KRIMET E PANDËSHKUARA NË KOSOVË!

PASHTRIKU: NË ÇFARË RRETHANASH U MASAKRUA PROF.RUZHDI BERISHA

VENDET KU TRIBUNALI I HAGËS KREU HETIMET E KRIMEVE

 ==============================================================================

 

PËRMASAT E GJENOCIDIT SERB NË KOSOVË 1998-1999 !!!

NËPËR RRATHËT E FERRIT SERB & PËRMASAT E MBIJETESËS

Gjeni babin tim! & Të gjithëve na mungojnë!

 

RIKUJTESË: SI U HELMUAN FËMIJËT TANË NGA VARRMIHËSIT E KOSOVËS NË MARS-PRILL 1990?!

DR.BESNIK BARDHI: NJË LIBËR PËR HELMIMET NË KOSOVË 

Barbarët e fundshekullit të XX’të dhe të fillimshekullit XXI ! 

KLIKO MBI BANER:

===========================================

 KLIKO MBI BANER:

===========================================

KLIKO MBI BANER:

 

Datenschutzerklärung
powered by Beepworld