K Ë N D I   I   L I B R I T

==================================

XHAFER DURMISHI

LËVIZJA E JUSUF GËRVALLËS

==================================

BEDRI ISLAMI

I VËRTETI - ALI AHMETI - (HISTORIA E UÇK’së)

==================================

ARIF MATI

S  H  Q  I  P  Ë  R  I  A

==================================

MR.AVDI GJATA

LËVIZJA KOMBËTARE ILEGALE

NË LLAP GJATË VITEVE 1981-1990

==================================

IBRAHIM KELMENDI

SH Q I P Ë R I A

 (JASHTË “VERIUT” DHE “JUGUT”)

==================================

SHERADIN BERISHA

KOSOVA DHE KUVENDI VLORËS

( JANAR - 28 NËNTOR 1912 )

 

==================================

ELIFE LUZHA

FITORJA E KOSOVËS NË RAMBUJE

 

==================================

ELENA KOCAQI:

ROLI PELLAZGO - ILIR NË KRIJIMIN E KOMBEVE...

==================================

SHERADIN BERISHA

ESAT PASHË TOPTANI 1912-1920

==================================

POEZI, ANALIZA DHE STUDIME TË ELIFE LUZHËS

ELIFE LUZHA:

VDES ME TRËNDAFILIN

==================================

ELIFE LUZHA:

VDEKJA E DITËLINDJES

==================================

FILOZOFI:

ÇKA ËSHTË FILOZOFIA?

 

ARGJIRA UKIMERI

BIBLIOTEKA NDËRKOMUNALE E PRIZRENIT

 

==================================

 

METUSH ZENUNI:

LPK DHE ROLI I SAJ NË FORMIMIN E UÇK’së

==================================

FJALORI ME EMRA SHQIP

==================================

Albania's Golgotha

==================================

RESHAT AVDIU:

LULËKUQET NË QELI

==================================

AHMET QERIQI:

LUFTËTARËT E NDSH’së 1944-1950

==================================

BAJRAM KURTI

PROF.QAZIM BERISHA - YLL I PASHUAR

 

HAMIT KOKALARI: KOSOVA DJEPI I SHQIPTARIZMIT

==================================

==================================

BEDRI ISLAMI: PËRJETËSIA E DYFISHTË

================================== 

BEDRI ISLAMI: ENIGMA E NJË VRASJE TË TREFISHTË

 ==================================

IBRAHIM KELMENDI: ATENTATET

==================================

Sabahate Byci: Zambaku i Gjakovës

==================================

INSTITUTI ALBANOLOGJIK I PRISHTINËS

==================================

UNIVERSITETI I PRISHTINËS

==================================

ZAIM BEQIRI:KUJTIME

==================================

Faik Konica 1876 - 1976, New York

==================================

Kanunore e Federates Pan-Shqiptare "VATRA"

==================================

The Ottoman Army in the Balkans, 1912-1913 

==================================

Roli Pellazgo-Ilir në krijimin e kombeve dhe gjuhëve Evropiane Libër nga Elena Kocaqi

==================================

SHPËRBLESA E PËRPLOTË Një Episod Dramatik në Jetën e Abraham Linkoln-it

==================================

ENIGMA E NJË VRASJE TË TREFISHTË

==================================

HISTORIA E POPULLIT SHQIPTAR

==================================

LIDHJA E II E PRIZRENIT

==================================

KRIMET SERBE NË KOSOVË PA APOLOGJI ME FAKTE KUNDËR SHPIFJEVE

==================================

ALB PROMETEU

==================================

Identiteti evropian i Kosovës

==================================

Mendimi sociologjik shqiptar

==================================

 KANUNI I LEKE DUKAGJINIT (1933)

==================================

Ibrahim Kelmendi: Sfidat e radhës

==================================

Adem Demaçi: Romani “Nëna Shegë e pesë gocat”

==================================

Komploti botëror 

==================================

Sekreti i sundimit të botës

==================================

 

==================================

==================================

KRIMET SERBE NË KOSOVË – PA APOLOGJI…NË GJUHËN SHQIPE

==================================

KRIMET SERBE NË KOSOVË – PA APOLOGJI…NË GJUHËN ANGLEZE

 

==================================

==================================

REFLEKSIONE MBI LUFTËN ÇLIRIMTARE NË KOSOVË

==================================

==================================

==================================

SEJDI VESELI:

ALBUM I ARMATIMEVE... TE SERBISE

==================================

MUSTAFË XHEMAJLI:

 HYSEN TËRPEZA

==================================

AT GJERGJ FISHTA:

LAHUTA E MALCIS

==================================

==================================

 

------------------------------------

Oh Shqipëri, Shqipëria ime e mjerë - J.Wm. Pandeli

-------------------------------------------

ARVANITËT DHE VLERAT E TYRE

  

 

 

Datenschutzerklärung
powered by Beepworld