYRALE.

PSE E THEM KËTË?

 

   “Raporti i treshes: BE, SHBA, RUSI…” 

 PAKOJA E AHTISAARIT DHE REAGIMET  Kush janë servilët „dinjitos“ të Kosovës?! 

 Isuf B. BAJRAMI: „KËTU KULTIVOHET POLITIKA E TJETËRSIMIT…, E PAAFTËSISË PËR TË VETËVENDOSUR!

 Bedri ISLAMI: “STATUSI NEUTRAL – EKSPERIMENTI I RADHËS OSE PËRQESHJA E RADHËS”

 Xhevat BISLIMI :« ALBIN KURTI « SHKAKTAR » I PEZULLIMIT TË PYETJEVE NË KUVENDIN E KUKULLAVE TË KOSOVËS »

Albin KURTI:„TRAKTATI QË KEQINTERPRETON HISTORINË PËR TA PROJEKTUAR VARËSINË“

Adnan ABRASHI: “O, KALLE, KALLE, HE QITJA TYMIN…”

 Adem DEMAÇI: „EKSPERIMENTI POLITIK NDËKOMBËTAR ME KOSOVËN“

Gëzim MEKULI : « RETORIKA DHE POLITIKA»

Tafil DURAKU: « DIFERENCIMET POLITIKE TË MINISTRISË HARAÇIA NË KURRIZ TË N. B. “RILINDJA” »

Gjeneral Kudusi LAMA: “ÇËSHTJA KOMBËTARE, NË VËMENDJE TË GJITHË SHQIPTARËVE”

Titan TIVARI: ”KOT E KANË TË GJITHË TREGTARËT POLITIK,…SHQIPËRIA ETNIKE DO TË RIBASHKOHET!”

 LIBURN ALIU: “VETËVENDOSJA ËSHTË ZGJIDHJA DHE SHANSI PËR PËRPARIMIN DHE ZHVILLIMIN E KOSOVËS”

 KOÇO DANAJ: “NJË LONDËR-2 PËR TË RREGULLUAR GABIMET E LONDËR-1 DO TË ISHTE FUNDI I KONFLIKTEVE NË BALLKAN” 

 VJENË: "14 PIKAT E FAMSHME TË TRESHES SË GRUPIT TË KONTAKTIT" 

 BEDRI ISLAMI: “MARRËZIA E MADHËSHTISË”

 ABAZ PLLANA: “SHQIPTARËT ME USHTRI TË FORTË DO TË KENË FQINJË TË MIRË” 

 KADRI REXHA:„KOSOVA 1999 AS REPUBLIKË AS AUTONOMI E IMPONUAR“- NJË LIBËR ME VLERA TË PAMOHUESHME“

TOMË GASHI: ”LETËR E HAPUR S.BERISHËS NË 12 VJETORIN E ZHDUKJES SË REMZI HOXHËS"

 Joseph J. DIOGUARDI: “KOMBIN SHQIPTAR 7 MILIONËSH E KANË MBULUAR RETË E ZEZA”

 Shirley Cloyes DIOGUARDI: “PROPOZIMI I AHTISAARIT I JEP SERBISË PIKËRISHT ATË QË KA KËRKUAR: „NJË KOSOVË ME MË SHUMË AUTONOMI DHE MË PAK PAVARËSI“ 

 FBKSH: M E M O R A N D U M  I  FRONTIT PËR BASHKIMIN KOMBËTAR SHQIPTAR

 TADIQ NGA MEDVEGJA JEP MESAZHE KËRCËNUESE PËR PAQEN DHE SIGURINË NË KOSOVËN LINDORE… 

REAGIM i BIPBM: “Manipulimi fetar: NAIM TËRNAVA ME PARIME TË DYFISHTA” 

 TITAN TIVARI: „SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË PROCES DIALEKTIK“

 REAGIM I IAP –së: “GJUHA STANDARDE ËSHTË VLERË E PATJETËRSUESHME KOMBËTARE”

TOMORR TOPLICA: “ZARET U HODHËN…, AKSH EKZISTON”

 Mr.SABRI KIÇMARI: “DEFINIMI, TIPARET DHE IDENTITETI I KOMBIT”

 SHEFKI OLLOMANI: “ÇËSHTJA KOMBËTARE DHE MOSUNITETI I SHQIPTARËVE”

KOSOVA LINDORE: “REAGIM - ORGANIZATA E VETERANËVE TË LUFTËS SË UÇPMB-së”

TOMORR TOPLICA: “FAKTORIZIMI I LUFTËS ÇLIRIMITARE PËR SHQIPËRINË ETNIKE”

ARBEN ZEQIRI: „RAPORT ADEM JASHARIT!“

PLATOR NESTURI: “BARBARËT DREJT APOLONISË DHE BUTRINTIT!”

