--------------------------------------------------------

Luten të rinjtë nën 18 vjeç, që të mos e hapin këtë faqe, sepse ka fotografi që janë të papërballueshme për moshën e tyre ! 

PËRMASAT E GJENOCIDIT SERB NË KOSOVË 1998-1999 !!!

    Mësohet, se gjatë luftës në Kosovë 1998-1999, varrmihësit e Kosovës në krye me Sllobodan Millosheviqin, vranë apo masakruan në format më barbare, rreth 14 mijë shqiptarë, ku 90% prej tyre qenë civilë të pa armatosur, kryesisht gra, fëmijë, foshnje e të moshuar, ndërsa mbi  tre mijë të tjerë u rrëmbyen dhe pas luftës shumica prej tyre u  gjetën të vdekur, nëpër varrezat masive në Serbi… ( Moderatori: Sheradin Berisha )

KOSOVA E SHNDËRRUAR NË VARREZË MASIVE NGA VARRMIHËSIT BARBARË!

Vendbanimet shqiptare ku u kryen masakrat - 2

  

 

  

  

 

   

 

 

  

 

 

   
Kthehu ne fillim

 

Datenschutzerklärung
Eigene Webseite von Beepworld
 
Verantwortlich für den Inhalt dieser Seite ist ausschließlich der
Autor dieser Homepage, kontaktierbar über dieses Formular!