FILMA    DOKUMENTARE       

HISTORIA E SKENDERBEUT

ALBANIA  

 

Misteret e 28 Nëntorit 1912 - ( Pjesa 1 - 6 )

Nga cila rrugë kaloi Ismail Qemali për në Vlore? Çfarë i ndodhi? Ku u ngrit flamuri? Ku ndodhet sot ky flamur? Kush e shkroi Aktin e Pavarësisë? Kush e firmosi dhe ku gjendet sot ky dokument? Disa përgjigje të këtyre pyetjeve dihen, disa nuk dihen dhe disa kannë më shumë se një version. Këto dhe të tjera pyetje rreth asaj kohe mundohet t'u përgjigjet ky dokumentar i Top Channel .

 

 Shiko filminNëntori i Dytë“ -  KËTU

HASAN PRISHTINA

I

II

III

 

 Shkatërrimi i Jugosllavisë

Death of Yugoslavia (Part 1)

Death of Yugoslavia (Part 2)

Death of Yugoslavia (Part 3)

 

 

Dokumentari: Kosova dhe vdekja e Jugosllavisë - nga Alice James

 

Kosova & the Death of Yugoslavia by Alice James (Mead) (P. 1)

 

Kosova & the Death of Yugoslavia by Alice James (Mead) (P.2)

 

Kosova &the Death of Yugoslavia by Alice James (Mead) (P.3)

 

Kosova & the Death of Yugoslavia by Alice James (Mead) (P.4)

 

 

 

 
 

 

Datenschutzerklärung
powered by Beepworld