A DUHET TË HAPEN DOSJET E UDB’ës?! & EULEX 

REAGIME KUNDËR ENCIKLOPEDISË MAQEDONE

STRUKTURAT PARALELE SERBE NË POLICINË E KOSOVËS

KAH PO SHKON KOSOVA? & KERCENIMET E SERBISE!

ARKIVI JANAR - QERSHOR 2009 & ARKIVI - 2007 & ARKIVI - 2008

 
 

FITORJA E KARRIGËS KOMUNALE, FORCON BIZNESET E LOZHËS MAFIOZE!

Më 15 nëntor dalja e qytetarëve në zgjedhje nuk është zgjidhje fatlume për ta. Jo, jo në asnjë mënyrë nuk mund të jetë e tillë! Vota e tyre, vetëm se legjitimon dhe forcon pozicionet e lozhës mafioze, për zgjerimin e bizneseve të reja fitimprurëse, në mandatin e ardhshëm katër vjeçar! Prandaj, zgjidhja më e mirë është bojkotimi i votimit të tyre!

==========================================

Unë votojë… - Ata përfitojnë !!!

Mos e muros ndarjen e Kosovës! Mos i financo hajnat!

MOS VOTO! MOS E MUROS NDARJEN E KOSOVËS!

Mos e ndërto një mur i cili duhet të rrëzohet herëdokur.

STOOOP MURËZIMIT TË KOSOVËS PËRMES DECENTRALIZIMIT!

 

 

 

Datenschutzerklärung
powered by Beepworld