GËZUAR 28 NËNTORIN 1912!

Dëgjoni Himnin Kombëtar në Windovs Media Player

 HISTORIA E SKENDERBEUT DHE NËNTORI I DYTË 

99 vjet më parë

RRUGËTIMI I SHQIPËRISË DERI TE SHPALLJA

E PAVARËSISË ( VLORË, 28 NËNTOR 1912 )

Fati i Flamurit historik!

KUSH E DOGJI FLAMURIN E ISMAIL QEMALIT?!

_________________________________________________________________________________________________________________________

GJ.K'SKËNDERBEU DHE ADEM JASHARI

_________________________________________________________

Bashkimi Kombëtar do të bëhet se s’bëhet - ndryshe

FLAMURI - PASQYRA E KOMBIT

______________________________________________________________________________________________

Në 99 vjetorin e Pavarësisë së Shqipërisë

H A S A N  P R I SH T I N A

VLERË SUBLIME E KOMBIT

 

KOSOVA - KUQ E ZI!

ËNDRRA E ISMAIL QEMALIT

DHE ADEM JASHARIT VAZHDON!

..

 

Datenschutzerklärung
Kostenlose Webseite von Beepworld
 
Verantwortlich für den Inhalt dieser Seite ist ausschließlich der
Autor dieser Homepage, kontaktierbar über dieses Formular!