Retorika dhe Politika

"PRAVDA" DHE "KAMISHI"

( Kush e ka etosin më të pastër e më asnjënës: "WikiLeaks" apo "Kamishi"? )

Shkruan: Gëzim MEKULI  Oslo, 30. 01. 2012

_______________________________________________________________________________________

 

 “Qajnë e vajtojnë”

 

TEATRI YNË POLITIK DHE GAZETARIA E LOTËVE

 

Shkruan: Gëzim MEKULI  Oslo, 14. 10. 2011

 

.

.

________________________________________________ 

Retorika dhe Politika

MEDIA, RETORIKA DHE SAJIMI I ”ARMIKUT”

 

Shkruan: Gëzim MEKULI ( * ) Oslo, 18. 06. 2011

 

     Retorika e medieve të Thaçit & Co ka për qëllim që ta ndërton opinionin “NE - kundër - ATYRE”, të shpallë opozitën - armikun - si bishë dhe ta akuzoj atë si shkaktare të të gjitha problemeve - po, mu ashtu sikurse në Ruandë, në vitet e 90’ta, kur Tucët konsideroheshin si insekte të dëmshme, e të cilat duhej asgjësuar...

 

MEDIAT  DHE  POLITIKA

 

 

Shkruan: Gëzim Mekuli

  TË GJITHA SHKRIMET E GËZIM MEKULIT

____________________________________________

© www.pashtriku.org

 

 

 

Datenschutzerklärung
powered by Beepworld