Festivali i Filmit të shkurtër Artistik, Prishtinë ( Shtator 2008 )

Pamje nga nata e fundit  e Festivalit - filmi i animuar

============================================================

Drejtor i Festivalit Blerim Gjoci, duke përshëndetur Alessandro Castriota Scanderbegun

============================================================

Alessandro Castriota Scanderbeg, president i jurisë së Festivalit, Edlira Dedja dhe Blerim Gjoci

============================================================

Alessandro Castriota Scanderbeg, president i jurisë së Festivalit

============================================================

Aktori Blerim Gjoci, Drejtor i Festivalit të Filmit të shkurtër Artistik

============================================================

Përfaqsuesja e Ambasadës Amerikane në Prishtinë

============================================================

Isa Mustafa, Kryetar i Prishtinës

============================================================

Publiku në sallë

============================================================

Fatos Aliu dhe Alessandro Castriota Scanderbeg

============================================================

 

Alessandro Castriota Scanderbeg, Edlira Dedja dhe regjisori Ismet Carina, përpara bustit të Skënderbeut në Prishtinë

============================================================

   Alessandro Castriota Scanderbeg me Edlira Dedjen…, përpara Teatrit Kombëtar në Prishtinë, natën e fundit të festivalit

 

Datenschutzerklärung
powered by Beepworld