Sheradin Berisha

Erstelle dein Profilbanner

 

- AKADEMI -

FLAKADANËVE TË JANARIT

________________________________________________________________________________________________

N J O F T I M

Shoqata e Ish të Burgosurve Politikë të Kosovës - dega në Gjermani, në bashkëpunim me Shoqatën Shqiptaro - Gjermane „Iliria“ në Heidelberg, në përkushtim dhe nderim të manifestimit tradiconal „Flaka e Janarit“, i cili këtë vit përkon edhe me tridhjetëvjetorin e rënies heroike të Jusuf e Bardhosh Gërvallës dhe Kadri Zekës, organizojnë akademi nën moton:

 

FLAKË QË NUK SHUHET KURRË

 

Në Akademi do të marrin pjesë, shokë dhe bashkëveprimtarë të heronjëve, të cilëve u kushtohet "Flaka e Janarit", si dhe veprimtarë e personalitete të shquara nga gjithë hapësira shqiptare dhe mërgata.

 

Koha: 04. 02. 2012, ora 14 : 00

 

Adresa: Gymnasiumstr.1, 69168 Wiesloch – Heidelberg

 

Për informata tjera: Mob. 0176 765 811 65

 

-        KËSHILLI ORGANIZATIV -

 

 

Datenschutzerklärung
powered by Beepworld