PROF.ARBEN LLALLA: „TUNEL PA DRITË E KLASËS POLITIKE SHQIPTARE”

PROF.ARBEN LLALLA: “SI DUKET TETOVA NË SYTË E MI”

AKADEMIK REXHEP QOSJA: „BASHKIMI ME SHQIPËRINË DO TË NDODHË NJË DITË“

PROF. ARBEN LLALLA: “Rrahja në emër të shqiptarizmit! & PA TITULL”

HYSAMEDIN FERAJ: „PROGRAMI I IBRAHIM RUGOVËS E GODET KOMBIN NË THEMELIN E VET - PAVARËSIA E KOSOVËS DHE BASHKIMI KOMBËTAR“ 

Xhafer Leci - K u n d ë r r e a g i m, lidhur me rrëfimet e Faridin Tafallarit në shkrimin e tij me titull “Ska gjë më të rëndë, se kur të bien në qafë padrejtësisht”

ÇKA PËRMBAN TRAKTATI I MIQËSISË DHE BASHKËPUNIMIT NË MES TË KOSOVËS DHE SERBISË

KOSOVA LINDORE: “PARTIA DEMOKRATKE KOMBËTARE - FERIDI FAQE NDËRRON?!”

KOÇO DANAJ: „Trekëndëshi shqiptar Tiranë - Prishtinë –Tetovë /ALEANCË EDHE ME «DJALLIN…« …«POR EDHE ME TË BIRIN«..”

Prof. Dr. MUHAMET PIRRAKU: "TKURRJET E DHUNSHME TË AREALIT ETNIK SHQIPTAR SI PASOJË E GJENOCIDIT SLLAVOGREK ME MBËSHTETJE TË RUSISË DHE TË EVROPËS"

REAGON TEUTA KAMBERI – LLALLA: “HISEN XHEMAILI VRET NATËN DHE QAN DITËN”

TEUTA KAMBERI – LLALLA: „NË LUFTË NE SHQIPTARËT JEMI TË GJITHË MOTRA E VËLLEZËR“

KOPJET E SHKRIMEVE TË PROF.ARBEN LLALLËS, BOTUAR NE GAZETËN “FAKTI”

ARBEN LLALLA: “TRAGJIKJA E NJË ELITE INTELEKTUALE”

ARBEN LLALLA: KUR KËRCËNOHET FJALA E LIRË
 

KARL GEGA, NDËRTUES GJENIAL I HEKURUDHËS SË SEMMERINGUT NË SHEK. XIX - Shkruan: Tomor DANI

FLET BEDRI ISLAMI: “SI U LIKUIDUAN NGA UDB – a TRI PERSONALITETET E LUFTËS SË KOSOVËS” 

Prof.Dr.MUHAMET PIRRAKU: KOSOVA E PAVARUR ËSHTË MINIMUMI I BORXHIT TË PERËNDIMIT NDAJ KOMBIT SHQIPTARÇAMËRIA - RIKTHIMI TEK LAVDIA E ETËRVE TË DIKURSHËM Shkruan: Dr. Sulejman ABAZI S’KA GJË MË TË RËNDË, SE KUR TË BIEN NË QAFË, PADREJTËSISHT = Shkruan: Faridin TAFALLARI

Analiza&Komente 

Histori 

 Në fokus të historianit

 Shpalime historike

 Dossier 

 DosjaGërvalla…

 Intervista 

 Varrmihësit…

 Kulturë 

 Drejtësia në peshoj 

Dokumentare 

 Çamëria 

  Filma shqip

 Këndi i librit 

 Bashkimi kombëtar 

 Shqipëria 

 Ku është Ukshin Hoti?!

 Barometri diplomatik 

 Adem Demaçi 

 Kosova Lindore 

 Dëshmorët 

 Kërcënimet e Serbisë   Albin Kurti 

 Ibrahim Rugova 

 Pasqyra e vërtet e LDK-së

 Dokumentare 

 

 

 

Datenschutzerklärung
powered by Beepworld