Klikoni mbi foto

 

MOS U GËZONI AS MOS U HIDHËRONI PËR FITOREN APO HUMBJEN E TYRE!

  MOS U GËZONI AS MOS U HIDHËRONI...!

 Funksionet politike të Isa Mustafës gjatë komunizmit!

I S A  M U S T A F A

 GJATË REGJIMIT KOMUNIST!

Në zgjedhjet e 12 dhjetorit edhe …:

HAJNAT E PDK’së

IA VJEDHIN VOTAT PDK’së!!!

SI U DHUNUA VOTA NË KOSOVË?!

    Mbushja e kutive dhe votimi i shumëfishtë që është mundësuar edhe nga mosfunksionimi i llambave ultravjollce për verifikimin e gishtërinjve, kanë bërë që zgjedhjet e së dielës të jenë procesi më i dëmtuar elektoral që Kosova ka pasur në historinë e saj të re. Manipulimet mendohet që të kenë arritur kulmin në Drenas e Skenderaj, por nuk kanë munguar as në komunat e tjera. Në të paktën nëntë komuna ka pasur mungesë të llambave, dhe pastaj votim të shumëfishtë në të njëjtat vendvotime.  Në emisionin Interaktiv,  “Koha Vizion” ka emituar një videonçizim të një SMS’i të sekretarit të përgjithshëm të PDK’së, Jakup Krasniqit, drejtuar përgjegjësve të kësaj partie, që u referohet ankesave brenda partisë për manipulim të votave, të cilin po e japim edhe këtu. Krahas deklarimeve të misioneve diplomatike, keqpërdorimet me vota i dëshmojnë videoincizimet amatore që janë bërë nga qytetarë të ndryshëm. Një i tillë është shfaqur nga “Vetëvendosja”, ndërsa një tjetër, është bërë nga një vëzhgues i “Demokracisë në Veprim”.  “Demokracia në Veprim” ka materiale vizuale, pra videoincizime dhe fotografi të keqpërdorimeve për Skenderaj, Drenas dhe Mitrovicë.

Klikoni mbi fotot:

Befasitë e mundshme të këtyre zgjedhjeve

EDHE PAS ZGJEDHJEVE

DYSHIME PËR NDRYSHIME!

Bashkëjetesa e politikanëve në Prevallë!

VILAT E POLITIKANËVE NË PARKUN

KOMBËTAR ”PREVALLA”!

 

 

PRIVATIZIMI PO I PASURON POLITIKANËT!

 

Demonizimi i sektorit publik!

KEK’u BASTION I KRIMIT TË

ORGANIZUAR DHE KORRUPSIONIT!

 

Në fokus

SA KA PASURI FATMIR LIMAJ?!

 

 Zgjedhjet e 12 dhjetorit - manipulim i radhes!

BIZNESET E BOGOLUBIT 

ME RAMIZ KELMENDIN E AAK’së

Bogolub Kariçi dhe Ramiz Kelmendi

Mafia ruso-serbe ka zbritur në Prishtinë!

ZBULOHET DHE ZYRTARIZOHET

KOALICIONI KGB-UDB NË KOSOVË!

 

Trinomi mafioz: Behgjet Pacolli, Muhamet Mustafa dhe Isa Mustafa

 

Datenschutzerklärung
powered by Beepworld