LEXONI LIBRAT ME POEZI

Klikoni mbi kopertina:

  

  

Kriminelët janë bashkuar me politikën

TË NDËSHKOHEN

KRIMINELËT SERB!

Shkruan: Elife Luzha

 

 

Ka ardhur koha

T’I BËHET E QARTË SERBISË

Shkruan: Elife Luzha

 

 

  30 vjetorin e Demonstratave të pranverës ‘81

BURGOSJA E RINISË SIME

Shkruan: Elife Luzha

 .

 

Të punojmë...

PËR SHTETIN

Shkruan: Elife Luzha

 .

 

Rrugëtimi i femrës në politikë

FEMRA NË POLITIKË

Shkruan: Elife Luzha

 .

 

Në fokus

DICK’u DHE RRJETI PANSLLAV

Shkruan: Elife Luzha

 .

 

 

Analiza politike

KOSOVA DHE PARTITË POLITIKE

Shkruan: Elife Luzha

 

 

 

Zonja e Madhe - Hillary Clinton viziton Kosovën

AMERIKA KURRË NUK

DO T’JU LË VETËM

Shkruan: Elife Luzha

 .

 

Analiza politike

KOSOVA DHE DEMOKRACIA

Shkruan: Elife Luzha

 

 

Në fokus

FALË I QOFSHIM KOSOVËS

Shkruan: Elife Luzha

 

 

Analiza politike

SHTETI MBI TË GJITHA!...

Shkruan: Elife Luzha

 

 

Analiza politike

CKA PO PRET SERBIA?

Shkruan: Elife Luzha

 

 

 

 

 

Punim diplome

FITORJA E KOSOVËS NË RAMBUJE

Shkruan: Elife Luzha

 

 

Një rrëfim në vetën e parë

BURGOSJAE RINISË SIME

Shkruan: Elife Luzha

 

 

Reagim ndaj deklaratës së A.Vllasit në “Klan Kosova”

NOSTALGJIKËT DHE PAKURRIZORËT TITIST

TË SOJIT AZEM VLLASI

Shkruan: Elife Luzha

 

 

Një mendim rreth librit “Monologu i peshkut të kuq”

LIBRIN NUK E LEXOVA

POR E JETOVA!

Shkruan: Elife Luzha

 

 

Familja është institucioni themelor i shoqërisë

FAMILJA DEMOKRATIKE

Shkruan: Elife Luzha

 

 

 

 

Studim

ÇKA ËSHTË SHTETI?

Shkruan: Elife Luzha

 

 

 

( Përgatiti www.pashtriku.org – Gusht’11 )

 

 

 

Datenschutzerklärung
powered by Beepworld