GALERIA E RRUGËTIMIT POLITIK TË HASHIM THAÇIT GJATË VITEVE 1993 – 2007  

 

KLIKO MBI FOTO THACI-RUGOVA

--------------------

FOTOGALERIA E BEDRI ISLAMIT

Bedri Islami,  ish-kryetar i LPK-së ( 1998 - ´99) Dega Jashtë Vendit.

Drejtuesit e LPK-së Bedri Islami, Jashar Salihu dhe Ali Ahmeti ( Shtutgart 1997 ).

Drejtuesit e LPK-së Sabri Kiçmari, Bedri Isalmi dhe Jashar Salihu .

Drejtuesit e LPK-së Mr.Hasan Ukëhaxhaj, Bedri Isalmi dhe Jashar Salihu

 

 Kthehu ne fillim

 

Datenschutzerklärung
powered by Beepworld