USHTRIA ÇLIRIMTARE E KOSOVËS DHE DËSHMORËT

JANË KRENARIA E POPULLIT SHQIPTAR

  Ushtria Çlirimtare e Kosovës ishte dhe është determinantja kryesore e të gjitha ndryshimeve pozitive të bëra në Kosovë. Ajo i ndryshojë rrjedhat e historisë, të zhvilluara qysh nga ripushtimi i Kosovës - në nëntor 1912 nga pushtuesit serbë. Dhe, prandaj me të drejtë thuhet, se: UÇK-ja dhe dëshmorët e rënë në altarin e lirisë, janë dhe do të mbeten përjetësisht krenaria e Kombit tonë.

( Moderatori i www.pashtriku.org Sheradin Berisha)

Varrezat e dëshmorëve në Prekazin legjendar

Fëmijët e familjes Jashari, që ranë në altarin e lirisë më 5 - 7. 03. 1998

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

  

 

Dëshmorët e Kosovës Lindore (Luginës së Preshevës)

____________________________________________________________________________

R  R  I  T  A     E     U  Ç  K - së ...

             

Topi i UÇK-së

 

 

 

 

 

 

 

  

 

  

 

 

 

  

 

 

 

 n

 

 

       

 

 

Kthehu ne fillim
 

 

Datenschutzerklärung
powered by Beepworld