Adem Jashari, Fehmiu dhe Zahiri I Dosja Gërvalla&Kadri Zeka I Dokumentare I Elita

 

Ukshin Hoti I Rugova I Sala I Demaci I Albini I Dëshmorët UÇK IÇAM.I Barbarët I Libri

 Si funksionon Serbia në Kosovë?! (II)

LEGALIZIMI DHE FUQIZIMI I STRUKTURAVE

PARALELE SERBE NGA UNMIK’u, EULEX’i

DHE QEVERIA E REPUBLIKËS SË KOSOVËS

Klikoni mbi foto:

 

 

EVROPA E MREKULLIVE

DHE DEMONËT BRENDA SAJ

Në fokus

FUNKSIONIMI I MUP’it,…NË KOSOVË!

Ekskluzivisht për faqen Pashtriku.org

LEGJENDA E SAGËS

SË FAMILJES JASHARI

Ta njohim Etnikumin Shqiptar

KONGRESI I MANASTIRIT- 1908

Në 99 vjetorin e Pavarësisë së Shqipërisë 

+++++++++++++++++++++++++++++++++++

 

Ekskluzivisht për Pashtriku.org

Lexoni librin e autorit Gjokë Dabaj

STRATEGJIA E SHQIPTARËVET

Klikoni mbi kopertinë

 

 .

 

 FLAKADANËT E JANARIT

_________________________________________________________
 

Kush s’i ka lexuar le t’i lexoj me kujdes!

SHEMBËLLTYRA E TITOS NGA KËNDI I I.RUGOVËS

 

 

KRIMET E PANDËSHKUARA NË KOSOVË!

Pse EULEX’i nuk i ndjek barbarët e fundshek.XX?!

NJË FOTO - SA NJËMIJË FJALË!

 

 

ZGJEDHJET E MANIPULUARA...!

 

MENAXHIMI I PASURISË KOMBËTARE NGA MAFIA!

MARRËVESHJET QË DËMTUAN INTERESAT TONA KOMBËTARE

SI FUNKSIONON SERBIA NË KOSOVË 1999 - 2011

  STOP, STOOOP DECENTRALIZIMIT NË BAZA ETNIKE!

TË KUPTOSH NATYRËN E NJERIUT

VOJVODA SHQIPFOLËS TASHMË E KA MBUSHUR KUPËN

 HISTORI ME ZHURMUES   PERSEKUTIMI NË „EMËR TË POPULLIT!“
  Ta njohim etnikumin shqiptar?

 Prof.Dr.Muhamet Pirraku & Bejtullah Destani & Shpalime

PRANVERA SHQIPTARE 1981

 NË KUSHTRIM U DHA KUSHTRIMI PËR ÇLIRIM

 RRUGA IME PËR LIRINË E KOSOVËS

Realpolitika e Ibrahim Rugovës

TEMA TE NDRYSHME

A DUHET TË HAPEN DOSJET E UDB’ës?! 

 Kulturë

  KOLOSI I LETRAVE SHQIPE BEDRI DEDJA

 UNIVERSI POETIK I VERA ISTREFAJT

TINGËLLIMA E POEZISË SË ELIFE LUZHËS

 

  

  

     

 

BASHKIMI I SHQIPTARËVE NË NJË SHTET ËSHTË I PANDALSHËM

KOHA ËSHTË E MASKARENJVE! POR ATDHEU I SHQIPTARËVE!

    20 tetor 2006 - 2011 & Pashtriku.org - Të gjitha të drejtat e rezervuara 

 

 


Datenschutzerklärung
Kostenlose Homepage von Beepworld
 
Verantwortlich für den Inhalt dieser Seite ist ausschließlich der
Autor dieser Homepage, kontaktierbar über dieses Formular!