S H  P  A  L  I  M  E     H  I  S  T  O  R  I  K  E

 

Autor: Sheradin BERISHA

Sheradin Berisha

Erstelle dein Profilbanner

===================================

 ======================================================================================

 “ROLI HISTORIK I DEMONSTRATAVE SHQIPTARE TË VITIT 1968”

KOSOVA MIDIS ÇLIRIMIT NGA TURQIA DHE PUSHTIMIT NGA SËRBIA NË VITIN 1912

 QËNDRESA E LUMËS PËRBALLË USHTRISË PUSHTUESE SERBE NË NËNTOR 1912

KRYENGRITJA SHQIPTARE E VJESHTËS SË VITIT 1913

SUNDIMI I PRINCIT GJERMAN VILHELM VID NË SHQIPËRI (7 MARS – 3 SHTATOR 1914)

 KRYENGRITJA SHQIPTARE E VITIT 1915

 RRUGËTIMI I SHQIPËRISË DERI TE SHPALLJA E PAVARËSISË NË VLORË MË 28.XII.1912

KUSH E DOGJI FLAMURIN HISTORIK QË U NGRIT MË 28 NËNTOR 1912 NË VLORË?

DEMONSTRATAT SHQIPTARE TË VITIT 1968 NË KOSOVË...

NDARJA ADMINISTRATIVE NË QARKUN E PRIZRENIT DHE REGJISTRIMI I POPULLSISË SIPAS DOKUMENTEVE SERBE - NË VITIN 1919

SI NDODHI MASAKRA E TIVARIT - MË 1 PRILL 19145 ?!

=================================

Degjoni Himnin Kombetar ne Windows Media Player

GËZUAR 28 NËNTORIN – DITËN E FLAMURIT ...   28. XI. 1912  

Shih filminNëntori i Dytë“ -  KËTU

 RRUGËTIMI I SHQIPËRISË DERI TE SHPALLJA E PAVARËSISË NË VLORË - MË 28.XII.1912

 A EKZISTON FLAMURI HISTORIK QË U NGRIT MË 28 NËNTOR 1912 NË VLORË?!

 HISTORIA E HIMNIT DHE FLAMURIT TONË KOMBËTAR

 Sheradin BERISHA: “ROLI HISTORIK I DEMONSTRATAVE SHQIPTARE TË VITIT 1968”

 Dilaver GOXHAJ: “ADEM JASHARI I THA POPULLIT : MOS DËGJO MORAL NGA IMORALËT DHE, MOS BESO TË PABESËT!” ( III )

 Dilaver GOXHAJ: „FLIJIMI I JASHARAJVE, MBOLLI NË LËNDINËN E LOTËVE SHPRESËN E EPOKËS SË KASTRIOTËVE“ ( II )

 Dilaver GOXHAJ: “ADEM JASHARI, LUFTA DHE RËNDËSIA E VEPRËS SË TIJ” ( I )

 

Datenschutzerklärung
powered by Beepworld